|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ruda dokladnie u nas tez galeria czy jakikolwiek sklep to wielka atrakcja oczy z orbit wychodzą
![]() Dzień dobry ![]() Wszyscy wyspani, akumulatory naladowane? ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1982 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas 2 pobudki i przed 8 wstalismy więc nieźle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Nocka kiepska, powtórka z wczoraj, nie wiem co to się dzieje, ale chcę żeby wrócił mój synek co noce przesypial. Dziś idziemy na kolejny bilans i szczepienie na pneumokoki. Mam nadzieje, że dobrze to zniesie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Kinga Wojtek 3 dni byl taki marudny, jak pojechalam do mamy. To jest duze przezycie dla dziecka. Musi na nowo przyzwyczaic sie do swoich scian. Duzo sie przytulajcie. Nie wiem jaki masz stosunek do spania z dzieckiem w jednym lozku, ale jak Wojtek mi soe wybudzal w nocy, to ja go tulilam i zaraz zasypial, a ja przy tym nie bylam tak bardzo zmeczona ![]() U nas noc calkiem spoko ![]() Ewusia a moze Konradek chce z wami ogladac i dlatego marudzi na lezaco :-P
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Zadomowienie
|
A moja jeszcze w żadnej galerii nie była... No chyba ze decathlon sie łapie. Tęskno mi juz... Pobuszowala bym po sklepach, ale na razie jakoś sie nie składa.
2ga godz męki... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Malwi myślisz, że to nadal przez nasze podróże, oby tak było i szybko minęło. Śpimy razem, bo inaczej cała nocka była by nie przespana.
Potrzebuję pomocy: kuferek na kosmetyki który lepszy: https://images.tectake.de/401068_1.jpg https://images.tectake.de/401068_3.jpg Czy taki: http://www.cdnclouds.net/p/e0f3ed5ae...645_k127_0.jpg Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2016-06-22 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Kinga powodzenia na szczepieniu!!
Nie pomoge przy kuferkach ale wizualnie ładniejszy czarny ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Wtajemniczenie
|
czarny ładniejszy ale chyba mniejszy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Raczkowanie
|
Kinga kciuki za szczepienie.
Kuferek ladniejszy czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje kiepskiej nocki, pewnie Szymek jeszcze podróż przeżywa... Cytat:
![]() ![]() My chyba zaraz na spacer pójdziemy póki jeszcze upał się nie rozkrecil ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Kinga czarny kuferek ładniejszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mięta gratki za dzremkę na spacerze, zostajecie już przy spacerówce? jaki macie wózek? Ewusia zazdro za wyjscie sam na sam z TZtem, ciekawe kiedy nam sie uda bo niestety nie mam z kim zostawić młodej ![]() Cytat:
![]() Magda super ze panieński udany, super prezenty, koleżanki sie spisały ![]() Masakra pisze ten post od 2 dni ![]() dzis nocka udana, TZ wybył z domu ok 7 a my spałyśmy dalej do 9.20 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Kinga czarny ladniejszy
![]() Tak mi sie wydaje, ze nowe miejsce, tzn stare, ale mogl zapomniec. Musi sie na nowo przyzwyczaic. Pokazuj mu wszystko jeszcze raz, opowiadaj. Moze pomoze ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 😊
Karen moj aku naladowany 😊 Kinga ![]() Kamilka wysylam morze cierpliwosci ~~~~~~~ 😊 O kuferkach nie mam bladego pojecia ale wizualnie czarny 😊 U nas noc spoko, jedzenie o 2 i 7:30, a spalismy do 9:30 😊 Jaka tu cisza.... Kiedys pol dnia nieobecnosci nadrabialam 2h czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Raczkowanie
|
Heloł 😊
Kinga, Szymuś biedny pewnie przeżywa wyjazdy jeszcze. My za tydzień jedziemy nad morze na parę dni i się boję właśnie czy Jagoda nie będzie nam płakać. Niby teraz ma dobry czas, ale widać że rozpoznaje swoje od obcego i nie wiem czy ją to nie przytłoczy... Ahnessy, mamy xmove z xlandera. Chyba weźmiemy spacerówkę zamiast gondoli nad morze właśnie i chciałam przetestować. Ja bym wolała gondolę brać, bo ta spacerówka nie jest całkiem na płasko, więc jak coś to tylko na wyjeździe tam będzie używana. Tak to chce się z gondolą do 6 miesiąca przemęczyć 😉 My czekamy na chustobabkę i właśnie Jagoda śpi w najbardziej pokracznym kangurku na świecie 😀 W ogóle ubrałam jej super rampersa, a ta zmora po 10 minutach go ob*rała, a tu w jej szufladzie pustki, bo nikt nie zrobił prania 😜 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Hej,
My dzisiaj po warsztatach z chust. Nawet plecak zawiazalysmy tylko przy drugim razie Kornelka się zbuntowała i płakała bo była już glodna i zmęczona. Rozwiązałam, dałam cycka i padła ![]() Ale wcześniej wszystko zniosła dzielnie. Kinga, Szymek pewnie musi podróż odreagować. A kuferek mi się podoba bardziej srebrny. Taki klasyczny. Ahnessy miałam wkleić zdjęcie tych spodenek z h&m, zatem wklejam, sorry że dopiero teraz.
![]() |
#1996 |
Rozeznanie
|
Mieta powodzenia na spotkaniu
![]() ![]() ![]() Ruda fajne te spodenki, ja zamówiłam w hm (@) podobne tylko dresowe (od razu 68 i 74) i czekam na kuriera pewnie jutro bedą ![]() ![]() Nie dałam za wygraną i postanowiłam ze siostre wyciagne do galerii - a co!!! tylko czekamy az skonczy prace a na spacer pojdziemy wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Już po wizycie i szczepieniu. Troszkę płakał, ale szybko się uspokoił,dziś tylko na pneumokoki za 3 tygodnie kolejne ta 6w1. Wszystko w porządku, jak z wagą był nad przeciętną to jest teraz poniżej przeciętnej, myślałam, że będzie ważył coś ponad 8 kg, a on 7800 waży. Oczywiście pytanie o jedzenie, super że z łyżeczki je i pije z kubka, a nie z butelki i żeby mięsa już podawać bo są bardzo ważne w rozwoju.
Chyba ten czarny kuferek wezmę i potrzebuję coś jeszcze na prezent dla znajomej 27 lat. russiandoll jesteś ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Kinga super, ze po szczepieniu ok i oby tak dalej 😊 waga sie nie przejmuj zdrowy, fajny chlopak rosnie 😊
A moze dla kolezanki tez taki kuferek? Zaznaczam, ze cienka jestem w wymyslaniu prezentow :P Russi rzeczywiscie by sie przydala ![]() Wzielam sie na sposob i spisuje w ciagu roku, co kto mowi, ze by sie przydalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Mozna dac dziecku do pomamlania taka surowa marchewke? Mam 100% ekoogrodek i dzisiaj wyciagnelam pierwsza marchewke i tak sie zastanawiam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Malwi ja daje mlodemu ale trzymam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Dodam, ze tak samo zachowuje sie przy jablku i kalarepce, a nie daj borze zielony papke to pluje.... Wiec czekamy na siadanie i blw, a tak cyc i lizanie twardych warzyw i owocow 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dla niej ten kuferek, tylko myślałam, że one jakieś droższe są, a tu jednak nie i coś jeszcze chciałam dokupić do tego.
Malwi, myślę że tak, nie ma czym ugryźć to nie ugryzie, a marchewka jakaś krucha nie jest żeby się połamała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Malwi, w sumie jak byłam na spotkaniu z dietetykiem to mówiła, że takim małym dzieciom raczej gotowane. Poza tym i tak nie pogryzie. Chyba że do polizania czy possania chcesz spróbować, ale to mało z tego zje tak naprawdę.
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Smak pozna 😊
Kinga, po ile te kuferki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Casaa taki jak ten czarny około 17 euro, a srebrny po 15 widziałam. I jeszcze coś drobnego do tego chciałam.
Myślałam, że taki kuferek to ok 30 kosztuje, a za 30 to widziałem takie juz duże walizki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dalam mu, byla frajda z lizania, ssania, dziasla sobie tarl. Generalnie 30 minut spokoju
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze jakis wklad do tego? Pedzel, tusz czy cien? Malwi i to jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Ruda super ze pp cwiczylyscie
![]() Ahnessy fajnie, chwal sie potem co kupilas ![]() Kinga kurde to moj Jasiek przegonil juz nawet Szymka ![]() Ale dobrze ze juz po szczepieniu i wszystko ok ![]() Takie twarde warzywa to super pomysl na gryzaki i masowanie dziaselek ![]() O jaaa usypialam dziadzs Malego godzinę wycie i kręcenie juz sama myslalam ze krecka dostane :/ Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
My po spotkaniu 😎 wrzuciłam nawet raz Młodą w krzywy plecak 😊 nie powiem żeby łatwo było, ale fajnie tak, będziemy ćwiczyć. Nawet doradczyni powiedziała, że Jagoda gotowa na plecy.
Poza tym, pokazałam jej jak wiąże kieszonkę i pochwaliła, że ładnie 😊 tylko drobne uwagi miała. Pokazała mi też co i jak z kółkami i też popróbowałam z Jagodą. Generalnie jestem zadowolona, a Jagoda nawet drzemkę w chuście zaliczyła 😊 tylko mnie ręce bolą od trzymania chusty przy plecaku 😉 Kinga, może jakiś tusz fajny do tego? ![]() ![]() Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-22 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Moja teraz po południu pospała 20 min i nie mogę jej uśpić na dłużej. A na spacer nie poszłam bo gorąco bylo, może teraz pójść....? Dzieciak zmęczony chyba, ale może na TŻ poczekam, to razem pojedziemy.
Karen, ja ten pp i tak chyba będę bała się wiązać. No chyba że TŻ będzie asekurował.
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
karen właśnie ile Jasiek waży ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.