Scent Bar LIX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-19, 20:31   #3121
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LIX

Wróciłam niedawno, tym razem byliśmy w Krasiejowie w Parku Nauki i Rozrywki i nad Turawa. Fajnie było.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-19, 21:50   #3122
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ano
Jakby co: to promo z FB - od niedawna dostrzegam zalety tego ustrojstwa
Zapisz
A ja gapa oczywiście nie odwzajemniłam życzeń. Wszystkiego czego pragniesz życzę Ci!

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wróciłam niedawno, tym razem byliśmy w Krasiejowie w Parku Nauki i Rozrywki i nad Turawa. Fajnie było.
Ach Turawa, miejsce moich studenckich ekscesów! Też było fajnie!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-19, 22:05   #3123
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Ach Turawa, miejsce moich studenckich ekscesów! Też było fajnie!
No prosze

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-06-19, 22:59   #3124
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Na kolejne 5 kg mniej
Raz kiedyś nie co dzień
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A ja drogi Baru licytuję kolejną flaszkę Niby używka, ale na co i po co mi kolejna to nie wiem
Mnie się też czegoś nowego chce, z cytrusem i piżmem i kwiatkiem na dalszym planie Coś w stylu Allure Cologne, ino tańsze i trwalsze, hmmm... może lepiej kartony z odlewkami poprzeglądam, ostatnim razem natknąłem się tym sposobem na zapomniane Nu
Cytat:
Rany, jak mi się chce czegoś ziemniaczanego...
A może po prostu młodą pyrkę sobie w łupince na parze ugotuj? Albo w piecu upiecz? Do tego odrobina soli i masła Ziemniaki bez tłustego sosu nie są takie straszne, jak wieść gminna głosi
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.a bo co
Niiiiic, tak się tylko zapytowuję w celu podtrzymania konwersacji
Cytat:
3.u mnie kotlety z kutaka, pyry z koperkiem i brokuł z sosem sojowym i cytrynom , a na deser rzeczona tara i kisiel truskafkowy s torepki z dodatkiem soku z truskawek jako produktu ubocznego produkcji dżemu i z bananami
Pyszności! Co to za sos sojowy?
Cytat:
ja nie Mić, ale znalazłam coś takiego :
"XXX to marka nieprzeciętnej jakości dedykowana sportom miejskim , która poprzez swoje zalety techniczne nadaje ciału mocy i swobody"

Cytat:
W ramach zdrowego jedzenia właściwie odstawiłam pieczywo i wędliny i przeszłam na tryb pudełkowy i niby jakby ciut spadło, ale za mało
A nie masz aby problemu z trawieniem celulozy?

Straszny suchar, wiem
Cytat:
no ja mam co roku mega deprechę z tego powodu, ale taką faktyczną, fizyczną wręcz, w sensie cierpię katusze jak Al Pacino w Bezsenności.

Dramat. I film i życie Ale nie mam na to wpływu, powtarzam sobie, że szybko zleci.
Pocieszmy się, że jeszcze tylko 3 dni i noc zacznie się wydłużać
Cytat:
Ach i och zapomłabym na śmierć - dziękuję wszystkim za życzonka i ciepłe słowa Całuję i ściskam. Gryxu - dzięki za irysy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-19, 23:23   #3125
Katty_p13
Piers do przodu

Ja powiem jedno - ziemniory na parze czy gotowane są mniej kaloryczne niż kasze, makarony czy inne wypełniacze wiem, bo jestem po dietetycznej nauce - mało tego, z piekarnika bez tłuszczu też są fit
Stary 2016-06-20, 00:10   #3126
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja powiem jedno - ziemniory na parze czy gotowane są mniej kaloryczne niż kasze, makarony czy inne wypełniacze wiem, bo jestem po dietetycznej nauce - mało tego, z piekarnika bez tłuszczu też są fit
Mniej kaloryczne, niż kasza? Tu się zdziwiłem, serio Zresztą to chyba ta sama historia, co z masłem - przez lata obwiniane za całe zło tego świata, wróciło do łask w końcu Teraz dziwię się sam sobie, jak mogłem jeść pieczywo z margaryną? Fuuu
Stary 2016-06-20, 08:28   #3127
Parabelka
Panaroja

snad kawusi i spod deszczu
Cytat:

