|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016
Cytat:
![]() dobry zakup ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016
Cytat:
Cytat:
Napis taki mało wyraźny, bo szary i mały Pewnie jakby był w mocniejszym kolorze, to byłby wyraźniejszy... Ale w sumie taki minimalizm też jest dobry ![]() Tak, inpostem. Wczoraj nadane, dzisiaj dostałam ![]() Oglądacie mecz?
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam... mamy 2h spoznienia... wiec a plusy i minusy... Plus to mecz oczywiście. Dobrze ze mamy duży transfer neta bo na lotnisku pokazują oczywiście Irlandia Niemcy.
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam jeszcze takie body z napisem o mamie, tylko rekawki byly w gwiazdki, brzuch bialy. Piekne ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Mecza ogladam, az pies zaczal szczekac na gola 😝😊
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Wygraliśmy!!!
![]() A mój tż w trasie i niech żałuje, że nie oglądał
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
my tez ogladalismy
super!Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam jak opętana i jeszcze uciszałam Tż, bo Jego to chyba średnio obchodził ten mecz
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie skonczyl suplement i kupilam Doppel Herz Mama
![]() i olej kokosowy chyba na wlosy sobie go naloze ![]() a i dwie bluzki i narzutke prawie w sinsay zemdlalam.. musialam szybko wyjsc kolezanka zebrala zakupy i kupila mi wode.. normalnie mroczki przed oczami.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukręcenie polipa dało poprawę. Ale brzmi to strasznie ![]() Jutro kolejne usg i badanie. |
|
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
glupi polip A ja musze juz wstac z lozka bo zaraz mi wykreci chyba kiszki z glodu! ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Ps. Co do wagi, to mam na razie tylko +0.5 kg do wagi sprzed ciazy a szczerze powiedziawszy to mialam wrazenie ze bedzie juz z +5 kg
|
||
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
dzieję się tutaj a dzieje u mnie ostatnie dni byly srednie z bolalacym brzuchem...a no i witam sie w 16 tygodniu kurczę leci ten czas![]() Ale u mnie to.brzuszka prawie wcale nie ma..mozliwe ze przyczynia sie do tego tylozgiecie macicy bo tak tez gdzies czytałam..a chciala bym zeby juz byl taki no widoczny )
|
|
|
|
#4632 | ||
|
Zadomowienie
|
Te buldogi francuskie są takie urocze że trudno im nie wybaczyc tych baczkow
![]() Tak jak ciezarnym Dzis o 4 nad ranem zdarzył się baczek ale nie wskaże palcem komu Tż chyba nie spał już też i go poczuł I nagle padło w tej absolutnej ciszy pytanie Mewkaa cxy Karol puścił właśnie takiego baka że aż się obudziłem? Omg ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
Ja jestem ostatnia osoba żeby bicZamykamy ten temat hasłem Peace and love ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Emosz ale bym zjadla taaakiego kwaskowatego agrestu Smaki mi się w ciąży zmieniły Zawsze słodkie i słodkie A teraz nawet pumpernikiel jest za słodki ![]() Za to gorzka herbata z cytryną i śledzik wchodzi jak marzenie I bob , lekko posalony ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Zamierzam kupić taką używana Na olx są od 200 zl Po wakacjach tym się zajmę
|
||
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo bedzie widac
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4636 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Ale to chyba w części ten wczorajszy bob Bo poszła go naprawde hurtowa ilosc Muszę się z nim ogarnąć trochę Bo smakuje mi najlepiej tuż przed 22 ![]() W tym trymestrze podobno wrzucimy na ruszt od 4 do 5 kg ![]() Wolałabym powoli przybierać a nie potem tak wystrzelic żeby skóra to lepiej zniósł. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() Ale kolyska u nas będzie bo mamusi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Na zakończenie już bo uciekam do pracy U mnie nic nie czuć na razie ![]() Miłego dnia wszystkim! |
|||
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane 😊 dzisiaj był ordynator z lekarką i pytał się czy dalej plamię, mówiłam, że takie beżowe resztki. To jutro bedę mieć badanie i jeżeli dalej takie bedą albo wcale to mnie puści do domu
Aaaa no i zero seksu |
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 2kg brakuja do wagi z przed ciazy 😜 chociaz brzuch rosnie, rosnie mam wrazenie, ze juz jestem jak slon
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za kciuki!
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez jestem debiutujaca matka, wiec tak tylko gdybam ![]() Milego dnia |
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
1:0 dla dezodorantu, pokonal mnie i od rana znowu przytulam kibelek ... Jestem nie do zycia, chodze juz jak cien, ciagle mnie mdli. Od kilku dni nawet Tzt mi smierdzi to jest jakis koszmar
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio mycie zebow konczy sie na
Nie moge zniesc tego posmaku pasty, bleee
|
#4643 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie wczoraj wypytywałam mamę o jej ciąże i mówiła ze ona dostała wielkie piersi w ciazy (a wczesniej była praktycznie płaska) i miała naprawdę spory brzuch a rozstępów nie miała wcale mimo ze niczym sie nie smarowała. Liczę na te dobre geny ![]() A na pocieszenie dla tych wszystkich które sie zle czuja , ja niby nie wymiotowałam i nie miałam mdłości ale codziennie rano sie czuje jakbym miała kaca boli głowa , jestem przymulona i nieprzytomna. Dopiero po 15 min od wstania zaczyna mi przechodzić. Zaczynam myślec ze dzidzia domaga sie wiecej odpoczynku
Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-06-22 o 09:49 |
||||
|
|
|
#4644 |
|
Zadomowienie
|
Monika, fajnie że już ok
![]() Papaya, dzidziuś w brzuchu jest bujany przez 9 miesiecy, więc jest do tego już przyzwyczajony
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też bym chciała kołyskę Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Zaraz ide zrobic awanture do sklepu meblowego bo dalej czekam na meble kuchenne.. juz 2 miesiace :/ mieszkanie juz dawno skonczone chcemy tu mieszkac ale jak bez kuchni.. No nie da sie.. Oni maja wszydtkie nasze sprzety bo przez nich zamawialismy... Ehh Na pocieszenie ide na pediciure na 13:30 ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Monia ciesze się że już lepiej u Ciebie
|
#4646 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiec sie odwdzięczyć musze a to juz jutro Cytat:
![]() Cytat:
Co do seksu to ja nawet nie majac problemow mam celibat ![]() Cytat:
![]() Witam sie w 17t ![]() 2t do wizyty...
|
|
|
#4647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj przywiozłam od mamy koszyk wiklinowy. Jak byłam malutka to w nim spałam, dziś go umyję a później muszę farbę do wikliny kupić i będzie stał na dole w pokoju. We wtorek mam kolejną wizytę u lekarza, oby wszystko było dobrze. U mnie brzucha jeszcze nie widać i bardzo dobrze. Przynajmniej jeszcze garderoby nie muszę wymieniać. |
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, ja stwierdzam ze brzuszek dostalam
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4650 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Jeden dzieć już w szkole, drugi jeszcze śpi, też mocno przeziębiony jest więc ja od rana z Wami Cytat:
A gdzie moja grupa tyjących? Ciągle tylko chudziny się odzywają Ja zamykam I trym z wynikiem +4 kg Cytat:
![]() Lubię Twój styl pisania ![]() Jasne, nie ma problemu! ![]() Ja tylko dodam, że po prostu jestem zwolennikiem merytorycznej dyskusji. Ludzie mogą mieć różne zdanie i kulturalnie się nim wymieniać. Nie lubię, kiedy w wątku jest tylko klepanie się po pleckach. Cytat:
Oby już tylko do przodu!Czy "normalnie funkcjonować" obejmie też zniesienie ostatniego zakazu po tygodniu? ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że sporo w samopoczuciu kobiety też zależy od tego, jak tż traktuje te zaokrąglone kształty... Mam nadzieję, że pozytywne nastawienie u Ciebie zwycięży ![]() Możliwe, że tak jest A na czym tam u Ciebie stanęło z pracą?W między czasie mały już po śniadaniu, a ja stukam dalej Wiecie co... Zasiadłam wczoraj do kompa na grubsze rozeznanie w temacie wózków zarówno w UK, jak i w Pl. Wiadomo, że sporo modeli i firm znam, ale też przez 4 lata od mojego ostatniego wybierania sporo się zmieniło i słuchajcie... Wiem tyle, że nic nie wiem! A myślałam, że tym razem wybór pójdzie jak z płatka. Wiadomo nie o to mi chodzi, że już wczoraj chciałam ostatecznie zdecydować, jaki model i kolor, ale takiego oczopląsu jakiego dostałam, to się nie spodziewałam Co ta ciąża robi z mózgiem... W sumie jest jeszcze bardzo wcześnie na to wybieranie, ale tak mnie nosi i nie mogę się doczekać, że robię to bardziej dla przyjemności niż z potrzeby na ten moment. Obczaiłam ogromny sklep z wózkami niedaleko mnie i chyba w sobotę będę zwiedzać
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

wrzuciłam na inny serwer, wiec też przy okazji sprawdze czy dłużej sie bedzie utrzymywać

a szczerze powiedziawszy to mialam wrazenie ze bedzie juz z +5 kg 

To będzie mały zbójnik

dzisiaj był ordynator z lekarką i pytał się czy dalej plamię, mówiłam, że takie beżowe resztki. To jutro bedę mieć badanie i jeżeli dalej takie bedą albo wcale to mnie puści do domu 
Wydaje mi się, że sporo w samopoczuciu kobiety też zależy od tego, jak tż traktuje te zaokrąglone kształty... Mam nadzieję, że pozytywne nastawienie u Ciebie zwycięży 
A myślałam, że tym razem wybór pójdzie jak z płatka. Wiadomo nie o to mi chodzi, że już wczoraj chciałam ostatecznie zdecydować, jaki model i kolor, ale takiego oczopląsu jakiego dostałam, to się nie spodziewałam