|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Dziewczynki! Czy nie wiecie może kiedy na necie bedzie nowa oferta internetowa? To dla mnie ważne... czekam i czekam ale nic :/
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#3452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeszcze wklaiłam zdjęcia połyskujących cieni zdjęcia niezbyt ostre (bateria mi już siadała) ale dobrze oddają kolor ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja je dostane za tydzien i zobaczymy.
|
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() A ja wciąż jeszcze nie zaczęłam zbierać zamówień na k01 ![]() ostatnio się obijam ale dziewczyny same się do mnie zgłaszają-to wielki plus zamawiania tylko dla bliskich znajomych i rodziny-sami wiedzą kiedy składać zamówienie, nie boją zapytać czy warto coś kupić bo wiedzą że powiem im szczerze co sądze, przypominają mi nawet, że już czas na opłacenie rachunku bo czasem nawet o tym zapominam![]()
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez uważam, że 2,5 to za dużo, tez kiedyś w pakiecie kupiłam i przyznam szczerze, że lezą gdzieś jeszcze bo taki szajs że głupio było dać klientkom, i tez uważam, że notesiki są fajniejsze. |
|
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
życzę miłego oglądania (potem normalnie możesz się wylogować bez wysyłania zamówienia )
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy że na stronie składania zamówień, zaznaczy się ten katalog 01 i kliknie sie dalej. I wtedy już można w lewej kolumnie od razu wejść w ofertę specjalną i jest to właśnie ta do katalogu 01
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
ze strefy:
KONKURS NA SPRZEDAŻ HITÓW Z KATALOGÓW 2-4/2008 Czas trwania Konkursu Kampania 2 – 4/2008 Weź udział w konkursie, ZAKUP minimum 3 wymienione poniżej nowości we wskazanej kampanii Kampania 2/2008 Woda męska Signature Kampania 3/2008 Woda Chyntia Rowley Kampania 4/2880 Krem Anew Trilaser ODBIERZ NAGRODĘ Dla 3 najlepszych Konsultantek z największą ilością zakupionych produktów w okręgu wspaniała nagroda: torebka i portfel firmy Wittchen i zestaw produktów nowości Dla 7 kolejnych Konsultantek z największą ilością zakupionych produktów w okręgu zestaw produktów nowości Szczegółów konkursu szukaj u Okręgowego Menadżera Sprzedaży Lub na stronie Avon w strefie Konsultantki. |
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, konkurs niezły, ale ja to sobie moge pomarzyć o jakiejś mega sprzedaży tych kosmetyków. btw Dzis dostaje paczke z III terminu... wreszcie... najlepsze jest to, że termin płatności mam już do poniedziałku 7 stycznia... oni są niepoważni...to nie nasza wina, że są opóźnienia w dostawach, więc pwoinni to jakoś poprzesuwać
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Witam avonki
Mam pytanko: czy któraś z Was posiada Metaliczną kredkę do powiek SUMMER LILAC ?? (obecnie jest w internetowej ofercie specjalnej) Proszę o opinie na temat tej kredki, jak wygląda na oku czy jest trwała itp.... Jeśli któraś z Was mam możliwość to proszę o wklejenie do wątku z katalogami.... |
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
spoko konkurs tyle,ze ja slyszalam,ze ta nowa woda dla kobiet okropnie smierdzi,wiec chyba ludzie nie beda sie zbytnio na nia rzucac i to jeszcze za taka cene...ogolnie jak mi sie uda to moze sprzedam po 1 wodzie
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam informacji o pewnych kolorkach lakierów, znalazłam tylko o peach shimmer i rose quartz, a interesują mnie opinnie o Casablanca i o tych nowych odcieniach Diamont dust i Pink a glow. Ktoś z was widział?
|
|
|
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
Jest już gorąca 5 do katalogu 1
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
płyta?? skąd ten pomysł?? bo nie przypominam sobie, żeby kiedyś była w katalogu...
|
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
oferta netto do katalogu 1/2008
tam znajduje się właśnie ta rzecz
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
no dziwne że dali płytę do gorącej 5
|
|
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
ma już wystawioną fakturę z katalogu 1/2008
z netto zamawiałam niebieski kuferek na kosmetyki, złota maseczkę Anew i żel brązująco-rozświetlający do twarzy Bronze - wszystko przyjdzie ![]() gratis dorzucili 5 sztuk katalogu 1/2008
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
mozecie mi napisac jaki kod ma serum wygladzajace do wlosow z netto z kat 1? nie mialam zamowienia z katalogu 16 i nie mam tej oferty a na necie nie moge sie doczytac dzieki z gory |
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już mam wystawioną fakturę z katalogu 1/2008. Też dostanę 5 szt. kat. 1 gratis. Alternatywny mam balsam ujędrniający SSS i pędzel do pudru (ze str. 35). Zamiast niego dostanę zestaw pędzelków do makijażu.
|
|
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie pisze zamowienie
![]() bardzo bym prosila kod na to serum wygladzajace do wlosow / czy to 18754? |
|
|
|
#3473 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a jak jest ta oferta w kat 01 ze mozna kupic 2 rzeczy za 32.90 z planet spa to moge zamowic 2 takie same rzeczy nie?
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() moj pierwszy poscik ![]() Wlasnie zamowilam zamowienie z katalogu 01, myslalam ze nie dojde nawet do 150zl, a mam zamowienie na 220zl ![]() Ciekawi mnie jak wyglada ten kalendarzyk za 50gr, ma ktos zdjecie? |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Dawno mnie nie bylo
![]() Mam wystawiona fakturkę z kat 01/2008 alternatywny spray do stóp serum do włosów puszących się z netto - 4 sztuki - wszystkie przyjdą
|
#3479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byćmoże, ja zawsze robiłam tak jak napisałam ponieważ kiedy robiłam tak jak Ty piszesz wyskakiwała mi informacja ze do zamówienia nie zostały dodane żadne produkty i nic się nie dawało zrobić.. musiałam zaczynać od nowa..
|
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakby chciała zestaw pędzelków to by ostatnio zamówiła jak był
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

waga: 84,3kg 

Jakby chciała zestaw pędzelków to by ostatnio zamówiła jak był