|
|
#3001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() cały dzień w łazience ![]() Cytat:
ja bym zjadła, nie jest tak źle Cytat:
Cytat:
ale w tę stronę też źle ![]() Paczę na mecz jednym okiem, na dwoje oczu nie mam nerwów
|
||||
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przecież niskie amh zazwyczaj łączy się z nieprawidłowymi mianami innych hormonów i nadciągającą menopauzą
|
|
|
#3003 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Widzę właśnie (niech żyje internetowe sprawdzanie wyników A bardzo nie chcę mieć kolejnej "rzeczy" zdrowotnej do pilnowania. Uff, pierwsza połowa remis Edit: i druga też Zapisz Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-06-16 o 22:55 |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do przewrażliwienia doskonale Cię rozumiem, takie akcje potrafią człowieka ostro rozstroić, trzymaj się, nie daj się ad. cukru to ja idę robić 3 punktowe krzywe, cukrową i insulinową (jak się trochę odbiję finansowo, bo to nierefundowane )
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2016-06-16 o 23:01 |
|
|
|
|
#3005 |
|
Nindżopesz
|
Hmm, to kto przeszedł dalej? W sensie meczu?
|
|
|
|
#3006 | |
|
BAN stały
|
Nasze matki i babki się nie skarżą, ino przyjmują życie takim, jakim jest
No ale dobra, żarty żartami, na przykładzie mojej babci Geni, która z Wielkopolski została wywieziona w lubelskie strony jako 13/14stoletnia (tak, nie mam pojęcia, jak to prawidłowo zapisać...) dziewczyna, której przez przypadek szmata (!) wpadła do barszczu, a z tej też okazji gospodyni, jakaś Niemka stara i zła, wezwała Gestapo, bo to "polski sabotaż jest, mein Gott!" Moja kochana babcia na słowa Esesmana "ty polska świnio!" odpowiedziała tylko "jeśli ja polską świnią jestem, to ty jesteś świnią niemiecką!", po czym żołnierz wycelował w nią broń... ale wszystko po kościach się rozeszło dziwnym trafem, dobrze się skończyło Koniec końców babcia nie wylądowała na Majdanku, tylko (?) spędziła parę dni na Lubelskim Zamku, zamienionym w hitlerowską katownię... później opowiadała* o krwi spływającej z Majdanka, ze schodów wprost na ulicę...*Edit: ojcu mojemu, mi nigdy szczegółów nie zdradzała, poza tym nieszczęsnym "ty niemiecka świnio", ale to śmieszne było dla mnie wtedy, dla dziecka, z tym pistoletem i w ogóle... Cytat:
![]() Niiikt, zostaliśmy sami ![]() Dobra, gramy dalej! --- W ogóle to nie na moje nerwy, w takich chwilach komentuję wszystko gwarą wielkopolską, dlatego też tutejsi ludzie paczom się na mnie jak na wariata, bo nic z mej mowy nie rozumieją, ino sie śmiejom! No ale sorry, pierwsze 3 lata życia żem spędził wychowany w tym dialekcie, więc jak mum godoć?! No dych rychtyk ino tak!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-06-17 o 02:46 |
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
Słodkiego mi się chce! Coooriii! ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- O Boziuuuńciuuu!!! O maaamooo!!! |
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam wyciszyć, bo moje koty "zwariowały" dzień dobry
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Thnx 3. Ja to wiem, aaaaaale no jednak przyznasz że przekroczyłam wszelkie granice przyzwoitości I ciacho idzie dla babci, Mam oraz nietopszów po kawałku. Już z niego zrobiliśmy hamburgera. Wczoraj małż pytał czemu nie dajemy sałaty. ![]() AMH przecież mówi o rezerwach jajeczkowych a nie o menopauzie. Jakbym nie planowała ciąży, to bym miała głęboko w nosie takie badanie. Czytając wywiady z lekarzami mówili że poniżej 30stki można ich (rezerw) już nie meć, a można mieć pow 40tki etc. Także jak zwykle kapryśna i niesprawiedliwa matka natura Ponieważ wciąż jestem przed badaniem to s... w gacie. ![]() Znad kaaaaaaaawy
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ile to czasu trzeba w łazience siedzieć? ![]() aż wstyd się przyznawać, jak wygląda moja pielęgnacja, zeby nie wyjśc na zapuszczoną i zaniedbaną
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-17 o 09:32 |
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
W odpowiedzi na wcześniejsze pytanie o Lemon Curd - to coś tak jakby LC. Przepis wkleiłam w linczku. Dodaje się budyń/mąkę ziemniaczaną i tylko jedno jajko więc to taki polski Lemon Curd, ale jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ☠☠☠istyyyyyyyyyyyyyy yy!
Ponieważ robiłam drugi do sklejenia obu krowich placków to uzylam trochę a resztę zjadłam. Koniec z babkami cytrynowym, będę robić biszkopty przekładane LC. |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje też nie wyglądają nigdy jak te z internetu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-17 o 09:48 |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Mother of Cats
|
Do południa jeszcze daleko, a tu 29 na termometrze
![]() Cytat:
Moje popatrzyły na mnie, stwierdziły, że nic dziwnego nie robię w związku z dźwiękami, i wróciły do spania ![]() ZapiszZapisz |
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Ma się rozładowac burzowo i potem 21, w Kato przynajmniej taka prognoza.
Kurde ale każda prognoza podaje inaczej. Nie wiem teraz co robić bo muszę wyjeżdżać. See ya Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-17 o 10:51 |
