Żony 2015 cz. 5 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-16, 22:54   #2851
aneta_91
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
patrząc na szanse Niemców... 0:0 uważam za wygraną
O to to!
Stary 2016-06-16, 22:57   #2852
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Wy mi lepiej powiedzcie po co Peszko wszedł?!
Żeby kartkę dostać

Ale mi serce waliło przed tym ostatnim wolnym... Uff
No ale jak widzę tego plączącego się pod bramką z piłką Milika to naprawdę... Cholerka wiem, że były szanse na więcej i mam niedostyt
Stary 2016-06-16, 22:59   #2853
gr8ania
Zakorzenienie

szczerze mówiąc, to uważam, że chłopakom należą się na prawdę duże brawa- przede wszystkim nie spuchli po 20 minutach, dali radę fizycznie do końca. Pazdan dał z Irlandią, dziś był jednym z lepszych, Milik zrekompensuje się z Ukrainą i będzie gt\it
Stary 2016-06-16, 22:59   #2854
MagicGirls
Zakorzenienie

A ja jestem dumna, nie zadowolona ale dumna.
Niemcy na samym początku mogli nas stlamsic i zaorac, a chłopaki dali radę.
Stary 2016-06-16, 23:01   #2855
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ty to chyba jakaś niezaspokojona Jak nie ginekolog, to piłkarze...
Haha, zawsze. Sam moj TZ na to narzeka.
Stary 2016-06-16, 23:01   #2856
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce patrzeć na ten horror
Nie uważam, żeby to był horror, naprawdę!

Dlaczego zazwyczaj krytykujemy a nie umiemy dostrzec pozytywów? Po pierwsze, graliśmy z silną drużyną, która nas nie pokonała, nie tylko dzięki szczęściu. A po drugie, porównując nasze wcześniejsze składy reprezentacji, teraz widać różnicę ;-)

Aczkolwiek Milik powinien zejść
Stary 2016-06-16, 23:02   #2857
MagicGirls
Zakorzenienie

Ja na miejscu Milika nie ogladalabym powtórki tego meczu
Stary 2016-06-16, 23:06   #2858
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
wystarczy, że Niemcy dokopią Irlandii i mamy drugie miejsce
wiem wiem... ale ładnie by było, jakby z Ukrainą wygrali

mnie mecz się podobał, działo się i to nie tylko przed naszą bramką, chłopaki dali radę!
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 23:07   #2859
viva91
na przekór do celu

Jak słyszę niektóre pytania dziennikarzy to mi się słabo robi (wywiad z Fabiańskim):

-Jak przyjąłeś decyzję o tym, że zagrasz w dzisiejszym meczu, na spokojnie, z odpowiedzialnością?
-A jak miałem przyjąć?

Szkoda, że rozwinął wypowiedź, mógł zakończyć tym pytaniem retorycznym

Kiedyś jakiś sportowiec na pytanie dziennikarza:
"Panie X, dlaczego trzecie miejsce?"
odpowiedział:
"Bo dwóch zawodników było ode mnie lepszych"

Stary 2016-06-16, 23:07   #2860
ania9o
Zakorzenienie

Widzę że super komentowałyście ja tak ściskałam kciuki że mam wbite paznokcie xD moim zdaniem było ok. Wiadomo że większą radością byłaby chociaż jedna bramka ale jest dobrze ale każdy rożny doprowadzal mnie do zawału. Nie na moje nerwy to xD
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 23:12   #2861
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Ja na miejscu Milika nie ogladalabym powtórki tego meczu
Ciekawe czy nie będzie miał koszmarów w nocy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-06-16, 23:17   #2862
viva91
na przekór do celu

Cytat:
szczerze mówiąc, to uważam, że chłopakom należą się na prawdę duże brawa- przede wszystkim nie spuchli po 20 minutach, dali radę fizycznie do końca. Pazdan dał z Irlandią, dziś był jednym z lepszych, Milik zrekompensuje się z Ukrainą i będzie gt\it
Widzę, że jesteś fanką Milika
Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Nie uważam, żeby to był horror, naprawdę!

