|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Właśnie przeglądałam wątek studniówkowy i te dziewczyny tam, normalnie mnie załamują Wiem, że to wydarzenie, ale bez przesady. I martwic się, czy wzorki na krawacie partnera będą na pewno komponowały się dobrze z wykończeniem sukienki ![]() Ja w ogóle z W. a takich rzeczach nie gadałam (jeszcze?) ale zaczęłam sie zastanawiać, czy by go do tego poloneza nie zaangażować. Bo skoro Wy wszystkie macie po jedną, dwie próby z partnerami, to chyba nie byłby dla niego taki wielki wysiłek ![]() No bo po co on tam w sumie idzie? ![]() Nie wiem po co to piszę, chyba z jakiejś wewnętrznej potrzeby Idę, miłego wieczoru!
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wiem, że po czasie, ale chciałabym Wam życzyć Szczęsliwego Nowego 2008 Roku Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, miłości w tym nowym roku Aby wszystko toczyło się po Waszej myśli Zdania tej piekielnej matury Wiem, że mocno spóźnione, ale szczere i prosto z serca ![]() Wcześniej nie mogłam nic skrobnąc, ponieważ całe święta i okres poświąteczny spędziliśmy w miejscu, gdzie dostępu do neta nie ma I o to chodziło hihi Dużo fajnych wydarzeń w moim życiu w te święta miało miejsce i wogóle jestem cała szczęsliiiiiwa ![]() ![]() Bardzo Was pozdrawiam Będę zaglądać tu częsciej, macie jakąs siłę przyciągania, bo co jakiś czas poprostu MUSZĘ tu zajrzeć
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spałam całe popołudnie
![]() Bo w święta chodziłam spać ok. 3 w nocy, wstawałam o 11-12 i wczoraj/dziś w nocy nie umiałam zasnąć w ogóle, a w szkole byłam nieprzytomna jeszcze pierwsze 2 lekcje to angielski i całe 2 godziny osoby, które zdają rozszerzenie czytały swoje opisy i babka im to sprawdzała, a ja się powstrzymywałam żeby nie zasnąć na dobre ![]() Co do wpadek z TV/radia to gdzieś czytałam o wpadce faceta w 1z10, pytanie: co znajduje się i w spodniach i na świadectwie. Facet: Pała. Prowadzący: Hmm no też, ale nam chodziło o pasek ![]() Cytat:
![]() Ja muszę sobie jeszcze kupić tylko srebrny łańcuszek, bo nie mam, a kupiłam zawieszkę w Aparcie, taką gwiazdeczkę malutką ale to raczej będę nosić bardzo często, a mama mi każe kupić jakiś wielki naszyjnik, bo niby głupio wyglądam z gołym dekoltem E tam, przeżyję, nie lubię takich dużych naszyjników ![]() Cytat:
Histy nie ma, WOSu też nie, na polski mam Granicę, a nie mam jeszcze streszczeń do XX-lecia międzywojennego, więc... ![]() W piątek mam czekać po lekcjach 4 godziny na próbę poloneza, więc pójdę do Focusa zobaczyć czy są jakieś wyprzedaże, bo jakoś ostatnio na nic fajnego nie trafiałam ![]() Kurde no, jakoś mi dziwnie, pewnie tylko ja mam taki dylemat / problem / wątpliwości, ale napiszę... Chodzi mi o tę próbną maturę z WOSu, no bo widziałam dziś swoją pracę, tylko ja, bo leżały na biurku jak byłam na hiście i zapytałam czy mogę poszukać swojej, moja babka ją sprawdzała, chwaliła to wypracowanie i w ogóle powiedziała, że bardzo fajnie napisałam : ) Tylko, że ja powiedziałam paru osobom o tym temacie wypracowania i teraz nie chciałabym, żeby ktoś to wykorzystał przeciwko mnie i żeby babka się nie dowiedziała od kogoś, od jakiegoś ucznia, że znałam temat a z drugiej strony ta znajomość tematu nic mi nie dała poza pewnością siebie, bo najpierw pewnie bym spanikowała, ale potem napisałabym to samo z analizy tekstów źródłowych, tabel, no z tych źródeł z II części arkusza, a już wszystkie odwołania do historii i gospodarki pisałam na żywo, bez wcześniejszego przygotowania, tylko w domu sobie powiedziałam - a to pewnie zabory i komunizm : ] Rozwijałam już pisząc na maturze, tak samo nasunęło mi się już tam, w sali wiele innych rzeczy i teraz nie chcę, żeby mnie ktoś oskarżał, że napisałam na tyle pkt przez to, że znałam temat ehhh : / NIE CYTUJCIE PROSZę I na biało jak coś : *
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźli mnie
:http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/49fda365fa76b6f...161d095269e5a0 Paula to krowa-wydali moją tajemnice!
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaj ich do sądu..
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Oddali dzisiaj historie i miałam 54%
Nija: Ja za to chce kupić sobie duzą srebną zawieszke,najchętniej serduszko z cyrkoniami Co do wosu to nikt nie powinien ci tego wypominać chyba,że są zawistni. Ja dziwnie się czuje z tym,ze znalam temat z historii i w domu poczytalam na temat tych chlopów.I sie czuje przez to jakbym oszukiwala. Za to nie licząc pracy miałabym 32% i jest to wedlug mnie mało:/ Mam pms dzisiaj i czuje się źle... |
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam
Nija super z tą pałą krówka a ja wypaliłam jak z procy o tym krawacie do G. i teraz mi głupio... Ale to chciałam tylko tak zagadac a tu nic... A co do W. to myśle ze polonez nie jest az tak trudny a mogą być zreszta fajne jaja wiec poproś go zeby tańczył ![]() My jutro mamy pierwszą próbe z towarzyszącymi. Musze zadzwonic do G. i go pinformować. Dostałam dziś wyniki z angla i polaka i jestem bardzo bardzo mile zaskoczona. Uhahana mamy tyle samo z angla ![]() ogólnie to zastój... LOLINKA pisz co u Ciebie
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
hej
ide sprzatac, bo kot zrobil kupe :| glupi kot :| w szkole nudy, jak zwykle.
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie sie nad tym zastanawiam! Wkurzająca jest ta reklama
![]() Cytat:
), ale z tego co wiem o Tobie, to Twoje podejście jest zdrowe
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
kurna, a u mnie bardzo ciężko
a raczej smutno..nie lubię uczucia bezsilności, gdy wiem że nie potrafię komuś pomóc ![]() przestaję się narazie tu odzywać.. jakoś nie umiem być szczera, gdy widzę że podglądają nas tu osoby, których nieakceptuję... ale pewnie i tak będę was podczytywać... trzymajcie się ciepło.. pewnie wrócę za tydzień/za dwa może za miesiąc.. buzi |
|
|
|
#3731 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Hihihi. Ciekawe, kiedy pojawisz się w sklepach.
|
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
Pamelija zostan
em co to jest ta biała czekoladka Bourjois
|
#3733 |
|
|
To niedostępny w Polsce rozświetlacz. U nas jest tylko wersja brązująca.
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
dzieki wielkie
chyba mi sie spodobalo
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jak czytam tamten wątek to czasami smiechu warte ![]() Pamelija Nie odchodz..Ślimaczek a feee... Głupi kot ![]() Dzwoniłam do G. Przyjdzie
|
|
#3736 |
|
|
Chyba ok. 40 zł / 10 euro. Ja na pewno sobie kupię jak wybiorę się gdzieś na wakacje za granicę.
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
pamelija-kochana co się dzieje.. Martwię się..
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
ano glupi :| tak samo jak pozostale trzy
![]() i gratuluje Cytat:
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Emememsik przygotowania do ślubu idą jak najbardziej po naszej myśli
Tzn. mamy już zarezerwowaną salę , zespól muzyczny, kamerzystę i fotografa , oczywiście Kościół wszystko dograne Z sukienką się jeszcze zastanawiam, nie jest jeszcze uszyta i nie wiem, czy będzie to ta, którą Wam kiedyś pokazywałam . No ale jakby nie patrzeć mamy jeszcze trochę czasu Tak wogóle miło, że pamiętałaś W szkole idzie mi nadzwyczaj dobrze:0 Jestem bardzo zadowlona z kończącego się semestru :0 Natomiast nie znamy jeszcze wyników próbnych matur. 25 stycznia studniówka, a nie mam jeszcze sukienki, butów.... nic. Nawet nie mam żadnej upatrzonej.
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Ślimaczku i dlatego nie przepadam za kotami
![]() Och Krówka to nie będzie nic dziwnego jak powiem że już mam na Ciebie ochotę pamelija co się stało Kochana? Martwię się też ![]() Nija widziałam nawet to na youtube, o było w milionerach ![]() A ja po szkole padam i w nocy spac nie mogę. Masakra :/
|
#3741 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Fuksjaa w dniu ślubu będę mieć skończone 19;P
A o ślubie już tu dziewczynom pisałam :P
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lolinka gratuluje
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a teraz wiadomość dnia. Nasza genialna krowa Paula, dostała wynik z matury próbnej z historii. Jest powalający. Całe........20% ![]() Maskarejszyn. Jestem głupia jak but. Tak mi wstyd. Historii rozszerzonej mówię papa. W przyszłym tygodniu mamy znowu próbne matury, tym razem OKE(z tymi to też jest już przegięcie )Tym razem zdaje historię podstawową, zobaczymy jak mi pójdzie. I porwałam sie na WOS rozszerzony, bo w sumie wyboru nie mam, a że do tej pory nic sie jeszcze z niego nie uczyłam-przewiduje kolejny sukces.
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadłam się przypomnieć, że żyję.
Blaque, przepraszam, że nie odpisałam na drugie PW, po prostu kilka ostatnich dni na nic nie mam czasu. Super zdjęcia na nk ![]() Przysięgam, że jak tylko będę miała chwilę, to na wszystko poodpisuję. U mnie średnio...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
Krówko noo przegięcie... Nam jeszcze nie poprawili tych matur, co pisaliśmy, a w poniedziałek wtorek i środę mamy następne
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na brak próbnych matur skarżyć sie nie będziemy mogli
![]() Ale jak dla mnie ten odstęp jest za krótki, przecież stan naszej wiedzy sie praktycznie nie zmienił. Wrócę jeszcze do mojego wyniku..Czasami taki szok jest potrzebny. Sprawdziłam przeliczniki na uczeniach na które mnie interesują i w sumie dobrze, że otrzeźwiałam, bo na tej historii rozsz. wcale mogłabym dobrze nie wyjść. Liczą ja na równi z WOSem, który jest przecież o niebo łatwiejszy ![]() Kończąc moje przynudzanie, zademonstruje Wam fragment mojej inteligibilnej wypowiedzi, którą właśnie przeczytałam w moim arkusz maturalnym: "Spowodowane jest to m.in zmechanizowaniem gospodarki, większą ilością maszyn rolniczych, a także rozwojem innych dziedzin handlu np. przemysłu"
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
oddali nam dzisiaj matury...
z WOSu mam 58% z polskiego 56 - tak sobie. co do WOSu to zadowolona bym byla z 65-70%, a z polskiego liczylam na duzo wiecej krowka nie przejmuj sie, u mnie w klasie historie rozszerzona zdaly 2 osoby na ponad 10, a i tak zadna nie miala wiecej niz 40%. dlatego bezpieczniej jest wziac ja jako przedmiot dodatkowy. ide zaraz do fryzjera, podcinam grzywke przed studniowka to juz jutro.
|
#3749 |
|
|
Wizaż to zło..
![]() Ten temat był tu już kiedyś wałkowany, chyba w wakacje. Poszukaj w poprzednim wątku. Budyniu, to nie Ty jesteś głupia jak but, tylko historia taka jest. ![]() Dostałam wyniki próbnej z polskiego. Czyli mam już komplet. p. polski 70% r. francuski 82% r. geografia 77% Eh, co ja bym dała, żeby to były wyniki tej prawdziwej.. ![]() Do polskiego kompletnie się nie przygotowywałam i napisałam na 70%, więc już chyba kompletnie oleję, skoro muszę go tylko zdać, a i tak napisałam bardzo dobrze. Boję się tej olimpiady.. za dużo ludzi we mnie wierzy.
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam wyniki jak na razie z polskiego r. i angielskiego p.
Polski.r - 44% :/ - hmm.. ale myślałam że nie zdam Angielski p. - 78 % - wolała bym ponad 80 ;p
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

Wiem, że to wydarzenie, ale bez przesady. I martwic się, czy wzorki na krawacie partnera będą na pewno komponowały się dobrze z wykończeniem sukienki 

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, miłości w tym nowym roku 
Dużo fajnych wydarzeń w moim życiu w te święta miało miejsce i wogóle jestem cała szczęsliiiiiwa 
ale to raczej będę nosić bardzo często, a mama mi każe kupić jakiś wielki naszyjnik, bo niby głupio wyglądam z gołym dekoltem 
Ale to chciałam tylko tak zagadac a tu nic... A co do W. to myśle ze polonez nie jest az tak trudny a mogą być zreszta fajne jaja wiec poproś go zeby tańczył 

Nie odchodz..