Studniówka 2008 część II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-04, 20:38   #1171
cyka-pyka-milusia-znika
Raczkowanie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez K@sieńka Pokaż wiadomość
E, taka malutka nie jestes Chociaz ja mam 168 i chcialbym byc nizsza.
Przy moich koleżankach wyglądam jak krasnal... wszystkie mają powyżej 170cm... no jest jedna dosyć niska... ale ona to ma coś nie więcej niż 150cm...

Ale pocieszam się, że małe jest piękne i jak to mówi moja babcia: "małe do pieszczoty...duże do roboty" hehe
cyka-pyka-milusia-znika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 20:43   #1172
K@sieńka
Zadomowienie

GG do K@sieńka

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Zobaczysz kopary im opadną jak zobaczą jak się bawisz, na co komu piękniś z którym byś się zanudziła, albo dres, który by Tobą poniewierają i o tańcu nie miałabyś co marzyć...Mamę masz super tak się troszczy doceń to pewnie będzie dumna w jej oczach pewnie jesteś najpiękniejsza i i tak nie ma wartego Ciebie faceta Baw się dobrze
Dziękuję

K@sieńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 20:43   #1173
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cyka-pyka-milusia-znika Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci ślicznie wcześniej nie byłam całkowicie do niej przekonana, ale po Twojej wypowiedzi chyba już jestem pewna, że dobrze wybrałam
No właśnie o kolii myślałam tylko, że wtedy to już chyba skromniejsze kolczyki? A może duże kolczyki, do nich delikatny wisiorek, a do tego również dość ozdobna bransoleta tak jak kolczyki?

No i wymyśliłam kolejne dwa problemy Dziewczyny ja chyba stanowczo za dużo nad tym myślę!

1) jakie paznokcie sobie zrobić? bo myślałam o frenchu... ale podobno french do odkrytych butów nie wygląda fajnie Więc może bordowy? Ale nie bardzo chce mieć bordowe pazurki u rąk Już sama nie wiem...

2) jaka fryzura? Włosy mam do ramion.... miałam długie aż do pasa, ale w wakacje obcięłam
Spokojnie, ja też tak przeżywam każdy szczegół I jestem w podobnej sytuacji z pazurkami. Ogólnie w moim stroju przeważa czerń, ale sukienka jest z lekkim bordowym(czerwonym?) połyskiem. Buty peep-toe czarne. Ja to rozwiązałam tak, że zamierzam zrobić sobie pedicure czerwonym lakierem a manicure french z czerwonym brokatem
Cytat:
Napisane przez jakasia_1 Pokaż wiadomość
no mam nadzieję
tak sobie pomyślałam, że może jeśli będziecie wiedziały jak wygląda to ustrojstwo, łatwiej będzie wam coś poradzić
a więc efekty mojego sylwestrowego szaleństwa obecne w załącznikach.
(Jezus Maria, jak to wygląda, aż musiałam edytować )
la solei wg mnie powinnaś po prostu być sobą (po co udawać kogoś, kim się nie jest ? ja nie uważam żeby cichość i spokój były jakimiś wadami)i dobrze sie bawić i myślę, że to powinno zadziałać
Ojej Ja 2 lata temu 3 dni przed sylwestrem wywróciłam się na lodowisku i coś stało mi się z kolanem - noga do gipsu Skończyło sie na tym, że w dniu sylwestra ściągnęłam sobie sama gips starałam się nie zginać nogi, więc i tak w płeni sił nie byłam, ale gips był od samej góry do kostki... oczywiście NIE POLECAM samemu ściągać gipsu! Ale może przebłagasz lekarza W końcu to tylko trochę przed terminam zdjęcia

Cytat:
Napisane przez qwerty1290 Pokaż wiadomość
a macie już przygotowane programy na studniowke? ja mam studniowke 13 stycznia a nic jeszcze nie zostalo napisanellllll
My mamy to samo! 13 stycznia studniówka a narazie tylko ja z kolegą myslimy nad programem najlepsza wg mnie opcja jest taka, że do każdego nauczyciela zadedykujemy fragment piosenki (disco polo, albo coś popularnego) żeby tekst był charakterystyczny dla nauczyciela
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 20:47   #1174
kanett
Raczkowanie

Losux, blue_mysecka dziekuje wam bardzo za porady jestescie cudowne ale nadal jestem jakos w kropce...
kanett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 20:53   #1175
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1

kurcze, jakoś mi nie wychodzi to "wielo-cytowanie" waszych postów. od 2005 na forum (chociaż tego nie widać po ilości postów ) a ja dalej tego nie umiem...
w każdym razie :
rybcia2309 - bum i tak pewnie zrobię - siedzimy w lożach, do których prowadzą strome schody
niqska - czekam na propozycje
lena - nawet jesli go schowam to i tak pewnie zrobię furorę z tymi dyndającymi rękoma
anulka262, kinga(kinia)- chirurg był bardzo miły i wogóle, więc myślę, (mam nadzieję) że się zgodzi. sama wole go nie ściągać, jeśli rzeczywiście te kilka dni ma robić różnicę to wolę się przemęczyć
mam nadzieję że nikogo nie pominęłam

właśnie kolega mi napisał, że ze zdjęciem gipsu jest tak jak z wypisem ze szpitala - na żądanie a więc powstrzymać mnie mogą tylko względy zdrowotne...

mylę się, czy jestem jedyną osobą, której podobają się zaproszenia ? w rzeczywistości trochę ładniejsze niż na zdjęciach - jakoś ciężko mi ustawić aparat z tymi kulasami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09062.JPG (105,6 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09061.JPG (94,5 KB, 90 załadowań)
jakasia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:02   #1176
elmira
Raczkowanie

Ja nie mam jak pokazać Wam moich zaproszeń bo my takowych NIE POSIADAMY :P Nie żartuję, zaproszenia byly jedynie dla nauczycieli... Za nich też płacimy (to raczej normalne i temu sie nie buntujemy) ALE płacimy też za ich osoby towarzyszące :/ A jak to u Was jest?

elmira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:07   #1177
qwerty1290
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elmira Pokaż wiadomość
Ja nie mam jak pokazać Wam moich zaproszeń bo my takowych NIE POSIADAMY :P Nie żartuję, zaproszenia byly jedynie dla nauczycieli... Za nich też płacimy (to raczej normalne i temu sie nie buntujemy) ALE płacimy też za ich osoby towarzyszące :/ A jak to u Was jest?
zaproszenia dla nauczieli i dla naszych osob towarzyszacych. placimy za nauczycieli i za ich partnerow tez
qwerty1290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:19   #1178
lineczka1989
Zakorzenienie

to chyba każdy płaci za nauczyciela z osoba towarzyszącą...
u nas powiesiliśmy liste przed świętami żeby nauczyciele sie wpisali kto przyjdzie zeby było wiadomo ile osób będzie...a tu bach! wpisało sie raptem 6 osób w tym 4 które mają obowiązek (dyrek, dyrektorka, i 2 wychowawczynie) dla mnie to by tak mogło zostać ;]
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:36   #1179
wiolka8989
Raczkowanie

Dziewczyny a wiecie czego ja sie najbardzie boje?!!! POloneza ,,,,, tancze w 1 parze oczywiscie do tanczenia poloneza mamy oddzielne sukienki i bluzki , Ja ze w 1 parze to zaszalalam z kiecka bardzo rozlozysta<lol> ehh i te szpilki chwieje sie na boki !! Na dodatek jestem niska mam 163 wzrostu a wzieli mnie na poczatek... pozostaly 2 proby a polonez nie dopracowany mamy bardzo trudny uklad. eh..
wiolka8989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:37   #1180
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
jezuuuuuuuuuuuuu normlanie u mnei to tylko sie załamać...
motywem dekoracji sali ma być tajemniczy ogród, i robimy dekoracje same i będa tam kwiatki robione z bibuły bardzo fajnie wyglądają i nasza klasa ma już sporo tych kwiatków a klasa równoległa aż szkoda gadać...dziewczyny stwierdziły że robienie tych kwiatków jest prymitywne a nawetn nie umiały ich zrobić (i kto tu jest prymitywny), do tego jak dziewczyny od nas z klasy powiedziały żeby pośliniły palce to łatwiej im będzie zwijać ta bibułe to oburzyły sie że jak to one mają palce ślinić
a jak sie zapytały swojej wychowawczyni dlaczego chłopaki nei robia to powiedziała ze chłopaki bibuły nie będa zwijac niech sobie porozmawiają i sama powiedziała że ona to nic najchętniej by nei robiła
wiecei co wkurzyłam sie...bo został tydzień do 100dn a my same tych kwiatków nei zdążymy zrobić, na dodatek od poniedziałku mamy zacząć dekoracje i będziemy zostawac neiwiadomo ile w szkole, a ciekawa jestem czy ktoś sie z tamtej klasy pofatyguje żeby nam pomóc...
oni to najchętniej pryszliby na gotowe a jeszcze lepiejby było jak my byśmy same to zrobiły, tylko jest nas w klasie 19 dziewczyn i 1 chłopak więc wiele sam chłopak zrobic nie może... i stwierdziłam że przemówienie napisze tylko od naszej klasy a tamci niech sie bujają...kurde nawet głupiego poloneza nie umieją tańczyć!!!! a prób nie wiem ile mieli
dlatego właśnie za wszelką cene walczyliśmy o studniówke w hotelu bo znająć moją klase i niektóre dziewczyny z innych klas u nas byłoby to samo. Zawsze tak jest że u mnie w klasie 5 dziewczyn robi dekoracje, sprząta po uroczystościach a reszta wymiguje się jak tylko może. Szkoda że nie możecie po prostu udekorować swojej części a o swoją niech się ta druga klasa martwi

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:38   #1181
Gosiaxx111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
to plakietka. Na prawdę do wyboru były śliczne, kolorwe i wesołe... a chłopaki wybrali takie o pskudztwo
Moja klasa wybrała podobne plakietki i tez mi sie nie podobaja
Gosiaxx111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:41   #1182
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cyka-pyka-milusia-znika Pokaż wiadomość
W/g mnie ładnie byś wyglądała we włosach wyprostowanych lub delikatnie podkręconych i wymodelowanych albo jakimś upięciu, ale nie za bardzo wymyślnym
A poza tym, to ładną masz sukienkę
dziekuje myslalam, ze sie nikomu nie podoba a ta fryzurka co zalaczam jak ci sie widzi?

Cytat:
Napisane przez kinga(kinia) Pokaż wiadomość
ja proponowalabym cos lekko zakreconego czyt. fale. Patrz zalaczniki.
pytalam sie fryzjerki jakby to wygladalo gdyby zalokowac, ale mowi, ze ciezko by bylo z wytrzymaniem fryzury przez cala noc bez upiecia. wiec chyba musze podpiac. zalaczam co ewentualnie mogloby byc. pierwsza fotka to fajna, ale gdyby spiecie bylo z jednej strony (preferowane z lewej bo prawe ucho mi sie nie podoba ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f12.jpg (4,2 KB, 57 załadowań)

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:42   #1183
PatMisia
Raczkowanie

Pokażę Wam moją sukienkę:
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040405a.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040398a.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040401a.jpg

PatMisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:42   #1184
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

lideczka, będę miała bardzo podobną sukienkę, tylko całą czerwoną

jakasia_1, masz złamany ten obojczyk ? jeśli tak to wątpię, czy ściągną ci go wcześniej... ale zawsze możesz iść, poprosić o prześwietlenie i jeśli wsyztsko będzie w porządku to myślę, że te pare dni nie będzie robiło różnicy
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:46   #1185
molpyd
Raczkowanie

jakasia_1 jak czytam Twoje posty, to momentami nie moge wytrzymac ze smiechu Jestes tak pelna optymizmu i potrafisz zartowac z siebie ( swojego akutalnego stanu czy wygladu), że ze świecą szukać takich ludzi

Starsznie sie dzis ucieszylam, bo planowana fryzejrka z 11 zrobila sie na 16 nie wiem, czy ktos jej odpadl, czy jak, ale jest dobrze

W ogole chciałam dzis kupic buty, ale te co mi sie jako tako podobaly, okazaly sie potwornie niewygodne ;/ ale za to mam czerowne majtki, podwiazke ( ale nie wiem czy ja zaloze bo jakos nie jestem przekonana;/ ) no i ponczochy samonosne, ale jeszcze zastanawiam sie nad rajstopami, bo ponczoch w zyciu nie nosilam
Moze jutro znajde jakies buty inne

Pozdrawiam !!
molpyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:46   #1186
aluniaaaaa
Zakorzenienie

super kolor ale fason tez piekny gdybym miala nogi po tacie to tez bym w krotkiej smignela

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2008-01-04, 21:49   #1187
kinga(kinia)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
ciezko by bylo z wytrzymaniem fryzury przez cala noc bez upiecia. wiec chyba musze podpiac.
rzadna fryzura nie wytrzyma calej nocy. Kazda nad ranem bedzie wygladala masakrycznie, a wiec co to za roznica? Ja zalaczylam fryzury w ktorych ja bym Cie widziala, tyle.

Cytat:
Napisane przez PatMisia Pokaż wiadomość
Pokażę Wam moją sukienkę:
mnie sie podoba. Bardzo ladna.
kinga(kinia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:50   #1188
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molpyd Pokaż wiadomość
W ogole chciałam dzis kupic buty, ale te co mi sie jako tako podobaly, okazaly sie potwornie niewygodne ;/ ale za to mam czerowne majtki, podwiazke ( ale nie wiem czy ja zaloze bo jakos nie jestem przekonana;/ ) no i ponczochy samonosne, ale jeszcze zastanawiam sie nad rajstopami, bo ponczoch w zyciu nie nosilam
tez sie nad tym zastanawiam. a jak mi spadnie w czasie poloneza? ale kwaaaaaaaaaaaas jak se ja ubralam i zrobilam pare krokow to czuje, ze mi sie zsuwa (po malu bo po malu, ale jednak...). a rozmiar jest ok... albo ubiore tylko do zdjecia

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2008-01-04, 21:51   #1189
elmira
Raczkowanie

No ja planuję zakupić coś podobnego pojutrze tyle że długą PatMisia szkoda, że nie dałaś zdjęcia na którym byłabyś "cała"

elmira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:52   #1190
kanett
Raczkowanie

a propo ponczoch sa one wygodne? bo tez sie zastanawiam nad nimi... ale chyba na wszelki wypadek wezme sobie jeszcze rajstopy ze soba,
kanett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:52   #1191
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje myslalam, ze sie nikomu nie podoba a ta fryzurka co zalaczam jak ci sie widzi?

pytalam sie fryzjerki jakby to wygladalo gdyby zalokowac, ale mowi, ze ciezko by bylo z wytrzymaniem fryzury przez cala noc bez upiecia. wiec chyba musze podpiac. zalaczam co ewentualnie mogloby byc. pierwsza fotka to fajna, ale gdyby spiecie bylo z jednej strony (preferowane z lewej bo prawe ucho mi sie nie podoba ).
też poważnie zastanawiam się nad tą fryzurką
Widziałam w sklepie tą Twoją sukienke Śliczna. Sama bym ją przymierzyła, ale szukałam czegoś ciemniejszego Na pewno będziesz świetnie wyglądać. Jakie dodatki? Ja planowałam brąz z kremowym (taka kawka z mlekiem - uwielbiam to połączenie) ale wyszło zupełnie coś innego i jestem niemniej zadowolona
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-04, 21:52   #1192
PatMisia
Raczkowanie

Cytat:
super kolor ale fason tez piekny gdybym miala nogi po tacie to tez bym w krotkiej smignela
Ona nie jest raczej krótka, tak do połowy łydek mi sięga
Oj nie ma mi kto zrobić zdjęcia, na którym byłabym widoczna w całości. Dodatki chyba będą czarne, ale biorę swój złoty pierścionek z cyrkoniami.
00aga00 była ta sukienka jeszcze w innych kolorach: czarnym- chciałam sobie kupić, ale ktoś mnie uprzedził, brązowym, granatowym, zgnita zieleń, czerwony.

PatMisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:00   #1193
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
dlatego właśnie za wszelką cene walczyliśmy o studniówke w hotelu bo znająć moją klase i niektóre dziewczyny z innych klas u nas byłoby to samo. Zawsze tak jest że u mnie w klasie 5 dziewczyn robi dekoracje, sprząta po uroczystościach a reszta wymiguje się jak tylko może. Szkoda że nie możecie po prostu udekorować swojej części a o swoją niech się ta druga klasa martwi

tak ale u nas 100dn sa zawsze w szkole z reszta nasza klasa sie nie chciała zgodzić na jakiegoś dekoratora bo to jest frajda;] już nawet nie chodzi o to że musimy o wszytskim same decydować tylko o sam fakt że przecież ta studniówka jest tak samo nasz jak i ich i chyba wymagałoby chociaz troche pomóc bo wiadomo ze same tego wszystkiego nei zrobimy, a tym bardziej ze nawet klasa 3 gimnazjum nam pomaga robic dekoracje...osoby które w tej kwestii nawet palcem nei powinny kiwnąć a nawet sie nie zainteresować a jednak pomagają
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:05   #1194
vorka
Raczkowanie

Któraś tam chciała zdjęcie mojej fryzurki - wkleję jak zrobię, bo jeszcze nie mam fotki :P

Dzisiaj byłam na przymiarce sukienki i jednak stwierdziłam, że chcę całkowicie długą, bo moja koleżanka idzie w takiej małej czarnej, przed kolanko i zrobię konstrast xD
Taki żarcik oczywiscie, to nie miało wpływu :P