Dlaczego zazwyczaj krytykujemy a nie umiemy dostrzec pozytywów? Po pierwsze, graliśmy z silną drużyną, która nas nie pokonała, nie tylko dzięki szczęściu. A po drugie, porównując nasze wcześniejsze składy reprezentacji, teraz widać różnicę ;-)

Aczkolwiek Milik powinien zejść
Wtedy jak to pisałam to był horror Teraz po wszystkim już nie
Ale przecież pierwsze minuty meczu to była kiła i mogiła, bałam się, że 5:0 nas ograją. Później chłopaki ładnie się rozkręcili, brakło tylko kropki nad i Wspominałam, że brawa należą się Pazdanowi, Fabiański też genialnie się spisał w bramce, ogólnie cały zespół bardzo spoko, dobrze, że zdążyli się w porę obudzić po tej pierwszej połowie, no tylko nie był to dzień Milika

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
Ciekawe czy nie będzie miał koszmarów w nocy
Nie będzie miał, bo nie zaśnie

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2016-06-16 o 23:15
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 23:20   #2863
MagicGirls
Zakorzenienie

Ooo tak mimo mojej sympatii do Fabianskiego twierdzilam że wolalabym Boruca, że Fabian i Niemcy to średnio, a tu proszę
Swoją drogą Szczęsny to ma pecha do turniejów.
Stary 2016-06-16, 23:26   #2864
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że jesteś fanką Milika

Wtedy jak to pisałam to był horror Teraz po wszystkim już nie
Ale przecież pierwsze minuty meczu to była kiła i mogiła, bałam się, że 5:0 nas ograją. Później chłopaki ładnie się rozkręcili, brakło tylko kropki nad i Wspominałam, że brawa należą się Pazdanowi, Fabiański też genialnie się spisał w bramce, ogólnie cały zespół bardzo spoko, dobrze, że zdążyli się w porę obudzić po tej pierwszej połowie, no tylko nie był to dzień Milika[COLOR="Silver"]
nie jestem fanką żadnego z naszych piłkarzy (wolę siatkówkę), ale sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie (stwierdzenie?)- każdy ma prawo do słabszego dnia (po meczu z Irlandią wszyscy prawie go ozłocili)
sama grałam trochę i wiem jak to wygląda od drugiej strony.
Zgadzam się z Misią- doceńmy to, że mistrzowie świata nie poradzili sobie z nami (czwarta drużyna wg FIFA vs 27). do tego połowa z nich gra/grała w jednym klubie w lidze- nasi nie do końca mają szansę zgrać się ze sobą
Stary 2016-06-16, 23:30   #2865
viva91
na przekór do celu

Już dobrze, dobrze

Ale wiecie co, oglądam właśnie wywiady z nimi... I mówią to samo "Fajnie, fajny wynik, ale szanse były na więcej" - no to nie będę się ze specjalistami w fachu sprzeczać

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2016-06-16 o 23:35
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 23:34   #2866
MagicGirls
Zakorzenienie

A ja Wam powiem że cholernie dumna oprócz Pazdana jestem też z Jedrzejczyka no i Dudy (Słowacja) chłopaki niby z takiej polskiej Ligii, a doskonale odnajdują się z kolegami którzy grają o wiele wyżej.
Znaczy wiadomo jest mi przykro bo pewnie po Euro opuszcza Legie i jak zwykle będzie na Ligę Mistrzów.
Niemniej jednak Szacun dla nich.
No i dla Kapustki też ,ale on też pójdzie w świat pewnie
Stary 2016-06-16, 23:42   #2867
viva91
na przekór do celu

A gorszy dzień zdarza się każdemu, nic się na to nie poradzi, skomentowałam to co widziałam dziś, a dziś były wzloty i upadki i zaprzeczyć się temu nie da, ale też nie analizuje ich całej kariery

Ciekawi mnie teraz mecz z Ukrainą Szczerze? Nie jestem w 100% pewna zwycięstwa, bo możemy przez 89 minut grać świetnie, a jedna minuta wystarczy na wpuszczenie bramki. Tak jak dziś Niemcy - ten mecz mógł być dla nich formalnością, a nie był. Żebyśmy my też nie obrośli w piórka.
Stary 2016-06-16, 23:49   #2868
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawi mnie teraz mecz z Ukrainą Szczerze? Nie jestem w 100% pewna zwycięstwa, bo możemy przez 89 minut grać świetnie, a jedna minuta wystarczy na wpuszczenie bramki. Tak jak dziś Niemcy - ten mecz mógł być dla nich formalnością, a nie był. Żebyśmy my też nie obrośli w piórka.
Ja przed Euro jak słyszałam że Polska wyjdzie z grupy to mówiłam znając naszych chłopaków różnie może być.
Nie chcę teraz zmieniać zdania ,Ale "ta" reprezentacja różni się tym, że się nie poddają, ale też tym, że strzela bramkę i uważają ze wygrali cały turniej.Podoba mi się ich podejście, że remis ich nie cieszy a nie jak dawniej "graliśmy z mistrzami i zremisowalismy heloł przecież to sukces" .Dlatego wierzę że z Ukrainą sobie nie odpuszczą, ale może być różnie.
Z tą 89 minutą kojarzy mi się Francja, która ma farta na tych mistrzostwach.Z Rumunią wymeczyli,Albani w ostatnich minutach, że aż jej było szkoda.
Stary 2016-06-17, 07:08   #2869
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Widzę ze sporo przestałam.
Miałam wrażenie ze potrzebowali 10 minut żeby rozgryźć Niemców. Po początek trochę przerazał.
Ale sukcesem jest to, ze mistrzowie świata nie wbili nam gola. Dla mnie to że dali radę się obronić to już jest dużo. Przed meczem stawialam na remis 0:0. Nic nie wygralam
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 07:14   #2870
kruella_de_mon
Zakorzenienie

dziewczyny w dwupakach - jak powiedzialyscie tztom o ciąży?
W sensie razem to odkryliscie i nei trzeba bylo mowic, czy jakos specjalnie informowalyscie?
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 07:26   #2871
asia1905
Zakorzenienie

To ja napisze swoje zdanie na temat piłki nożnej i mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana nie jestem fanką, mecz jak już jest to też wzbudza we mnie emocje i chciałabym, żeby wykorzystywali swoje okazje i wygrywali. Denerwuje mnie jednak ta cała otoczka, że są wszędzie. Praktycznie z każdej strony wyskakuje w reklamie Lewandowski. A według mnie gra w ME to żaden sukces. Gra w finale, półfinale to sukces. Szkoda mi za to siatkarzy (uwielbiam ich), piłkarzy ręcznych, bo ich sukcesy mimo wygrywania turniej, mistrzostw nie są tak naglasniane, świętowane, doceniane finansowo jak piłkarzy, ktorzy do tej pory według mnie nie odnieśli żadnego sukcesu. Może gdyby nie to to bardziej bym lubiła nożną.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
W sensie razem to odkryliscie i nei trzeba bylo mowic, czy jakos specjalnie informowalyscie?
Chcesz nam, a w szczególności mężowi coś powiedzieć: D

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 07:30   #2872
kruella_de_mon
Zakorzenienie

nie no, tak się zastanawiałam rano jak to kiedys mu powiem
Stary 2016-06-17, 07:36   #2873
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mierzylam temp, mimo terminu @ nie spadła. W piątek wieczorem uszykowalam test. Rano zapytałam czy robimy (czy czekamy), zostawiłam test w łazience. Po określonym czasie (w międzyczasie zrobiłam nam kawę) zapytałam męża czy pójdzie sprawdzić. Poszliśmy oboje. Krecha taka blada, niby ciążą. Wróciliśmy do łóżka na kawę.
Chyba wtedy dopiero dotarlo do nas że będziemy rodzicami.
Nie było zaskocZenia, Niespoadzianek. To bylo zaplanowane. Mąż od początku widział wykres temp i wiedział co się świeci.
Stary 2016-06-17, 07:59   #2874
Justuus
Zakorzenienie

Asiu zgadzam się z tobą. Piłka nożna jest uważana za sport narodowy a to w innych wygrywamy mistrzostwa.

