|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
![]() ice, jestesmy z Ciebie dumne
|
|
#3092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do promocji to mało ich było w sumie, bo w 60% sklepów inwentaryzacja trwała. Na pewno były w House, Reserved, Cropp, KappAhl... W sumie ja tam tylko byłam po odbiór zamówienia z Eskulapa, więc się ciuchami specjalnie nie interesowałam. W sumie mało kto go zna, toć to świeżuch jeszcze. Psze http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228071 Cytat:
A co się stało Sklepy kosmetyczne przed Tobą pozamykali ![]() Cytat:
A Druga Dobra Dusza Hosenka przywiezie mi złotą PS Snow, możesz spróbować poprosić Hosenkę o złotą, kosztuje w przeliczeniu jakieś 35-40zł. Sama się zaczęła na nią napalać, bo mi napisała, ze chyba jutro poleci po złotą dla siebie Mam nadzieję, że mnie Hosenka za to nie ukatrupi
|
|||
|
|
|
#3093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do promocji to mało ich było w sumie, bo w 60% sklepów inwentaryzacja trwała. Na pewno były w House, Reserved, Cropp, KappAhl... W sumie ja tam tylko byłam po odbiór zamówienia z Eskulapa, więc się ciuchami specjalnie nie interesowałam. W sumie mało kto go zna, toć to świeżuch jeszcze. Psze http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228071 Cytat:
A co się stało Sklepy kosmetyczne przed Tobą pozamykali ![]() Cytat:
A Druga Dobra Dusza Hosenka przywiezie mi złotą PS Snow, możesz spróbować poprosić Hosenkę o złotą, kosztuje w przeliczeniu jakieś 35-40zł. Sama się zaczęła na nią napalać, bo mi napisała, ze chyba jutro poleci po złotą dla siebie Mam nadzieję, że mnie Hosenka za to nie ukatrupi
|
|||
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coz, szkoda ze w krakowie nie am bialych
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam gdzie sie jutro wybieram też jest Carrefour, więc pewnie najpierw sprawdzę cenę w Carrefourze, skoro mówisz, że taniej. U mnie w GC ten zestaw kosztuje 49zł! Ja nie mam ani peelingu ani parafinki ani kremy antyperspiracyjnego; tylko krem do rąk i do stóp, ale to takie zwykłe na codzień. W ogóle w GC ceny są zawyżone i robią 'rewelacyjne' wyprzedaże - kiedyś paletka poczwórnych cieni Revlon była w takim koszyku z przecenami; brakowało jednego cienia, reszta była chyba lekko wymazana, a cena była dosłownie kilka złotych niższa niż normalna. Leżał przez kilka miesięcy, dziwię się, że nikt nie skorzystał ![]() Aga
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa to zamowienie robilas w aptece w Plazie? ten krem pod oczy tez tam? chyba sie przejade, kumpela mieszka dwa przystanki przed palza wiec mialabym wymowke
ze niby w odwiedziny
|
#3097 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ano szkoda. W ogóle szkoda, że Bourjois traktuje nas jak kraj II kategorii i połowy sezonówek nam nie daje, a i palety kolorów uszczupla
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale i tak chodzi mi ten zestaw po głowie ze względu na rękawiczki i skarpetki. Skarpetki mam jedne Avonowe, ale przydałyby się drugie do używania na zmianę, rękawiczek nie mam wcale, a jakby je miała dokupić w Avonie, to już by poszło z 15zł. A tu za 30zł miałabym i rękawiczki i skarpetki i zapas wszystkiego Pomyślę jak jeszcze trochę parafinki zużyję, bo póki co wywarła na mnie pozytywne wrażenie mimo dziwnego klejowatego zapachu i śmiesznej konsystencji. I jak się potwierdzą moje przypuszczenia co do jej nikłej wydajności, to sobie zaszaleję i kupię cały zestaw co by pościeli łapskami nie tłuścić.Cytat:
przeceny zwykle. Aż się zdziwiłam, że te cienie tak tanio dali skoro im nic nie jest. No chyba, że już zbliżają się ku końcowi Ale nawet jeśli, to moje pierwsze brązowe trójeczki na pewno już są przeterminowane, a mają się całkiem dobrze Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
zizou, jeżeli tam zajdę i będą to mogę zakupić i dla Ciebie, no problem
Ale ciężko mi się tam wybrać i nie wiem, czy jeszcze je sobie sprowadzają. MagJa dziękuję za linka Napisałam do Hosenki Ale teraz myślę, czy nie lepiej było się decydować na bootsowy rozświetlacz |
|
|
|
#3099 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale musze przyznać, że smsy były na pewno 2 i że byłam w stanie lekko wskazującym i nie bardzo pamiętam tego drugiego, a skrzynkę już czyściłam.![]() ![]() Cytat:
![]() Wyjątkowo nie było okazji. ![]() ![]() Cytat:
Poza tym jestem spłukana.![]() Cytat:
![]() Wiecie, że zostałam wyśmiana za 10 specyfików do smarowania twarzy? A każdego używałam.
|
|
|
#3100 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff przebrnełam przez ostatnie kilka stron.
Wróciłam, aby Was pilnować! Przestaniecie się nakręcać cholery jedne? ![]() Kupiłam sobie w Sephorowej promocji Liner Bourjois, i zostają mi jakies gluty na pędzelku, przez które nie mogę zrobić kreski jednym pociągnięciem, tylko muszą zaczynać od środka i domalowywać.
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ostatnim braku powiadomienia o sephorowej promocji poczułam się w obowiązku, by poinformować Cię o rozświetlaczu z UK ![]() 10 to sporo, ale na pewno wszystko było niezbędne ![]() pakosta, strażniczko Zasada jest ok, przemawia do mnie zwłaszcza zmniejszenie potoku śliny |
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Cernor XO pod oczy, ten na cienie, o którym już kiedyś debatowałyśmy za moją sprawą. Cytat:
Tak bezczelnie wyśmiewać się z niezbędników koleżanki, noo. Bezczelni A tak serio - to coś Ty tam wzięła ze sobą
|
||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa dzieki
ice byla mowa w watku o tym kremie, skreslilas go za alkohol w skladzie
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że Twoje mydełko ma lepszy zapach, to moje niestety mdłe było. No właśnie te skarpetki i rękawiczki są bardzo zachęcające. Zajrzę jutro do Carrefoura. Cytat:
![]() - zestaw Bielendy - biorę go razem z mamą, staramy sie regularnie pielęgnować dłonie i stopy, a zużył nam sie już peeling do stóp; parafina też się bardzo przyda; zima stopy są w gorzej kondycji, moja mama ma bardzo przesuszone; dodatowym atutem są rękawiczki i skarpetki; inaczej musiałabym kupić je oddzienie. Zestaw jest w promocji i bardzo sie opłaca. - Lactacyd i szampony - yyy muszę tłumaczyć? ![]() Moooogę kupić? Spróbuj chusteczką przetrzeć końcówkę i 'wlot' do buteleczki, tam się czasem osadzają wyszuszone resztki eyelinera.
|
|
|
#3105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja widziałam go dzisiaj Cytat:
|
|||
|
|
|
#3106 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
) wszystko było używane.![]() Dziękuję za poinformowanie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ojej, no ![]() 1. krem Avene spf 50+ - wiadomo po co ![]() 2. mleczko Avene spf 50+ - na wszelki wypadek, bo krem mam krótko i jakby podrażnił 3. żel Iwostin pod oczy - wiadomo po co ![]() 4. olejek Lumene - bo żyć bez niego nie mogę ![]() 5. Active C - na noc 6. Effaclar A.I. - wiadomo po co ![]() 7. Hydraphase Riche - bo chciałam skończyć tubkę, używałam pod filtr 8. Toleriane Riche - bo go bardzo lubię ![]() 9. Cold Cream - na narty 10. TBS Vitamin E na dzień - pod filtr I powiedzcie mi, że zbędne?
|
|
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale niech Ci będzie. Są to rzeczy przydatne i niedrogie. |
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa no ja mam i zel O. i krem przeciwzmarchowy [uznalam, ze zaszkodzic nie zaszkodzi, najwyzej pomoze
]. zel zdecydowanie za slaby, po domu moge go nosic - spisuje sie okej, ale juz na wyjscie jest zdecydowanie za slaby. pod wplywem powietrza tego zewnetrznego jakby schnie i sprawia, ze okolice oczu wygladaja tragicznie. krem jest niby ok, ale tez ciut za slaby jak na mrozy. na jesien bedzie w porzadku potrzebuje kremu na noc, to sprawie sobie cernora, a na dzien poszukam czegos lekkiego - a moze sie jeszcze do kremu O. przekonam paksoto ja zyje w kosmetycznej ascezie - absolutnie nic mnie nie kusi [a troche sie poslinilam tylko do czekoladek, tak teoretycznie bo wiem, ze ich miec nie bede ]. jestem na dobrej drodze do ogranczienia sie, w tej chwili nie ulegam pokusom i czuje sie wolna i wyzwolona
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby nie było - Cernor jest lekki, bardzo lekki. W mgnieniu oka się wchłania Cytat:
A może za dużo wody wypiłaś Albo za mało ![]() |
||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Mag dzieki za informacje
w sumie na noc nie chodzi mi o tresc a o to, zeby dzialal. mam cienie jak dziecko z obozu i musze cos z nimi zrobic, bo oszaleje ![]() jestem absolutnie swiadoma, tego co wyzej napisalam zrobie pewnie wyjatek dla kolekcji wiosennej [dior ]. jakos tak jak sie rano maluje to i tak uzywam stalegoszestawu kosmetykow, wiec po co mi nowe? mam wystarczajaco duzo zbieraczy kurzu
|
#3112 |
|
Przyjaciółka KWC
|
E tam.
). A zestaw Hydraphase + krem Avene + CC czyni cuda - człowiek nie czuje, że wyszedł na mróz. Szkoda, że nawet moje pory ledwo to zniosły. Czas chyba na kolejną kurację oczyszczającą Tołpą.
|
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takie tandetne kfiotki ![]() A u mnie kurz zbiera kuferek i pudełka na cienie. W końcu moje skarbeńki nie mają prawa się kurzyć. |
||
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Mag ja jestem wiecznie zmeczona i wiecznie niewyspana. kiedys po 26 godzinach snu obudzialm sie z piekna, promienna cera bez grama cienia. niestety, na codzien nie moge sobie pozwolic na takie maratony spaniowe
![]() tez uzywam klinika i tez uwazam, ze jest on jak dotad moim najlepszym korektorem. czasem mnie denerwuje, ze lubi sie wazyc :/ ale to wtedy, gdy mam za sucha skore. chce kremu rozjasniajacego - moze choc troche zniweluje moje cienie-giganty ![]() i jakie tandetne kfiotki? no ale wiadomo, o gustach siem nie dyskutuje
|
#3115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to nie to, że od dziecka je mam.Cytat:
No ale to normalka.Cytat:
|
|||
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu pomysl zgodny z intencja watku
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi bardzo podejrzanie Ja i złotą czekoladkę będę mieć ![]() Cytat:
I jeszcze mam bardzo głęboko osadzone oczy i to potęguje efekt posiniaczenia AAER nawet odrobinkę je rozjaśnił, przede wszystkim rewelacyjnie nawilża i wygładza skórę pod oczami, ale przy takiej ilości godzin jaką spędzam przed kompem i małej ilości snu to na pewno im dużo więcej nie pomoże ![]() Cytat:
Chociaż prawdę mówiąc, mogłabym napisac to samo. Ta zlota czekoladka to taki kaprys - nie mam nic w tym kolorze, a poza tym przyleci z UK, więc się nie liczy A poza tym też rano zazwyczaj maluję się tym samym, bo zazwyczaj mam tak, że jakoś sobie zestawię te kosmetyki i tak używam dopóki nie zrobię nowego zestawienia ![]() Np. teraz jest to od kilku dni Magic HR + Diorskin Eclat Satin + Blended Face Powder (ech kołderka na twarzy ) + maczek Peony + cienie Chanel Beiges Veloures + cień Buttermilk + Virtuose + smackers/jakiś błyszczyk.No czego mogę chcieć więcej? ![]() Pewnie jak dostanę Garden Party to one wejdą w miejsce cieni i tyle. Jak dostanę Polar Blue to pewnie też nimi będę malowała się przez pewien czas ![]() Ale kurzu nic nie zbiera, nie ma mowy, wszystko jest pochowane, lśniące i czyściutkie, nie cierpię brudnych kosmetyków. Piękny jest
|
|||
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja siem chciałam powchwalić, że nie zamówiłam NIC z ostatnich 2 katalogów Ori i z ostatnich 3 katalogów Avonu
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
isa gratulacje
![]() Ja z katalogów zamawiam niewiele, z Ori ostatnio tylko tą piankę do twarzy, a z Avonu czarny sypki cień. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

gdzie kupilas? 
Sklepy kosmetyczne przed Tobą pozamykali 
coz, szkoda ze w krakowie nie am bialych 

]. jakos tak jak sie rano maluje to i tak uzywam stalegoszestawu kosmetykow, wiec po co mi nowe? mam wystarczajaco duzo zbieraczy kurzu