Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-17, 14:59   #1051
kopycio
Rozeznanie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Lucy wypróbuje dzieki choć ze zmiana stanika w terenie moze byc słabo

Tabaska niech wytną cholerstwo póki nic groźnego! Kciuki

Martinixxx jakies ludzkie odruchy Twoj szwagier przejawia na rodzine czasem dobrze strzelić focha! Siostra Ci pomoze i bedzie git

Sexy
Ja to sie boje ze mam takie luzy, ze tz nawet nie poczuje zbieram sie w sobie, na razie wszystko mnie jeszcze boli, pewnie dlatego ze biegac zaczelam

Madziara sliczna sukienusia

Velika pewnie stad te bóle bolerioza jest nieprzewidywalna. Znajoma ma i juz rok na antybiotyku leci cholerne kleszcze! Ja mieszkam przy lesie i moj pies ciagle cis łapał. Teraz non stop na kroplach od tego świństwa, a ja sama tam nawet nie chodze zdrowia dla tz!

Zaczelam robic ciasto z truskawkami i galaretka. Wyłączyli swiatlo i teraz galareta zastygnięta w misce stoi, bałam sie ja wylać na biszkopt, zeby nie wsiąkła jak lodówka nie działa..🙄
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 15:00   #1052
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Zrobię dziś przegląd szafy małego.
Mam tyle ciuszków, że niektóre założyłam mu raz, lub wcale i już są za małe. A moja mama nadal kupuje, i kupuje
JA JUŻ DWIE PAKI SPRZEDAŁAM
I nie narzekaj, że Ci mama kupuje jeśli spełniają Twoje kryteria wyglądu

Ineso nie zachwalaj mi dziecka bo się dziś pospuło np :P ch.lerna pogoda

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 16:10   #1053
Ineso
Matka Smoka

kejka - dobrze, dobrze, poczuj choć jeden dzień co my mamy non stop
Pieluchy fun&fit - akurat teraz jest promo to możesz przetestować.

Mój tż miał dziś wolne i poszedł na spacer z małym - zdążyłam w normalnym trybie posprzątać porządnie łazienkę, obskoczyć dwa prania i dwa sklepy na luzie - ale czad I żenada, że takie rzeczy sprawiają, że mam super humor Jednak nikt tego nie pojmie dopóki nie zostanie matką.

A przede mną dwa dni z rodzicami moimi i tż (chrzcimy to przyjeżdżają) - trzymajcie kciuki żebym przetrwała haha. Mam w planie przynajmniej w niedziele na działce się polenić i może w końcu poczytać ten Język niemowląt, a dziadki niech jeżdżą na spacery i noszą.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 16:29   #1054
Martinixxx
Zadomowienie

A moj lepiej śpi w deszczową pogodę. upały mu nie służą i non stop sie kreci przez sen

Poszłam znowu do Lindexu, bo chciałam kupić małemu koszulę z muchą i pulowerkiem. Oczywiście wyszłam z wyżej wymienionym nabytkiem plus 2 pary spodni, body i kiecka dla małej Zapłaciłam za wszystko tyle co za sam komplecik bym normalnie dała. Wprzyszłym tyg idę na wyprz kupić sobie kiecki na wakacje i coś wybrać z karty podarunkowej

Powoli godze się z tym,że przy kp nie schudnę Ale brzuch musze ogarnąć... Macie jakieś ćwiczenia na brzuch po porodzie? Coś co mnie nie wykończy Mam hulahop ale za ciężki na początek.Lżejszy mam w pl

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 16:41   #1055
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Lucy wypróbuje dzieki choć ze zmiana stanika w terenie moze byc słabo

Tabaska niech wytną cholerstwo póki nic groźnego! Kciuki

Martinixxx jakies ludzkie odruchy Twoj szwagier przejawia na rodzine czasem dobrze strzelić focha! Siostra Ci pomoze i bedzie git

Sexy
Ja to sie boje ze mam takie luzy, ze tz nawet nie poczuje zbieram sie w sobie, na razie wszystko mnie jeszcze boli, pewnie dlatego ze biegac zaczelam

Madziara sliczna sukienusia

Velika pewnie stad te bóle bolerioza jest nieprzewidywalna. Znajoma ma i juz rok na antybiotyku leci cholerne kleszcze! Ja mieszkam przy lesie i moj pies ciagle cis łapał. Teraz non stop na kroplach od tego świństwa, a ja sama tam nawet nie chodze zdrowia dla tz!

Zaczelam robic ciasto z truskawkami i galaretka. Wyłączyli swiatlo i teraz galareta zastygnięta w misce stoi, bałam sie ja wylać na biszkopt, zeby nie wsiąkła jak lodówka nie działa..🙄
W terenie zmiany stanika nie przewidywałam 😀

a co do seksow też mam podobne obawy, że po przecisnieciu 35 cm głowy może być luźno 😈
Byłam u gina i mam zielone światło ale jeszcze nie próbowaliśmy. Codziennie padam zmęczona ale moze w weekend coś będzie ☺
Najbardziej mi szkoda seksu z rana... teraz nie ma szans bo Młody z nami śpi wiec jedyna okazja tylko wieczorem
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
kejka - dobrze, dobrze, poczuj choć jeden dzień co my mamy non stop
Pieluchy fun&fit - akurat teraz jest promo to możesz przetestować.

Mój tż miał dziś wolne i poszedł na spacer z małym - zdążyłam w normalnym trybie posprzątać porządnie łazienkę, obskoczyć dwa prania i dwa sklepy na luzie - ale czad I żenada, że takie rzeczy sprawiają, że mam super humor Jednak nikt tego nie pojmie dopóki nie zostanie matką.

A przede mną dwa dni z rodzicami moimi i tż (chrzcimy to przyjeżdżają) - trzymajcie kciuki żebym przetrwała haha. Mam w planie przynajmniej w niedziele na działce się polenić i może w końcu poczytać ten Język niemowląt, a dziadki niech jeżdżą na spacery i noszą.
Życzę dużo siły na weekend. Rodzice i teściowie przez 2 dni potrafią zmęczyć.
Jedyny plus ze się dzieckiem zajmą. Chociaż np mój teść boi się małych dzieci, szczególnie jak płacza 😈 moja mama troszkę ponosiła wnuka ale jak tylko zaczynal kwekac oddawała mi albo mężowi

Co do radości ze sprzątania i zwykłych zakupów to przybijam pione ☺
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 16:55   #1056
Polinezyjka
Zakorzenienie

Poważnie chciałam nadrobić ale nie ma takiej opcji przy mojej kruszynie

po tym szczepieniu i potem kilka dni było takich jakiś bardziej wymagających próbowałam wejść przeczytać co pisałyście i w końcu się poddawałam.

W każdym razie - dziś sie pakuję, farbuje włosy, brwi, gole się i jutro z samiutkiego rana pakujemy wszystko do auta i wybywam na tydzień do rzeszowa.

Jutro idę do kościoła na slub koleżanki bo idzie w czarnej sukni do ołtarza i muszę to zobaczyć! Na wesele nie idziemy bo Sara to dalej mamusiowa córeczka i wczoraj zapłakała się tak, że karat i czerwone oczy - bo mamusia poszła do sklepu.

Ale spoko i tak już jest tysiąc razy lepiej i ona już widze bardziej dostosowuje się do tego świata hehe

W niedziele chrzciny

do wtorku rano jestem u teściów a mąż wraca w pon rano do Krk. We wtorek zawiozą mnie do moich rodziców i jestem do piatku. W piątek przyjedzie po mnie szwagier i u teściów robi grila bo oni jadą na wycieczke = wtedy też mężu znów przyjedzie.