Przy czym nawet ja laik może zauważyć iż ta obecna drużyna dużo się różni od poprzednich - na plus oczywiście.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 08:00   #2875
Kelpie
Zakorzenienie

Bry z drogi do Wawy. Musiałam zmartwychwstać przed 5

Widzę, że aktywne kibicowanie na wątku było wczoraj

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 08:10   #2876
kruella_de_mon
Zakorzenienie

my mamy takie jedno nasze miejsce w miescie tzt, tam bylismy na 1 randce, tam powiedzial ze mnie kocha, a ja jemu, tam mi sie oswiadczyl, i w gole zawsze tam chodzimy jak jestesmy, i tak mysle, ze jak cos sie bedzie swiecic to tez wymuszę bysmy tam pojechali
Stary 2016-06-17, 08:20   #2877
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Tez mamy takie miejsce. Tam powiedział ze kocha, tam sie oświadczył, tam chodzilismy na piwrwsze randki.
Inpewnie gdyby nie zerkal przez miesiąc w ten wykres to moze mialby niespodziankę (maleńką ale zawsze).
Stary 2016-06-17, 08:25   #2878
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Dziewczyny, ale tu emocji było a ja w knajpie z koleżankami takich pustkek dawno nie widziałam w knajpie

Cytat:
tak myślałam, że Ci podpasuje jeśli miałabym wymieniać czegomi z Warszawy bakuje, to zdecydowanie wymieniłabym go w pierwszej 5
cieszę się, że mogłam pomóc
Ile czasu u niego trwa wizyta? Dobrze kojarzę, to był Baran? U tej kobietki co ja chodzę ma przeznaczone 15 min :/ też ja polecacie, ale zastanawiam się czy nie zmienić jej bo strasznie długie terminy ma...

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 08:35   #2879
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry!

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
To ja napisze swoje zdanie na temat piłki nożnej i mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana nie jestem fanką, mecz jak już jest to też wzbudza we mnie emocje i chciałabym, żeby wykorzystywali swoje okazje i wygrywali. Denerwuje mnie jednak ta cała otoczka, że są wszędzie. Praktycznie z każdej strony wyskakuje w reklamie Lewandowski. A według mnie gra w ME to żaden sukces. Gra w finale, półfinale to sukces. Szkoda mi za to siatkarzy (uwielbiam ich), piłkarzy ręcznych, bo ich sukcesy mimo wygrywania turniej, mistrzostw nie są tak naglasniane, świętowane, doceniane finansowo jak piłkarzy, ktorzy do tej pory według mnie nie odnieśli żadnego sukcesu. Może gdyby nie to to bardziej bym lubiła nożną.
Po części się z Tobą zgadzam
Jednak prawda jest taka, że piłka nożna cieszy się dużo większą popularnością na świecie jak i u Nas w kraju.
Myślę że nie ma klubu siatkarskiego czy piłki ręcznej w Pl co wypełnia się tak jak stadiony Legii,Lecha czy innych klubów więc po części to kibiców winna, że są z siatkarzami wtedy gdy są mistrzostwa.
Ja Lewandowskiego nie lubię i to bardzo (choć wczorajszy mecz szacun) i też wkurza Mnie jego obecność wszedzie wraz z jego małżonką.Tyle, że to też jest zjawisko normalne na całym świecie.Ponoć Lewandowski to taka klasa jak Ronaldo czy Messi (mi też trudno w to wierzyć) ,a oni reklam też sobie nie żałują.
Ogólnie to nie piłkarzy winna tylko kibiców.To tak jakby się wsciekać że bardziej popularne i finansowane jest Kino niż Teatr .

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:

My razem to odkryliśmy
Tz od kilku dni mi powtarzał że na bank jestem w ciąży.Zrobiłam test wydawało mi się ze wyszedł negatywny i rzuciłam do kosza w łazience.Tż później chciał wrzucić coś do kosza i zobaczył test z 2 kreskami.Ja uparcie twierdzilam że po czasie wyszły i wynik jest oszukany.Kazał mi zrobić jeszcze jeden i razem czekaliśmy na wynik Okazało się, ze najpierw wyszła ta krecha bladziutka a później po czasie nabierala koloru.

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale tu emocji było a ja w knajpie z koleżankami takich pustkek dawno nie widziałam w knajpie
Gdzie tak?!!!
U Nas na Tarcho już w niedzielę nie było miejsc na rezerwację w knajpach!
Stary 2016-06-17, 08:39   #2880
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Magic przy metrze Ratusz ale tam Nie było transmisji meczu stąd te pustki

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości