|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
(22) 878 28 00
![]() lub infolinia 0 801 353 303 na kazdym katalogu jest |
|
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Ile ml. ma serum wygładzające z netto?? Tyle samo co normalnie w katalogu, czy mniej??
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Kwartalny program dla konsultantek na K2-K4/2008*
Złóż zamówienie na łączną kwotę minimum 200 zł w każdej z kampanii 2/2008, 3/2008 i 4/2008* a wspaniały Komplet biżuterii będzie Twój! Jeśli zaś złożysz zamówienie na łączną kwotę minimum 600 zł w każdej z kampanii 2/2008, 3/2008 i 4/2008 * otrzymasz aż dwa prezenty: Komplet biżuterii oraz Torbę Eleanora. Oferta jest limitowana. Każdy prezent można otrzymać tylko jeden raz. Prezent zostanie dołączony do pierwszego zamówienia złożonego z katalogu 5/2008. super program
|
|
|
|
#3514 |
|
Rozeznanie
|
little_bad_girl, tyle samo
![]() kasia2439, fajny programik ![]() a jaka bizuteria?
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
na strefie jest taka mała fotografia torebki i biżuterii na głównej stronie. Oba produkty są ładne i warte zachodu. Torebka jest srebrna a biżuteria niebieska. Może się uda <jupi>
|
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
kasia2439, faktycznie ladniutkie
![]() Do wartości zamówienia nie wliczają się: wartość produktów z oferty netto, produktów z różową wstążeczką, wyprzedaży internetowej, kącika wspomnień, Gorącej piątki w COK, opłaty za kursy kosmetyczne, transportowe i małe zamówienie, a także produkty zamówione w poprzednich zamówieniach, a dostarczone wraz z zamówieniem bieżącym. |
|
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za pomoc monic
|
|
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: macie moze konturówke do oczku ktora jest w katalogu 02 na stronie 36? Chcialabym zapytac sie czy jest "miekka" i czy latwo sie nia maluje. Prosze o pomoc, i z gory dziekuje
|
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam wszystkie kolory każdy z nich jest bardzo fajny, najczęsciej jednak używam Saturn Grey naprawdę gorąco je polecam |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie dzisiaj mi sie kolezanka pytala, bo cche sobie zamowic
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Ja też uważam, że te konturówki są świetne, wygodnie się nimi rysuje, a kreska wychodzi precyzyjna i nie rozmazuje się
![]() Mam natomiast pytanie odnośnie odcienia Nude podkładu rozświetlająco-antystresowego. W katalogu wygląda jakoś żółto.... ale ponoć nadaje się do jasnej cery. Macie doświadczenia z tym odcieniem? |
|
|
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6202940]Ja miałam fioletową kiedyś i masakra.... Nie dość, że w sumie bardziej czarna niż fioletowa, to jeszcze szybko znikała i się okrutnie mazała, ciężko się ją rozprowadzało. Kupuję już od 1,5 roku czarną wibo wykręcaną z rossmana za 4zł i jest o niebo lepsza, bo świetnie się maluje, jest bardzo trwała i mocno czarna. Jak smarnę czasem w środku oka (wiemy o co chodzi hehe) to się trzyma i jest czarna kreska a ta z avonu w ogóle nie dała się tam smarować [/quote]
no widzisz kolejny dowód na to że każdemu pasuje coś innego ja jestem z tych konturówek bardzo zadowolona nigdy mi się nie ścierają wieczorem kiedy zmywam makijaż z konturówką mam zawsze największy problem, noszę okulary mam różne pezypadłości z tym związene i między innymi od długiego siedzenia przed kompem czy czytania lub tez od świetlówkowego światła czy wiatru oczy mi łzawią, mam też często zapędy do tarcia oczu i jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby ta kredka mi się rozmazała czy roztarła nawet od płaczu .. używam jej dosłownie codziennie i sobie chwalę, namówiłam też wiele klientek na jej kupno i również są bardzo zadowolone te które kupowały zawsze zamawiały po wypróbowaniu jeszcze jeden kolor (jedna klientka po wypróbowaniu Saturn Grey zamówiła wszystkie pozostałe kolory i bardzo żałowała że nie ma jeszcze zielonego ) moja siostra używa tej fioletowej na okrągło jest jej ulubiona to prawda jest dość ciemna ale to akurat jej odpowiada, obie używamy ich do podkreślania dolnej powieki więc w tym wypadku chodzi głównie o podkreślenie ciemnym kolorem bo ja jeśli nie mam kreski to wyglądam jak dzidzia albo jakbym była chora hehee dla mnie to zdecydowanie jeden z lepszych produktów Avon
|
|
|
|
#3524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i próbowałyśmy Ivory, Almond i Nude na buzi mojej siostry Ivory robił wrażenie porcelanowej lalki, Nude sprawiał że cera była jakby ziemista a Almond dawał efekt zdrowego wyglądu więc wybrała ten ostatni, natomiast dla mnie każdy z nich był za jasny z tym że o dziwo na mojej skórze najbardziej blado prezentował się Nude nie wiem od czego to zależy zupełnie.. dlatego moim zdaniem najlepiej dobierać kolor samemu z próbek czy w COK, bo tak sam w sobie to faktycznie Nude ma odcień beżu a Ivory i Almond sa bardziej wpadające w róż.. i na moje oko to one w katalogu są ułożone stopniowo od najciemniejszego do najjaśniejszego z tym że Nude i Cream wpadają w beż a Ivory, Almond i Warmest Beige w róż.. ale ja nie jestem specjalistą od podkładów więc piszę to tak na moje oko
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Konto usunięte
|
ashiva ja miałam jeszcze w niebieskim opakowaniu, może je ulepszyli?
|
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Zamawialam ok.18tej i juz mam fakture - brak brakow
Troche zaszalalam i dla siebie wizelam - podklad mineralny ivory - podklad antystresowy ivory - blyszczyk shining rose - lakier shining rose - cienie smoky eyes |
|
|
|
#3529 |
|
Rozeznanie
|
ulcia22, ciesze sie ze moglam pomoc
)alexandra84, moge tylko powiedziec ze, moja kolezanka-klientka ma jasna karnacje i wasnie zawsze bierze cream a druga almond, nigdy nie braly nude ;]
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Uzywam dopiero kilka dni tego kremu nawilzajaco-liftingujacego Hydrofirming Lifting, ktory kupilam po opiniach kilku z Was i jak na razie bardzo mi sie podoba, ladnie pachnie, ma bardzo fajna konsystencje, cera ladnie wyglada, nie jest pozapychana, troszke mi ten krem przypomina nieodzalowany kremik Milk Comfort
Jak na razie duze zaskoczenie na plus - kiedys w recenzji Moisture24 napisalam, ze chyba nie kupie juz zadnego kremu z Avonu, a tu niespodzianka Zobaczymy jak bedzie na dluzsza mete![]() Wydluzajacy tusz z baza z netto 16/07 - na razie raczej lipa Mizerny efekt, poza tym tuz po nalozeniu bazy odczulam wyrazne szczypanie oka
|
|
|
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cream jest raczej do średniej karnacji, moją trochę przyciemnia, ale wygląda to ok. Wydawało mi się, że ivory, jak to zwykle bywa, jest najjaśniejszy, ale po tym, co napisałaś, to już nie wiem Jeśli chodzi o almond, to właśnie tak słyszałam, że wpada w róż, dlatego się do niego w ogóle nie przymierzałam. A skąd można wziąć próbki i co to jest COK? Chyba nie jestem za bardzo w temacie
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Monic, dzięki, z tego, co wiem, Nude jest jaśniejszy od Cream, dlatego chciałam jeszcze go spróbować Bo jak napisałam powyżej, mam Cream i Ivory - z tych dwóch Cream jest zdecydowanie ciemniejszy
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was moze wrzucic
mi fotki naszyjnika i bransoletki beguile ktora jest w netto w k o1
|
|
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
oj ciężko idzie z tym zamówieniem
ale myślę, że do 500zł uda się dobić-jeszcze kilka klientek w poniedziałekJeśli chodzi o ten kalendarz przy zamówieniu powyżej 150zł to dotyczy to wszystkich terminów czy tylko I? |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedzcie mi dziewczyny szybko bo wysłałam już zamówienie na COK i będzie we wtorek i pobrali mi do realizacji ale faktury jeszcze nie mam a teraz koleżanka się odezwała że chce 2 rzeczy z katalogu, w tym 1 podkład ten za 15,90zł a nie ma zakupów na 29,90zł czy jak teraz prześlę nowe zamówienie to będzie osobna paczka i nie potrącą mi 10zł ??? Proszę o szybką ODPOWIEDŹ drogie koleżanki
|
|
|
|
#3536 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6203827]ashiva ja miałam jeszcze w niebieskim opakowaniu, może je ulepszyli?[/quote]
też miałam w niebieskim opakowaniu i je lubiłam bardzo, ale faktycznie chyba je ulepszyli bo teraz z tej najnowszej edycji podobają mi się jeszcze bardziej cudownie się rozprowadzają ![]() Cytat:
a COK to Centrum Obsługi Konsultantek i tam można obejrzeć kosmetyki Avonu z tym że nie w każdym mieście taki COK jest chyba tylko w 13 miastach w Polsce..
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne, ja zamawiałam przed 17:00 i pobrali mi ale faktury nie mam, mam nadzieję że nie zablokowali mi paczki bo wczoraj wysłałam pieniądze na zaległą fakturę 370zł której termin mijał 27 grudnia :/ A jak by mi niedaj Boże zablokowali a pieniądze wpadną na ich konto w poniedziałek a we wtorek mam odbiór w COKu to wyślą mi w ten wtorek czy jak to będzie??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm, chyba nie za późno. A Avon Non-Stop? Tam chyba można coś takiego zgłosić. Bo w innym wypadku to nie ma najmniejszej szansy że ci to przyjdzie.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

.. używam jej dosłownie codziennie i sobie chwalę, namówiłam też wiele klientek na jej kupno i również są bardzo zadowolone te które kupowały zawsze zamawiały po wypróbowaniu jeszcze jeden kolor (jedna klientka po wypróbowaniu Saturn Grey zamówiła wszystkie pozostałe kolory i bardzo żałowała że nie ma jeszcze zielonego
)
Mizerny efekt, poza tym tuz po nalozeniu bazy odczulam wyrazne szczypanie oka
ale myślę, że do 500zł uda się dobić-jeszcze kilka klientek w poniedziałek