![]() |
#1711 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Dziewczyny kciuki za wizyty, zdajcie później relację!!
![]() Cytat:
Cytat:
Modle się żeby zaczęły mi te objawy mijać... Mam dość.
![]() |
#1712 |
<3 <3 <3
|
Hej
![]() Kciuki za wszystkie wizyty ![]() Moja była dokładnie tydzień temu i az wstyd ze nic nie napisałam ale coś średnio u mnie z czasem ![]() W gabinecie byłam dobre 50 min (byłam ostatnia pacjentka) najpierw wywiad pózniej badanie gin i USG ❤️ maluchy miały 4cm ![]() ![]()
#1713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chupacabra nie próbowałam w sumie... tak myślałam ostatnio żeby sobie taką lemoniadę zrobić tylko jeszcze mięty dodać... trzeba będzie wypróbować ![]()
![]() |
#1714 | |
<3 <3 <3
|
Cytat:
To był 10 z groszami ![]() Jak mam być szczera to gdy byłam w pierwszej ciąży bliźniaki brzmiały super natomiast teraz będzie zabawnie z 2 latkiem który nie usiedzi na miejscu i maluchami ![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Polecam plasterek imbiru zalać ciepłą (gorącą ) wodą, do tego listki mięty i malutki plasterek cytryny. Pomaga i jest naprawdę smaczne
![]() Karloo ale piękne zdjęcie ![]() Mi w końcu minął ból głowy (po 2 dniach), ciśnienie też wróciło do normy. Mdłości ciągle mnie męczą. Muszę iść na badania krwi (wizyta 28.06), ale przez te mdłości jakoś nie mogę się zebrać... Pogoda fatalna - zimno i ciemno. U Was to samo?
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
to samo, markotnie, szaro i buro
![]() Karoloo boskie zdjęcie ![]()
#1718 |
Raczkowanie
|
A ja wlasnie grzeszę nie mogłam sie powstrzymać kupiłam laysy paprykowe i wcinam !
Normalnie nie jem a teraz ledwo do domu z nimi dojechałam Ja strasznie chciałam miec bliźniaki jak sobie myśle teraz by tak fajnie mieli takie dwa 3 latki razem do przedszkola raźniej nigdy nie nudno Wiadomo ze pierwsze miesiące sa trudniejsze ale potem pewnie łatwiej |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Raczkowanie
|
Ja juz dwa dni po wizycie.Dzidzia ma prawie centymetr i bijace serduszko.Cysta na ierwszej wizycie byla 6cm x 3cm teraz juz 6cmx 6cm czyli w zaledwie dwa tyg zdazyla urosnac.Lekarka powiedziala ze poki nie boli to mam sie nie martwic.Kolejna wizyta dopiero za okolo 5 tygodni( 12 tydz).Mdlosci coraz bardziej dokuczliwe a najgorzej wieczorami.Caly czas odczowam glod a ochoty nie mam na nic.Okropienstwo.Jelita zapomnialy chyba jak maja pracowac a slina zrobila mi sie tak ochydnie slodka ze...bleh. Najgorsze jednak sa zapachy. Nie moge przezyc zapachu prania...co najgorsze suszarke mamy w pokoju ( wynajmujemy pokoj poki co wiec tylko tu jest miejsce)pranie mimo zmiany plynu czy proszku smierdzi mi...popstutymi ogorkami(!?!?) Jendo pranie wlasnie rozwiesilam a drugie w pralce jeszcze...niewiem dziewczyny jak ja to przezyje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Oj biedne my z tymi zapachami, mdłosciami, niesmakiem w ustach i przytulaniem z kibelkiem.
![]() Nadia, Dziś w nocy śniło mi się, że wcinam chipsy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1721 |
Raczkowanie
|
Mi to najbardziej śmierdzi uwaga żel do kąpieli męza ;D i kupiłam mu kolejny i tez mi śmierdzi ;D musze sie chodzić kapac przed nim bo jak ide po nim to mi niedobrze bo mi ten żel śmierdzi w całej łazience ( on go nawet nie czuje)
Niebie no nie wiem czy jest czego zazdrościć w ramach dobrego zjadłam pol koszyka truskawek i czuje ze pęknę ;D a za chwile jade do synka i jedziemy do mamy na obiad to mnie pewnie tak dofutruje ze sie do jutra nie ruszę ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
Ja tam nie piłam alkoholu przed ciążą to i teraz mi nie brakuje. Paliłam przed ciążą ale kiedy tylko czułam ze sie udalo, jeszcze przed testem ciążowym rzuciłam, i wcale mnie do tego nie ciagnie, a co więcej- śmierdzi. Zawsze mowilam ze rzuce jak zajde w ciążę
![]() Kawee zawsze uwielbiałam, ale teraz pije baardzo rzadko slaaba kawe rozpuszczalnaa z mlekiem. Ogolnie jestem osobą, która nie przesadza jakoś nadzwyczajnie.. w sensiee.. i cole wypilam i chipsy zjadlaam na meczu polska niemcy, chociaz za nimi nie przepadam, i slodkiego zjem. Ale co ddo jednego zgadzam sie z wami. Zero alkoholu, jakoegokolwiek.znam wiele dzieci chorych, i na prawde serce sie kraja na ich widok.. niczemu nie winne.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#1723 |
Rozeznanie
|
Ej narobilyscie mi ochoty na chipsy paprykowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Nadia_85 zapachy lazienkowe...oj tak...mi co prawda zele pachna ale sama lazienka smierdzi mi amoniakiem takze kazda wizyta w kibelku konczy sie mdlosciami.Co najgorsze...tylko ja to czuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Heej
A mnie standardowo w weekend na forum nie ma ![]() Mieliśmy z TZ bardzo udane dni. Niby nic specjalnego nie robiliśmy ale było bardzo miło. Cały weekend w parku, rolki, slackline itp a w niedzielę zakupy ![]() Wydaliśmy sporo kasy ale raz na jakiś czas można... Dzisiaj idziemy na obiecaną randkę do kina ![]() Powiedzcie mi czy wy też tak macie ? Mogłabym spać caaaały czas ! Wstanie do pracy to jakieś tortury w tym momencie, w ciągu dnia musi być też drzemka i ogólnie wszystko kręci się wokół spania ! Mam tego dość, nic nie mogę zrobić bo zasypiam na siedząco. Dziś planowałam jeszcze dokończyć zakupy ale chyba nie dam rady :/ Poinformowalismy też część rodziny Tz i wszystcy się strasznie cieszą ![]() Czas na moich rodziców ![]() Jeśli chodzi o alkohol to ja naet piwka free nie piję. Jestem mega piwoszką i jak widzę Tż z piwkiem to się ślinię ... ale nie wypiję ani szklanki ! Raz dosłownie zamoczyłam usta stęksniona tym smakiem ![]() Jesteśmy wszystkie dorosłe i czy szklanka zaszkodzi czy nie to na wszelki wypadek można sobie odmówić. Nie takie wyrzeczenia jeszcze przed nami przy dziecku więc od tego można zacząć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ha, właśnie mi się udało poznać panią która ma klucz do suszarni w bloku. Próbowałam przez gospodynię domu, to powiedziała mi że mam pisać oficjalne pisma do spółdzielni ![]() ![]() Dziewczyny, znowu pytanie nie na temat - wybieram lampę do "dużego" pokoju. Teraz jest tam babciny żyrandol z 5 żarówkami. Mi się podobają takie na jedną żarówkę. Ale wyobrażam sobie, że te 5 żarówek to nie bez powodu i powinno być 5. Ale nie widziałam spoko lampy na 5 żarówek - albo zwykła listwa, albo kosmiczna konstrukcja, albo babciny żyrandol. Co byście zrobiły na moim miejscu? Jedna żarówka i fajna lampa? Czy szukać dalej czegoś z 5 żarówkami? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |||
Wtajemniczenie
|
chupacabra88 Ja też ostatnio wstaję w nocy na siku
![]() ![]() ![]() ![]() Karoloo Cudowne zdjęcie! ![]() ![]() To samo u mnie... a było tak ładnie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Przyczajenie
|
KPZ ja też tak mam
![]() ![]() Mi najbardziej przeszkadza perfum tż-ta i ma zakaz używania go ![]() A co do alkoholu to nawet łyczka bym nie wzięła.. I tak przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to za dużo tego było, bo na weselu byłam i tam jakieś winko albo na urodzinach... (ale mam nadzieję że wszystko w porządku) A przed ciążą e-papierosa palilam i jak się tylko dowiedziałam to schowalam go i nie wzięłam ani razu, a mój tż kiedyś obiecał mi że jak bym była w ciąży to fajki rzuca, i jest w trakcie bo już te dwa tygodnie nie pali <3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do zmęczenia ja miałam okrutne w tygodniu w którym się dowiedziałam o ciąży. Teraz wstaje rzeska ale praktycznie nie ma dnia bez drzemki ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie, wszystko dobrze, dzisiaj nawet słyszałam przez chwilkę serduszko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Lidka świetnie wieści.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja w nocy co 2 godziny wstaję do wc :/ a wcześniej nawet raz nie musiałam. Czuję, że już jestem niewyspana, a co dopiero potem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Pequenina, na pewno znaczenie ma moc żarówek. Myślę, że kiedyś były żyrandole na 5, bo żarówki dawały mniej światła, niż te nowoczesne.
Ja bym wybrała taki żyrandol na 2 żarówki, żeby regulować moc światła i do tego fajną lampę podłogową. A propos widziałam ostatnio piękną lampę do pokoju dziecięcego. Taka jakby drewniana w koniki. Tż już zadecydował, że ja kupi. ![]() Moniczi, ja ostatnio w ciągu nocy wstałam 6 razy (!!!), a też nigdy wcześniej nie musiałam wstawać. Dodatkowo ciągle chce mi się pić i mam kwaśny smak w ustach, nie pomaga nawet mycie zębów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1734 |
Rozeznanie
|
Co do oświetlenia sie nie wypowiem bo sie nie znam, my żyrandol na 2 żarówki kupowaliśmy ostatnio
![]() Co do chipsów to tak bym zjadła ale mój mnie tak pilnuje, że nie ma szans:P Lidla super wiadomości! Ja też niecierpliwa a wizyta za 3 tyg. teraz. ja też po wizycie ![]() ![]()
#1735 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;62002576]Super! Ja mam za tydzień wizytę, a już nie mogę się doczekać ![]() Tydzień szybko zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Wtajemniczenie
|
Lidka99 Super, że wszystko ok!
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też jakaś niecierpliwa jestem co do wizyty. Już odliczam dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
My prenatalnych nie robimy bo to i tak nic nie zmieni... połówkowe zrobimy
![]()
#1739 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.