No i w sumie tyle z atrakcji

A i jeszcze co - no kurcze myślałam, że jej minęło ale gdzie tam. Po kąpieli jak leży zawinięta w ręcznik i chcę wysmarować ją czymś to jest taki płacz no taki, że się zachodzi po prostu. Ja juz nie wiem co mogę zrobić inaczej. Szybko zakładam pampersa i szybko ubieram i tule tule tule aż się nie uspokoi. Ech. Powtarzam sobie tylko, że w końcu jej to przejdzie.
Tak jakby zaczaiła, że już nie jest w ciepłej wodzie i wpadała w histerie.

No dobra może mi się uda być teraz na bieżąco bo coraz lepiej jest z Niunią
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 16:58   #1057
Ineso
Matka Smoka

Miałam już sto razy napisać i ciągle zapominam - zazdroszczę Wam trochę tych pieszczoszków i przytulasków. Mojego kompletnie takie rzeczy nie interesują. Pod tym względem typowy stereotypowy facet - interesuje go tylko miętolenie cycków

Ok, po ciuchu przyznam, że ostatnio dwa razy po cycu usnął mi wtulony w szyję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 18:19   #1058
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
JA JUŻ DWIE PAKI SPRZEDAŁAM
I nie narzekaj, że Ci mama kupuje jeśli spełniają Twoje kryteria wyglądu

Ineso nie zachwalaj mi dziecka bo się dziś pospuło np :P ch.lerna pogoda

Od kiedy zabroniłam jej kupować kaftaniki to podobają się

Czy wasze dzieciaki uspokajają się gdy maja przy glowce pieluszke ?

u nas to super patent na nerwy
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 18:20   #1059
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kejka90;61880131

Smarrita to trza sie godzic[emoji41
Taaaak!!!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
U nas seksy są prawie codziennie.
zazdroszczę!!!

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
a co do seksow też mam podobne obawy, że po przecisnieciu 35 cm głowy może być luźno 😈
Byłam u gina i mam zielone światło ale jeszcze nie próbowaliśmy. Codziennie padam zmęczona ale moze w weekend coś będzie ☺
Najbardziej mi szkoda seksu z rana... teraz nie ma szans bo Młody z nami śpi wiec jedyna okazja tylko wieczorem

nie stresuj się, ja urodziłam SN 2 dzieci w tym jedno 4440 g!!!! i chyba gin dobrze mnie zacerował (czego nawet z lusterkiem nie widzę) bo jest lepiej niż po 1 porodzie: hahaha:

Ja dziś mega zadowolona jestem. Pojechałam na zdjęcie zębów (tu lipa bo dentysta miał nieczynne i nie umówiłam się na termin wyrwania 8) a to pierwszy krok do założenia aparatu który miałam założyc 3 lata temu tylko zaszłam w ciąże i nie chcieli mi 8 wyrwac. Kupiłam kieckę na wesele, obkupiłam starszą córkę. Udało mi się umyc wszędzie podłogi!!!! Jejuniu wkurzał ju ż mnei ten syf po remoncie. Do czystości jeszcze daleko ale ujdzie teraz. Jeszcze tylko prasowanie ale to potem. Jutro do kosmetyczki. Za tydzien do fryzjera i mój tata zgodził się zając dziecmi za tydzien żebyśmy mogli jechac na koncert do wrocka!!!! Cieszę się jak małe dziecko!!!!
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 18:20   #1060
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

.

Stary 2016-06-17, 18:21   #1061
Smarrita
Wtajemniczenie

A I JESZCZE JEDNO!!! Bioderka po moim pieluchowaniu już są ok!!!!!! Obejdzie się bez pieluszki frejki!!!!
Stary 2016-06-17, 18:25   #1062
lulka19
Zakorzenienie

Jutro jade odwiedzić przyjaciolke. Jej cora starsza od Bartka o 5 tygodni. Kupilam jej slodka sukienke

Nie potrafie stawiac polskich znakow z malym na rekach
Stary 2016-06-17, 19:45   #1063
Ineso
Matka Smoka

Smarrita - super wieści! A tata dzielny gość, że się zgodził.
Ty miałaś długą fazę partą? Bo podobno to najbardziej osłabia ,,wnętrze".