|
|
|
#3016 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Krzywe nierefundowane? Uch... Ze skierowaniem też nie? Cytat:
My przeszlim dalej, a Niemcy też? Cytat:
Obczaję Fitomed, a nuż...Ad. 2. Pamiętam, przechlapane masz pod tym względem ZapiszZapiszZapisz |
|||
|
|
|
#3017 |
|
Nindżopesz
|
Z cyklu głupie pytania: nosicie sandały latem?
Mam wrażenie, że ostatnio pokazywanie stóp jest niestosowne, że wiele osób to obrzydza i powinno się nosić bardziej zakryte buty. |
|
|
|
#3018 |
|
Mother of Cats
|
Jeszcze o poszukiwaniu nawilżacza:
Rejcz, a znasz Hydraphase intense legere La Roche-Posay? Ziemolina z bloga Kosmostolog zachwala szalenie... |
|
|
|
#3019 | |||
|
BAN stały
|
Spod burzy, deszczu, ochłodzenia i ciemności
![]() Cytat:
Cytat:
No ale skoro Tobie się udało, to chyba i mnie powinno? ![]() U nas w końcu ulewa, jest cudnie! Cytat:
|
|||
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdaje się emolientowaty, odbieram go dopiero dziś z paczkomatu, ale przeczekuję burzę teraz. Niemniej to nie są kosmetyki z cyklu "wow". Ja się muszę trzymać taniości, ale też szukam wciąż czegoś lepszego. Ot nawilżenia mi potrzeba, kiepsko tylko, że mi gliceryna robi zapych, pozostaje B5? aloes? skwalan, mocznik? Czego jeszcze szukać 2. A no jasne, normalni sobie skorzystają
|
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że zaniedbane stopy z długimi, brudnymi pazurami i piętami twrdymi jak skała + w kolorze Matki Ziemi mogą obrzydzać. Ale bez jaj - dlaczego normalny człowiek, z czystymi, więcej niż mniej zadbanymi stopami (nawet, jesli to nie ideały), miałby się prażyć w upał w zakrytym obuwiu?Zapisz ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-06-17 o 11:18 |
||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także La Roche a już Vichy to na bank omijam, bo mnie zwyczajnie zaklejają. Ale to mnie, i teraz, w obecnym, kiepskim stanie skóry (i hormonów zapewne). Natomiast do względnie normalnej cery, nie mającej problemów z silikonami, z tego co pamiętam jest bdb. |
|
|
|
|
#3023 |
|
Piers do przodu
|
Redzia - nie zauważylam tego sandałowego trendu
![]() Miłego piątku Baru
|
#3024 | ||||
|
BAN stały
|
Jezu, jak ciemno, aż się lampy uliczne zaświeciły
![]() Cytat:
Tak samo z tą krwią na Majdanku - albo to przed wyzwoleniem było, albo już "za Ruskich" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kogoś brzydzi, to niech odwraca wzrok. Sama tak czasem czynię Ale tylko na widok jakiś hmmmm zaniedbanych. Większość stóp mi nie przeszkadza Wręcz są bardzo ładne i czasem się gapię i zachwycam Tak samo brzydzą mnie zaniedbane, ale tak obleśnie oblesnie dłonie - i cóż z tego? Przecież nie mogą ludzie chodzić w rękawiczkach A jak ktoś ma problem z widokiem stóp w ogóle, no to on ma, to trudno. Wszyscy mamy jakieś problemy z czymś, i nie można się spinać próbując dostosować się do wszelakich gustów, preferencji. Ale może Twojej skórze ona nie szkodzi. |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zakupiłam i wciąż rozważam czy nosić (ale do pracy się sprawdzą) takie tylko całe czarne ![]() sandały w przyszłym tygodniu też muszę zakupić, bo w czymś nad jeziorem trzeba chodzić ![]() ale szukam z zakrytą piętą i łączeniem palców, takie co zasłaniają jak najwięcej, a stopa się nie gotuje
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż, z drugiej strony, rozumiem, że trendy się zmieniają. Aż sobie poobserwuję dziś ulice, jak to wygląda in da sity.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-17 o 11:38 |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Hm, nadal mam zagwozdkę czy odesłać te sandały sadomaso jak już dojdą W nich sporo nożyny widać, łączenia palców... Dla mnie to nie problem nosić zabudowane buty latem.
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsze widzę i słyszę ![]() ja to latem do pracy głównie w zakrytch z powodu klimy w biurze, bo mi zimno, a jak nie do pracy, to zdecydowanie sandały ![]() oczywiście dopiero wtedy, kiedy na dworze jest temepratura 30+, bo jak mniej, to mi w stópki zimno
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-17 o 12:22 |
|
|
|
|
#3030 |
|
BAN stały
|
Ślunzoczki, radio podało, że jakaś pogodowa apokalipsa się tam u Was dzieje, prawda to?
U mnie się rozjaśniło w końcu, a jakie powietrze! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

) : wieloetapowość to - dla mnie żaden problem , bo lubię kosmetyczenie , natomiast trzeb sobie dobrać środki pielęgnacyjne metodo prób i błędów 
robiłam malzonowi a sama większośc wciągnęłam

Skrót myślowy mi się zrobił: "zbliżanie się menopauzy" -> "wygasanie płodności". A z wygasaniem AMH ma sporo wspólnego 
A bardzo nie chcę mieć kolejnej "rzeczy" zdrowotnej do pilnowania.
)
Moja kochana babcia na słowa Esesmana "ty polska świnio!" odpowiedziała tylko "jeśli ja polską świnią jestem, to ty jesteś świnią niemiecką!", po czym żołnierz wycelował w nią broń... ale wszystko po kościach się rozeszło dziwnym trafem, dobrze się skończyło 

Ponieważ wciąż jestem przed badaniem to s... w gacie. 

Ze skierowaniem też nie?
Obczaję Fitomed, a nuż...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)