![]() |
#481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Hejka,
wpadłam na chwile do Was za potrzebą ![]() ![]() Macie gdzieś linka do testów fotelików? Bo szukam i coś znalazłam ale nie wiem czy to jest to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Fotelik.info Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-06-22 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W takich chwilach naprawde doceniam poświęcenie przyszłych mam. Wiadome dla bezpieczeństwa dziecka zrobi sie wszystko ale nie każdy tak ma (czyt. ostatnie opowieści Żony i Piernika...)
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo bardzo sie mi to podoba ![]() Cytat:
![]() Paintester? co to ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdaje sie ze chodziło o Pinterest – serwis społecznościowy przeznaczony do kolekcjonowania i porządkowania zebranych materiałów wizualnych. Uwielbiam, korzystam z przepisów i DIY Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Orange pewnie chodziło o to:
https://pl.pinterest.com/ Uwielbiam tam zaglądać ![]()
#487 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Też lubię pinteresta.
![]() Chyba znalazłam meble do naszego nieustawnego pokoiku, w BRW. Wyglądają ok na żywo. Jeszcze mierzymy i rozkminiamy, ale na jutro planowany jest zakup. <3 Cieszę się, bo z tymi na wymiar słabo jeśli chodzi o terminy, a i ceny zniechęcające jak na razie. Od łażenia po sklepie rozbolała mnie okropnie głowa, ale i tak jestem rada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znowuzapomnialam Fajne te koszulki ![]() ![]() Virginia jak mogłam nie wspomnieć o Twojej pięknej córeczce.. jest zjawiskowo śliczna
![]() |
#490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://pinterest.com/ I wpisujesz np Bathroom inspirations i miłej zabawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama też mam trochę mebli z brw bo te na wymiar wychodzily zdecydowanie za drogo - plus taki, że nie żal wyrzucać przy wymianie hehe
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że jest polska wersja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Miało być wszystko białe, ale teraz chcemy białe kombinowane z wenge, będzie mniej monotonnie. ![]() Cytat:
No właśnie, jakby co to tak żal nie będzie, cenowo wychodzi spoko, a jeszcze w tym tygodniu w BRW jest szafowa promocja. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Bobk mamy nie słucha. Taty zresztą też. Oby pt Przetrwać te 5-6 tyg i jak chce świat oglądać to proszę bardzo. Ale pod koniec lipca dopiero. |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Pierniku - cieszę sie, ze u Ciebie wszystko tak pozytywnie, czekałam na takie wieści
![]() Ja tez po wizycie pozytywnie. Ktg na 5+. Po badaniu lekarz był bardzo zadowolony i zdziwiony co musiałam wcześniej narozrabiać ze tak to wyglądało (serio nic :P) i ze w przeciągu dwóch tygodni jest taka zmiana. Powiedział ze wszystko sie podniosło i szyjka twarda. Nie mierzył bo nie było sensu. Mała wazy ok 1700, wszystko w porządku i już druga wizytę z rzędu zasłania sie raczka. Teraz wizyta za trzy tygodnie. Luteina tylko na noc. Pytałam o basen ale mówił ze przy takich temu bedzie dużo bakterii i po co mam przyjść pózniej z zapalaniem... Wiec już sie zamykam i wytrzymam :P mówił żeby nie przesiadywać teraz w te upały bo sie naczynia rozszerzają mocno no i uważać na żylaki - leżeć w miarę możliwości z nogami do gory lub np chłodzić w wannie nogi czy stopy. Ogólnie był zadowolony. Mówił ze już jedna dzisiaj posłał do szpitala... TZ zrobił mi niespodziankę bo skończył o 14 i pojechał ze mną i na szkole rodzenia i na wizytę ![]() ![]() ![]() Gratuluje pozostałych wizyt. Żona - współczuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |||||
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam Was, a bylo ciezko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o fuuuu :P oby jednak nie ![]() Jabluszkiem nie pogardze ![]() Cytat:
ooo, czekamy na foteczki ![]() Cytat:
![]() Graty ![]() Ja bylam dzis z Tz na malych zakupach ![]() Na gwiazdke dostalam depilator browna , a mieli wtedy taka promo, ze jak sie wyslalo kod z pudelka to wysylali bon zakupowy do Esotiq. I takim sposobem mialam do wydania 150zl do konca czerwca. Zwlekalam z tym dlugo, ale dzis zakupilam 2 staniki do karmienia i jedne majteczki do kompletu ![]() Zadowolona jestem z zakupow, ale nalazilam sie jak juz dawno :P Tymczasem dobranoc ![]()
![]() |
#498 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do gondoli to chyba zależy od dziecka... ja bym chciała, żeby mi Gosia pojeździła w gondoli przynajmniej 4-5 miesięcy, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie na sr nie trzeba było mieć zaświadczenia od lekarza... ale też ćwiczenia nie są obowiązkowe. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój lekarz mówił, że w 100% bezpieczny w ciąży jest Erazaban. I ja go stosuję gdy mi paskuda wychodzi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My byliśmy na sr, później w pepco (kupiłam maxi za całe 40zł ![]() Na sr spoko, ale jednak głównie jest nastawione na poród naturalny... od przyszłego tyg będę chodziła 2 razy w tygodniu, żeby zdążyć ze wszystkimi zajęciami. Generalnie pomału do mnie dociera, że jeszcze jakieś 4 tygodnie i Mała będzie z nami...
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Nadrobiłam ![]() Orange_tree współczuje przymusowego remontu ![]() Afrodita ![]() Piernik Torunski ![]() U mnie w ogrodzie zaczęły dojrzewać maliny i czereśnie ![]() ![]() ![]() slo_nk_o ![]() zonamojegomeza ![]() Ja też dziś po wizycie... mój organizm szykuje się na poród ![]() Na dodatek z mężem kompletnie nie potrafimy się dogadać ![]()
#500 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
To świetnie, że na wizycie wszystko ok. ![]() Duża mała. ![]() Miło, że TŻ był z Tobą, dobrze że ma ogarnięty temat kąpieli. ![]() Cytat:
Fajnie, że zakupy udane. ![]() Cytat:
4 tygodnie, wow, to jest niesamowite. ![]() To ile łącznie jest planowanych spotkań w SR, chyba dużo? ![]() Erazaban u mnie też paprał, ale słyszałam od innych osób, że im się super sprawdził i skrócił czas leczenia. Cytat:
To mam nadzieję, że teraz też dobrze pójdzie dotrwanie jak z Miko. ![]() I że mąż Ci ułatwi jak najbardziej, wytłumacz mu jak to wygląda z samopoczuciem, z tymi upałami jest masakra, mój mąż też się dziwi że ledwo idę i się niecierpliwi. :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() My mieliśmy faceta do łazienki z polecenia- pierwszą łazienkę na parterze zrobił pięknie, aż znajomi nie mogli się nadziwić że tak ładnie a górna łazienka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co położna miała na myśli mówiąc "fajne efekty"? Tzn że nie było nacięcia krocza? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ojej współczuję twojej mamie ![]() ![]() Asicuha kocyk wstawię, jak tylko zrobię zdjęcie ![]() My dziś cały dzień na zakupach, a raczej oglądaniu bo nic nie kupiliśmy ![]() ![]() Idę spać dokończe Was jutro. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#502 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() Koniecznie musisz zmienić nastawienie !! Żadne podtrzymanie nie będzie nam potrzebne i tego się trzymamy. Nie możesz się dolowac kochana. Musisz walczyć za dwoje ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Ja dziś cierpię na bezsenność. W nocy zepsuła się spluczka u nas. Jakby problemów było mało. Woda się lala pół nocy. Jak poszłam siku dopiero to zauważyłam .... Także wszystko szlag trafia w tej łazience .... a mnie tak brzuch dziś złośliwie napierdziela ze czuje ze ten remont mnie przenośnie... Jutro idę zamówić okno do łazienki bo podobno 3 tyg minimum się czeka. Ehh oby Jasiek poczekał na koniec remontu bo serio się zalamie ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
||
![]() ![]() |
![]() |
#503 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ile szyjka ma mm u Ciebie? Cytat:
świetne wieści u Ciebie..czyli już schodzisz z luteiny? przyjmowałaś w dzień i na noc do tej pory? mnie trochę wystraszyło to odstawianie od 34tc.. Cytat:
![]() a co masz na myśli mówiąc,że organizm przygotowuje się do porodu? coś konkretnie lekarz zauważył? czasami jest tak,że partner / mąż czegoś nie widzi, bo kobieta wykonuje pewne czynności.. dobrze jest wtedy odpuścić to co mniej ważne i niech się dzieje wola nieba.. może "brak czystych ubrań w szafie albo pieczywa na śniadanie" otworzy mu oczy i wtedy zobaczy jak wiele rzeczy robisz Ty.. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | ||
Zadomowienie
|
Hej! Pół nocy nie spałam, tak mnie głowa bolała. Wzięłam Paracetamol, ale słabo pomagał. :P Wstałam po 6, bo jedziemy na usg prenatalne, co prawda wyjeżdżamy o 8, ale nim ogarnę wszystkie rzeczy z pomiarami, insuliną, to trochę trwa. :P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję. ![]() Oby to wszystko łatwo poszło i Jasiek spokojnie sobie siedział. ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- To jest ta szafa o cudownych wymarzonych wymiarach. ![]() http://www.brw.com.pl/katalog-produk...zafa-nepo.html (wenge/biała chyba, jeszcze kombinuję z kolorami) Do niej biurko do kompletu. http://www.brw.com.pl/katalog-produk...urko-nepo.html Regał od razu też na przyszłość. :P http://www.brw.com.pl/katalog-produk...egal-nepo.html I łóżeczko i fotel z Ikei, bo pod tym względem BRW nic nie oferuje interesującego. :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do lazienki... Boziu, niech to przeznaczenie juz odpusci Tobie i niech sie wszystko dobrze w czasie zepnie, bo na prawde jakas masakra sie dzieje, trzymam kciuki za sprawny remont i mniej intensywnych dni w pracy! ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybki powrot do domku i swojego lozka! ![]() Jakie plany na dzis macie Dziewczyny? ![]() U mnie raczej leniwy dzien... tylko musze szybko sniadanko sobie zrobic, bo juz mnie ssie :P
Dbam o siebie! ![]() Mani hybrydowy <3 Edytowane przez asicuha Czas edycji: 2016-06-23 o 07:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Jeszcze kilka nocy jak trzy ostatnie i będę wyglądać jak zombie i tak tez sie chyba będę zachowywać.
![]() Dzis moje koty w nocy dały takiego czasu, ze zastanawiam sie dzisiaj czy nie zrobić na obiad "cielecinki" w pięciu smakach.... Pózniej pisklęta mew - a te tutaj sa gigantycznych rozmiarów - darły mordę tak, ze gdybym wiedziała gdzie sa to dołączyłyby do tych pięciu smaków tez A teraz szykuje sie do pracy choć bardzo mi sie nie chce. Mam nadzieje, ze dzis nie ma duzo ludzi na interview bo mogę byc mało sympatyczna.... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#508 | |||
Raczkowanie
|
Witamy się z czkawką Tosi
Dziś 32+0 Super sprawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetne mebelki ![]() ![]() Gratuluję kolejnego tygodnia Artka ![]() Cytat:
![]() Dziś przyjdzie kolega męża z narzeczoną zapraszać na wesele ![]() ![]() Później czeka mnie kurs na pocztę. Posadziłam wczoraj kwiaty na balkonie... Lepiej późno niż później ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]()
Nasze maleństwo ![]() Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-06-23 o 07:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez bym cos upiekla, ale pomyslu brak :/
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/milky-way-40
Biszkopt: Mąki daję o 1 łyżkę więcej niż w przepisie (1 szkl+1 łyżka = 180g) ![]() Dodaję 7 łyżek oliwy Biszkopt piekę w 190 stopniach przez 40min. Aaa i odkryłam że dobrze jest po przekrojeniu nasączyć biszkopt gorzką herbatą, bo inaczej wychodzi za suchy. Masa: ja daję trochę mniej mleka w proszku.. nie wiem czy korzystasz z wagi kuchennej, jeśli tak to 260-270g u mnie jest idealnie Zamiast margaryny daję masło, ilość bez zmian Polewę posypuje delikatnie wiórkami kokosowymi I to na tyle ![]()
Nasze maleństwo ![]() Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-06-23 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.