|
|
#1171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
![]() Ale pocieszam się, że małe jest piękne i jak to mówi moja babcia: "małe do pieszczoty...duże do roboty" |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1173 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jestem w podobnej sytuacji z pazurkami. Ogólnie w moim stroju przeważa czerń, ale sukienka jest z lekkim bordowym(czerwonym?) połyskiem. Buty peep-toe czarne. Ja to rozwiązałam tak, że zamierzam zrobić sobie pedicure czerwonym lakierem a manicure french z czerwonym brokatem Cytat:
Ja 2 lata temu 3 dni przed sylwestrem wywróciłam się na lodowisku i coś stało mi się z kolanem - noga do gipsu Skończyło sie na tym, że w dniu sylwestra ściągnęłam sobie sama gips starałam się nie zginać nogi, więc i tak w płeni sił nie byłam, ale gips był od samej góry do kostki... oczywiście NIE POLECAM samemu ściągać gipsu! Ale może przebłagasz lekarza Cytat:
najlepsza wg mnie opcja jest taka, że do każdego nauczyciela zadedykujemy fragment piosenki (disco polo, albo coś popularnego) żeby tekst był charakterystyczny dla nauczyciela
|
|
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
Losux, blue_mysecka dziekuje wam bardzo za porady jestescie cudowne ale nadal jestem jakos w kropce...
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, jakoś mi nie wychodzi to "wielo-cytowanie" waszych postów. od 2005 na forum (chociaż tego nie widać po ilości postów
) a ja dalej tego nie umiem... ![]() w każdym razie : rybcia2309 - bum i tak pewnie zrobię - siedzimy w lożach, do których prowadzą strome schody ![]() niqska - czekam na propozycje ![]() lena - nawet jesli go schowam to i tak pewnie zrobię furorę z tymi dyndającymi rękoma ![]() anulka262, kinga(kinia)- chirurg był bardzo miły i wogóle, więc myślę, (mam nadzieję) że się zgodzi. sama wole go nie ściągać, jeśli rzeczywiście te kilka dni ma robić różnicę to wolę się przemęczyć ![]() mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ![]() właśnie kolega mi napisał, że ze zdjęciem gipsu jest tak jak z wypisem ze szpitala - na żądanie a więc powstrzymać mnie mogą tylko względy zdrowotne...mylę się, czy jestem jedyną osobą, której podobają się zaproszenia ? w rzeczywistości trochę ładniejsze niż na zdjęciach - jakoś ciężko mi ustawić aparat z tymi kulasami
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam jak pokazać Wam moich zaproszeń bo my takowych NIE POSIADAMY :P Nie żartuję, zaproszenia byly jedynie dla nauczycieli... Za nich też płacimy (to raczej normalne i temu sie nie buntujemy) ALE płacimy też za ich osoby towarzyszące :/ A jak to u Was jest?
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
zaproszenia dla nauczieli i dla naszych osob towarzyszacych. placimy za nauczycieli i za ich partnerow tez
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba każdy płaci za nauczyciela z osoba towarzyszącą...
u nas powiesiliśmy liste przed świętami żeby nauczyciele sie wpisali kto przyjdzie zeby było wiadomo ile osób będzie...a tu bach! wpisało sie raptem 6 osób w tym 4 które mają obowiązek (dyrek, dyrektorka, i 2 wychowawczynie) dla mnie to by tak mogło zostać ;]
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wiecie czego ja sie najbardzie boje?!!! POloneza ,,,,,
tancze w 1 parze oczywiscie do tanczenia poloneza mamy oddzielne sukienki i bluzki , Ja ze w 1 parze to zaszalalam z kiecka bardzo rozlozysta<lol> ehh i te szpilki chwieje sie na boki !! Na dodatek jestem niska mam 163 wzrostu a wzieli mnie na poczatek... pozostaly 2 proby a polonez nie dopracowany mamy bardzo trudny uklad. eh..
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Pokażę Wam moją sukienkę:
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040405a.jpg http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040398a.jpg http://i43.photobucket.com/albums/e3.../P1040401a.jpg
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
lideczka, będę miała bardzo podobną sukienkę, tylko całą czerwoną
jakasia_1, masz złamany ten obojczyk ? jeśli tak to wątpię, czy ściągną ci go wcześniej... ale zawsze możesz iść, poprosić o prześwietlenie i jeśli wsyztsko będzie w porządku to myślę, że te pare dni nie będzie robiło różnicy
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
jakasia_1 jak czytam Twoje posty, to momentami nie moge wytrzymac ze smiechu
Jestes tak pelna optymizmu i potrafisz zartowac z siebie ( swojego akutalnego stanu czy wygladu), że ze świecą szukać takich ludzi ![]() Starsznie sie dzis ucieszylam, bo planowana fryzejrka z 11 zrobila sie na 16 ![]() W ogole chciałam dzis kupic buty, ale te co mi sie jako tako podobaly, okazaly sie potwornie niewygodne ;/ ale za to mam czerowne majtki, podwiazke ( ale nie wiem czy ja zaloze bo jakos nie jestem przekonana;/ ) no i ponczochy samonosne, ale jeszcze zastanawiam sie nad rajstopami, bo ponczoch w zyciu nie nosilam ![]() Moze jutro znajde jakies buty inne ![]() Pozdrawiam !! |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super kolor ale fason tez piekny gdybym miala nogi po tacie to tez bym w krotkiej smignela
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie sie podoba. Bardzo ladna. |
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak se ja ubralam i zrobilam pare krokow to czuje, ze mi sie zsuwa (po malu bo po malu, ale jednak...). a rozmiar jest ok... albo ubiore tylko do zdjecia
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
No ja planuję zakupić coś podobnego pojutrze tyle że długą
PatMisia szkoda, że nie dałaś zdjęcia na którym byłabyś "cała"
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
a propo ponczoch sa one wygodne? bo tez sie zastanawiam nad nimi... ale chyba na wszelki wypadek wezme sobie jeszcze rajstopy ze soba,
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczna. Sama bym ją przymierzyła, ale szukałam czegoś ciemniejszego Na pewno będziesz świetnie wyglądać. Jakie dodatki? Ja planowałam brąz z kremowym (taka kawka z mlekiem - uwielbiam to połączenie ) ale wyszło zupełnie coś innego i jestem niemniej zadowolona
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj nie ma mi kto zrobić zdjęcia, na którym byłabym widoczna w całości. Dodatki chyba będą czarne, ale biorę swój złoty pierścionek z cyrkoniami. 00aga00 była ta sukienka jeszcze w innych kolorach: czarnym- chciałam sobie kupić, ale ktoś mnie uprzedził, brązowym, granatowym, zgnita zieleń, czerwony.
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ale u nas 100dn sa zawsze w szkole z reszta nasza klasa sie nie chciała zgodzić na jakiegoś dekoratora bo to jest frajda;] już nawet nie chodzi o to że musimy o wszytskim same decydować tylko o sam fakt że przecież ta studniówka jest tak samo nasz jak i ich i chyba wymagałoby chociaz troche pomóc bo wiadomo ze same tego wszystkiego nei zrobimy, a tym bardziej ze nawet klasa 3 gimnazjum nam pomaga robic dekoracje...osoby które w tej kwestii nawet palcem nei powinny kiwnąć a nawet sie nie zainteresować a jednak pomagają
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Któraś tam chciała zdjęcie mojej fryzurki - wkleję jak zrobię, bo jeszcze nie mam fotki :P
Dzisiaj byłam na przymiarce sukienki i jednak stwierdziłam, że chcę całkowicie długą, bo moja koleżanka idzie w takiej małej czarnej, przed kolanko i zrobię konstrast xD Taki żarcik oczywiscie, to nie miało wpływu :P No i jeszcze ja wezmę sobie buty na przebranie, jakieś czarne wygodne baletki, bo całej nocy nie wytrzymam w szpilkach, na półmetku o 1 zaczęłam tańczyć boso, to teraz na studniówce będzie podobnie... tylko że w tej sali są płytki i zimno jest ;/ aha - a bierzecie coś na ramiona? jakieś bolerko czy coś ? bo ja chyba muszę wziąć, ze względu że moja sala balowa jest duża i jest w niej zimno ;/ a dzisiaj mieliśmy próbę generalną poloneza i całkiem fajnie wyszło, yeah. jeszcze tydzień xD |
|
|
|
#1195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wolę się śmiać z siebie, niż siąść i płakać ![]() a ja nie mam ani butów (planuje zakup na allegro albo w takim jednym sklepie int. ), ani torebki (też pewnie all), ani dodatków (znowu all) ani majtek i podwiązki (tu już sie może do sklepu jakoś wybiorę, jak mi się uda kurtke na sobie dopiąć )
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
miałam mieć taką piękną sukienkę
uszytą, wymarzoną, po prostu cudeńko! a co mam? wielkie g* ... ciotka, która miała mi uszyć olała mnie i tydzień przed studniówką stwierdziła że nie zdąży...kupiłam już nawet buciki do tej sukienki...a teraz co? zostałam z samymi butami! ... odechciało mi się całej studniówki ehhh
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
a to ciocia nie dobra
a może znajdziesz kogoś kto by ci szybciutko uszył tą sukienkę ? popytaj koleżanek, na pewno znają jakieś krawcowe. myślę, że gdybyś przedstawiła sytuacje jakiejś kobiecie to by sie postarała i tak rach-ciach szybciutko by ci uszyła sukienkę - choćby siedząc po nocach.a jeśli naprawde nikt by sie nie znalazł - może poszukaj w sklepach jakiś podobnych ? jestem pewna że coś znajdziesz tak więc uszka do góry i nawet nie myśl o tym że na studniówkę nie pójdziesz, w końcu nie wygląd się liczy najbardziej
|
|
|
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Liczy się pozytywne nastawienie i wszystko będzie wspaniale!!!
|
|
|
#1199 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Witam!
I ja dołączam mój zestaw studniówkowy. A studniówka już jutro. Mimo to nie mam pomysłu na makijaż i fryzurę... Kolejno: moje pazurki, torebeczka, biżuteria studniówkowa i ja w sukience. A plakietki takie same jak od jednej z wizażystek (zdjęcie zapożyczone, mam nadzieję, ze się nie gniewasz )
|
|
|
|
#1200 |
|
Wtajemniczenie
|
ohh ale wy sie pzrejmujecie;D tzn ja etz mam stresa,chce wygladac olsniewajaco no ale chyba tu chyba nie to jest najwazniejsze??najwazneij sze jest super sie bawic,bo i tak to co zrobicie ze soba po godzinie nikt nie ebdzie zauwazal
glowy do gory!!jak kolwiek nie bedziecie wygladac i tak bedziecie najpiekniejsze;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

Chociaz ja mam 168 i chcialbym byc nizsza.
i jak to mówi moja babcia: "małe do pieszczoty...duże do roboty" 

Baw się dobrze
A może duże kolczyki, do nich delikatny wisiorek, a do tego również dość ozdobna bransoleta tak jak kolczyki?
Dziewczyny ja chyba stanowczo za dużo nad tym myślę!
I jestem w podobnej sytuacji z pazurkami. Ogólnie w moim stroju przeważa czerń, ale sukienka jest z lekkim bordowym(czerwonym?) połyskiem. Buty peep-toe czarne. Ja to rozwiązałam tak, że zamierzam zrobić sobie pedicure czerwonym lakierem a manicure french z czerwonym brokatem
Ja 2 lata temu 3 dni przed sylwestrem wywróciłam się na lodowisku i coś stało mi się z kolanem - noga do gipsu
najlepsza wg mnie opcja jest taka, że do każdego nauczyciela zadedykujemy fragment piosenki (disco polo, albo coś popularnego) żeby tekst był charakterystyczny dla nauczyciela