Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-21, 14:57   #3931
lukrecja222
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

boze musze sie komus wyżalic...mogę?
kilka miesiecy temu poznalam faceta na portalu randkowym. Z racji tego, że nie mieszka w Polsce (ale jest Polakiem), nie mielismy okazji sie spotkac. Było dużo maili, czystko koleżeńskich, rozmawialiśmy na różne tematy bez podtekstów. Parę komplementów. To były tlyko maile, ale wyczułam, że jesteśmy do siebie bardzo podobni, wspólne tematy, zdania na różne tematy.
Co tu dużo gadać, zaangażowałam się w jakiś sposób. Podobało mi się, że nie jest nachalny, nie naciska, po prostu sobie pisaliśmy. Ostatnio pisał, że będzie w Polsce, miałam nadzieję, że się spotkamy. Zapytałam o to w mailu. Dziś dostaję wiadomość po prawie miesiącu niepisania (był zajęty), że w PL już był, miał dużo na głowie (to jest akurat prawda) i nie miałby czasu, zeby się spotkac. W dodatku 2 miesiace temu wrócila do niego jego dziewczyna.
Po przeczytaniu dzisiejszego maila ręce mi opadły. Jestem głupia. Po co sobie to wkręciłam, przeciez on tak na dobrą sprawę nie dawał mi żadnych sygnałów. Żal mi, bo naprawdę to fajny facet i czułam nić porozumienia. Wiem, że to tylko pisanie i na żywo mogłoby być zupełnie inaczej. Jestem głupia.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 15:21   #3932
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
kilka miesiecy temu poznalam faceta na portalu randkowym. Z racji tego, że nie mieszka w Polsce (ale jest Polakiem), nie mielismy okazji sie spotkac. Było dużo maili, czystko koleżeńskich, rozmawialiśmy na różne tematy bez podtekstów. Parę komplementów. To były tlyko maile, ale wyczułam, że jesteśmy do siebie bardzo podobni, wspólne tematy, zdania na różne tematy.
Co tu dużo gadać, zaangażowałam się w jakiś sposób. Podobało mi się, że nie jest nachalny, nie naciska, po prostu sobie pisaliśmy. Ostatnio pisał, że będzie w Polsce, miałam nadzieję, że się spotkamy. Zapytałam o to w mailu. Dziś dostaję wiadomość po prawie miesiącu niepisania (był zajęty), że w PL już był, miał dużo na głowie (to jest akurat prawda) i nie miałby czasu, zeby się spotkac. W dodatku 2 miesiace temu wrócila do niego jego dziewczyna.
Po przeczytaniu dzisiejszego maila ręce mi opadły. Jestem głupia. Po co sobie to wkręciłam, przeciez on tak na dobrą sprawę nie dawał mi żadnych sygnałów. Żal mi, bo naprawdę to fajny facet i czułam nić porozumienia. Wiem, że to tylko pisanie i na żywo mogłoby być zupełnie inaczej. Jestem głupia.
Nie jesteś głupia
Po prostu przywiązałaś się w jakiś sposób do niego, do tego Waszego kontaktu i jest Ci smutno, że to się kończy. Swoją drogą zachował się trochę jak d.... Jak można przez miesiąc się do kogoś nie odezwać? Nawet jak ktoś jest zajęty to znajdzie chwilę
On miał dziewczynę? Czy to po prostu była dziewczyna do niego wróciła?
Tak czy siak, dasz radę! Teraz jest Ci przykro, ale to minie, zobaczysz.
Stary 2016-06-21, 15:37   #3933
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Nie jesteś głupia
Po prostu przywiązałaś się w jakiś sposób do niego, do tego Waszego kontaktu i jest Ci smutno, że to się kończy. Swoją drogą zachował się trochę jak d.... Jak można przez miesiąc się do kogoś nie odezwać? Nawet jak ktoś jest zajęty to znajdzie chwilę
chyba pierwszy raz w życiu (a mam prawie 30 lat) poczułam, że znalazłam kogoś podobnego do siebie. Naprawdę miałam nadzieję na coś. Nawet wyjazd za granicę chodził mi po głowie i byłabym w stanie to zrobić, bo tutaj niewiele mnie trzyma.

Poznałam go na portalu randkowym, więc przypuszczam, że w tamtym czasie nie miał dziewczyny... ale teraz już nie wiem o co chodzi i skąd ona się tak nagle wzięła. Czy to była wróciła czy kto to jest.
Ehh.. moje życie to jakajś totalna pustka uczuciowa i to był taki fajny dreszczyk. Czekanie na maile, pisanie, czytanie. Coś fajnego. Ale czekając przez miesiąc! na tego maila czułam się trochę jak torurowana, bo co chwile sprawdzałam pocztę, przez miesiąc dzien w dzien, wyboraźcie sobie to
W dodatku się rozchorowałam, mam gorączkę i zaraz idę do lekarza po zwolnienie. Zalegne w łóżku i już chyba nie wyjdę.
Chyba serio nigdy nikogo nie znajdę.
Stary 2016-06-21, 16:38   #3934
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
Kolejna szczęśliwa trzymam kciuki.

Tez myślałam o nocnym, może kiedyś ;-) marzy mi się jakiś za granicą. Na razie nie mogę się doczekać, a tu jeszcze 2 miesiace. Następnym razem zapraszam do mojej drużyny :-D
Wizaż team
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 16:42   #3935
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
chyba pierwszy raz w życiu (a mam prawie 30 lat) poczułam, że znalazłam kogoś podobnego do siebie. Naprawdę miałam nadzieję na coś. Nawet wyjazd za granicę chodził mi po głowie i byłabym w stanie to zrobić, bo tutaj niewiele mnie trzyma.

Poznałam go na portalu randkowym, więc przypuszczam, że w tamtym czasie nie miał dziewczyny... ale teraz już nie wiem o co chodzi i skąd ona się tak nagle wzięła. Czy to była wróciła czy kto to jest.
Ehh.. moje życie to jakajś totalna pustka uczuciowa i to był taki fajny dreszczyk. Czekanie na maile, pisanie, czytanie. Coś fajnego. Ale czekając przez miesiąc! na tego maila czułam się trochę jak torurowana, bo co chwile sprawdzałam pocztę, przez miesiąc dzien w dzien, wyboraźcie sobie to
W dodatku się rozchorowałam, mam gorączkę i zaraz idę do lekarza po zwolnienie. Zalegne w łóżku i już chyba nie wyjdę.
Zabraniam Ci tak pisać!
Dzisiaj to wszystko jest świeże i boli, ale jutro już będzie lepiej. Zobaczysz. Pozytywne nastawienie to podstawa, pamiętaj. Oczywiście zawsze możesz tutaj napisać, a ja i inne dziewczyny postawimy Cię do pionu
Teraz zadbaj o siebie, zdrowie jest najważniejsze.

Tym gościem się w ogóle nie przejmuj... choć zastanawiający jest wątek dziewczyny, której przecież nie było. Chyba, że nigdy nie rozmawialiście o tym czy ktoś jest w jego życiu. Może facet zwyczajnie szukał rozrywki w internetach, zauważył, że Ty jesteś nim poważnie zainteresowana więc zwiał i jeszcze zasłonił się dziewczyną. Elegancko
Stary 2016-06-21, 17:23   #3936
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Zabraniam Ci tak pisać!
Dzisiaj to wszystko jest świeże i boli, ale jutro już będzie lepiej. Zobaczysz. Pozytywne nastawienie to podstawa, pamiętaj. Oczywiście zawsze możesz tutaj napisać, a ja i inne dziewczyny postawimy Cię do pionu
Teraz zadbaj o siebie, zdrowie jest najważniejsze.

