|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Miałam super panieński
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suknie właśnie odebrałam jest mega mega love ![]() ![]() ![]() Zawiodłam się na dwóch osobach i jest mi przykro że zamiast powiedzieć wprost że kasy nie ma czy coś to sciemnialy że chore albo gdzieś wyjechały. Pora się odciąć od takich ludzi. Dotka współczuję bólu pleców, ale mnie ostatnio też mega bolą od noszenia Bartka. Dlatego próbuje tego kangurka może to będzie rozwiązanie, bo ostatnio nosząc w kieszonce to tak mnie lupalo w plecach że ledwo iść mogłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Magda, ale super prezent
![]() Pokaz na fb fotkę w sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Kasia już lecę!!
![]() Karen tak. Ale skończyło się to pobudka ![]() Ruda bawią mnie ludzie którzy doszukuja się drugiego dna tam gdzie go nie ma. Ale to przecież tak jak wymyślili kiedyś że tinky winky jest gejem bo ma różowa czy tam fioletowa torebkę. No sama bym na to nawet nie wpadła ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Magda super panieński! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Magda super panienski, dobrze, ze sie troche rizerwalas 😊 kiece pokazuj
![]() Dotka, hehe jedzeniowe zuo tez jest potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Karen oo mamo ponad 8 kg!!! Jest co nosic!
Ewula znam ten bol! Ja to jeszcze slysze "ty jestes kobieta, jestes stworzona do takich rzeczy (zeby ogarniac wszystko naraz)", a pozniej pada moje ulybione zdanie pt. Zawsze rozgrzebiesz robote i nie skonczysz. Noo hallo dziecko mi sie rozwylo. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Magda ale super prezenty no i ze sie panienski udal ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
Magda super prezenty!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Nie, no zdjęcie jest trochę dwuznaczne, owszem, i nawiązuje do dnia ojca. Ale wg mnie ta dyskusja cała to po pierwsze z gówna krążownik, po drugie nawet brak tolerancji można wyrazić kulturalnie.
Ewula, nie dziwię Ci się że się wsciekłaś. Jak się ma dziecko to się trzeba liczyć z tym że można zostać obrzyganym czy nawet osranym i to niestety standard. A nie, książę Pan się będzie wstydził... ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Oj wino, czekolada i pizza... oj tak, tak.... też chcę..... ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Magda, super ze sie panieński udał! Karen, 8 kg???? O matulu... U nas mega duszno i gorąco. Karmię małą i obie mokre jesteśmy...
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Karen super waga.
Magda super panieński i świetny pomysł na prezenty. Zdjęć ze ślubu doczekać się nie mogę. Jakie macie podziękowania ? Ewula wcale się nie dziwię i dobrze zrobiłaś, też sobie powód znalazł i jaki bezradny bo ma dziecko... Ruda co za ludzie, że homoseksualizm, ja w pierwszym momencie pomyślałam, że nie tylko kobiety lubią nosić ale i mężczyźni, a nie, że homoseksualiści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Magda, fajne te ciasteczka!
25 min drzemki..... tarcie oczu i... kupa!!! Dobrze, że obiad zdążyłam zjeść.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Jakaś noc zakupów w Endo, chyba 20% zniżki.
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Magdaświetne są, dekolt Pany Młodej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Rozeznanie
|
fajne te podziękowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Dotka noo ten hejt na grupach chustowych, jedzeniowych itd jest straszny. Wczoraj laska wrzucila zdjecie kolacji swojego dziecka - jaglanka na wodzie. To po prostu koniec swiata bo kolacja jest UWAGA smutna
![]() Co do wagi Witka to on po prostu trzyma forme i od początku dba o figurę ![]() Magda świetne prezenty i bombowa impreza!! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla rodziców nic nie mamy, nie będzie podziękowań ![]() Czarnula bo trzeba wspierać swoich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
|
Dotka, no w kieszonce noszę, bo w kangurku nie mogę dociągnąć środkowej części pleców jakoś. Chyba coś z motylkami robię nie tak. Czekam na to spotkanie z doradcą jak na zbawienie 😎
Co do rzekomo homoseksualnej tuli, to nie wiem co powiedzieć 😉 ja tą reklamę odebrałam tak, że dwójka ojców się spotyka z dziećmi. No ale wszędzie można się drugiego dna dopatrzeć 😜 Co do hejtu, to na chustogrupach jest masakra czasami. Aż jak idę z Jagodą w chuście i widzę że jakaś laska się przypatruje, to się zastanawiam czy wieczorem na fb nie przeczytam że ktoś widział kretynkę, co krzywo i w niedociągniętej chuście niosła 😜 Młoda dziś padła przy cycku i 2h spała sama 😲 chyba weekend odsypia Magda, super prezenty 😊 fajnie że się udała impreza. Ja chciałam lilou z imieniem i datą urodzenia Jagody na dzień matki, no ale się nie doczekałam prezentu w ogóle ![]() Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-20 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super że po szczepieniu ok, ![]() ![]() Cytat:
![]() Też zauważyłam że na tych grupach dużo hejtu jest Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Dziewczyny ![]() Udało się wszystko załatwić, nie było nas ponad 2 godziny, w tym czasie Konradek zjadł ponad 200 ml z butli i poszedł spać ![]() ![]() Pierwszy raz od porodu poszłam gdzieś sama z TŻ, nie ma to jak romantyczna randka w sądzie i spółdzielni ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Ewusia ale ta możliwość usiąść obok kierowcy. Złapać się za rękę
![]() ![]() Mięta to sobie sama kup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Ewusia na poczatek dobre i to
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Magda co to jest? I ile placiliscie? Bo musimy wykombinowac cos na podziekowanie dla gosci. Na sali nam powiedzieli 13 zl za ciasto do paczki :-/
Mieta nie przejmuj sie. Ja tez nic nie dostalam, ani na narodziny Wojciecha, ani na dzien matki. Tz zrobil sobie tatuaz, a ja nic :-( ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Aha i mialam zapytac. Pytanie kupowe. Jakiej konsystencji jest kupa u waszych dzieci. Chodzi mi o mamy, ktore wprowadzily juz stale produkty.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Mięta, piątka, mnie się też skojarzyło z dwoma np braćmi ale wiadomo, dlaczego jeden caluje dziecko drugiego.... no bo normalny facet nie może być wrażliwy i np okazywać czułości bratankowi :P
A co do dnia matki, też się nie doczekałam prezentu. Ale.... zemsta jest słodka, zrobię TŻ dzień ojca :P ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Ewusia, super romantico randka! Dawaj częściej do "urzędu" ;-) ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Malwi, my mało jemy jeszcze ale jak jest dzień po warzywku to kupa jest taka bardziej "kleista", nie wiem jak to inaczej określić. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Jesooooo ten post na raty piszę.... Moje dziecko ma jakąś rewolucję jeśli chodzi o drzemki dzienne - jak po ok 30 min się obudzi, ale zauważę że dalej trze oczy i jej się zamykają, to jak z powrotem uspię to potrafi mi pospać tak 1,5-2h łącznie. Tylko trzeba trochę się postarać żeby z powrotem zasnęła.
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Ruda wlasnie o ta kleistosc mi chodzi, wczoraj mlodziezy dalam sloiczek warzywka z kurczakiem i dzisiaj wyszedl taki hmm bardziej staly niz papkowaty. Nooo nie wiem jak to okreslic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Malwi to są kruche ciastka polukrowane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Magda moglabys podrzucic jej profil?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Malwi, a nie boisz się już mięsa podawać?
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Ruda tu kupilam sloiczek gerbera na sprobowanie. Wedlug producenta jest od 5 miesiaca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Czaję. I co, smakował?
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Magda 2 zł to super tanio, my mieliśmy takie podziękowania na chrzcie i kosztowały 4 zł sztuka, tylko że ja chciałam żeby był na nich napis Szymon Pani powiedziała, że da się zrobić, po czym przy odbiorze okazało się, że się nie da, a nikt do mnie nie zadzwonił i byłam zła, bo nie takie miały być i Pani mi obniżyła do 2,5 zł za sztukę, no ale cena pierwotna miała być 4 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.