|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 2
Mnie tam do słodkiego w ogóle nie ciągnie.. Jabłko czy czereśnie lub inne owoce zaspokajają moje potrzeby.. Ale za to ser żółty.. Albo inne dobre rzeczy.. Pizza.. Ajajjaja
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark-ja od kilku dni nie jem słodkiego, ale jak koleżanki przyjadą to coś chcę przygotować. Zamiast tarty zrobię sałatkę ze szpinaku, dynią i żurawiną. Do tego małe zapiekanki z masłem czosnkowym
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem uzależniona od słodkiego a ze od dzis zaczelam dietę to chodze jak na glodzie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem uzależniona od słodyczy. Ale od ponad 2 tygodni nic nie tknęłam! Moim jedynym grzeszkiem są podpłomyki bez cukru.
3h spacerowaliśmy i spociłam się jak świnia. A teraz ma być jeszcze gorzej, 35 stopni. ![]()
|
|
|
#155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie, tu głównie tylko wszywki aczkolwiek nie dwie znajome maja i nie polecają, zle się czują po nich dobrze, że z córcia już lepiej co się odwlecze to nie uciecze, pojedziecie za tydzień ja zapisuje godziny karmien w tel w SMS do męża i zawsze wiem ile razy jadła przez dzień i noc i o której mąż zawsze śmieje się do znajomych, że teraz od żony dostaje SMS z godzinami lub lista zakupów i gdzie te czasy co się pisało non stop Cytat:
ale znalazłam już kilka przepisów na ciasteczka owsiane, więc jutro będę piec u nas po szczepieniu nie najgorzej, mala jest trochę senna, leży to jej się przysnie, przytula się ale nie płacze i gorączki nie ma jak narazie także leniuchujemy dziś we dwie w łóżku moja dzielna dziewczynka!
Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2016-06-22 o 16:44 |
||
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To super ze wszystko ok po szczepieniu, my idziemy za tydzień na drugą dawkę i już się boję choć ostatnio dobrze zniósł |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Zawiozlam posiew do labu, przy okazji zrobioam sobie morfologie. A ze bylo po drodze to skrecilam po semilaca
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
za tydzień nasz wątek obchodzi pierwsze urodziny
|
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
czyli impreza!!! ja juz prawie skonczylam szykowac prezent dla tz. pudelko w róże na dnie cukierki na nich odcisk rąk dzieci i to wszystko przykryte osmioma 7daysami. a niech ma troche slodkosci :p jeszcze tylko karteczka do kokardki i gotowe.
bylam na spacerze po powrocie wzielam prysznic i moze zaatakuje orbitreka jak mloda zasnie. a poki co ide ją kapac. milego wieczorka
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
wow, jak to zleciało!!
będziemy świętować a mi dziś fejs pokazał wspomnienie z tamtego roku - leżałam na plaży na upalnej Majorce z drinkiem w ręku ahh się rozmarzylam a rok później czyt. dziś siedzę w deszczowej Anglii na kanapie z cyckiem na wierzchu i karmie młoda i...jest idealnie !!
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
A mój TŻ mnie rozwalił dzisiaj. Z rana pilnował małej, bo pojechałam do lumpa, a teraz powiedzialam, żeby jej popilnował, bo idę pod prysznic, a TŻ stwierdził, ze cały dzień nic nie robię, tylko ją jemu podrzucam.
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha Polly Twojego tż widzę też fantazja czasem ponosi
![]() Ja na jutro dla męża robię film ![]() Taki na zasadzie wspomnień i ważnych wydarzeń począwszy od dnia , w którym się poznaliśmy aż do dnia jutrzejszego. Oczywiście wszystkie filmowe wydarzenia sprowadzają się do tego,że dzięki temu jest Alicja Zamierzam go rano obudzić, wręczyć mu w ręce Alicję i odpalić film w tv. Ciekawe jak zareaguje...
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, napracowałaś się. Na pewno doceni
![]() Polly, no nieźle, nie podrzucaj ciągle dziecka! Dzisiaj były zakupy to prysznic pojutrze! ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się w nowym wątku i już z nowego domu
, znad zamówionego chińczyka :P Do grupy odchudzającej dołączę, jak uruchomię kuchnię :P Dopiero nam tu założyli sieć, będę Was nadrabiać w przerwach między rozpakowywaniem kartonów. Cudowny czas, choć jest tego tyle, że rozpakowanie ostatniego przewiduję w okolicach jesieni. |
|
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu impreza, jak tu nie pić :-D
Polly - bo Ty przecież nic nie robisz i dopczywasz :p w końcu jesteś na urlopie (co z tego ze macierzyńskim) haha
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
to się w ogóle nie powinno urlop nazywać....
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję "etat macierzyński"
|
|
#170 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dark etat brzmi właściwie
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, o ja niedobra!
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłabym ciastka owsiane bo idę spać dopiero za godzinę co najmniej, ale mje się nie chce....
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A w ciągu dnia brakuje czasu. Jak żyć
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly- też nie rozumiem, jak możesz zostawiać na tak długi okres czasu dziecko!!
![]() Zrobiłam ten placek na jogurcie. Ogólnie bardzo dobry i faktycznie dołożyłam owoce w trakcie pieczenia i nie zapadł się. Jutro zrobię resztę. Dziś mi się już nie chce. Dobranoc
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja córa w końcu padła, musze od nowa ja uczyć zasypiac samej w łóżeczku także płacze i żale są straszne, ale daje rade - suszara, rybki, pielucha na oczy i śpi jak złoto teraz prysznic po całym dniu, uwielbiam!
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Moununit byłabym wdzięczna za przepis na kruche
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- My pół dnia na placu zabaw,Zuzia szczęśliwa
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Eeyesblue - zawsze robie totalna improwizacje i wrzucam co mam. Ale może jednak jutro zrobię i spróbuje pomierzyc co i ile wkładam to dam znać
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Eeyesblue ja robiłam zawsze z tego przepisu i wychodzą dobre a robi się bardzo szybko:
http://niebonatalerzu.blogspot.com/2...siane.html?m=1 |
|
|
|
|
#178 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za karę dalam sobie czadu na orbitreku ;-) Cytat:
![]() No właśnie Urlop taa Etat i to całodobowy No i prezesa trzeba nosić na rękach ;-) Cytat:
Przepis wrzucę jutro bo juz padam ;-) U mnie fit bylo tylko śniadanie i kolacja a reszcie lepiej zapomnieć ;-) Eeyesblue Ja notowalam w aplikacji ale jak karmie co godzinę to czasem mi się nie chce już jej odpalac W tym czasie wole poczytać co u was Dobrze ze juz w porządku po szczepieniu Wyprasowalam górę ciuchów Orbitrek zaliczony Idę spać ;-) Dobranoc
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Oliwka kończy dziś 3 miesiące Ja zjadłam kolację i zaraz pędzę pod prysznic. Ciasta.. mój słaby punkt! Kocham gotować ale ciasta nie zawsze mi się udają a dodam że słodkie uwieeelbiaaam Jutro ciężki dzień.. Zakończenie roku w przedszkolu.. Jako przewodnicząca jestem zmuszona iść.. Ale co za tym idzie zaczynamy cudowny okres wakacji. Koniec z wczesnym wstawaniem z łóżka Cytat:
ja od jutra zaczynam "rozpakowywanie kuchni" ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Moonunit M znów chora?! Bosz.. skąd te chorobska skoro siedzi w domu?? Oby na dobre jej przeszło!
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Idealnie pasuje
Oto mój ulubiony przepis na ciasteczka owsiane. Są cudownie chrupiące http://www.jadlonomia.com/przepisy/u...eczka-owsiane/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Dzisiaj były zakupy to prysznic pojutrze!
Do grupy odchudzającej dołączę, jak uruchomię kuchnię
ja od jutra zaczynam "rozpakowywanie kuchni"