|
|
#1051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
L*O*L*I*N*K*A Mi się podoba i to bardzo bo jest trochę inna od wszystkich ;p
A ja już się nie mogę doczekać bo w poniedziałek mam przymiarkę ^^ zrobię zdjęcia w salonie sukienke i tu wkleje, ale się boję że będę w niej grubo wyglądać czy coś ;p hehe ^^ I mam prośbę do was macie jakieś zdjecia krótkich fryzurek? ;> zaraz znajdę jakies zdjęcia z moim ryjkiem ;p sama chyba chciała bym mieć tak zaczesane do tyłu wszystkie ;p
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, tak właśnie myslałam.
Co sądzicie o takim komplecie? czy te butki pasują? Strasznie mi sie podobają, tylko wolałabym całe srebrne, razem z obcasem i podeszwą. Widziałyście gdzieś takie? Może w Deichmannie? |
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1055 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś byłam na małych zakupkach. Kupiłam czerwony lakier do paznokci (pedicure), czerwony brokat (manicure), wstążkę, którą doszyję do sukienki bo kupiłam taką bez ramiączek a to ryzyko .Przymierzałam też jedne butki ... nawet fajne i niedrogie - 60zł. Ale jakoś do przodu mi noga leciała A szukam zwykłych, czarnych peep-toe i widzę, że może być problem ... Torebki nie widziałam ciekawej ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buty średnio na jeża a torebka jak nabjbardziej w deichmannie są takie śliczne z różyczką czarne buty no i są tez takie czarne w srebrne brokatowe wzorki ale z tego typu butów napewno nie ma bynajmniej nie widzialam u siebie ;p
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam już zaproszenie wiec sie tym ohydztwem pochwale :/ przy okazji pokaże wam moja torebkę
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
qwerty1290 dziękuje
|
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna torebka. ja mialam jeszcze gorsze zaproszenie i w dodatku strasznie drogie, ale tak to jest jak sie zwleka na ostatnia chwile i sie wybrzydza jeszcze. wyglada jak ulotka i jeszcze ten kolor ni to zielen ni roz.tekst fajny bo kolezanka napisala trzynastozgloskowcem ale jeszcze wrypali nasze zdjecie klasowe co wyglada strasznie...
|
|
|
|
#1060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
to aj coś odsiebie
trochę się tego nazbierało:pmoże się komuś coś przyda
|
|
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie smuć się, ja za to mam obrzydliwe plakietki zaraz zrobie zdjęcie
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
Hmm też mam już zaproszenie ale już gdzies je podziałam <lol2> a tak wogóle moja mama przychodzi jako opiekun :|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Kurka wodna to już jutro a od wczoraj złapał mnie taki mokry paskudny kaszel od oskrzeli o ogólnie czuję się osłabiona
Ledwo co przestałam brać silny antybiotyk na zapalenie od zęba a tu proszę :/ Btw. orientuje sie któraś czy te sale są ogrzewane choć trochę
|
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
lideczka1312 sukienka jest prześliczna !
qwerty1209 bardzo mi przykro ![]() a ja mam nowy, dość duży problem... na plecach - złamałam w sylwestra obojczyk (chyba do tej pory jeszcze to do mnie nie dotarło ) gips (tzw. ósemka, motylek, bolerko) prawdopodobnie ściągną mi jakieś 2 dni po studniówce, w związku z tym muszę coś z nim zrobić jakieś propozycje ?i w sukience też będę musiała coś pokombinować - jutro dopiero mnie będzie pani mierzyła, więc nie będzie problemu póki co żeby coś wymyślić. myślałam żeby puścić jedną grubszą szelkę na szyje - bo właściwie nic innego z tym gipsem nie wymyślę. co myślicie ? w załączniku, jakby ktoś nie pamiętał, planowany fason sukienki , tyle że moja ma być za kolano
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
qwerty1290 no ja płaciłam za jedno zaproszenie 6 zł i nawet koperty do niego nie dostalismy :/ no znaczy była ale tak zwykłą z pocxzty za 12 gr :/ a według mnie do zaproszenie powinna być koperta tego samego formatu :/ ale tak to jets jak sie wszytsko robi po znajomosci i ma wyjsć tanije a fakt jets taki,z e wszytsko do bani i drogie. Średnio ludzie z innych szkól u mnie płaco około3,5 zł za zaproszenie.
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
to plakietka. Na prawdę do wyboru były śliczne, kolorwe i wesołe... a chłopaki wybrali takie o pskudztwo
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 100dni 19 stycznia ale już od 4 dni wyrasta mi ząb mądrości i mi aż paraliżuje z bólu prawą połowę szczęki....już nie wyrabiam a jeszcze ten wredny ząb dziąsła nie przeciął....koleżance już od miesiąca rośnie i mówi że z dnia na dzień coraz gorzej....najwyżej połknę pół fiolki ketonalu i jakos będzie
|
|
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
schism jak byłam w zeszłym roku na studniówce to było dosyć ciepło
a muszę sie przyznać,ze jestem strasznym zmarzluchem i tez wtedy byłam trochę chorą wiec jak siadłam przy stole to zakładałam sweterek zresztą dużo dziewczyn wtedy coś zarzucało na siebie Ale ogólnie powinno być ciepło
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
lideczka1312 Widze, ze mamy ten sma problem
tylko, ze mnie ten ząb to już rośnie tak koło roku i ma fazy akórat teraz sobie o mnie znowu przypomniał, ale mam nadzieje, ze do mojej studniówki (12.I) zapomni o mnie
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
My będziemi mieli tylko jakis wstążeczki, które dostaniemy po wejsciu na sale, chyba one bedę granatowe, ale nie jestm pewna
my jako uczniowie w sprawie studniówki nie mieliśmy nic do powiedzenia mimo, że wszystkosami chcielismy nawet o połowe taniej zorganizować, tylko dyrekcja nie wyraziła zgody :/ |
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
i nikt mi nie odpowiedział
wklejam stronke na ktorej jest post i licze na odp... http://www.wizaz.pl/forum/showthread...227637&page=33
|
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
Lideczka parę lat temu (
) na studniówce mojego TŻ-ta jedna dziewczyna miała bardzo podobną sukienkę do Twojej i powiem szczerze, nie wyglądało to zbyt ładnie :/ Mi osobiście ta sukienka wydaje się zbyt krzykliwa jak na taką okazję. Ale jeśli Tobie się podoba, jesteś do niej przekonana to czemu nie
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Kupilam sobie dzisiaj buty, bardzo ladnie wygladaja na nodze, jednak są megaaaa wysokie. Jak dla mnie. Boję się czy wytrzymam :P Mogę jeszcze jutro je oddać, więc podpowiedzcie co zrobic. Pokaze tez zdjecie torebki - chociaz jest slabej jakosci, nie moglam zrobic ladnego, bo torebka jest lakierowana z duzymi kamieniami i odbija swiatlo Sukienka jest czarno biala, dodatki srebrne.
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
i dzisiaj przyszedl stanik silikonowy.. okropienstwo .. piersi to mam mniejsze.. jakos nie rowne.. i w ogole brzydko wyglada.. polecialam wiec na miasto i kupilam taki gdzie tyl stanika tam gdzie jest to zapiecie to jest przezroczyste..i ramionczka to samo .. masakra;/
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
lideczka masz super figurę ale sukienka mi sie nie podoba i nappisz prosze czy ten gorset prześwituje czy to taki materiał?
my zaproszeń wogóle jeszcze nie dostalismy tylko nauczyciele , ale za to kotyliony mamy ładne, takie złoto-beżowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

(

Butki sa złote takie niby zdrapane ale flesh w aparacie sprawił że wyglądają jak srebrne...mam już wszystko ale zdjęcia reszty wkleję kiedy indziej:P
.

ale nie smuć się, ja za to mam obrzydliwe plakietki

) gips (tzw. ósemka, motylek, bolerko) prawdopodobnie ściągną mi jakieś 2 dni po studniówce, w związku z tym muszę coś z nim zrobić