Wszystko o Avonie II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-03, 20:24   #3481
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Chyba nie rozumiesz. Wchodzisz tylko w zamówienie a potem klikasz po lewo "oferta specjalna" normalnie w zakladke w spisie tresci. I juz Ci sie nowa pokaze.
faktycznie nie zrozumiałam teraz już wiem o co chodzi następnym razem wypróbuję
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 20:27   #3482
paulinkosia
Rozeznanie

Do wygrania mamy aż 576 wyjątkowych zestawów - Dla 3 Konsultantek, w każdym okręgu z największą ilością sprzedanych produktów: Torba i portfel firmy Wittchen oraz balsam do ciała, maseczka do twarzy, odżywka do rąk i nóg serii Palnet SPA oraz woda True Glow Nightfall.

Czyli szykują się nam nowe perfumki

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 20:33   #3483
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Do wygrania mamy aż 576 wyjątkowych zestawów - Dla 3 Konsultantek, w każdym okręgu z największą ilością sprzedanych produktów: Torba i portfel firmy Wittchen oraz balsam do ciała, maseczka do twarzy, odżywka do rąk i nóg serii Palnet SPA oraz woda True Glow Nightfall.

Super!!! Uwielbiam True Glow i już ciekawa jestem co to bedzie,choć pewnei pojawia sie dopiero gdzieś w k05...

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 20:50   #3484
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez monic84 Pokaż wiadomość
witajcie
moj pierwszy poscik

Wlasnie zamowilam zamowienie z katalogu 01, myslalam ze nie dojde nawet do 150zl, a mam zamowienie na 220zl

Ciekawi mnie jak wyglada ten kalendarzyk za 50gr, ma ktos zdjecie?
Witam

Mam na razie 3 zamówienia na łącznie ok200zł. Plus moje na ok 80
Dla siebie biorę:
1.Tusz Pełnia rzęs
2.Lakier do paznokci Diamont Dust

3.Szminka-jeszcze nie wiem jaka
4.Podkład antystresowy
5.Mgiełka waniliowa

Odnośnie punktu 3 mam do Was pytanie-czy spotkałyści się z takimi odcieniami supertrwałej szminki jak:
1.Forever wine
2.Berry Enduring
oraz Trwałej szminki Perfect Wear:
1.Blossom
2.Vintage Pink
Co możecie powiedzieć o tych kolorkach i czy macie możliwość wklejenia zdjęc?Szukam jakiegoś zimnego odcienia coś na pograniczu bordo, śliwki, czerwieni, ale nie zbyt ciemnej(wiem wiem-marudzę )
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 20:52   #3485
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
szukałam informacji o pewnych kolorkach lakierów, znalazłam tylko o peach shimmer i rose quartz, a interesują mnie opinnie o Casablanca i o tych nowych odcieniach Diamont dust i Pink a glow. Ktoś z was widział?
Diamond Dust zamówiła klientka, za tydzień we wtorek będzie paczka

Słuchajcie... Tak mechanicznie klepałam zamówienie, że zamiast 2 sztuk cienia wygładzającego anew wpisałam 9....

Czyli mam do opylenia 'tylko' 7 sztuk, bo oni mają porytą politykę, że dopiero od kolejnej faktury to odejmą a ja tyle na raz nie wyłożę Siostra weźmie jeden a resztę poroznoszę wśród znajomych i je poproszę, żeby pokazały swoim znajomym Mam nadzieję, że jakoś dam radę xD Ewentualnie 2 czy 3 sztuki mogę odesłać.....

dopisek: zapomniałam dodać, że to odcień topaz, czyli powinien jakoś pójść
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 21:12   #3486
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

I nowa seria Planet Spa.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 21:23   #3487
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość

Odnośnie punktu 3 mam do Was pytanie-czy spotkałyści się z takimi odcieniami supertrwałej szminki jak:
1.Forever wine
2.Berry Enduring
oraz Trwałej szminki Perfect Wear:
1.Blossom
2.Vintage Pink
Co możecie powiedzieć o tych kolorkach i czy macie możliwość wklejenia zdjęc?Szukam jakiegoś zimnego odcienia coś na pograniczu bordo, śliwki, czerwieni, ale nie zbyt ciemnej(wiem wiem-marudzę )
a dlaczego nie sprawdzisz na watku katalogowym?te dwa odcienie supertrwałej były tam wklejane. Ja sama mam Berry Enduring i to jest bordo, trochę zgaszone, i raczej ciemne