Z tym szyciem to ja nigdy nie rozumiem jak to się ma do szerokości. Rozumiem, że samo wejście, ale chyba jednak ważniejsze to, co w środku - a tam szycia nie ma, co?

Aaa, miałam Wam pisać, że jest kilka nowych wzorów flanelowych pieluch w Pepco - w tym biała w czerwono-granatowe rysunki marynistyczne typu kotwica, latarnia morska. Oczywiście kupiłam. Mam wewnętrzny ban na pieluchy już
Stary 2016-06-17, 19:45   #1064
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso, trwalo to doslownie 1.5h co do tych pieluch...hmmm...nie wychodza jakos mega taniej jak mam byc szczera w porowaniu do pampkowwiec zostane przy bialych

Martinixx graty za łowy

Mikołaj <3
Stary 2016-06-17, 19:52   #1065
Ineso
Matka Smoka

kejka - Jeszcze chwila a będę wnioskować za wyrzuceniem Cię z wątku i grupy fb!

A wiesz, że ja w ogóle jeszcze nie rozkminiałam cen, muszę dopytać kuzynki skąd taki wybór zatem. W ogóle rozwala mi system to, że np. pampki te same są pakowane w różne opakowania - w sensie rozumiem małe i duże, a nie jakieś cuda 88, 96, itp. Po ch...?

Znacie bloga: http://www.niewyparzonapudernica.pl/ ? Ostatnio odkryłam poszukując recenzji tego olejku z alli. Fajnie pisze laska, choć dosadnie Tobie kejka powinno podpasować

edit:

kejka - w rossie: 60 szt. białych pampów za 57zł, a 52 szt. tych rossmanowych za 24,99zł to jak mała różnica?

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2016-06-17 o 19:58
Stary 2016-06-17, 20:02   #1066
niulka_1985
Zadomowienie

VELIKA co to za metoda dr Karpa?

☆☆☆
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 20:05   #1067
kopycio
Rozeznanie

W koncu i ja swoje ciuchy ciążowe i małego wyrośnięte musze sprzedać, nie ma co trzymac

Martinixxx nie widze nabytku

Lucy u mnie odwrotnie, jak sexy to tylko rano, nasz kolkowiec wieczorem tak daje czadu, ze ledwo trafiam do sypialni

Ineso ale bedziesz miała złotych rad zaciskaj zeby i wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim

Poli u mnie identyko! Kąpiel ok, wyciągam owijam ręcznikiem i ryk moze wyrosną z tego dzieciaki jednak zostajesz u tesciow? Ale Twoja teściowa to dobra kobieta tez sie szykuj na złote rady

Lulka uspakaja sie do czasu az nie skuma, ze to nie cycek

Smarrita wspaniale! Moj chłop mnie namawia ma koncert, ale moje dziecko jest wieczorami strasznie nerwowe i chyba odpuścimy.. Nawet nocleg juz zabookowany
Straszne, ze tak bardzo cieszą nas czyste podlogi tez dzis pomylam
Brawa za bioderka!!!

Ineso nie mow! Moja parta faza trwała 2 godziny

Nadal nie mam pradu
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 20:18   #1068
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:

Z tym szyciem to ja nigdy nie rozumiem jak to się ma do szerokości. Rozumiem, że samo wejście, ale chyba jednak ważniejsze to, co w środku - a tam szycia nie ma, co?
przy 1 córce-2h a przy drugiej 45minut

ja też nie wiem ile nacinają
Stary 2016-06-17, 20:21   #1069
Kayira
Zakorzenienie

Ineso dasz rade...
Wlasnie... jak niewiele teraz trzeba do szczescia
Ja ogolnie dalam sobie bana na pepco

Martinixxx czemu przy kp nie schudniesz?