No i jeszcze ja wezmę sobie buty na przebranie, jakieś czarne wygodne baletki, bo całej nocy nie wytrzymam w szpilkach, na półmetku o 1 zaczęłam tańczyć boso, to teraz na studniówce będzie podobnie... tylko że w tej sali są płytki i zimno jest ;/

aha - a bierzecie coś na ramiona? jakieś bolerko czy coś ? bo ja chyba muszę wziąć, ze względu że moja sala balowa jest duża i jest w niej zimno ;/

a dzisiaj mieliśmy próbę generalną poloneza i całkiem fajnie wyszło, yeah.
jeszcze tydzień xD

vorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:06   #1195
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1

Cytat:
Napisane przez molpyd Pokaż wiadomość
jakasia_1 jak czytam Twoje posty, to momentami nie moge wytrzymac ze smiechu Jestes tak pelna optymizmu i potrafisz zartowac z siebie ( swojego akutalnego stanu czy wygladu), że ze świecą szukać takich ludzi

Starsznie sie dzis ucieszylam, bo planowana fryzejrka z 11 zrobila sie na 16 nie wiem, czy ktos jej odpadl, czy jak, ale jest dobrze

Moze jutro znajde jakies buty inne

Pozdrawiam !!
a dziękuję, staram się wolę się śmiać z siebie, niż siąść i płakać
a ja nie mam ani butów (planuje zakup na allegro albo w takim jednym sklepie int. ), ani torebki (też pewnie all), ani dodatków (znowu all) ani majtek i podwiązki (tu już sie może do sklepu jakoś wybiorę, jak mi się uda kurtke na sobie dopiąć )
Stary 2008-01-04, 22:06   #1196
DsC
Zakorzenienie

miałam mieć taką piękną sukienkę uszytą, wymarzoną, po prostu cudeńko! a co mam? wielkie g* ... ciotka, która miała mi uszyć olała mnie i tydzień przed studniówką stwierdziła że nie zdąży...
kupiłam już nawet buciki do tej sukienki...a teraz co? zostałam z samymi butami! ... odechciało mi się całej studniówki ehhh
Stary 2008-01-04, 22:13   #1197
jakasia_1
Raczkowanie

GG do jakasia_1

a to ciocia nie dobra a może znajdziesz kogoś kto by ci szybciutko uszył tą sukienkę ? popytaj koleżanek, na pewno znają jakieś krawcowe. myślę, że gdybyś przedstawiła sytuacje jakiejś kobiecie to by sie postarała i tak rach-ciach szybciutko by ci uszyła sukienkę - choćby siedząc po nocach.
a jeśli naprawde nikt by sie nie znalazł - może poszukaj w sklepach jakiś podobnych ? jestem pewna że coś znajdziesz tak więc uszka do góry i nawet nie myśl o tym że na studniówkę nie pójdziesz, w końcu nie wygląd się liczy najbardziej
Stary 2008-01-04, 22:17   #1198
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
miałam mieć taką piękną sukienkę uszytą, wymarzoną, po prostu cudeńko! a co mam? wielkie g* ... ciotka, która miała mi uszyć olała mnie i tydzień przed studniówką stwierdziła że nie zdąży...
kupiłam już nawet buciki do tej sukienki...a teraz co? zostałam z samymi butami! ... odechciało mi się całej studniówki ehhh
kochana wiesz co ja o tym myślę. Ciotka bardzo nieodpowiedzialna i nieprofesjonalna!!!!!! Ale nie przejmuj się. Dodatki masz, pasują do większości sukienek i dziś już oglądałam na mieście - na pewno znajdziesz coś dla siebie!! A będziemy się bawić świetnie bez względu na to czy paznokcie będą czerwone, czy złote, a sukienka z ramiączkami czy gorsetowa Liczy się pozytywne nastawienie i wszystko będzie wspaniale!!!
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-04, 22:19   #1199
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Witam!

I ja dołączam mój zestaw studniówkowy. A studniówka już jutro. Mimo to nie mam pomysłu na makijaż i fryzurę... Kolejno: moje pazurki, torebeczka, biżuteria studniówkowa i ja w sukience. A plakietki takie same jak od jednej z wizażystek (zdjęcie zapożyczone, mam nadzieję, ze się nie gniewasz )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 220329.jpg (104,5 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 279086716.jpg (9,9 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 279304157_1.jpg (7,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kieca.JPG (21,5 KB, 356 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie001.jpg (50,0 KB, 63 załadowań)
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:21   #1200
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ohh ale wy sie pzrejmujecie;D tzn ja etz mam stresa,chce wygladac olsniewajaco no ale chyba tu chyba nie to jest najwazniejsze??najwazneij sze jest super sie bawic,bo i tak to co zrobicie ze soba po godzinie nikt nie ebdzie zauwazal glowy do gory!!jak kolwiek nie bedziecie wygladac i tak bedziecie najpiekniejsze;p
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości