|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
limonkowy sorbet i szron jagodowy
Dziewczęta drogie
![]() Witam w NOWYM ROKU Oby nam się dobrze żyło ![]() Cieszmy się drobnostkami dnia codziennego...kochajmy się wzajemnie i nie żywmy żadnych uraz względem siebie ![]() Oto moje 2 codzienne makijaże, jakie dopasowałam do kolczyków (jedne kolce już pokazywałam, ale możliwości makjażowych w odniesieniu donich jest więcej )Limonkowy sorbet oczy: cienie sensique, cień bazarkowy pomarańczowo-złoty, cień beżowy applause, tusz rimmel, czarna kredka, brązowy cień RR na brwi cera: fluid lirene City Matt, puder sensique rozświetlający, dermacol, róż bell usta: błyszczyk eveline powiększający (niby ), pomadka avon - cool peach
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: limonkowy sorbet i szron jagodowy
Szron jagodowy
oczy: cienie bazarkowy fioletowe, cienie zielone sensique i bazarkowe, tusz rimmel, czarny eyeliner eveline buzia: podkład lirene City matt, demracol, puder rozświetlający sensique, kulki rozświetlające sensique, brązujące Cantare, róż bell usta: pomadka avon - cool peach, błyszczyk mrożący eveline Przyjemnego oglądania ( w miarę możliwości) życzę ![]() Zapraszam do komentowania, doradzania, ochrzaniania ![]() Z góry dziękuję, kochane moje
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
wow wyszlo super Jagodowy aaaaaa
![]() Ps robials cos z wlosami? :P
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy fajny-taki wakacyjny, lubie takie kolorki
no apetyczne ustaW drugim bardzo podoba mi się nałożenie cieni i to, że są tak mocno wyciągniete do góry i na boki no i nie wiem jak Ty to robisz, że tak fajnie podkreślasz policzki... delikatnie ale widać, że są podkreślone
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna cera, ładne rzęsy, ładne makijaże - oba. W ogóle ładna z ciebie dziewczyna. Chociaż w kolorach pierwszego bardziej mi się podobasz.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Game, miło mi, że mnie odwiedziłaś
Dziękuję włosy faktycznie wczoraj farbowałam - ale kolor ten sam, co ostatnio![]() Chii1986, dziękuję bardzo A policzki same jakoś wychodzą takie. Nie kieruję się żadną techniką, po prostu nabieram róż/ bronzer i śmigam tym po puckach Dziękuję bardzo![]() miskowa, dziękuję Pochlebiasz mi ogólnie mnie rozpieszczacie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy makijaż delikatny, trochę zbyt delikatny wg mnie, chociaż kreseczka dodaje mu smaku
Może jakbyś mocniej podkreśliła w nim poliki byłby bardziej soczysty...W drugim przepiekne wycieniowane oczy i kolorki cieni Piknie
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
jakie sliczne!! drugi taki inny niz zwykle
przyciemnilas wlosy? bardzo ladnie wygladasz
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
YenneferD, dziękuję za komplementy
Zdjęcia pierwszego robiłam w wyjątkowy słabym świetle i na szybko. Na zdjęciach wyszedł o wiele delikatniej, oczy były bardziej soczyste właśnie. Może kiedyś uda mi się powtórzyć ten makijaż i dobrze go sfotografować![]() W drugim usta wydawały mi się chłodne, kosmetyki były takie, ale na moich ustach wszystko wychodzi jakieś ciepłe ![]() kosmita77, dziękuję, kochana Włosy wczoraj farbowałam; tą samą farbą, co ostatnio zresztą
|
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() czekam na inne propozycje czekam na jakis mega mocny doczekam sie?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Oba bardzo mi sie podobaja
Nie wybiore ktory lepszy bo oba mi sie rownie podobaja
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Game, fajnie, ze zauważyłaś te włosy
A co do mocnego make'upu....wiem, że dla Was, te, które robiłam wcześniej (np sylwestrowy smoky-nosmoky, albo w pogoni za sex'appeal'em) nie były megamocne, ale jak na razie to chyba max moich możliwości pod tym kątem. do tego lampa zjadała zawsze dużo intensywności, robiąc z nich lżejsze makijaże. Inna przeszkoda - moja 'młodociana' twarz - obawiam się, że w bardzo bardzo mocnym będę wyglądać śmiesznie ..Ale, w sumie, kiedy znajdę czas, spróbuję zrobić coś supermocnego...dla Ciebie, Game ...Już mam pomysł ...agnieszka.m.j, jesteś strasznie miła dla mnie Mogę tylko podziękować
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Obydwa makijaże bardzo kolorowe i delikatne
wspaniałe połaczenie kolorów |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie wyglądasz w przyciemnionych włosach
![]() Makijaże oba bardzo ładne,jednak bardziej podoba mi sie drugi ![]() Pierwszy jest wg mnie troszke zbyt delikatny. W obu podobają mi sie ładnie podkreslone policzki Jak zwykle wygladasz uroczo i dziewczęco
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Oba makijaze ladne, podobasz mi sie
w takich kolorach. Masz sliczna cere pozatym sliczna jestes. Milo sie na Ciebie patrzy.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Oba delikatne, pastelowe, prześliczne! Bardzo mi się podobają i myślę, że bardzo do Ciebie pasują. Jestem pod wrażeniem
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
no poprostu musiałam tu wejść jak zobaczyłam taki smakowity tytuł
mam ochotę przez Ciebie na jakiś zimny soczek albo sorbecik![]() pierwszy makijaż subtelny i taki hmmm kwaśny ![]() a drugi!!!!!!! PRZE PIĘ KNY!!!
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie, jestem zauroczona twoimi makijażami
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie, jesteś miła dla oka, Twoim znakiem rozpoznawczym jest dla mnie naturalnośc i subtelność
![]() Szron jagodowy wyszedł super, bardzo dobrze Ci w fiolecie. Bardzo chciałabym Cię zobaczyć kiedys w wersji "ostrej" np intensywny przydymiony albo czerwieniste usta, proszę zrób mi kiedyś tę przyjemność ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie wyglądasz ! Makijaże bardzo subtelne i delikatne, takie lekko muśnięte zaledwie a jaki efekt
Poczyniłaś ogromne postępy od samego początku ![]()
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Delikatnie i subtelnie-super!
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
od zawsze podobaja mi sie twoje makijaże, nie wiem jak tobie sie udaje tak pieknie podkreslic kosci policzkowe, i jeszcze te włosy piękne zeby mi sie tak grzywka kiedys układała
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
sliczne, cienowanie na 6+
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
nie będę oryginalna i napiszę tylko, że bardzo lubię Twoje makijaże
wyglądasz zawsze tak świeżo i kobieco naprawdę super![]() ja również czekam na coś troszkę mocniejszego - trochę eksperymentów nie zaszkodzi, a nuż?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście niesamowite - potraficie człowieka podnieść na duchu, dowartościować, gdy tego właśnie potrzebuje
ja z poczuciem własnej wartości od zawsze miałam spore problemy, mój TŻ wciąż powtarza, że nie potrzebnie mam dziwne dołki, kompleksy. ale każdy człowiek ma swoją historię, nic nie pozostaje bez konsekwencji. Dzięki Wam i wizażowi czasami rosną mi ( na razie takie małe) skrzydełka![]() Del dziękuję ![]() Lara, dziękuję Pierwszy był ciut mocniejszy, ale oświetlenie było do bani Dziękuję raz jeszcze;]ciaszunia, dziękuję baarrrrdzo ![]() pasywno-agresywna, dziękuję, bardzo się cieszę i lekko peszę ![]() pączek, dziękuję ![]() kasiek1122, dziękuję No to ciekawe czy skonsumowałaś jakiś zimny deserek, sok![]() Pomidora, nie wiem jak dziękować za takie komplementy pewnie najprościej - DZIĘKUJĘ![]() calma, dziękuję bardzo Co do wersji ostrej, to już próbowałam swoich sił w tej trudnej działce Czerwone usta wyszły kontrowersyjnie Przydymiony też próbowałam zrobić, ale podobno to jeszcze nie były najmocniejsze make'upy Mam już plan na megamocny makijaż - ciekawe co z tego wyniknie![]() alce86, dziękuję bardzo Ja też widzę postępy tego typu, że przełamałam bariery kolorystyczne Kiedyś tylko brązy i beże a dziś... istne szaleństwo Co do wydoroślenia...Chyba staje się coraz odważniejsza przed aparatem [w zasadzie tylko z tego miejsca mnie znacie (a szkoda, bo jestem wielu z Was ogromnie ciekawa )] nie wstydzę się robić min, pozować![]() MONIKA1850, dziękuję ![]() paulus, dziękuję bardzo Moja grzywka robi dużo problemów, na zdjęciach udaje tylko, że jest grzeczna i posłuszna A policzki same tak wychodzą ( ja je zwyczajnie smagam pędzelkiem), więc nie umiem dokładniej powiedzieć jak to z nimi robię myShaczeQ, dziękuję kochana ![]() pataszon, eksperymenty w fazie pomysłu Dziękuję za miłe słowa
Edytowane przez czarnachinka Czas edycji: 2008-01-04 o 17:15 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądasz świezo i uroczo w obu bo jakżeby inaczej
ale ja tez czekam na mocniejsze
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Olivia
Mocny miał być dziś, ale skończyło się na ....egzotycznym Będzie i mocno...
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dołki nie wiadomo skąd i dlaczego... Takie "uroki" kobiecej natury Mnie Wizaż i Wy czasem też potraficie podnieść nieco na duchu i za to wielki Odnośnie tego pozowania itp. to mam dokładnie tak samo... Już nie boję się tak bardzo aparatu jak kiedyś Zawsze jednak zdjęcia robię sama, w chwilach, kiedy nikogo nie ma obok... I prawie żadnego z nich nie widział mój TŻ
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Alice, to widzę, że masz podobnie z tym pozowaniem - tylko w samotności
Mój TŻ nie wie o żadnym związku 'ja - wizaż' , nie widział żadnego zdjęcia z moich 'sesyjek' osobistych No i dodam, że masz śliczny awatarek
Edytowane przez czarnachinka Czas edycji: 2008-01-04 o 18:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

:P

...