|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Nati, urocze zdjęcia i urocza okolica. Jeśli możesz, to mi też wyślij te zdjęcia, na których cię widać na maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
sylwus dzieki, dziewczyny wszystkim wam wysle, jak podacie maila
![]() tylko mowie, ze na zdjeciach za pieknie to ja nie wychodze i na tych tez nie wyszlam biiibiii zapomnialam napisac, ze dobrze, ze wzielam ta farelke, bo jak na takiego zmarzlucha jak ja to za malo tam grzali ![]() wysłałam Niki i sylwii ![]() mam chyba jeszcze na poczcie gdzies maile do byli i virki i kasiuni, dziewczyny jak chcecie to wam tez wysle |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
ojej Nati ale fajnie, ze Tobie tez sie podobało
![]() ![]() zdjecia super ![]() Dziewczęta, ja tez moge swoje fotki wysłać na meila ![]() ![]() wiec jesli ktoras chce to podajcie meila ![]() tylko prosze o cierpliiiwosc bo nie wiem kiedy bede miala dostep do jakies lepszejszego internetu ![]() natus kiedys juz ci podawalam mojego meila, ale podam raz jeszcze na wszelki wypadek, bibiskrzyna@wp.pl czekam na foteczki ![]() ![]() ![]() nic, zmykam do nauki ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Rozeznanie
|
ja tez poproszę zdjęcie
![]() a moje z sylwestra widziałyście?? jak co to wysyłam jeszcze raz ![]() http://foto.onet.pl/gcgrq,88yovs80g4yy,u.html
#3215 | ||
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() Powiem Ci, że ten jadłospis mnie mocno kusi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia, które wkleiłaś są extra ![]() ![]() Ja oczywiście też poproszę zdjęcia na miala ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tym lodem, to super, ale ja sie tyle w tv naoglądałam takich wypadków i utonięć właśnie przez lód, że chyba bym na niego nie weszła ![]() natuś zaraz zobaczę czy doszły fotki ![]() bibi ja również proszę o zdjęcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Adres jak wyżej: virka@konto.pl
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Natuniu Witaj
![]() I ja proszę fotki na maila ![]() ![]() Dziewczyn żebyście wiedziały jakiego dziś dostałam ciśnienia. Idę dzisiaj do szkoły z moją "dobrą" jak to uwazałam koleżanką a ona do mnie że jej chłopak mówi do niej że widział SUCHĄ. Ona się pyta kto to taki a on mówi do niej: No Twoją koleżankę suszyce ![]() I chwilę temu mu napisałam PW na fotce o treści: wyśle wam ![]() Jedyne słowa jakie mi się nasuwają po usłyszeniu określenia SUCHA LUB SUSZYCA to takie że nie napisze ich tutaj, bym dostała bana. Więc grzecznie napiszę, że NIE ŻYCZĘ sobie komentowania mojego wyglądu ZWŁASZCZA! przez kogoś takiego jak ty. Ja nie komentuję twojego wyglądu, a mogła bym powiedzieć wiele więc daruj sobie , bo i tak już zniżam się do Twojego poziomu pisząc do ciebie PW. A co do określenia SUCHA powiem jedno: Chłop z obory wyjdzie, ale obora z chłopa nigdy NAWET jak będzie obnosił się garniturem Armaniego z wyprzedaży a do kompeltu buty z CCC za 2 stówy, to i tak nie nauczy się szacunku do płci przeciwnej. Żegnam. Myślicie że powinnam jeszcze coś dodać?? ![]()
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba musimy razem zamieszkać i się nawzajem popędzać do jedzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
byli co za cham z niego, nie denerwuj się kochana!!!
Trzeba było im pokazać, że spływa to po Tobie, tak to teraz mają satysfakcję, że Cię wkurzyli. Moja teściowa, zanim została teściową mówiła na mnie "sucha dupcia" ![]() olewałam to i śmiałam się z tego olej ich też ![]() a pw, super napisałaś ![]()
![]() |
#3221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej Go olej i już... Cytat:
![]() Bo mi właśnie brakuje takiego wsparcia osobistego i motywacji od osoby z takim samym problemem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wysłałam, mam nadzieje, że dochodza bez problemu
![]() Kasiunia ja widziałam zdjęcia i zapomniałam napisać, że bardzo ładnie wyglądałaś na sylwka ![]() Nikuś no bo tak jest, ja na zdjęciach mam miny jak... ![]() ![]() byli i dobrze! co za cham! nie cierpie takich typków ![]() pozapisuje sobie wasze maile w kontaktach, zeby nie pytac za kazdym razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Rozeznanie
|
byli buhahahahahah ale mu pojechałas no nie mogę!!! zdolna z ciebei bestia hahahahahahah
napisz mu ze sucha to jest Karkowska w sklepie ![]()
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już teraz są zadrośni o nasze wypady, a gdybyśmy zamieszkały, to już nie mówię ![]() acha nati przypomniało mi się coś, pisałaś kiedyś o Twoim tż z lornetką... wiesz co mój ostatnio zrobił?? jechałam z siostrą do fryzjera po odżywkę, nie powiedziałam mu gdzie jadę, a on był pewny, że pojechałam do kolegi (któremu się podobam od lat), zawieźć mu koszulki które mu zamówiłam na allegro. Wziął z szafy kamerę, która ma mega zoom i podglądał dom tego kumpla prez zooma ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Nikuś
![]() ![]() ![]() aha wlasnie - zapomnialam ci napisac - ten balsam brązujący (mam garniera) działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
nati dziękuję bardzo za fotki, ślicznie wyszłaś
![]() śliczna dziewczyna z Ciebie ![]() ![]() a jaka zgrabniutka, gdzie Ty jestes chuda???? W którym miejscu????
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Raczkowanie
|
nati, fajne zdjęcia! zwłaszcza te na lodzie
![]() A co do min, to musiałabyś zobaczyć, jakie ja mam miny na zdjęciach, to byś dopiero zrozumiała, co to znaczy głupie miny robić ![]() ![]() Biibii ciebie też proszę o zdjecia na maila |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żartuję oczywiście, jeśli tylko Twój Cię puści, to przyjeżdżaj ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę Wam w sumie tego....Mój "stary" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
viruś jak to nie jst zazdrosny?? A co było jak jechałaś na spotkanie ze mną???
![]()
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież to Twój wydzwaniał, a nie mój...A to, że coś tam gadał jak szłam, to jeszcze nic...Za mało... Generalnie nie jest zazdrosny ![]() W sumie, jest pewny, że i tak się nikt nie czepi ![]()
![]() |
#3232 |
BAN stały
|
Witam was w nowym roku
![]() a wiec tak z TŻ spędziłam cudowne 11 dni,zkoda że musiał już jechać...w hoteliku było nam razem cudownie ![]() ![]() od 2 stycznia chodze na rano do pracy,sporo się dzieje musze wstawać o 4 godzinie i dojeżdzać kawałek do pracy,domyslacie się jaka chodze zmęczona :/ ale dziewczyny z pracy mówią że się przezwyczaje ![]() ale mam zaległości bede długo czytać to co nabazgrałyście ![]() ![]() praca do lekkich w sumie nie należy,mam pokaleczone rączki,ale to pewnie dlatego że nie mam wprawy w pracy i wszystko robie jeszcze bardzo wolno,szkołe zaczynam od lutego,wtedy to już wogóle nie bede miała czasu na nic :/ bo przychodze z pracy i odrazu kłade się spać :P za chwilke też,bo taka zmęczona jestem...;? |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejna zadowolona ![]() ![]() W miłości dobrze, w pracy dobrze, więc czego chcieć więcej ![]() Bardzo się cieszę i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() Natuś dziękuję za zdjęcia ![]() Wiem, że się powtarzam, ale jesteś tak strasznie urocza, że napatrzeć się nie mogę... ![]() Moja samokrytyka przy Tobie nabiera rozmiarów oceanu ![]() Jesteś bardzo zgrabna, wcale nie chuda, po prostu wyglądasz C-U-D-O-W-N-I-E ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Rozeznanie
|
Nooo nati super fotki
![]() ![]()
#3235 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, tyle komplementów na raz...
![]() ![]() ![]() no ale jak nie jestem to nie ![]() ![]() Nikuś no działa, troche na pewno nie wiem czy bardzo, nie jak po solarium to pewne ![]() to taki w pomarańczowym opkowaniu, Garnier, skóra musnieta słońcem (tam na zdjęciach może go byc gdzies widac, bo stał cały czas na półce) stopy mam bielsze i rece od góry bo zapominam zawsze równomiernie ładnie rozsmarować, zawsze sie spieszę ![]() virus twój tez na pewno jest zazdrosny, tylko może nie daje po sobie tego pokazać ![]() sylwia oj robie dziwne miny, na prawde, jakos nie umiem nigdy sie ladnie usmiechnac, tylko zawsze cos mi dziwnie wyjdzie ![]() biiibus zapomniałam napisać, że jak bedziesz wysyłać zdjęcia to mi koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
Niki to opakowanie to może nie jest pomarańczowe tylko żółte, ciemno żółte jakies takie dziwne, zaraz poszuklam na KWC to wkleje ci linka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze dodam, że jak mu mówię, co mi leży na wątrobie, to mówi, żebym na niego nie narzekała
![]() A tak zmieniając temat to przeczytajcie sobie, żebyście miały świadomość, bo ja właśnie tego wirusa dostałam, na szczęście jestem w tych sprawach ostrożna ![]() http://wiadomosci.onet.pl/1660395,18,item.html
#3239 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13773 opinie różne, ja nie mam porównania niestety z innymi, bo uzywam po raz pierwszy, ale chyba zły nie jest, w miejscach w których sie nie rozetrze do końca i dokładnie może zosatwiac plamy, ale moim zdaniem jest to kwestia nakładania, mój kosztował chyba 12zł za 250ml (prezent od siory
![]() viruś to napisze tak, może nie mam chudych nóg, ale na pewno szczupłe ![]() ![]() a może jakis mały powód do zazdrości mu dasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczynam to poważnie rozważać ![]() ![]() Tylko koncepcji brak ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.