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6195114]Diamond Dust zamówiła klientka, za tydzień we wtorek będzie paczka

Słuchajcie... Tak mechanicznie klepałam zamówienie, że zamiast 2 sztuk cienia wygładzającego anew wpisałam 9....

Czyli mam do opylenia 'tylko' 7 sztuk, bo oni mają porytą politykę, że dopiero od kolejnej faktury to odejmą a ja tyle na raz nie wyłożę Siostra weźmie jeden a resztę poroznoszę wśród znajomych i je poproszę, żeby pokazały swoim znajomym Mam nadzieję, że jakoś dam radę xD Ewentualnie 2 czy 3 sztuki mogę odesłać.....

dopisek: zapomniałam dodać, że to odcień topaz, czyli powinien jakoś pójść
[/QUOTE]

ja we wtorek składam zamówienie to przyda mi się opinnia

co do zafakturowanych 9 cieni, to możesz zwrócić i jak wystwią ci korektę na stronie to już możesz odjąć to od kwoty do zapłaty, nie musisz czekać na zkorygowaną fakturę papierkową, tylko sama musisz wypisać przekaz i później pamiętać by dodać ta samą kwotę do kwoty tej skorygowanej faktury...nie naplątałam?
ja tak zrobiłam i było ok

oczywiście jak ktoś widział te trzy lakiery przezemnie wymieniane to proszę dalej o opinnie
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-03, 21:29   #3488
Wtajemniczenie

Cytat:
a dlaczego nie sprawdzisz na watku katalogowym?te dwa odcienie supertrwałej były tam wklejane. Ja sama mam Berry Enduring i to jest bordo, trochę zgaszone, i raczej ciemne

znalazłam tylko vintage pink-zdjęcie jest niwyraźne dlatego pytamzależy mi też na zwykłym opisie-takim jak twój
Stary 2008-01-03, 21:29   #3489
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Już nie raz łączyłam wpłaty za dwa terminy i wysyłałam przelew, także poradzę sobie. Dziękuję jednak za radę, bo mogę nie sprzedać wszystkich 6 cieni (bo 2 miały poprostu być a na jeden siostra się skusi) ale mam nadzieję, że z 3sztuki pójdą Dziękuję jeszcze raz Jak odeślę, to wpłacę, jak mówisz
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 21:32   #3490
Wtajemniczenie

faktycznie jest też berry enduring
nie zauważyłam wcześniej ale na zdjęciu wygląda bardziej na fiolet niż bordo
Stary 2008-01-03, 21:44   #3491
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam dzisiaj i klientka zamówiłą ten pędzel, wolę żeby go dostała Jakby chciała zestaw pędzelków to by ostatnio zamówiła jak był
Ja też bym wolała pędzel. Tym bardziej, że nie wiem, który zestaw pędzelków przychodzi. Na fakturze maja nr 76364, więc nie są to raczej ani te złote w woreczku które były w k14, ani te w czarnym etui z K16. Innych zestawów pędzli nie kojarzę.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 21:45   #3492
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
faktycznie jest też berry enduring
nie zauważyłam wcześniej ale na zdjęciu wygląda bardziej na fiolet niż bordo
nie wiem na które zdjęcie patrzyłaś tee czy tee
, ogólnie na obydwóch wyglada tak samo ale na tym drugim lezy ona koło bardziej czerwonej i może się wydawać że wpada w fiolet, według mnie nie wpada
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 05:53   #3493
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Ja też bym wolała pędzel. Tym bardziej, że nie wiem, który zestaw pędzelków przychodzi. Na fakturze maja nr 76364, więc nie są to raczej ani te złote w woreczku które były w k14, ani te w czarnym etui z K16. Innych zestawów pędzli nie kojarzę.
produkt alternatywny zazwyczaj ma inny numer, ostatnio przychodził zestaw złotych pędzelków
mam pytanie (tylko się nie śmiejcie ) co to za firma, której torebke i potrfel dostaną 3 najlepsze w okręgu konsultantki? jakaś znana? bo pierwszy raz słysze.
również mam wystawiona fv z 1
z netto zamawiałam (wszystko przyjdzie)
AA DEO W KREMIE SENSITIVE
AT SERUM WYGL.WL.PUSZACYCH
AT KREM/STYLIZACJI LOKOW
KOJACY BALS/CIALA MIOD/CYTR.
ENERG.BALS/CIALA ORZECH WL