Tym gościem się w ogóle nie przejmuj... choć zastanawiający jest wątek dziewczyny, której przecież nie było. Chyba, że nigdy nie rozmawialiście o tym czy ktoś jest w jego życiu. Może facet zwyczajnie szukał rozrywki w internetach, zauważył, że Ty jesteś nim poważnie zainteresowana więc zwiał i jeszcze zasłonił się dziewczyną. Elegancko
próbuje sobie tłumaczyć, że on to traktował czysto koleżeńsko. Ten jego dzisiejszy mail był taki jakby nigdy nic, jakby nic się nie stało. Przekazał info o tej dziewczynie i potem kolejne wątki poruszał.
No ale ten fakt, że był w PL i nawet mi nie powiedział nie zależy mu po prostu. A ja od miesięcy czekałam aż przyjedzie do PL. Nie pytałam go tak wprost czy kogoś ma, bo był na portalu randkowym, więc wyszłam z założenia, że nie... dla mnie to było logiczne.

Wróciłam od lekarza, mam zapalenie gardła. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia. A wracając kupiłam pełną siatkę słodyczy, coli i lodów i będe jeść Czuję się żałośnie. Stara baba, a zachowuję się jak nastolatka.

Dzięki za wsparcie dziewczyny, fajnie mieć takie miejsce
Stary 2016-06-21, 17:29   #3937
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
próbuje sobie tłumaczyć, że on to traktował czysto koleżeńsko. Ten jego dzisiejszy mail był taki jakby nigdy nic, jakby nic się nie stało. Przekazał info o tej dziewczynie i potem kolejne wątki poruszał.
No ale ten fakt, że był w PL i nawet mi nie powiedział nie zależy mu po prostu. A ja od miesięcy czekałam aż przyjedzie do PL. Nie pytałam go tak wprost czy kogoś ma, bo był na portalu randkowym, więc wyszłam z założenia, że nie... dla mnie to było logiczne.

Wróciłam od lekarza, mam zapalenie gardła. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia. A wracając kupiłam pełną siatkę słodyczy, coli i lodów i będe jeść Czuję się żałośnie. Stara baba, a zachowuję się jak nastolatka.

Dzięki za wsparcie dziewczyny, fajnie mieć takie miejsce

Głowa do góry i nawet nie próbuj go usprawiedliwiać. Od razu widac, że to podejście typu to, że nie powiedziałem, że jestem wolny nie oznacza, że nie mam dziewczyny. I że niby to oczyszcza go z winy, phi.

Szkoda nerwów na takie egzemplarze.
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-21, 19:50   #3938
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:

To ,że przez internet wydawał się jakiś super i dla Ciebie nie oznacza ,że gdybyście się spotkali Twoje wyobrażenia by nie prysły. Często kobiety budują sobie nie realny obraz kogoś. Dużo facetów siedzi za granicą i pisze z nudów na takich portalach. Po co Ci taki oszust?!
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-21, 20:15   #3939
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma-linka Pokaż wiadomość
To ,że przez internet wydawał się jakiś super i dla Ciebie nie oznacza ,że gdybyście się spotkali Twoje wyobrażenia by nie prysły. Często kobiety budują sobie nie realny obraz kogoś. Dużo facetów siedzi za granicą i pisze z nudów na takich portalach. Po co Ci taki oszust?!
wiem, dlatego też miałam nadzieję, że się spotkamy jak będzie w Polsce i coś się wyklaruje albo i nie, żeby nie żyć wyobrażeniami.
Stary 2016-06-22, 00:23   #3940
Maja102
Zakorzenienie

Bylam na kawie z koleżanką, potem na flamenco, jutro znowu tance... nie mam czasu na nic,nie dosypiam, ale fajnie jest
Stary 2016-06-22, 10:45   #3941
doriiska
Zakorzenienie