Ad. 2. Najnowszy Pratchett (Pasterska korona).
Plus to, to i to.
Zapisz
zacne nabytki . Pratchetta kupiłam od razu po wyjściu , nie wyczymałam , żeby czekać
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
t

Niiiiic, tak się tylko zapytowuję w celu podtrzymania konwersacji

Pyszności! Co to za sos sojowy?

A nie masz aby problemu z trawieniem celulozy?
1.ahaaaa
2. a takiło chyba https://www.google.pl/search?q=sos+s...CY6AIx2fZ4M%3A
3.to som pudełka plastikowe zawierające jadalną treść , pfff
Cytat:
o proszę , mój małż zawsze tak twierdził , natomiast ja zawsze byłam przeciwnego zdania . On kocha pyry a ja nie

jaka cudna nowa emotka - idealna dla mnie ; w pratchettowych testach wychodzi mi , że najwięcej mam z Marchewy , więc dobry topór bojowy przyda się bardzo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 08:47   #3128
gryx82
BAN stały

Znad kawy
Cytat:
Aaaa, czyli sos sojowy, myślałem, że... sos sojowy To się po prostu brokuła kropi bezpośrednio przed konsumpcją?
Cytat:
3.to som pudełka plastikowe zawierające jadalną treść , pfff
Zwracam honor!
Cytat:
On kocha pyry a ja nie
No jak tak można?
Cytat:
jaka cudna nowa emotka - idealna dla mnie
Stary 2016-06-20, 08:48   #3129
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Też macham znad kawy

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 09:06   #3130
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
A ja gapa oczywiście nie odwzajemniłam życzeń. Wszystkiego czego pragniesz życzę Ci!
To ja gapa do kwadratu Wszystkiego dobrego, Rejcz. Niech Ci się życie posplata tak, jak tego chcesz

Cytat:
A może po prostu młodą pyrkę sobie w łupince na parze ugotuj? Albo w piecu upiecz? Do tego odrobina soli i masła Ziemniaki bez tłustego sosu nie są takie straszne, jak wieść gminna głosi
Cytat:
Macie rację - zanabędę ziemniaczki zwykłe. Uwielbiam z cebulką albo pieczone w ziołach W domu akurat nic nie ma, ale w dzień wybranie warzyw zamiast niezdrowości jest dość łatwe. Za to wieczorem - jakby zupełnie hamulce zdrowego rozumu mi puszczały i jak cielę poszłabym do półki z czipsami

Cytat:
Pocieszmy się, że jeszcze tylko 3 dni i noc zacznie się wydłużać
Jakie 3? Już jutro jest najdłuższy dzień w roku

Cytat:
Mniej kaloryczne, niż kasza? Tu się zdziwiłem, serio Zresztą to chyba ta sama historia, co z masłem - przez lata obwiniane za całe zło tego świata, wróciło do łask w końcu Teraz dziwię się sam sobie, jak mogłem jeść pieczywo z margaryną? Fuuu
Mam tak samo z masłem. Wychowałam się w domu margarynowym, a mieszkając z TŻ, żeby nie kupować i margaryny (dla siebie), i masła (dla niego), przeszłam na maślaną stronę mocy. I teraz margaryna też jest fuuuuj! Nijak nie rozumiem, jak mogła mi smakować.

Cytat:
zacne nabytki . Pratchetta kupiłam od razu po wyjściu , nie wyczymałam , żeby czekać

jaka cudna nowa emotka - idealna dla mnie ; w pratchettowych testach wychodzi mi , że najwięcej mam z Marchewy , więc dobry topór bojowy przyda się bardzo

Genialna! Aż sobie wstawię:
ZapiszZapisz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 09:23   #3131
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jak ziemnioków nie lubię, tak malutkie, młodziutkie, gotowane w skórce i posypane solą są wyborne. Zjadam jako przekąskę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 09:29   #3132
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no oczywiście
100g kaszy/ryżu/makaronu t ok 360 kcal
100g pyrów (bez tłuszczu) - ok. 80 kcal

tylko objętośc inna - 100 g kaszy to pełna micha wychodzi, a 100g pyrów to 1,5 średniej sztuki

Cytat:
Wiking!!!
Stary 2016-06-20, 09:32   #3133
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja lubię ziemniaki, ale ostatnio je omijam. Pokochałam za to bulgur i kaszę orkiszową.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2016-06-20, 09:45   #3134
gryx82
BAN stały

Cytat:
Macie rację - zanabędę ziemniaczki zwykłe

Cytat:
Za to wieczorem - jakby zupełnie hamulce zdrowego rozumu mi puszczały i jak cielę poszłabym do półki z czipsami
Same here Do wieczora mogę żywić się kawą (i fajkami), później pożarłbym milion kcal w 3 minuty
Cytat:
Nigdy nie byłem orłem z matematyki
Cytat:
Mam tak samo z masłem. Wychowałam się w domu margarynowym, a mieszkając z TŻ, żeby nie kupować i margaryny (dla siebie), i masła (dla niego), przeszłam na maślaną stronę mocy. I teraz margaryna też jest fuuuuj! Nijak nie rozumiem, jak mogła mi smakować.

U nas masło króluje już od paru lat, po wieeelu latach etapu margarynowego. Pamiętam, że dzieciakiem będąc, jedzenie chleba z masłem wydawało mi się archaizmem na miarę prania na tarze, no bo jak to tak? Margarynę mamy! Postęp jest! Masło jadło się przed wojną!
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jak ziemnioków nie lubię, tak malutkie, młodziutkie, gotowane w skórce i posypane solą są wyborne. Zjadam jako przekąskę
Już się miałem pytać: "jak można ziemniaków nie lubić?!", ale przecież mój siostrzeniec ziemniaków nie jada wcale (chipsy i frytki są odstępstwem od reguły)
Stary 2016-06-20, 09:52   #3135
rachell111
Zakorzenienie

Wink Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
snad kawusi i spod deszczu
Mi tu

Cuuuudna, cuuuuudna pogoda. ciepło (21 stopni) i deszczyk. Mrrrrrr. Jak by tak wyglądała najkrótsza noc to bym sobie przespała ją spokojnie do szósmej. Ale niestety, od juta koniec dobroci, zaczyna się smażalnia. Stopniowo, ale jednak żarówę włączą Także dziś jest mój (ostatni) dzień!!!

Cytat:
To ja gapa do kwadratu Wszystkiego dobrego, Rejcz. Niech Ci się życie posplata tak, jak tego chcesz

1. Dziękuję.

2. Ufff, i zaczynam odliczanie do ukochanego wrzesnia Moi ulubieńcy to maj i wrzesień właśnie. Mogliby trwać po pół roku.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 09:57   #3136
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Tak samo nienawidzę upałów U mnie się zaczną od czwartku

Stary 2016-06-20, 10:00   #3137
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

U nas masło króluje już od paru lat, po wieeelu latach etapu margarynowego. Pamiętam, że dzieciakiem będąc, jedzenie chleba z masłem wydawało mi się archaizmem na miarę prania na tarze, no bo jak to tak? Margarynę mamy! Postęp jest! Masło jadło się przed wojną!
Ale tak tak, coś takiego miejsce.
Ja od zawsze maślana, bo u dziadków wychowywana, czyli motyw wojny pasuje. Potem w wieku szkolnym, mama spacyfikowała dom margaryną, i z ojcem cierpieliśmy katusze. Aż on się zbuntował (po latach ) i zaczął kupować "sobie" masło. No i w końcu podjadałam "jego" masło, ale po kryjomu, bo jak się Mama dowie, że wcinam to zło wcielone, będące powodem wszystkich chorób serca I te okropne kanapki w szkole z margaryną. W sumie, jakby nie patrzeć, byłam pośrednio dzięki tej margarynie chuda, bo rzadko je jadłam, oddawałam pieskom po drodze.
Stary 2016-06-20, 10:07   #3138
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Widze ze temat zeimniakowy kocham, uwielbiam od małego w każdej postaci - gotowanej, frytkowej, chipsowej, Plackowej i sobie nigdy nie odmowie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-06-20, 10:15   #3139
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze temat zeimniakowy kocham, uwielbiam od małego w każdej postaci - gotowanej, frytkowej, chipsowej, Plackowej i sobie nigdy nie odmowie
Stary 2016-06-20, 10:18   #3140
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
i co do pogody to samo - jest idealna dzisiaj

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-06-20, 10:25   #3141
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. Ufff, i zaczynam odliczanie do ukochanego wrzesnia Moi ulubieńcy to maj i wrzesień właśnie. Mogliby trwać po pół roku.
U mnie kwiecień i maj
Cytat:
...
Potem w wieku szkolnym, mama spacyfikowała dom margaryną, i z ojcem cierpieliśmy katusze. Aż on się zbuntował (po latach ) i zaczął kupować "sobie" masło. No i w końcu podjadałam "jego" masło, ale po kryjomu

Masło, smalec i jajka stały się produktami wyklętymi swego czasu, doskonale pamiętam tamtą nagonkę ("maksymalnie 2 jajka tygodniowo!" itd.)
Stary 2016-06-20, 10:40   #3142
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
i co do pogody to samo - jest idealna dzisiaj

Cytat:
U mnie kwiecień i maj

Masło, smalec i jajka stały się produktami wyklętymi swego czasu, doskonale pamiętam tamtą nagonkę ("maksymalnie 2 jajka tygodniowo!" itd.)
I dlatego właśnie w dorosłym wieku podchodzę z rezerwą, dystansem do wszelakich "norm" "piramid" i innych zaleceń żywieniowych. Nie ma jednej prawdy. Nie wiadomo komu wierzyć, bo po latach i tak front się drastycznie zmienia Intuicja zdaje się być jedynym przewodnikiem.

Co do poszukujących sandałów. Jeśli ktoś może poświęcić element seksi na rzecz wygody przy robieniu wieeeeelu kilometrów a chce się czuć jakby chodził po chmurach, i NIE chce stylizacji sportowej do Najków, tylko sandały, to polecam z czystym sumieniem TE: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-2685/347277

Na żywo wyglądają o niebo lepiej, choć wciąż unikam patrzenia na nie, gdyż czuję ten pielgrzymkowy stajl, ale jak je tylko założyłam w sklepie, to już ich nie zdjęłam Po prostu bueno! Komfort dla stóp, wygląd na żywo naaaaaawet dosyć spoko, no nie wyrwiemy w nich żadnego żigolaka, ale jeśli to Wam nie przeszkadza to są warte zakupu. Takie uniwersalne, pasują do sukienek, na rzepy więc Ostateczny efekt wizualny zależy od reszty ubioru. No i maa się uczucie lekkich nóg.

Z klapek, dla osób chcących zakryć łączenia palcowe, bo też lubię mieć zakryte - kupiłam te, tylko czarne: http://www.butyk.pl/towar.29380.Klap...ra_243004.html

Z braku laku, bo mimo obniżki, wciąż za drogie, acz są spoko. No może bez szału, ale nie mając ŻADNYCH nie miałam czasu szukać ideału. Teraz sobie mogę na spokojnie go szukać.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-06-20 o 10:45
Stary 2016-06-20, 10:56   #3143
gryx82
BAN stały

Cytat:
I dlatego właśnie w dorosłym wieku podchodzę z rezerwą, dystansem do wszelakich "norm" "piramid" i innych zaleceń żywieniowych. Nie ma jednej prawdy. Nie wiadomo komu wierzyć, bo po latach i tak front się drastycznie zmienia Intuicja zdaje się być jedynym przewodnikiem
Tylko i wyłącznie Takie płatki owsiane przykładowo - przez lata uważane za najzdrowsze jedzenie ever, a okazało się nagle, że "źle" przyrządzone przyczyniają się do ucieczki wapnia z organizmu i osteoporozy
Stary 2016-06-20, 12:15   #3144
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, o których konkretnie piszesz? W linku wyświetla się cała strona butów.

Stary 2016-06-20, 12:22   #3145
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, o których konkretnie piszesz? W linku wyświetla się cała strona butów.
thnx,
zaraz postaram się wkleić jakieś zdjęcie w załączniku.

To zdjęcie z góry, czyli lepszy widok. Z boku są tragiczne no ale postanowiłam dla wygody to przeżyć jakoś. Po nr modelu można wejść na stronie w pełną galerię. 1880-02
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2220372970000_lasocki-1880-02_czarny_jw_06.jpg (38,0 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-06-20 o 12:25
Stary 2016-06-20, 12:31   #3146
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Z boku są tragiczne no ale postanowiłam dla wygody to przeżyć jakoś. Po nr modelu można wejść na stronie w pełną galerię. 1880-02
Ok, wygooglałam sobie bo ccc coś strajkuje. Dla mnie nie są tragiczne, ot takie popylaki, mogłabym mieć gdybym lubiła mieć dużo sandałów na różne okazje. Ale ponieważ nie lubię, to wolę mieć ze dwie uniwersalne pary - tj. wygodno-wyjściowe

Stary 2016-06-20, 12:38   #3147
Maja102
Zakorzenienie

kurde, jak zimno miało byc według prognoz 25 stopni
A jeszcze wieczorem na flamenco jade, to już w ogóle zmarznę na kość w cienkich spodniach i bez skarpetek

u mnie na wsi chodza słuchy, że moja szurnięta koleżanka z klasy znów jest w ciąży. tak, ta sama, co po szybkim, hucznym wiejskim ślubie równo szybko się rozwodziła, a potem znalazła sobie nowego faceta i strzeliła sobie z nim planowanego dzieciaka ("jak się urodzi, to sie i wychowa!"). Cały czas mieszkając u rodziców, a dumny tatuś wpada tylko na weekendy. I jeszcze podrzucał jej do pilnowania swoją crkę z pierwszego małzeństwa, ciekawe, czy nadal to robi
Teraz jej rodziców juz szlag trafił na wieśc, że będa mieli drugiego wnuczka do bawienia.
Nie ogarniam niektórych lasek

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-06-20 o 13:11
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 13:04   #3148
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
thnx,
zaraz postaram się wkleić jakieś zdjęcie w załączniku.

To zdjęcie z góry, czyli lepszy widok. Z boku są tragiczne no ale postanowiłam dla wygody to przeżyć jakoś. Po nr modelu można wejść na stronie w pełną galerię. 1880-02
Ja mam podobne z Inblue- świetna firma, uwielbiam jej obuw

Miłego odpoczynku od upałów w deszczu
Stary 2016-06-20, 14:28   #3149
Redhaired Witch
Nindżopesz

Znowu potrzebuję kremu pod oczy, pomożecie?
Na zmarszczki, do 25 zł. Nr 10 Fitomedu był taki zwykły, Ziaja oliwkowa mnie uczuliła, od biedy skuszę się na AA dla 40-latek bo też zwykły, ale łatwodostępny, niemniej chciałabym wypróbować coś nowego.
Czytałam KWC i zgłupłam, wszystko złe, złe, dopiero od 100 zł wzwyż dobre.

Stary 2016-06-20, 14:36   #3150
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Tołpa Green 40+ ujędrnianie, ja sobie bardzo chwalę
Właśnie wywaliłam słoik po Bielendzie kolagenowej na noc i chyba sobie teraz kupię z tej serii.

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości