|
|
#4441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 23:08 |
|
|
|
#4442 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *![]()
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
BiiiBiii: Ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ![]() Spełnienia marzeń oraz wiele szczęścia i radości w życiu
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
biiibiii- ode mnie również serdeczne życzonka! rozmachu w marzeniach i sukcesów w ich spełnianiu!!
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
mam wielką prośbę. Spotkała mnie znów trudna sytuacja i chciałabym, abyście się wypowiedziały na ten temat. Poniżej link: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post6200081 Dzięki za pomoc
|
|
#4446 |
|
Zadomowienie
|
Biii
sto lat!!!
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii Wszystkiego Najlepszego
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Biii Wszystkiego Najlepszego
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam prośbe
prosze mi tu zagłosowac ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/mojezdjecie661 nigdy w zyciu nic nie wygrałam :')
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
ojej dziewczynki !!!!
dziekuje wam z całego serducha za zyczonka!! ![]() jestescie przekochane !!!! ![]()
|
|
|
|
#4451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przyłączam się do życzeń dochodzę do wniosku, że mało mi imprez
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
irm, zaglosowalam
![]() bii wszystkiego najlepszego
|
#4453 | |||
|
Rozeznanie
|
Tak na poczatek to
Biiibiii wszystkiego najlepszego, zdrowka szczescia i spenienia marzen Dla wszystkich dziewczynek serdeczne zyczenia noworoczne Udalo mi sie przebrnac przez wszystko co napisalyscie kiedy mnie nie bylo a przyznam ze bylo tego sporo... Witam nowe kolezanki ![]() Cytat:
Od najblizszego poniedzialku Jak zwykle... ![]() Ty nie masz z zczego Kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to teraz co u mnie A troche tego bylo... Dlategotez nie bylo mnie tutaj dlugo, nie mialam nawet czasu wlaczyc komputera...Wszystko zaczelo sie w srode w drugi dzien swita... Poszlam sobie do pracy no i po pracy znajomi mowia "Idziemy na piwo". No to idziemy... Polozylam sie spac ok 5, spalam moze jakies 6h bo mnie mama rano obudzila... W czwartek znowu do pracy, wrocilam przed 6, pospalam znowu do 12... Poszlam do fryzjera (ktory zrobil mi taki koszmar na glowie ze od razu poszlam do H&M i zrobilam zapas opasek do wlosow i teraz chodze na zmiane bo mam gzywke nie do przezycia) no i zadzwonil kolega ze idziemy na rynek, no to idziemy... Poszlam pobawilam sie (pierwszy raz od dawna a weekend bo wzielam sobie wolne w drugiej pracy i nie musialam isc w sobote) wrocilam do domu przed 4, rodzice wyjezdzali nast dnia na sylwka wiec obudzili mnie o 9 zeby sie pozegnac, oczywiscie jeszcze sie z nimi poklocilam... No ale nic, chata wolna to trzeba zrobic impreze... Znowu polozylam sie o 5, o 10 obudzil mnie kolega, ze on chce cos zjesc... pokazalam mu lodowke i chcialam isc dalej spac ale nie moglam zasnac... :/ No i nie zasnelam :/ Wyszlam z domu, pojechalam do mojej mamy do pracy posprzatac (robie to co tydzien) wrocilam do domu, przebralam sie zrobilam mocniejszy makijaz i do pracy. Myslalam ze bedzie luz, ze sobie spokojnie poumieram w pracy a tu ile ludzi sie zwalilo(robili proby sylwestra polsatu na rynku), sciagneli dwoch dodatkowych barmanow, dj, otwarli duzy parkiet(co sie NIGDY nie zdaza w niedziele....) A my z kolezanka ok 2 przestalysmy wynosic zamowienia na sale a zaczelysmy znosic szklanki tylko, bo na dolnym naszym barze ich nie bylo, barmani lali drinki gdzie sie dalo... Masakra jakas, strasznie sie nalatalam, padnieta bylam niemilosiernie Jeszcze jedna ciekawostka, przyszli Ewa Szabatin (z tanca z gwiazdami) i Michal Pirog (z po prostu tancz) Ten Michal strasznie sympatyczny (ale bardzo niski) za to ta Ewa bardzo niemila w odbiorze, taka zimna s..a. Ale tanczyla fajnie Wyszlismy po 6, polozylam sie spac przed 7, wstalam ok 10.30, spakowalam sie, pojechalam do Rytra na sylwestra (2h autobusem), od razu rum z cola, jakies tance, ogolnie bardzo sympatycznie bylo polozylam sie o 5, obudzili mnie o 11, rodzice po mnie przyjechali, wrocilam do Krk i na 19 do pracy... Jeszcze po pracy sie na nocny spoznilysmy z kolezanka wiec czekalysmy na pierwszy tramwaj o 5, polozylam sie o 6 i wstaje i tak patrze a tu ciemno na polu... Sobie mysle co jest... Okazalo sie, ze przespalam caly dzien i jest godzina 19... Ogladnelam jakis film i poszlam znowu spac... W czwartek obudzilam sie z 39stopniami goraczki, szybko jakas aspiryna, jak wchodzilam do pracy mialam tylko stan podgoraczkowy Teraz zostal mi juz tylko kaszel i bol gardla... Miazga, takiego tygodnia to ja dawno nie mialam...Kurcze zaraz musze sie zebrac do sklepu bo nie mam nic do jedzenia w pracy... Nie chce mi sie wychodzic na to zimno... :/ |
|||
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
Goska szalejesz :P
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
Co za atrakcje
porównując do mnie to u mnie aż za spokojnie ![]() Dziewczyny mam pytanie. Jak bardzo podobaja się Wam wasi TŻtowie głównie mi chodzi o to czy to była miłość od pierwszego wejrzenia czy raczej początkowo ON nie był w waszym typie ale zakochałyście się
|
|
#4457 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 23:08 |
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
ja tz od pierwszego wejrzenia
![]() przy 2gim spojrzeniu przejrzałam na oczy ![]() u mnie nic ;/ siedze i sie ucze całe dnie ![]() wrrr kto wymyslil sesje ? |
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
* ) ....ja Was dziewczeta pdoziwiam tak tu ladnie sie przyjaznicie......ja chcialam tlyko zpaytac czy kogos tez tak przygnebia sesja jak mnie?? ![]() nic mi sie nie chce co tu zorbic zbey sie chcialo (
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
Biii oby Twoj TŻ tego nie czytał
![]() a jeszcze jedno czy Wasi TŻtowie są w stanie dla Was zrobić dosłownie wszystko ? Stają na głowie żeby zaspokoic wasze zachcianki czy tak nie do końca?Kurcze coś mnie naszło ![]() Kaldea niedawno wróciłam z basenu, myślałam że mi twarz odpadnie tak zimno Szept-Aniola przygnębia i to bardzo.. a tego tak dużo.. może zacznę łykać tabletki na koncentrację chyba powoli każda zaczyna się uczyć..ja miałam zamiar od wczoraj.. jakoś nie wyszło ale jutro to już koniecznie.. zacznę od zrobienia przekrojów na geologię
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tygodniu praca, a teraz mam cały styczeń zawalony jakimiś zaliczeniami i egzaminami, a w lutym będzie to samo
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
Muiee Moj jest w stanie zrobic wszystko az Go podziwiam
)) za to![]() Muiee co do tabletek to ja Plusss Active dostalam od mamusi i nic nie dziala ...fakt troche pobudza dzieki koffeinie ale szału nie ma. Mama jeszcze ponoc ma dla mnie taka rezerwę w postaci z tabletek z guarany , ale nie chce mi ich dac za szybko - powiedziala ze czeka na moj kryzys..fizyczno-psychiczny hehe sadystka chyba rzuce sie na podloge i zaczne plakac :d zeby mi dala (kupila w sumie) i zeby dzialalo Dziewczyny ja juz proboje sie od 3 dni uczyc i nic ;/ a kolo juz w poniedzialek ehhhh ... no ale glowa do gory DAMY RADE!!! zawsze to sobie powtarzam bedzie dobrze musi byc (taa ciekawe co powiem w pon na kole z prawa :/)
|
#4464 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
#4465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;6210798]Treść usunięta[/QUOTE] To SUPER Gratuluje Ale sobie slodze... Na pewno sobie poradzisz, angielski jest do przejscia, zwlaszcza jezeli jestes w Anglii i jestes zmuszona do jego uzywania |
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Rozeznanie
|
no u mnie to idzie bardziej w jedna stronę, on zrobi dla mnie wszystko, ja wiele, ale jednak niewszystko. Zastanawiam się czy to jest ok. A może ja po prostu jestem egoistką
nie wiem czym to tłumaczyć..taka miłość? Cytat:
może jeszcze nie są przeterminowane to spróbuję czy te tabletki z guarany są aż tak dobre? Bo może i ja bym spróbowała ![]() Cytat:
a wiesz co powiesz na kolosie? "Lepiej nie może być" ![]() Kaldea super, że tak wyszło to ucz sie pilnie nazw, trzymaj tam pracę no i szukaj dla pozostałych koleżanek z Wizażu to przyjedziemy do Ciebie zazrdoszczę, bo będziesz mogła podszlifować język
|
|
|
#4467 |
|
Rozeznanie
|
Kolrat u mnie to tak, że na początku on nie był w moim typie chociaż coś mnie do niego ciągneło.. może to że taki niegrzeczny
później się zakochałam w jego osobowości no ale mówie wszystkiego dla niego nie zrobię (na pewno wiele ale nie rezygnuje z rzeczy dla mnie ważnych z których on by pewnie zrezygnował).Jej a co Cię podkusiło żeby dwóch prac się podjąć? tym bardziej że ciężko Ci chyba..
|
|
#4468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oprocz tych dwoch mam jeszcze jedna i daje korepetycje A to wszystko dlatego, ze nie studiuje... Przynajmniej na brak wolnego czasu nie narzekam
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o zmuszanie się do poświęcenia to wiem gdzie granica, mam nadzieję tylko, że to nie znaczy, że ja go mniej kocham
![]() Chyba wolałabym się trochę ponudzić przypuszczam, że rzadko masz czas na zamknięcie się w swoim pokoju i np. poczytanie ksiązki ![]() chyba się trochę pouczę
|
|
#4470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ze chodze niewyspana i do ukrycia cieni pod oczami potrzebuje dermacolu to juz inna sprawa...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

szczęścia szczęścia i jeszcze raz szczęścia 

tym bardziej że ciężko Ci chyba..