|
|
#3091 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIX
Małe? Taki wynik, że zasługujesz na duuuże, zdecydowanie!
![]() ![]() --- Oglądałem sobie najlepsze fragmenty horrorów na yt, "Mama" zapowiada się nieźle Widzieliście? |
|
|
|
#3092 | |||
|
Panaroja
|
snad zdechu i chcenia piiiić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wspaniały wynik , gratulacje one nie były one size , one były 57 Cytat:
Aileenn, Rejcz - 100 lat i pomyślności !!!Śnieżka właśnie uczynia tartę z kremem i truskawkami Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3093 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Własnie włozyłam do piekarnika ciasto z truskawkami i padam w sumie na ryjek, bo wrocilismy godzine temu temu z gór i sie nachodziłam
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rejcz i Aileenn wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#3095 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3096 |
|
Piers do przodu
|
Hellou snad powrotu po koncercie Organka Brodki i Rojka
taki maly wypadzik z Moim na festiwal do Krolikarni
|
#3097 |
|
BAN stały
|
Znad zapiekanki
[QUOTE=Parabelka;61927706]no so , nie każdy jest i piękny i inteligentny [/QUOTE]*Co racja to racja, nie każdy jest nami ![]() *Gópi cytat się zbiesił! ![]() --- Ale tu ruch dzisiaj! ![]() Od dawna twierdziłem, że w tv nic nie ma, ale dzisiaj wieczorem po raz kolejny przekonałem się o słuszności mego przekonania Koniec końców trafił żem na serbski horror pt. "Nimfa", nie najgorszy nawet (w skali 1-10 daję mocne 3 ---------- Dopisano o 02:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- A tak w ogóle to jasno zaczyna się już robić, no przesada lekka Aż sobie wyguglałem - najkrótsza noc (na półkuli pn) przypada z 21. na 22. czerwca, czyli przesilenie letnie (nigdy nie potrafię zapamiętać, zawsze mi się Noc Kupały/Świętojańska kołacze po głowie) ![]() I tym też fascynującym akcentem astronomicznym kończę, dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-06-19 o 01:51 |
|
|
|
#3098 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Macham znad kawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3099 |
|
Nindżopesz
|
Betty, gratulacje przełamania się!
Wiem z autopsji jakie to ciężkie. Ja jednak na bikini już nigdy nie będę gotowa, teraz mam szorty kąpielowe za tyłek a zamiast stanika crop top ![]() |
|
|
|
#3100 | |
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
?2. tytuł, gatunek i produkcja całkowicie by mi złagodziły wersję językową, a może to była właśnie część powodująca klasyfikację filmu jako horror Śnieżka wyprodukowała taką tartę z kremem i truskawkami że normalnie nie tylko doophę ale wszystko urywa ![]() ![]() :hot :Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3101 | |||
|
BAN stały
|
Znad głodu i oczekiwania na obiad
Cytat:
Podobno mają zlikwidować czas letni u nas ![]() Si, si, mą szeri! ![]() Cytat:
Ale racja - najstraszniejszy był angielski aktorów, zdecydowanie Cytat:
Co Wy wszyscy tacy aktywni cukierniczo ostatnio? ![]() U mnie na obiad kutak z rękawa w chintkiej marynacie, do tego fryty z młodych ziemniaków i ogór małosolny ![]() |
|||
|
|
|
#3102 |
|
Piers do przodu
|
Cukierniczo robię galaretkę z owoców leśnych z mascarpone - bo mam trochę poziomek
![]() A obiadowo pieczeń z udźca koziołka - darowizna od kuzyna z Mazur
|
#3103 |
|
BAN stały
|
Jednak frytki z młodych ziemniaków "takie se" wyszły, nie polecam
|
|
|
|
#3104 |
|
Piers do przodu
|
Niestety są zbyt wodniste na fryty
|
#3105 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja sobie wypraszam, nie robię nic cukierniczo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3106 |
|
Piers do przodu
|
Zawsze możesz spróbować
|
#3107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3108 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3109 |
|
Nindżopesz
|
Ja mam znowu fazę na zdrowe żarcie, nie ze względów diety, tylko tak o... się w mózgu poprzestawiało.
Była więc sałatka: rukola, kapary, oliwki, suszone pomidory, podpieczona szynka, prażone pestki dyni |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na mnie najlepiej działa dieta MŻ
![]() Dzięki temu niezdrowe żarełko w małej ilości mogę pochłaniać Ograniczyłam tylko białe pieczywo, makarony i ziemniaki.
|
|
|
#3111 |
|
Nindżopesz
|
Na mnie też, wciągam codziennie jakieś ciacho tylko uwzględniam je w bilansie kalorycznym. Chleb też ograniczam, jedna kromka albo jedna bułka z ziarnami dziennie. I z sera zrezygnowałam, ale to ze względu na skazę białkową dida. Smuteczek, ale przynajmniej są rezultaty.
|
|
|
|
#3112 |
|
Mother of Cats
|
Baru, rozgrzesz, albowiem znów postąpiłam nierozsądnie
![]() Miast kremidła do paszczy i sandałów na stopy kupiłam książki. Na swoją obronę mam tylko to, że niedobry Znak kusił obniżką 70% na smakowite tytuły... ZapiszZapiszZapisz |
|
|
|
#3113 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja drogi Baru licytuję kolejną flaszkę
Niby używka, ale na co i po co mi kolejna to nie wiem
|
|
|
#3114 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zwłaszcza ten wielofunkcyjny żel wygląda ciekawie. A propos pielęgnacji warstwowej: nawet na FB Biochemii Urody pojawił się wpis o warstwowej pielęgnacji (plus przykłady doboru produktów z ich oferty ).Cytat:
Rany, jak mi się chce czegoś ziemniaczanego - czipsy, frytki, placki ziemniaczane, nawet zwykłe gotowane ziemniaki mogłyby być... Ale jak pójdę do sklepu, to skończy się na najbardziej tuczących opcjach. A tu się okazuje, że za dwa miesiące wesele w rodzinie M. Jak nie schudnę, to nie będę miała się w co ubrać, bo się w dyżurne wyjściowe "kreacje" nie mieszczę ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Zapisz |
|||
|
|
|
#3115 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje konto nie jest zbyt szczęsliwe
Ale co tam, Anais Anais jest fajne
|
|
|
#3116 | |||
|
Panaroja
|
snad wieczoru
![]() Cytat:
2.a bo co ![]() 3.u mnie kotlety z kutaka, pyry z koperkiem i brokuł z sosem sojowym i cytrynom , a na deser rzeczona tara i kisiel truskafkowy s torepki z dodatkiem soku z truskawek jako produktu ubocznego produkcji dżemu i z bananami ![]() ja nie Mić, ale znalazłam coś takiego : "XXX to marka nieprzeciętnej jakości dedykowana sportom miejskim , która poprzez swoje zalety techniczne nadaje ciału mocy i swobody" ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() W ramach zdrowego jedzenia właściwie odstawiłam pieczywo i wędliny i przeszłam na tryb pudełkowy i niby jakby ciut spadło, ale za mało Zapisz
|||
|
|
|
#3117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dramat. I film i życie Ale nie mam na to wpływu, powtarzam sobie, że szybko zleci. Cytat:
A Fitomed nawilżający tradycyjny emolient i to średniawka. Skład jednak trochę "zły". Nic specjalnego, nie wart uwagi. Gratsy książek! Pochwal się tytułami. |
|||
|
|
|
#3118 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ad. 2. Najnowszy Pratchett (Pasterska korona). Plus to, to i to. Zapisz |
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oł maaaaan szalenie ciekawe pozycje. Dla mnie oprócz AK, no ale obiektywnie rzecz biorąc i ta ciekawa. 70% to po prostu dar! ![]() Ach i och zapomłabym na śmierć - dziękuję wszystkim za życzonka i ciepłe słowa
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Mother of Cats
|
Ano
Jakby co: to promo z FB - od niedawna dostrzegam zalety tego ustrojstwa ![]() Zapisz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Piszę około, bo baterie mi padły w wadze
!!!
taki maly wypadzik z Moim na festiwal do Krolikarni 
Koniec końców trafił żem na serbski horror pt. "Nimfa", nie najgorszy nawet (w skali 1-10 daję mocne 3

tytuł, gatunek i produkcja całkowicie by mi złagodziły wersję językową, a może to była właśnie część powodująca klasyfikację filmu jako horror