![]() |
#3031 | |
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Ad. 2. Przymierzysz, zobaczysz. Grunt to, żebyś Ty się w nich czuła komfortowo ![]() Coś się dzieje za oknem: chmury ciemne, wiatr zaczyna przechylać drzewa - co to będzie? ![]() ZapiszZapisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
niecnotliwa dziewica
|
Nawet się zrobiło zauważalnie ciemno...
Ale dobrze, nawet i niech w weekend tak będzie, to może co w domu zrobię. Jak słońce świeci to tylko zjem byle co i lecę się opalać ![]() ![]()
#3034 |
Piers do przodu
|
U mnie urwanie chmury
![]() ![]()
#3035 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Chmur i to ciemnych co chwila pełno, ale tak mocno wieje, ze wsio przchodzi ciagle bokiem i zero deszczu. Za to ile połamanych wszedzie patyków, drzew lisci oberwanych
![]()
#3036 |
Zakorzenienie
|
u mnie ulewa i grzmi, radio i net mi rwie,
no pojawia się i znika zwariuję zaraz ![]()
![]() |
#3037 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3038 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ZapiszZapisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja szłam przez pól katowic i potem z trwamaju kawałek spory do domu i wszedzie po drodze było tyyyle patyków, lsici, etc, jakby huragan przeszedł ![]()
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
jakieś tam niby są refundowane (chyba cukrowa 2 punktowa??), ale insulinowa już nie, albo mam złe info
zresztą ponoć lekarze nie chcą wystawiać skierowań na te krzywe, bo jak cukier zły to szybciutko zapisują leki i mają problem z głowy ![]() ![]() moja mam miała cukier w normie, a po krzywych okazało się, że jednak jest cukrzyca jak malowana
![]() |
#3041 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ja też mam glukozę w normie - co roku niższą, ale wciąż w normie. Tylko że z głupia frant zrobione badanie (bo było w pakiecie badań ze zniżką, jednym z tych, o których wspominałam) - hemoglobina glikowana - wyszło sporo poniżej normy. Do tej pory się nie przejmowałam, że coraz częściej mam zjazdy cukrowe i po prostu pilnowałam, żeby miec cukierki w torebce, kiedy wychodzę z domu, teraz się przestraszyłam ![]() Zapisz Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-06-17 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3043 | |||
BAN stały
|
Dokańczam przelatywanie
![]() Cytat:
![]() Wypowiedział się specjalista od cytrynowych zakalców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mama robi pysznego cytrynowca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3045 |
niecnotliwa dziewica
|
Powiem Wam, jako znienacka dwa lata temu (a może to już i trzy?) wykryty cukrzyk, że nie ma się co dopraszać u lekarzy, tylko jak macie jakiekolwiek podejrzenia, odżałować i badania zrobić!
Krzywą cukrową robiłam na NFZ, insulinowej nie robili mi wcale, nawet w szpitalu, HBA1C robię jak się sama upomnę (ujdzie, ale mogłoby być niższe)a peptydu C też mi nikt nie sprawdzał i muszę się też kiedyś upomnieć.
#3046 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Toeria to za mało
![]()
#3048 | |||||||
Panaroja
|
snad białej cherbaty
![]() Cytat:
![]() nie to , że zaczęłam nawilżac i emolientować chociaż też , ale w ogóle zaczęłam coś rozsądnego z paszczą robić, no i rozmaite przeciwzmarchy i inne takie do tego też idą ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() A blogi kłamio to raz, dwa - diabeł tkwi w szczegółach , np.Śnieżka miała kilka wpadek ciastowych przez ścisłe trzymanie się litery prawa tzn przepisu , np domieszała zółtka do piany jak stojało w przepisie i wszystko siadło, albo nie wyrosła drożdży, bo w przepisie nie napisali i też siadło . Cytat:
Algowe jest faktycznie tłuste, dlatego teraz go nie używam, czekam na zimno , ale nawet jakby , to jakoś mi we włosy nic nie łazi . I śpię bez poduszki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.no to dawaj ![]() Cytat:
![]() i lepiej wdrożyć już , żeby za 5 lat nie płakać , wójt wama to mówi czyli ktoś, kto płacze, że nie wiedział o tym 10 lat temu ![]() Cytat:
Teraz właśnie się zastanawiam z niejakim niepokojem co będzie na jesieni , czy znowu będę mieć tragiczny wysyp wszystkiego , który się będzie ciągnął aż do początków lata, czy koreanizacja pomoże mi go uniknąć albo chociaż zmniejszyć ![]() 2.nie wiem czego Ty chcesz od tego ciasta, ja bym je wszamała natentychmiast ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.orientany maska-krem na noc aloesowa http://www.orientana.pl/produkty/pie...arzy-z-aloesu/ i nie sugeruj się tym, że piszo że do tłustej - nadaje się do każdej , jest w ogóle nietłusta bo żelowa , i takieło też z aloesu http://www.ekobieca.pl/product-pol-1...sow-55-ml.html 3. ![]() ![]() ![]() upał ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie nie wyśpię, to mam rano mega wory pod oczami ![]() a po 9 godz snu wszystko ładne i gładkie Cytat:
![]() murzynek z zakalcem jest ![]() A jak ciasto nie wyjdzie, to się nie przyznaje, tylko ide w zaparte, że tak właśnie miało być ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() już ne mogę się doczekac, aż wyjdę z roboty ![]() Niech grzeje! Niech smazy! niech żar się z nieba leje ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Napadać się jeszcze zdąży a w chaupie w sumie czysto, to wolę się w weekend iść poopalać niż cokolwiek innego ![]()
![]() |
#3051 | ||||||
Panaroja
|
Niiii, rano 15 minut, a wieczorem to ile chcesz , zależnie od tego jakchcesz się zapielęgnować
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.nie odsyłaj , są idealnie Twoje ![]() I jeszcze jedno - tak naprawdę to ludzi naprawdę guzik obchodzi co kto ma na sobie, jakie buty , jakie stopy , długo , krótko - ludzie mają swoje zmartwienia na głowie i im dokładnie zwisa, co ktoś włożył . Dlatego kierowanie się opiniami co ludzie powiedzo jest bessęsu , bo się samemu sobie robi krzywdę i pozbawia wygody , radości itp . Naprawdę na nas NIKT nie zwraca uwagi , to są urojenia ![]() Edit - z wyjątkiem czasem wścibskich bab , z gatunku "siedzi na kanapie i ma za złe" czyli dowartościowuje się kosztem innych , ale takie tym bardziej należy spuszczać z wodo ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3.w twoim przypadku to byłoby piorunem , jak kto młody i piękny, nie musi tyle czasu poświęcać na zabiegi konserwatorskie ![]() 4.a ja sieeedzę do wieczora ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 15 minut rano, to ja myję zeby, czesze kłaki i robie makijaż ![]() (20 jesli zaplatam jakieś warkocze) Ostatnio wkurzyłam się na kremy z filtrem do twarzy jak się dowiedziałam, że trzeba je ponownie nakładać - no bo jak chronić skóre cały dzień jeśli się ma makijaz, a filtry przestaja chronić po 2-3 godzinach? ![]() Jak jestem gdzies np. w trasie czy na mieście to nie będe przeciez co 2 godziny zmywac makijażu w pociągu czy samochodzie albo na środku chodnika i nakładać filtr i makijaz od nowa ![]() Cytat:
![]() A za suche ciasta tez mi nie wyrastają często ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-17 o 15:09 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() ![]() ![]() ![]() 3.a racja, do piaskowca jeszcze śmietana, ale mam przepis na ucierane bez śmietany , ino że ono niepiaskowe .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3056 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Otóż właśnie nie, idę zaraz do Tru ![]() Bosz, kiedy ja ostatnio spałam 9 godzin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Piers do przodu
|
Raport z miasta
![]()
#3058 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-06-17 o 16:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Nindżopesz
|
U mnie chyba druga młodość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.