![]() |
#4801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Wiadomo ze nie jestem obiektywna i pisze z perspektywy swoich doświadczeń. Ale sa niestety takie a nie inne i to jest smutne ![]() Chciałabym mieć lepsze doświadczenia w tym temacie. Oczywiście znam tez sytuacje gdzie kobieta mocno utrudnia kontakt i robi wszystko by tego ojca w życiu nie było co dla mnie tez jest sytuacja patologiczna Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
O, to dobrze wiedzieć, dzięki za info. ![]() Cytat:
Brrr współczuję bólu zęba. :/ Może jakiś inny dentysta miałby szybszy termin? Cytat:
Ojej biedna Twoja córeczka, ma trochę tych dolegliwości. ![]() Cytat:
Współczuję tych kłótni, naprawdę ciężko jest jak ktoś bliski nie chce zaakceptować wybranego sposobu życia czy ogólnie jakichkolwiek decyzji. ![]() Meczyk oglądam i ja. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
Czarno to widzę
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#4804 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie od 3 dni swędzą uda, biodra i wierzchy rąk ... nawet nie wiedziałam ze to może być coś takiego jak chelestaza ... Cytat:
Cytat:
A ty? Bo znów zapomniałam czy już mówiłaś ![]() Cytat:
![]() Tancereczka !! Rewelacja ![]() Ps. Też oglądam mecza :P
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Różne są sytuacje, wychodzi tak a nie inaczej i rodzice nie są razem, ale nie pojmuję, jak można być tak nieodpowiedzialnym i rozstając się najzwyczajniej w świecie olać dzieci. Wtedy faktycznie taki delikwent tych dzieci po prostu niestety nie kocha, nie oszukujmy się ![]() Chociaż znam też przypadek, gdzie facet rozwiódł się z żoną (kobieta wariatka totalna swoją drogą, długo by opowiadać ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to starsza córa TŻa jest odrobinę zazdrosna (ale o TŻa), że dzidzia w drodze, ale młodsza o mnie tak świruje, że to porażka po prostu. Zawsze się śmialiśmy, że Oliwia (7l)jest jego, a Lena (4l) moja i teraz mi się to czkawką odbija. Robienie sobie z mojego brzucha podpórki pod nogi (i foch, że nie pozwalamy), wołanie mnie o byle głupotę, gdzie wie, że mnie np w danym momencie brzuch boli czy coś, wymaganie, że założę jej buty (sama sobie nie zakładam, bo mi się ciężko z tym bębnem schylić i po prostu w głowie mi się kręci i robi mi się duszno), chociaż sama doskonale potrafi są na porządku dziennym. Ostatnio ciągle się z nią ścinam, bo pomimo, że młoda ma dopiero 4 lata, to są to JUŻ 4 lata i pewne rzeczy rozumie, ale olewa, bo chce być w centrum zainteresowania. Mojego zainteresowania. Dzisiaj leżałam, bo naprawdę makabrycznie bolał mnie brzuch i mi twardniał, obiad do łóżka nawet dostałam, o czym doskonale Lena wiedziała i była mowa, że ja się dzisiaj NIE RUSZAM i mają uznać, że mnie nie ma. Co zrobiła? Przyszła, że mam się z nią bawić (ok, niech przyniesie zabawki, pobawimy się na leżąco/półsiedząco, żaden problem dla mnie), ale tam gdzie ona chce i mam przy tym siedzieć na łóżku możliwie jak najbardziej powyginana, bo ona tak chce. No to się nie zgodziłam. W takim razie ona chce się przebrać. To jej mówię, gdzie jest sukienka, którą chce założyć i że świetnie da radę sobie sama - potrafi się sama przebrać bez problemu. Foch. Co zrobiła, żeby zwrócić na siebie uwagę bardziej? Usiadła na materacu i z uśmiechem na twarzy spojrzała mi w oczy "ZLAŁAM SIĘ!" i dumna z siebie. Nie, nie sika już w gacie. Ostatnio obrała sobie taki sposób, żeby zwracać na siebie moją uwagę. Było to celowe, żebym się ruszyła, bo ona ma gdzieś, że się kiepsko czuję. Jak na nią rykłam, to 10 minut beczała w łazience, że jej wspaniałe działanie odniosło odwrotny skutek. Ostatnio młoda odwala takie manewry, że książkę bym o tym mogła napisać po prostu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teks Twojego męża zacny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Melduję się po wizycie ![]() Z Małą wszystko w porządku, krążek trzyma, więc wszystko jest ok ![]() Natomiast dopytałam mojego Doktorka o urlop i co? oczywiście 16- 30 lipca mój lekarz byczy się na urlopie ![]() ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądam. A watek nadrobie jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
No i 0-0 do przerwy
![]() ![]()
#4809 |
Zakorzenienie
|
Oby ![]() Nigdy nie oglądam meczy ogólnie, bo nie lubię, ale uznałam, że będę Gabrychowi wpajać od małego męskie sporty i jednym okiem oglądam ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-06-16 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zadomowienie
|
Oby, bo ja sie tak denerwuje ze zaraz tu mi sie jakieś dziecko wykluje ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Ja lubię piłkę nożna akurat ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam młodsza to lubiłam grać w nogę , ale oglądać nigdy nie za bardzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam wrogiem oglądania sportu, razem z TŻ uważaliśmy że to nudne, bezsensu itd. ale jak zaczęliśmy oglądać piłkę ręczną podczas mistrzostw w Katarze to się wkręciliśmy w kibicowanie podczas takich ważniejszych meczy (meczów?) w różne dyscypliny ![]() ![]()
![]() |
#4813 |
Wtajemniczenie
|
I ja ogladalam
![]()
#4814 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pieluszki się już nie stosuje Cytat:
![]() Moje dzieci właściwie od początku są bardzo nisko. Syna donosiłam 40+ 3h 50 min ![]() [ Cytat:
![]() ziuta przykro mi, że Twoi rodzice nie zauważyli, że jesteś już dorosłą osobą i chcesz sama decydować o swoim życiu ![]() Orange_tree1 najchętniej w domu, ale wiem, że nie jest to realne więc pewnie w wojewódzkim.... Cytat:
![]()
![]() |
#4815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmm to skoro tak, to pewnie lepiej CC i nie będzie zmartwienia, czy te zalecenia są w pełni zasadne, czy nie. ![]() Ach ten sezon urlopowy... Mi też strasznie niewygodnie było. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie, przypomniało mi się ze mam jedną kumpelą która rozstała się z ojcem dzieci i on jak czasem je odwiedzał to dawał jej np 50 zł (na dwójkę dzieci) ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też się polepszyły relacje z rodzicami odkąd mieszkam z TŻem. Ale dziś mnie jakoś wzięło. To wszystko przez te hormony i ciążę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DobraDusza tato nie weźmie ode mnie kasy, bo wtedy nie miałby co wypominać ![]() Dobrze że krążek trzyma, no a urlop lekarza cóż- skoro odda cię w dobre ręce ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś tez cierpi na bezsenność ? Odkąd przestałam pracować nie moge spać . To jakaś masakra ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Wtajemniczenie
|
witam się o poranku
![]() dziś już pogoda taka sobie, lecę Was nadrobić bo wczoraj jakiś miałam zabiegany dzień i nie nadążałam czytać Was na bieżąco.
#4820 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zgadzam z Tobą co do sytuacji ziuty - dobry pomysł oddać tacie te pieniądze.. a ile Mała waży? pewnie niezły klusek.. świetnie,że krążek trzyma i też mi się wydawało,że żaden lekarz nie weźmie odpowiedzialności za podważenie decyzji kardiologa.. lada moment Małgosia będzie z Wami ![]() ![]() to chyba dobrze,że unikniesz szpitala, gdzie pracuje teściowa-dobrze dla Ciebie..a dla niej chyba nie..dobrze rozumiem? w takim razie-uff.. Cytat:
ja myślę,że chyba obecny stan wziął górę i zaczełaś nad tym rozmyślać..ja jakbym chciała tak pogrzebać to pewnie też tysiąc żali bym miała,ale było..minęło..wiem,że nie ze złej woli pewne rzeczy mają miejsce..zaraz sprawdzian z rodzicielstwa przed nami i już wiem,że to niełatwe zadanie i pewnie córka nie raz będzie miała żal do nas... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
32+0.
Jeszcze z 5 tyg w spokoju i mogę rodzić. Miałam dzisiaj prać rzeczy Bobo, ale pada a ja nie chcę suszyc tego w domu. Przekładam na kolejny tydzień. W zwiazku z tym mam wolny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od kilku dni przesypiam całe noce. Do tego stopnia, ze o 6 rano mam tak pełny pęcherz ze aż boli przy wstawaniu z łóżka. Ale jeszcze tydzien temu miałam prawie tydzien nieprzespanych nocy:/ Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaaaa moja sie kilka razy już do babci wyprowadzała ![]() ![]() Na pewno nie ma idealnych rodziców. Ja na pewno nie jestem. Najgorsze jest to, ze całe życie mówiłam ze nie będę taka jak moja matka a pózniej zachowuje sie dokładnie tak samo..... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Piątek piąteczek piatunio. Jeszcze tylko 8h w pracy i weekend. Dzis na interview ma przyjść mniej osób niz wczoraj i przedwczoraj. Mam nadzieje, ze ten piątek lżejszy bo albo tam osiwieje albo urodze ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście dziś jest nowy dzień i już mi lepiej ![]() Cytat:
![]() U mnie jeszcze nie pada ale zaraz będzie. Jakie ciasto pieczesz? Bo też muszę dziś coś upiec. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś wstałam po 5 bo obiecałam TŻowi że mu śniadanie zrobię i miałam plan pojechać wcześnie do sklepu na zakupy i potem się przespać. A gdzie tam, zasnęłam na kanapie zanim się zorientowałam. Moje dziecko też niewzruszone że wstałam o 5 i nawet śniadanie jej nie ruszyło. Przewróciła się na drugi bok i kima dalej ![]() Dziś wieczorem przyjeżdża siostra TŻa z mężem. Cieszę się bo bardzo ich lubię, szykuje się fajny weekend ![]() Antosia wykonuje dziwne ruchy, jakby mnie kopała po szyjce, ale jest głową w dół więc albo wali głową w mur albo paluszkiem dziurkę chce wygrzebać ![]() ![]() Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-06-17 o 07:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Wtajemniczenie
|
Witam sie w 35+0 😨
Ten czas chyba za szybko leci ![]() Co bedzie na meczu we wtorek? I nastepnych? :P ja ostatnio tez nie moge narzekac, przesypiam ladnie cale noce ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mojej bratowej jest prawie codziennie ... ![]() No nic, kopniakow na bozenke na szczescie nie miewam, moja caly czas po bokach kopie, ale ja i tak uwielbiam te ruchy! ![]()
![]() |
#4828 | ||
Zakorzenienie
|
wychodzę dziś
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też tak mam z bożenką..od początku ciąży mi się to zdarza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4830 |
Zadomowienie
|
Od tygodnia mam poważny problem ze spaniem. Kładę sie i nic. Czuje sie rzeska i nie moge zasnąć. W dzień nie śpię zeby wieczorem zasnąć ale to nie działa i jestem tylko padnieta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.