Jednak latem jest wiecej opcji fajnego spędzania czasu, też nie narzekam na nudę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-22, 11:07   #3942
201610130935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
Jednak latem jest wiecej opcji fajnego spędzania czasu, też nie narzekam na nudę
Latem po prostu ma się więcej chęci na wszystko
201610130935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 12:17   #3943
Maja102
Zakorzenienie

Zimą tylko bym jadla i spala
Stary 2016-06-22, 13:17   #3944
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Nie jesteś głupia
Można można. ja miałam kiedyś tak że spotkałam sie z facetem w lutym. Potem tylko gadaliśmy, w marcu, kwietniu, maju, potem ze 2 miesiace sie nie odzywał. Z innym poznanym na portalu randkowym w lutym gadałam tylko bez spotkania do maja. Tez był kontakt tez sie zaangażowałam. W czerwcu i lipcu coraz mniej pisaliśmy. W sierpniu sie dowiedziałam że ma dziewczyne i że ją kocha. Pamietam że cieżko mi było potem sie pozbierać bo fajnie mi sie z nim pisało, taka nić porozumienia była. Tyle pisania i tu takie coś.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 13:20   #3945
201610130935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Można można. ja miałam kiedyś tak że spotkałam sie z facetem w lutym. Potem tylko gadaliśmy, w marcu, kwietniu, maju, potem ze 2 miesiace sie nie odzywał. Z innym poznanym na portalu randkowym w lutym gadałam tylko bez spotkania do maja. Tez był kontakt tez sie zaangażowałam. W czerwcu i lipcu coraz mniej pisaliśmy. W sierpniu sie dowiedziałam że ma dziewczyne i że ją kocha. Pamietam że cieżko mi było potem sie pozbierać bo fajnie mi sie z nim pisało, taka nić porozumienia była. Tyle pisania i tu takie coś.

Ja piszę max tydzień. Nie lubię lecieć na randki po 1 rozmowie, ale nie znoszę przeciągania. Raz gadałam z super facetem, który nigdy nie miał czasu, zauroczyłam się na tyle, że z nikim innym nie pisałam (młoda byłam). Zmarnowałam 3 miesiące.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-22, 14:03   #3946
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaArcyksiezniczka Pokaż wiadomość
Ja piszę max tydzień. Nie lubię lecieć na randki po 1 rozmowie, ale nie znoszę przeciągania. Raz gadałam z super facetem, który nigdy nie miał czasu, zauroczyłam się na tyle, że z nikim innym nie pisałam (młoda byłam). Zmarnowałam 3 miesiące.
to prawda, lepiej się spotkać po kilku mailach. Gdyby nie odległość to też bym się spotkała, a tak to pisaliśmy miesiącami, a ja się wkręcałam :/
Stary 2016-06-22, 14:39   #3947
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
to prawda, lepiej się spotkać po kilku mailach. Gdyby nie odległość to też bym się spotkała, a tak to pisaliśmy miesiącami, a ja się wkręcałam :/
Ja spotykam sie po 10-14 dniach, ostatnio po miesiacu pisania ale bardzo udane spotkanie. Najlepsze na jakim byłam
Stary 2016-06-22, 16:36   #3948
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja spotykam sie po 10-14 dniach, ostatnio po miesiacu pisania ale bardzo udane spotkanie. Najlepsze na jakim byłam
no to super
ja widzę, że większość facetów od razu chce się spotkać. Nie chce im się pisać wiadomości, nie chce im się nawet uzupełnić profilu.
Stary 2016-06-22, 16:52   #3949
katrina1991
Zadomowienie

Mam wyrzuty sumienia, że go tak potraktowałam, tzn. wysłałam mu tą pożegnalną wiadomość. Przeczytał, nie odpisał. Z drugiej strony co innego mogłam zrobić? Tydzień wcześniej nocowałam u niego, a on nie przyjął zaproszenia na fb. Poczułam, że według niego nie zasługuje nawet na wiedzę, co dzieję się u niego w życiu.
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-22, 17:29   #3950
MonnieB
Zakorzenienie

Wysłałaś mu pożegnalna wiadomość? Wow.
Nie lubię być taka dosadna ale myślisz że jeśli facet nie przejął się twoim zaproszeniem ani nie pofatygowal się żeby do ciebie napisać, to na prawdę chociaż trochę przejął się pożegnalna wiadomością? Nie sądzę. Pewnie nawet całej nie przeczytał. Nie rób sobie nadziei że on ma jakieś uczucia bo nie ma na pewno i ja na twoim miejscu bym w ogóle usunęła jego numer itd, po co się dręczyc ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-06-22, 17:48   #3951
Tolvaj
Rozeznanie

katarina, nie obraź się, ale chyba masz jakiś problem.... Strasznie szybko się angażujesz, to już chyba któraś Twoja znajomość, która tak krótko trwała, a Ty to przeżywasz, jakby rozpadł Ci się długoletni związek. Jeśli dobrze pamiętam, to nigdy nie byłaś w związku? Mówię o prawdziwym związku, a nie spotykaniu się miesiąc i olaniu Cię przez faceta. Robisz sobie dużą krzywdę.
Tolvaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 17:56   #3952
201610130935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katrina1991 Pokaż wiadomość
Mam wyrzuty sumienia, że go tak potraktowałam, tzn. wysłałam mu tą pożegnalną wiadomość. Przeczytał, nie odpisał. Z drugiej strony co innego mogłam zrobić? Tydzień wcześniej nocowałam u niego, a on nie przyjął zaproszenia na fb. Poczułam, że według niego nie zasługuje nawet na wiedzę, co dzieję się u niego w życiu.

Kurde, niektóre dziewczyny z rozstaniowego nie piszą tak dramatycznie, a najczęsciej rozpaczają z powodu rozpadu paroletnich związków. Ja bym się zastanawiała, czy pożegnalną wiadomość w ogóle pisać do ex, po zerwaniu długiego związku, a Ty wysyłasz ją do gościa, którego ledwie znałaś. Serio, odpuść sobie, wieje desperacją na kilometr.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:

Wiesz, myślę że gościu miał dziewczynę alb chodził z kimś i byłaś taką rozrywką na boku. Gdy miało dojść do spotkania to może stchórzył albo nie planował nic na poważnie.

W każdym razie, ja już po mailach się nie wkręcam, a jak ktoś mieszka daleko, to nawet nie odpisuję - szkoda mi czasu.
Stary 2016-06-22, 18:05   #3953
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
no to super
ja widzę, że większość facetów od razu chce się spotkać. Nie chce im się pisać wiadomości, nie chce im się nawet uzupełnić profilu.
Masz racje. Niektórzy wrzucą zdjecie z gołą klatą, w profilu uzupełnia jedynie " singiel" i jakie jezyki zna, czasem wpisze jeszcze "przekonaj sie " albo "zapytaj" widac że założył profil byle jak by zrobić rekonesans i najlepsze jak od razu proponuje spotkanie. Jakos wole jak facet bardziej sie przyłoży do wypełniania profilu bo to znaczy że faktycznie szuka. Obca " goła klata" jakoś mnie nie jara. Wole popisać, przeczytać co napisał w profilu. Poza tym czesto okazuje sie że taki facet jest analfabetą bo takie byki zrobi podczas wypełniania że łatwo przeprowadzić odsiew i zaoszczedzić czasu. Nie wyobrażam sobie spotkać sie z kimś kto ma 30 lat i pisze " stobom"" puzno", "nie morzesz", " meszczyzna", "skond" itd. - no po prostu nie. Mój mózg wtedy krzyczy. Niby zwykła ortografia ale zaoszczedzam czas na odpisywaniu na pierwsza wiadomosc. Jestem przeczulona na tym punkcie.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Tolvaj Pokaż wiadomość
katarina, nie obraź się, ale chyba masz jakiś problem.... Strasznie szybko się angażujesz, to już chyba któraś Twoja znajomość, która tak krótko trwała, a Ty to przeżywasz, jakby rozpadł Ci się długoletni związek. Jeśli dobrze pamiętam, to nigdy nie byłaś w związku? Mówię o prawdziwym związku, a nie spotykaniu się miesiąc i olaniu Cię przez faceta. Robisz sobie dużą krzywdę.
Katrina moze lepiej nie spedzaj z nimi nocy skoro wiesz że tak szybko sie angażujesz? Wez na luz, łatwiej wtedy olać skoro nie masz pewnosci że facet zdążył sie zaangażować w znajomość. Mniej bedziesz płakać. A po tamtym ostatnim cos zauważyłam że zbyt zaangażowany to nie był. Kontakt mieliscie średni. Z tego co pamietam 2 spotkania wiec to faktycznie nieco dziwne tak sie angażować po JEDYNIE dwóch spotkaniach.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-06-22 o 18:17
Stary 2016-06-22, 18:47   #3954
danana
Zadomowienie

Cytat:

Nie martw sie!Ja wiem ze jest ci przykro,sama mialam kilka takich sytuacji..łatwo sie komus powie''że to tylko pisanie'' ale czlowiek w jakiś sposob sie przywiazuje, ma jakąś nadzieje ale głowa do góry!
Najlepiej zajmij czyms mysli,a poznasz kogos fajnego na pewno

a jesli można spytac,skad był?Tez kiedys pisałam z facetem zza granicy i pisalo sie super tak na luzie ale naprawde ta rozmowa była... jakas,opowiadal duzo gadalismy mial podobne poglady a pozniej jakos to przygasło ..tez podejrzewam że albo mial dziewczyne a pisanie z dziewczynami traktowal jako zabawe albo wrócił d odziewczyny bądź jakąś poznał .
Może to ten sam
danana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 19:09   #3955
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje. Niektórzy wrzucą zdjecie z gołą klatą, w profilu uzupełnia jedynie " singiel" i jakie jezyki zna, czasem wpisze jeszcze "przekonaj sie " albo "zapytaj" widac że założył profil byle jak by zrobić rekonesans i najlepsze jak od razu proponuje spotkanie. Jakos wole jak facet bardziej sie przyłoży do wypełniania profilu bo to znaczy że faktycznie szuka. Obca " goła klata" jakoś mnie nie jara. Wole popisać, przeczytać co napisał w profilu. Poza tym czesto okazuje sie że taki facet jest analfabetą bo takie byki zrobi podczas wypełniania że łatwo przeprowadzić odsiew i zaoszczedzić czasu. Nie wyobrażam sobie spotkać sie z kimś kto ma 30 lat i pisze " stobom"" puzno", "nie morzesz", " meszczyzna", "skond" itd. - no po prostu nie. Mój mózg wtedy krzyczy. Niby zwykła ortografia ale zaoszczedzam czas na odpisywaniu na pierwsza wiadomosc. Jestem przeczulona na tym punkcie.[COLOR=Silver]
mam dokładnie tak samo. Nic mnie tak nie zniechęca jak zdjęcia bez koszulki, na tle samochodów/basenów z palmami (generalnie wszystkiego czym można się pochwalić) i nieznajomość ortografii. Ktoś taki od razu u mnie odpada... masakra.
Nawet sobie na profilu wpisałam, że szukam kogoś, kto potrafi poprawnie pisać, bez błędów ortograficznych. I dostałam parę wiadomości, że ktoś jest dyslektykiem haha.
Jakby ciężko było wpisać w worda, który poprawia automatycznie. Rozumiem, że jest coś takiego jak dysleksja, ale wychodzę z założenia, że można się przyłożyć, poświęcić chwilę i postarać. No ale po co?

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
Nie martw sie!Ja wiem ze jest ci przykro,sama mialam kilka takich sytuacji..łatwo sie komus powie''że to tylko pisanie'' ale czlowiek w jakiś sposob sie przywiazuje, ma jakąś nadzieje ale głowa do góry!
Najlepiej zajmij czyms mysli,a poznasz kogos fajnego na pewno

a jesli można spytac,skad był?Tez kiedys pisałam z facetem zza granicy i pisalo sie super tak na luzie ale naprawde ta rozmowa była... jakas,opowiadal duzo gadalismy mial podobne poglady a pozniej jakos to przygasło ..tez podejrzewam że albo mial dziewczyne a pisanie z dziewczynami traktowal jako zabawe albo wrócił d odziewczyny bądź jakąś poznał .
Może to ten sam
dziękuję Nadal jest mi mega przykro i jakoś tęsknię, ale staram się sobie to jakoś poukładać.

Edytowane przez lukrecja222
Czas edycji: 2016-06-22 o 19:12
Stary 2016-06-22, 19:22   #3956
danana
Zadomowienie

Wiecie co zauwazylam?Że strasznie mało jest fajnych,przystojnych facetów!Nawet na ulicy rzadko spotykam ..
I nie mowie tutaj o nie wiadomo jakich mecyjach, ale po prostu fajny,wysoki zadbany przystojny przyjemny facet-mega rzadko nawet widuje na oczy
a dzisiaj miałam sen taki hmm... ze jak sie obudziłam to mi było szkoda
Sen z wysokim facetem
Pośnic zawsze mozna
Stary 2016-06-22, 19:26   #3957
December12
Rozeznanie

Też żałuję. Jak mieszkałam w Skandynawii to właśnie wielu takich widywałam, a u nas z tym gorzej. Widuję mnóstwo bardzo ładnych dziewczyn z niezbyt zadbanymi facetami, z nadwagą itp. Chociaż wiadomo, że fajniejszy przeciętniak z dobrym, ciekawym charakterem niż przystojniak, który nie ma nic do powiedzenia.
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 19:35   #3958
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez December12 Pokaż wiadomość
Też żałuję. Jak mieszkałam w Skandynawii to właśnie wielu takich widywałam, a u nas z tym gorzej. Widuję mnóstwo bardzo ładnych dziewczyn z niezbyt zadbanymi facetami, z nadwagą itp. Chociaż wiadomo, że fajniejszy przeciętniak z dobrym, ciekawym charakterem niż przystojniak, który nie ma nic do powiedzenia.

Wiadomo,jasna sprawa też to zawsze było dla mnie wazniejsze i jest nadal
tak po prostu pisze bo tez zaobserwowalam ,zreszta ludzie zza granicy tez czesto zwracaja uwage na to że sporo u nas ładnych dziewczyn,stylowych a faceci..słabo
Stary 2016-06-22, 20:03   #3959
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
Wiadomo,jasna sprawa też to zawsze było dla mnie wazniejsze i jest nadal
tak po prostu pisze bo tez zaobserwowalam ,zreszta ludzie zza granicy tez czesto zwracaja uwage na to że sporo u nas ładnych dziewczyn,stylowych a faceci..słabo
Polacy są niestety mało przystojni... dlatego uwielbiam wyjeżdżać za naszą zachodnią granicę, Niemcy to raj

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 20:07   #3960
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Dawno mnie tu nie było, witam Was drogie Panie :P

Co ja za typów spotykam to masakra... Ostatni mega pozytywny, super facet. Szmery - bajery, nawet flirt był. Randka mega udana, no full wypas. Nawet dowód mi swój pokazał, a jak. Moje drugie oblicze stalkera nie pozwoliło mi siedzieć bezczynnie. Znalazłam go na fb (oczywiście swoich prawdziwych danych nie miał wpisanych) i co - ma dziewczynę. Umawiam się na kolejne spotkanie, pokazuje mu jego profil na fb i pytam się dlaczego mnie okłamał. A on nadal twierdzi, że jest singlem. Po prostu ręce opadają :P

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości