|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: jęczycie z bólu czy z rozkoszy? | |||
z bólu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 8,55% |
z rozkoszy |
61 | 52,14% |
z bólu i z rozkoszy |
29 | 24,79% |
nie jęczę |
17 | 14,53% |
Głosujący: 117. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jęczycie z bólu czy z rozkoszy?
Ja tam nie wierzę....
![]() ![]() Phi ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Gkupie pytanie, ale odpowiedzialam.
#63 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie bo takie trudne tu pytania zadają.....
![]() ![]()
#64 |
Zadomowienie
|
a no bo glupie pytanie moze okazac sie trudne.
#65 |
BAN stały
|
Nie jestem trollem. Przykro mi, ze tak mnie oceniasz. Chyba jednak potwierdza sie teza Freuda, że my mężczyźni mamy inną psychikę od kobiet. Na męskim forum taki temat byłby jak najbardziej normalny.
Ashmira - w sytuacji gdy dziewczyna cierpi podczas sexu staram się jak najszybciej zakończyć stosunek. Normalnie mogę ok. 8-10 minut, a gdy widzę, ze ją boli staram się wyrobić w 3 minuty lub oczywiście szybciej. Aaricia8 - zaraz wypowiem się w tamtym wątku. Do pozostałych dziewczyn - to wy zaczęłyście o autach i rozmiarach, wyszło że mam niezłe autko, a mój ojciec jeszcze lepsze, a oprócz tego sporo w spodniach i chyba jesteście rozczarowane bo nie ma się do czego przyczepić. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
nie no nie moge
![]() ![]()
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
czlowieku daj spokoj w jakie temty Ty wchodzisz. jak ktos ma 22 cm to siedzi cicho i jest pewny swego a nie rozglasnia na forum...i skromnosc przede wszystkim
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
Już mówiłem, ze to dziewczyny chciały wiedzieć jaki mam samochód i rozmiar, zrzedły im miny gdy się dowiedziały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wykorzystujesz cudowne istoty jakimi sa kobiety jako worek na nasienie nie dbając o ich uczucia ani komfort. Nie Freud odkrył amerykę co do psychiki obu płci ale skąd troglodyta mógłby o tym wiedziec.... Właśnie dlatego że to "raczej kobiece" forum, spędzam tu tyle czasu. gdybym miał ochote na wulgarne, patetyczne dyskusje to szukałbym przygód na męskim. peace out toy boy
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wcale nie zaliczam każdej kobiety, która mi sie nawinie, gdybym tak robił miałbym na koncie dużo więcej partnerek niż 10. Kobieta musi mi się podobać fizycznie, to znaczy dobrze gdy jest szczupła, najlepiej blondyneczka, z długimi nogami, z dużymi oczami i średnim biuścikiem (meloniar nie znoszę, wiszą im takie 2 worki nie wiadomo po co, ale po długim okresie posuchy i takimi nie wzgardzę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Boshe chłopaczku listości !! jakie kompleksiki ?? nie potrafisz zrozumiec prostej kwestii ?? Nie przyszło Ci może do małej głowy, że Nie zaimponujesz może oznaczać że Twoje domniemane 22 cm nie robią na mnie najmniejszego wrażenia bo być może mam więcej i nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy obnosić się z tym jak zwykły bamber bez szkoły. Ale tak to juz jest z niektórymi facetami...
Psujesz tylko kobiece zdanie o mężczyznach... Pasujesz mi do typu kolesia z Kamerek na Onecie o nicku: " 22cm- zwale dla chętnej " .... Mógłbym napisac tu elaborat ale chyba zaczynam niebezpiecznie zniżać się do Twojego poziomu zatem wracam do pracy. Miłego dnia i więcej szacunku dla siebie i kobiet
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozmawiasz na czatach z kolesiami o nickach "22 cm- zwalę dla chętnej"? ![]() Do kobiet mam duży szacunek, bo bez nich nie byłoby sexu, a jest mi bardzo potrzebny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
O rany... pogrążasz się... ale powstrzymam sie od dalszych komentarzy. Wpadnij do mnie na wybrzeże to pokażę Ci czym są FAJNE samochody a nie jakieś Audi 100 z '97 (bodajze)
![]()
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie chce mi się dalej ciągnąć tej bezsensownej kłótni. Przede mną sporo życia, przynajmniej taką mam nadzieję. Podejrzewam, że przeżyłem dopiero jedną trzecią mojego życia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Shady, no daj spokój, nie karm trolla
![]() Ja wiek antka oceniam na około 15-16 lat, a ilość kobiet które "miał" na 0 ![]() Cytat:
![]() A te 8-10 minut, to wiesz... Ja bym się nie chwaliła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Wiedźma
|
Że tak samo bystry?
![]() Cytat:
Bardzo szlachetnie. ![]() I jeszcze: mówisz, że potrafisz AŻ 8 do 10 MINUT?! ![]() No zaimponiłeś mi! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Nie nazwałbym tej nierównej polemiki kłótnią.
Jedyne co mnie boli to fakt, że swoim wielkim członkiem, kiepskim autem, zbytnia pewnościa siebie, niebłyskotliwością, infantylnością .... itp psujesz jakże miłą atmosferę na tym forum. Ludziom takim jak Ty w moich stronach szybko uciera się nosa dzięki czemu wiedzą gdzie ich miejsce. Myślę że podobny los prędzej czy później spotka Cię i tutaj. Wierzę jednak, że wielu osobom które przeczytają Twoje posty ( w tym mi ) sprawiłes i sprawisz jeszcze dużo niezdrowej radości ![]() Tak czy siak wracam już do pracy ( kolejny raz obiecuję ale juz na 100% ) bo mam sporo do roboty. Tymczasem borem lasem....
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
A czy twoim zdaniem 10 minut to mało? Wiem, ze są mężczyźni, którzy potrafią nawet godzinę, ale ilu ich jest? Znacznie więcej takich, którzy kończą w ciągu minuty... ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kolejna rzecz, której nie rozumiecie, to przyjemność jaką mężczyzna czerpie z sexu. Myślisz, ze jak pieścimy sie z dziewczyną, widzę ją nago, a potem w nią wchodzę, to tak łatwo przestać? Inny w ogóle nie przejąłby się czy jej dobrze, ja o to dbam, staram się zmienić natężenie ruchów, szybkość, a jak dalej nie pomaga, to szybko kończę. Doceńcie to, bo wolałbym dłużej, ale w trosce o dziewczynę rezygnuję z części mojej przyjemności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zauważyłeś?
![]() Wiem, wiem, nie o takim ocenianiu pisałeś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cóż ja za fart musiałam mieć, skoro mój facet potrafił przerwać natychmiast, kiedy mnie raz coś zabolało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czemu mam żyć złudzeniami, może twój mężczyzna potrafi godzinę, ale popytaj koleżanek czy ich mężczyźni tak potrafią. Niewielu jest takich, przecież my też rozmawiamy między sobą, ogląda się programy telewizyjne i wielu mężczyzn kończy za szybko, długo to rzadkość. 10 minut oceniam na całkiem sporo. A kto powiedział, ze nie macie przyjemności, część z moich kobiet miała przyjemność i jęczała z rozkoszy. Ja tak nie potrafię przerwać jak jestem w kobiecie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Antoś pewnie siedzi i sie bardzo nudzi, może w pracy, może na zwolnieniu ze szkoły. W każdym razie jego ciężki już i tak dowcip jakoś podupadł... Najpierw była groteska i ok, ale teraz zaleciało zwykłym onetem
![]() A miało być tak pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jako meloniara.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę nie rozumiem czemu podejrzewacie mnie o to, że jestem trollem. Nie silę sie na dowcipy, czasem same mi wychodzą, co może zwiększa mój urok. O ile jeszcze rozumiem dlaczego ty mnie o to posądzasz (bo odrzuciłem twoje zaloty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a B) wolimy myśleć, że takie podejście jest zwykłą prowokacją, bo jesli nie to tylko żal... Ciebie, żeby było jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
To nie było do ciebie ![]() Poważnie to myślę, że Pushit liczyła się z możliwością spotkania ze mną. Nie wiem tylko na co liczyła czy na poważny związek czy na przygodę. Raczej na to drugie, choć psychika kobiet jest nieco dziwna, więc nie wiem o co jej chodziło dokładnie. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że jednak spodobałem jej się. Teraz pewnie zaprzeczy, ale tak właśnie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
A jak jest nie do mnie, to wypowiedź spowija magiczna mgła i jej nie widzę?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobry jesteś, dobry... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.