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 08:53   #3494
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem na które zdjęcie patrzyłaś tee czy tee
, ogólnie na obydwóch wyglada tak samo ale na tym drugim lezy ona koło bardziej czerwonej i może się wydawać że wpada w fiolet, według mnie nie wpada
na te drugie

może faktycznie to raczej bordo
najlepiej by było gdybym pojechała do COK-u ale nie wiem kiedy uda mi się wcześniej wyjść z pracy a muszę już składać zamówienie-znając życie wybiorę coś w ciemno
Stary 2008-01-04, 09:20   #3495
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
mam pytanie (tylko się nie śmiejcie ) co to za firma, której torebke i potrfel dostaną 3 najlepsze w okręgu konsultantki? jakaś znana? bo pierwszy raz słysze.
Bardzo znana polska firma, działa od 1990 r. Produkuje torebki, walizki, portfele itd. Głównie skórzane, ale nie tylko.
Ucieszyłam się, jak zobaczyłam producenta tej nagrody, choć liczyłam na skórzane produkty. No i jeszcze trzeba wygrać
Stary 2008-01-04, 10:39   #3496
ankoro
Wtajemniczenie

Klientka zamowila wode Urban Flowers, ale powiedziala,zebym to ja wybrała jej najlepszy zapach.Ona nie ma specjalnych preferencji. Ja bym jej doradzila NY, ale jeszcze proszę o Wasze zdanie.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 10:50   #3497
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Klientka zamowila wode Urban Flowers, ale powiedziala,zebym to ja wybrała jej najlepszy zapach.Ona nie ma specjalnych preferencji. Ja bym jej doradzila NY, ale jeszcze proszę o Wasze zdanie.
mnie NY bardzo się podobała na stronie zapachowej natomiast na skórze zapach był dla mnie potwornie duszący, Paris pachnie dla mnie jak mydło (taki zapach kojarzący mi się trochę z Nivea ) moim zdaniem najładniejszy jest London delikatny przyjemny zapaszek no ale wiadomo że to rzecz gustu każdemu spodoba się coś innego niemniej NY jest najcięższym z tych trzech zapachów, taki jest moje zdanie
Stary 2008-01-04, 10:52   #3498
xal
Zakorzenienie

Nie mam pod ręką katalogu, ale ja używałam tego różowego, koleżanka też go zamówiła i jej znajoma po 'powąchaniu' jej też chciała ten różowy

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 10:57   #3499
pAtiŚ
Zakorzenienie

Najlepszy, moim zdaniem, jest London

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-04, 11:40   #3500
ashiva
Wtajemniczenie

mam pyatnie drogie Wizażanki, może ono okazać się śmieszne ale ja naprawdę nie wiem.. chodzi mi o to czy kiedy wysyłacie rozwiązanie krzyżówki z NovaTy to rozumiem, że wysyłacie ze swojego maila na podany w gazetce adres ale czy w tym mailu oprócz hasła wpisujecie swoje dane typu imię, nazwisko, adres? bardzo prosze o pomoc bo chciałabym po raz pierwszy wysłać rozwiązanie
Stary 2008-01-04, 11:46   #3501
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
mam pyatnie drogie Wizażanki, może ono okazać się śmieszne ale ja naprawdę nie wiem.. chodzi mi o to czy kiedy wysyłacie rozwiązanie krzyżówki z NovaTy to rozumiem, że wysyłacie ze swojego maila na podany w gazetce adres ale czy w tym mailu oprócz hasła wpisujecie swoje dane typu imię, nazwisko, adres? bardzo prosze o pomoc bo chciałabym po raz pierwszy wysłać rozwiązanie

Wysyłam ze swojego maila i podaję wszystkie dane(Imię, nazwisko, adres) - przecież po mailu mnie nie znajdą

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 11:46   #3502
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
mnie NY bardzo się podobała na stronie zapachowej natomiast na skórze zapach był dla mnie potwornie duszący, Paris pachnie dla mnie jak mydło (taki zapach kojarzący mi się trochę z Nivea ) moim zdaniem najładniejszy jest London delikatny przyjemny zapaszek no ale wiadomo że to rzecz gustu każdemu spodoba się coś innego niemniej NY jest najcięższym z tych trzech zapachów, taki jest moje zdanie
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Nie mam pod ręką katalogu, ale ja używałam tego różowego, koleżanka też go zamówiła i jej znajoma po 'powąchaniu' jej też chciała ten różowy
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Najlepszy, moim zdaniem, jest London
W szybkiej sondzie wygrał Londyn, więc go zamówię. Bardzo dziękuje za odpowiedzi.Zawsze można na Was liczyć.
Stary 2008-01-04, 14:16   #3503
taka jedna
Zakorzenienie

Mam już wystawioną fakturę z K01 i zero braków. Przyjdzie zaległa biżuteria Bella.Tylko alternatywne:
PERELKI BRAZUJACE EE produkt alternatywny
i zamiast pędzla: ZEST.PEDZELKOW DO MAKIJ.E1A produkt alternatywny
mam nadzieję, że klientka przyjmie te pędzelki
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-04, 14:40   #3504
mała82
Zakorzenienie

A ja jeszcze czekam na zamówienie z IIIterminu K16-ma być we wtorek, nigdy jeszcze nie zdarzyło się, żeby było wcześniej Ale niestety jestem dzień E- ten najgorszy
Wiecie może co oznaczają literki SB przy produkcie alternatywnym? Czy to znaczy, że przyjdzie coś całkim innego? Mam takie oznaczenie przy ręcznikach do twarzy i przy kosmetyczce z męskiego zestawu
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 14:42   #3505
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja tylko wąchałam i psiknęłam sie NY, więc na temat pozostałych wód nie mogę wyrazić opinii, ale zapach podobał mi się
Stary 2008-01-04, 15:28   #3506
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

czesc dziewczyny mam problem wczoraj na szybko skladalam zamowienie i zamiast zamowic katalogi 02 to zamowilam 10 sztuk 01 i nie wiem co mam teraz zrobic moge zamowic jeszcze raz same katalogi? zeby przyszly mi z ta paczka?
ulcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 15:32   #3507
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ulcia22 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny mam problem wczoraj na szybko skladalam zamowienie i zamiast zamowic katalogi 02 to zamowilam 10 sztuk 01 i nie wiem co mam teraz zrobic moge zamowic jeszcze raz same katalogi? zeby przyszly mi z ta paczka?
Jeśli masz jeszcze nie wystawioną fakturę zadzwoń i poproś o zmianę.
Stary 2008-01-04, 15:37   #3508
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

w danych finansowych mam napisane ze faktura i co teraz pomocy
Stary 2008-01-04, 15:44   #3509
monic84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ulcia22 Pokaż wiadomość
w danych finansowych mam napisane ze faktura i co teraz pomocy
moze zadzwon do nich

dopiero 7.01 wezme moje zamowienie, mam nadzieje ze niczego nie bede miala w brakach
jak by jakas konsultantka z kielc lub okolic chcialaby sie dolanczyd do zamowienia do nie ma sprawy )

dla siebie wzielam
WYDLUZ.TUSZ/RZES BLACK
WISH OF HAPPINESS
mam nadzieje ze perfumki mi sie spodobaja strona zapachowa mi sie podobala

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-01-09 o 14:10 Powód: prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj
monic84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 15:48   #3510
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

tylko jaki numer bo ja sie nie orientuje jeszcze w tym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości