|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę, że moi za wcześnie i niepotrzebnie.
No trudno.
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ale ja sie nie dziwie bo jeśli pobrali sie z soba z obowiazku wpadki, nie znajac sie praktycznie wogole to tak wyszlo jak wyszlo ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- gdyby się poznali to wiedzieliby ze wogole do siebie nie pasuja. dlatego właśnie uwazam ze wpadka i slub to jest jakas masakra
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
My tak na prawde docieralismy sie z tz jak zamieszkalismy razem czyli od stycznia a jestesmy razem od 3lat. Wydaje mi sie, dopiero wspolne zamieszkanie weryfikuje zwiazek no i pojawienie sie dziecka. Spotykanie sie na pare godzin itp to moim zdaniem zupelnie cos innego. Klocimy sie to fakt ale nie non stop. Kazdy powie co ma powiedziec, nie odzywamy sie do siebie a na drugi dzien juz jest ok. Teraz czekamy na drugiego szkraba naszego i obysmy sie pozytywnie dotarli. To bedzie nowa sytuacja w naszym zyciu wiec moze byc roznie.
Ja to chyba dzis bede z rozkrakiem spala. Przynajmniej nie bedzie mnie nic bolec, kluc ani piec ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-06-21 o 23:27 |
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale jesli ktos zna się kilka miesięcy i jest wpadka i slub od razu to nie dziwie się ze duza część tych małżeństw wygląda tak jak moich rodziców i innych mlodych osob które sa razem bo dziecko. nie mozna wiazac się z osoba której sie nie zna bo wygląda to później tak jak wyglada
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys ludzie patrzyli na to co inni mysleli itp i stad takie a nie inne decyzje. Teraz to normalne zyc bez slubu i miec nawet dwoje dzieci.
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Małżeństwo bo wpadka to masakra
jak moźna do tego dopuścić... Ale też ile jest związków, że ludzie po xlatach biorą ten ślub i po roku nagle bach i rozwód kiedyś były śluby kojarzone, z rozsądku... a teraz ludzie bojąc się samotności chajtają się z byle kim...
|
|
|
|
#3459 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ---------- Cytat:
Nie istnieje coś takiego jak nierozwodzenie się z lenistwa Cytat:
Wręcz przeciwnie![]() ---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:34 ---------- W 1966 pojawiły się w Polsce ale nie były super dopracowane, powrócę do tematu tabletek 1 generacji, które jak badania wskazują miały miesięczną dawkę hormonów taką jaką dzisiejsze tabletki mają na tydzień naszej dzisiejszej antykoncepcji i były w obrocie jeszcze po 2007 r. Więc wpadka w tamtych latach a wpadka dziś to trochę co innego. |
|||
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie nie wyobrażam mieć dziecko z wpadki bo u mnie to by było samobójstwo Kiedyś antykoncepcja kulała ale i świadomość ludzi była jaka była choć do dziś wiele kobiet myśli, że jak karmi piersią to nie zajdzie |
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie rozumiem tego, ze ludzie biora slub 'bo wpadka' a sami wogole sie nie znaja. Bez sensu. W zyciu nie zgodzilabym sie na takie rozwiazanie
Kiedys wiadomo ze byly inne czasy, antykoncepcja byla niedopracoeana wiec nic dziwnego ze w czasach naszych rodzicow bylo tyle nieplanowanych dzieci. Jednak nie rozumiem tez niektorych osob z naszego pokolenia, ktore nie potrafia sie zabezpieczać (a to niestety czesto sie zdarza wystarczy tylko wejsc na forum ginekologiczne wizazu ) . Teraz jest tak duzy wybor roznych skutecznych metod ze praktycznie kazdy znajdzie cos dla siebie , ale i tak niektorzy wola polegac na szczesciu ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- W ogóle u mnie kolejny dzień z nauką. Nienawidzę tego, egzamin w piatek, zagadnienia głupie jak cho ******lera , nic mi nie wchodzi do głowy
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka w końcu jeden wolny dzień 😊
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Znowu placki ziemniaczane na śniadanie. Nie mam nic przeciwko ale to nie sa placki wg mnie bo to tylko ziemniaki starte i na patelnię. U mnie dodaje się mąkę, jajka i cebulę. Dobrze ze jogurt mam
Tz nigdzie nie ma i zostawił telefon to nie wiem gdzie polazł A mieliśmy do miasta jechać
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Musze ogarnac troche w mieszkaniu i posciel dla malenstwa uprasowac i wstawic pranie z ciuszkami dla malenstwa od tz siostry. Maja przywiesc nam jeszcze kolyske i chustawke samobujajaca. Zamierzam przez najblizsze 3tygodnie sie oszczedzac. Czuje jak bobas mial zaraz wyjsc i kluje na dole. ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! 😊
Zjem coś i idę się opalać, bo i tak nie mam nic lepszego do roboty. Mama traktuje mnie jak powietrze, ale co miesiąc to samo. 😐 Po południu podjadę do biblioteki, więc będę miała kolejne zajęcie.
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała obrazek wyszyć ale muszę się uczyć
,znalazłam fajną metryczkę. Akurat w sierpniu urodzi się dziecko U tz w rodzinie to podarujemy
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oni sie nie kochają, mieszkaja razem bo maja jeszcze dziecko do wychowania poza tym wiem że nie chce się im rozwodzic bo trzeba dom sprzedac, podzielić sie majatkiem a zadne z moich rodziców przecież w bloku nie będzie mieszkac. tak jest im wygodniej, ale o szczęściu nie można mowic |
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mam wrażenie, że tata był potrzebny mamie tylko po to, żeby miała dzieci. 😐 Mama teraz w ogóle się z nim nie liczy i tak żyją niby razem, niby osobno.
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę ze macie trudny temat moi rodzice sie kochają jasne czasem sie pokłócą ale do konca dnia niw wytrzymują w kłótni i tak juz prawie 27 lat a poznali się młodo w lutym a w grudniu sie pobrali ja pojawiłam sie rok później wiec nie było wpadki poczuli ze to jest to tak mówi moja mama 😊
Ale jestem osłabiona... Od poń jestem na diecie nie jem słodyczy i śmieci z fast food 😊 słodycze zrobiłam sobie owsiane ciastka a fast food delikatnie w piatek nie mamy u siebie kfc ani maca wiec wpada raz na kilka miesięcy wiec Oki 😁 |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Cale szczescie miedzy moimi rodzicami nie ma powazniejszych klotni, sa bardzo zgodnym malzenstwem i szczerze mowiac chcialabym zeby moj zwiazek po uplywie tak dlugiego czasu tez wygladal jak u moich rodziców 😊 jak na tamte czasy rodzice dosyc pozno brali slub bo mama miala 29 lat a tata 27 , wiec byli dojrzali i wiedzieli czego chca wiec moze w tym tkwil ich sukces ☺
|
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3475 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
W porządku ale nie każda kobieta umie usunąć/ oddać dziecko więc żeby nie wyjść na "puszczalską" trzeba było wziąć ślub bo kiedyś samotna matka tak była nazywana no chyba, że facet umarł . Fakt niektóre kobiety mają znikomą wiedzę nawet co do cyklu miesięcznego. Cytat:
Cytat:
Przepraszam dziewczyny ale dla mnie to chore układy w takim razie. |
|||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No teraz kobiety nie zdobywają wiedzy w tym temacie bo są zbyt leniwe. |
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre dziewczyny świadomie decydują się na dziecko zaraz po maturze. Ja tego nie mogę ogarnąć. 😁
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie porównujmy dawnych czasów z obecnymi bo to co było już nie wróci i dzisiaj nie ma problemu z antykoncepcją ![]() natalka popieram ja też nigdy nie ryzykuje seksu bez zabezpieczenia i nie umiałabym się tym cieszyć
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pare razy zdarzylo sie kochac bez zabezpieczenia (z obecnym chlopakiem) na zasadzie stosunku przerywanego. Teraz bym tego nie powtorzyla, to bylo bardzo nieodpowiedzialne z naszej strony
Teraz mam podobnie jak Asik: brak zabezpieczenia = brak ochoty na seks. Po prostu za bardzo boje sie konsekwencji i to mnie paralizuje
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

wydaje mi się ze moi pobrali sie za wcześnie i niepotrzebnie patrzac na nich teraz 

No trudno.

Wręcz przeciwnie

,znalazłam fajną metryczkę. Akurat w sierpniu urodzi się dziecko U tz w rodzinie to podarujemy