Poli udanego wyjazdu.
Czarna kiecka powiadasz.. rewelacyjnie.. a ksiadz co na to?

A ja ciuchow ciazowych i dzieciowych nie sprzedaje. Chcielo bysmy drugie. No i siostra tez planuje

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 20:41   #1070
Ineso
Matka Smoka

kopycio - ja też 2h. A do tego zła pozycja małego i spora głowa - może u mnie to przeważyło, skoro u Smarrity wszystko gra, więc bądź dobrej myśli. A ja ćwiczyłam w ciąży, również mięśnie kegla - jakie to kuźde niesprawiedliwe

niulka - metoda 5 s - najlepiej wygooglaj sobie filmik, bo trudno to obrazowo wytłumaczyć.
Stary 2016-06-17, 21:13   #1071
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!

Ineso a wnioskujpewnie Cie wszyscy popraja tez nie ogarniam tych opakowan, po kiego ch.ja dzis porownywalam cene lidlowych, babydreamu i bialych z promocji. I zdecydowanie zostaje na bialych poki promocje sa
Eee w rosie nie kupuje. Ostatnio w inter kupilam za 40 zl. Byly tez w kauflabdzie, teraz chyba w netto beda takze no

Smarrita brawa za bioderka

Dzieki za bloga, bede u ☠☠☠. tesciowej w weekend to poczytam

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2016-06-17 o 21:14
Stary 2016-06-17, 21:19   #1072
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Od kiedy zabroniłam jej kupować kaftaniki to podobają się

Czy wasze dzieciaki uspokajają się gdy maja przy glowce pieluszke ?

u nas to super patent na nerwy
Mój natychiast zamyka oczy jak ma pieluchę na główce Ponoć ma to po tzecie

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Taaaak!!!

zazdroszczę!!!

nie stresuj się, ja urodziłam SN 2 dzieci w tym jedno 4440 g!!!! i chyba gin dobrze mnie zacerował (czego nawet z lusterkiem nie widzę) bo jest lepiej niż po 1 porodzie: hahaha:

Ja dziś mega zadowolona jestem. Pojechałam na zdjęcie zębów (tu lipa bo dentysta miał nieczynne i nie umówiłam się na termin wyrwania 8) a to pierwszy krok do założenia aparatu który miałam założyc 3 lata temu tylko zaszłam w ciąże i nie chcieli mi 8 wyrwac. Kupiłam kieckę na wesele, obkupiłam starszą córkę. Udało mi się umyc wszędzie podłogi!!!! Jejuniu wkurzał ju ż mnei ten syf po remoncie. Do czystości jeszcze daleko ale ujdzie teraz. Jeszcze tylko prasowanie ale to potem. Jutro do kosmetyczki. Za tydzien do fryzjera i mój tata zgodził się zając dziecmi za tydzien żebyśmy mogli jechac na koncert do wrocka!!!! Cieszę się jak małe dziecko!!!!
Juhu jaki plan. Zazdraszczam
Cytat:
Ineso, trwalo to doslownie 1.5h co do tych pieluch...hmmm...nie wychodza jakos mega taniej jak mam byc szczera w porowaniu do pampkowwiec zostane przy bialych

Martinixx graty za łowy
Dięki
Kupujesz na feedo? 2 jeszcze przywiozę od nas, ale 3 już chyba białe pampki w pl kupię.

Cytat:
W koncu i ja swoje ciuchy ciążowe i małego wyrośnięte musze sprzedać, nie ma co trzymac

Lucy u mnie odwrotnie, jak sexy to tylko rano, nasz kolkowiec wieczorem tak daje czadu, ze ledwo trafiam do sypialni

Ineso ale bedziesz miała złotych rad zaciskaj zeby i wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim

Poli u mnie identyko! Kąpiel ok, wyciągam owijam ręcznikiem i ryk moze wyrosną z tego dzieciaki jednak zostajesz u tesciow? Ale Twoja teściowa to dobra kobieta tez sie szykuj na złote rady

Smarrita wspaniale! Moj chłop mnie namawia ma koncert, ale moje dziecko jest wieczorami strasznie nerwowe i chyba odpuścimy.. Nawet nocleg juz zabookowany
Brawa za bioderka!!!

Nadal nie mam pradu
Fotke strzele jutro, bo wrzuciłam wszystko do prania

Cytat:
Napisane przez Kayira Pokaż wiadomość
Ineso dasz rade...
Wlasnie... jak niewiele teraz trzeba do szczescia
Ja ogolnie dalam sobie bana na pepco

Martinixxx czemu przy kp nie schudniesz?

Poli udanego wyjazdu.
Czarna kiecka powiadasz.. rewelacyjnie.. a ksiadz co na to?

A ja ciuchow ciazowych i dzieciowych nie sprzedaje. Chcielo bysmy drugie. No i siostra tez planuje
Bo musze jesc więcej niz mam apetyt, żeby mieć mleko Może macie jakiś cudowny sposób, zeby jednak kg leciały? Słodyczy nie jem, tylko wczoraj chipsy do meczu zjadłm.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 21:21   #1073
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

Aaa, miałam Wam pisać, że jest kilka nowych wzorów flanelowych pieluch w Pepco - w tym biała w czerwono-granatowe rysunki marynistyczne typu kotwica, latarnia morska. Oczywiście kupiłam. Mam wewnętrzny ban na pieluchy już
U mnie była godzina partych wiec chyba dość długo jak na tak małe dziecko.

Ostatnio byłam w pepco ale jakoś nie popatrzyłam na pieluchy bo mam dużo, choć pewnie się skuszę skoro ładne.
Cytat:

Brawa za bioderka!!!

Nadal nie mam pradu
Czemu sprzedajesz ciuchy skoro w krótkim czasie planujecie kolejnego malucha?

Co do kąpieli to mój miał identycznie. Z czasem samo przeszlo wiec może i U Was tak będzie.

Wspolczuje kolek, oby szybko minely.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 21:35   #1074
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Martinixx nie kupowalam jeszcze na feedoo bo byly promocje stacjonarnie i tyle samo wychodzilo ale tak jak pisalam. Porejstrujcie dzieci z roznych maili bo do konca lipca (chyba) jest za rejstracje na stronie pampersa kupin 25 zl na feedoo i sa wlasnie biale 3. 109,90-25= 74,90 za 120 sztuk wiec cena super!!! Ja juz mam dwa kody, albo trzy jesli do meza tez dotarl

U mnie nie ma jeszcze tych ladnych pieluch w pepco

Mikołaj <3
Stary 2016-06-17, 21:45   #1075
niulka_1985
Zadomowienie

Ineso, a to widziałam. Myślałam, że o coś innego chodzi.

☆☆☆

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

KEJKA, w kaufflandzie widziałam wczoraj po 49 zł.

☆☆☆
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-17, 21:49   #1076
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
U mnie była godzina partych wiec chyba dość długo jak na tak małe dziecko.
Chyba tak. Ja w ogóle byłam pewna, że zazwyczaj rodzi się po 3-5 partych
Cytat:
Martinixx nie kupowalam jeszcze na feedoo bo byly promocje stacjonarnie i tyle samo wychodzilo ale tak jak pisalam. Porejstrujcie dzieci z roznych maili bo do konca lipca (chyba) jest za rejstracje na stronie pampersa kupin 25 zl na feedoo i sa wlasnie biale 3. 109,90-25= 74,90 za 120 sztuk wiec cena super!!! Ja juz mam dwa kody, albo trzy jesli do meza tez dotarl

U mnie nie ma jeszcze tych ladnych pieluch w pepco
A to i tak sporo taniej te rossmanowe.

Mnie się z tych nowych tylko te marynistyczne spodobały, innych w sumie nie obejrzałam nawet dokładnie - w ogóle przypadkiem to zauważyłam, bo pieluch też już mam dość.
Stary 2016-06-17, 21:56   #1077
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso no wszystko zalezy ile zuzywasz na miesiac pampersow. Bo u mnie to lacznie w miesiacu byloby 35 zl mniej, wiec nie uwazam ze to duzo patrzac na to ze pampers nie uczula ani nie odparza mojego Mikiego. Wiecej w miesiacu wydaje na ☠☠☠☠☠☠☠y wiec wiesz

Niulka no ja kauflandu nie mam u siebie

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Bosh wizaz nawet slowo p i e r d o ł y neguje

Mikołaj <3
Stary 2016-06-17, 23:55   #1078
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kopycio ja to wszystko zostawiam ciazowe chce jeszcze raz miec brzusio 😍

No jeden dzien sama z nimi przeżyje 😁 ona i tak do pracy jedzie w dzień wiec no niech sie nacieszą wnuczką , a więcej dobrych rad to od mojej mamy usłyszę, ona jakos sie boi dawać cudo rady na szczęście :P wiec ja sie bardziej obawiam bycia u rodziców żebym się z mama nie kłóciła bez sensownie.

NP mowie mamie ze taki upal, ze wyszłam z Sara miedzy 12-14 bo miałam warsztaty pierwszej pomocy. Ze nie mogę tak z nią wychodzić bo biedna się meczy w tym upale, a moja mama: Niech sie przyzwyczaja.....

Nosz ☠☠☠☠asz! Tak mi ciśnienie podniosła ze pytam: Do czego? Do sauny w gondoli? Ze to k dla dorosłych nie zdrowo byc w takim upale a co dopiero dla dwumiesięcznego maleństwa. I po chwili przyznała mi racje. Ona czadem tak pierniczy bzdury by tylko cos od siebie doradzić. I niekoniecznie przemyśli ta rade eh. A ja wiem ze nie ma złego zamiaru , mino to od razu się denerwuje.

Kayira ksiądz to sie dowie jak ona w kościele sie pojawi,wątpię żeby mu wczesniej dala znac 😎 pewnie padnie tam przy ołtarzu z wrażenia hihi.

Pielucha na glowce? A to niw słyszałam,a nie naciagnie na twarz w nocy?

Kejka hyhy bo to bardzo brzydkie slowo 😁

Zmykam spać bo rano kończę pakowanie i lecim na Rzeszów :O

Troszkę sie ciesze a troszkę mi smutno ze kilka dni bez męża :P i tak w tygodniu wraca bardzo późno ze kapiemy mala chwile pogadamy i ja idę spać.
21 tc córeczka
Stary 2016-06-18, 00:52   #1079
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Mój odkąd usnal z reczniczkiem przesiąkniętym moim mlekeiem to teraz dawalam mu za każdym razem tetrę do spania a widziałam ze duzo mam tak robi, dzisiaj dostal przytulamke i tak sobie ladnie tez zasnal
Stary 2016-06-18, 01:29   #1080
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Mój odkąd usnal z reczniczkiem przesiąkniętym moim mlekeiem to teraz dawalam mu za każdym razem tetrę do spania a widziałam ze duzo mam tak robi, dzisiaj dostal przytulamke i tak sobie ladnie tez zasnal

Ale to kładziesz blisko buzi ta tetre? Ja to sie boje ze naciagnie sobie na twarz.

Dobra chyba śpi to wracam pod kołderkę 💖 chociaż wierci sie, ech znowu pewnie chce na brzusio, ale poczekam jeszcze chwilke
21 tc córeczka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości