![]() |
#751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Będę potrzebowała wsparcia, masażu kręgosłupa itp. Sama nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zastrzyku z celestonu nie przegapisz. Boli masakrycznie. Poza tym to jest domięśniowe, więc raczej na pewno nie pójdzie w żyłę
![]() Edytowane przez kasia_ruda Czas edycji: 2016-06-24 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Te: http://zmajeczkawkuchni.blogspot.com...nowy-puch.html
Zapomniałam Was spytać: jeździcie jeszcze samochodem w pasach?
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie bedzpieczniej i dla nas i dziecka z pasami! ![]()
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Śniadanie całkiem spoko, tylko dziś sałaty brakuje i byłby ideał:P Tylko ciekawe czy chleb z ziaren czy barwiony karmelem:P Ale cukrzyca nie wywołuje szybszego porodu. Zwłaszcza nie taka z dietą. A jakie Ty masz wady budowy?
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kciuki za Was! Zezarlo mi cytowanie ![]() SWINIACZKU, dobrze, ze skonczylo sie niegroznie z tym wypadkiem. Wiadomo, jak do niego doszlo? DOBRA DUSZO, szwagierka milutka ![]() Edit: ostatnio znajomy przywital mnie slowami "Czesc, gruba!!!!". Jako, ze specjalnie gruba nie jestem, to tylko zlosliwie pomyslalam "Czesc, kurduplu", bo wiem, ze to taki zarcik mial byc, ale gdybym przytyla np. 20 kg, to pewnie mysl stalaby sie slowem i wkurzylabym sie. PIERNIKU, zapomnialam Ci wczoraj napisac-sliczne zakupy. Najbardziej podobaja mi sie meduza oraz legginsy Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-06-24 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jedynym problemem w tym wszystkim jest to, by nie musieć wyrabiać Oliwii paszportu przed jej 18tką....bo będę musiała o ten paszport wystąpić do sądu. A mi się nie chce:P A tak DO ma chyba do 21rż. Więc paszport będzie mogła wyrobić sobie już sama. ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Ja jestem w depresji aktualnie, czuję się jak słoń. Możemy poczekać na wybory po rozpakowaniu się?:P ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Czyli trzymają bo liczba zajętych łóżek musi się zgadzać....Przy wypisie powiedzą proszę leżeć (profilaktycznie), postraszą szybszym porodem i oto przepis na wystraszoną zdrową ciężarną...
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, ślicznie zarysowany. ![]() Cytat:
![]() Ja też umieram w tym upale, u nas w weekend ma padać, może się poprawi coś... Cytat:
![]() Ja też tak "lubię" się zdrzemnąć przed snem. ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale powiem Wam, że tak jak ciągle jestem uprzedzona do "chłopaka" mojej szwagierki to ostatnio dołożył to tego właśnie najpierw tym niezapinaniem pasów. Tak się składa, że ja ostatnio zdawałam testy na prawo jazdy wiec mu wyjechałam formułką z kodeksu drogowego. Zresztą w PL też nie ma takiego przepisu, który mówi, że ciężarna nie musi. Jest tylko informacja o tym, że jeżeli lekarz wyda takie oświadczenie na piśmie. To ostatnio powiedział, że jak będę rodzić to mam dzwonić po niego, bo nawet jeśli będzie po dwóch piwach to jak do porodu to może mnie zawieźć i policja się nawet nie przyczepi. Nie wiem jaką patologią musiałabym być by wsiąść komuś nietrzeźwemu do auta. Ja gratuluję mojej szwagierce inteligencji jej nowego życiowego partnera. Ciekawe czy swoje dzieci będzie tak właśnie wozić....po dwóch piwach... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Obudziłam się dzisiaj z beznadziejnym humorem i jeszcze za oknem deszcz. Zjadłam śniadanie, kawa niedopita jak zawsze - już chyba tylko z przyzwyczajenia ją robię - i lecę na spacer póki nie siąpi. Mam plan na urlopie jednak się trochę ruszać...bo czuję jak moja kondycja sięgnęła dna.
![]() ![]() |
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Ładny
![]() O kurde! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat nieciekawy zapis KTG z powodu braku ruchów płodu jest dobrym uzasadnieniem przetrzymania w szpitalu. Zapis gdy dziecko śpi i się nie rusza jest bardzo podobny do zapisu już zagrażającego dla płodu. Więc lepiej posiedzieć te 3 dni w szpitalu i mieć czyste sumienie ![]()
![]() |
#763 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Superancki ![]() ![]() Cytat:
![]() Kocyk prosty bo zdjęcie z daleka i oświetlenie słabe ![]() U mnie też ukrop, a dziś jeszcze na sr muszę jechać a moje auto nie ma klimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też stopy puchną ![]() Cytat:
Cytat:
Kobieto pięknie wyglądasz. 90% facetów nie rzuca się na kości. W jednej pracy gdzie pracowałam z samymi facetami na 12 facetów tylko jeden wolał takie chuderlaki, to cała reszta się dziwiła- cytuję "dlaczego on lubi takie niedożywione kobiety" ![]() Od tygodnia nie mam krwotoków z nosa ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||||
Zakorzenienie
|
ehkm.. jak ja leżałam to z warzywa było nic..po prostu nic..przez 6 dni nie widziałam ,zeby był pomidor,liść sałaty,rzodkiewka czy nawet kiszony..
![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() fajny..wcale nie taki olbrzymi jak zapowiadałaś.. ale sweter? jest gdzieś chłodniej w pl? o cholera ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja jestem taka szybka,że wczoraj przyszedł mi adapter do pasów..rychło w czas ![]() Cytat:
ja już po pierwszej drzemce..topie się ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |||||
Rozeznanie
|
Hej piątkowo
![]() Cytat:
![]() Ja tez zazdraszczam foteli do karmienia - u mnie nie ma szans, żeby jeszcze jakis mebel gdziekolwiek zmieścic:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() virginia, ziuta super brzuszki! Cytat:
![]() Ja jeżdże w pasach i pewnie do końca (o ile się będę w stanie dopiąć) będę ich używać. W ogóle sobie nie wyobrażam pasów nie zapiąć, a już kilku taksówkarzy mi mówiło "a Pani to nie musi zapinać". Ja nie wiem skąd w narodzie takie pomysły ![]() Czekając wczoraj na Tż zaatakowałam alledrogo i kupiłam w końcu łóżeczko, materac (kokos-pianka-kokos), pościel i trochę innych rzeczy ![]() Byliśmy na basenie i powiem Wam, że rewelacja - już zapomniałam jakie to przyjemne ![]() A za godzinkę jadę do koleżanki, która ma basen w ogrodzie - na zdjęciu basening z ostatniego wtorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Mam w sumie tak przyjemnie w mieszkaniu (23st), aleee tak mi się spać chce.
Ogólnie to w przyszłym tygodniu kupuję herbatę z liści malin (pan w zielarskim ma dostawę) i wiesiołka ![]() Virginia też jeżdżę w pasach ![]() ![]() Piernik Ty na kolejną ciążę już adapter kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już? dopiero chciałaś ,żeby kurier zakładał Ci krążek ![]() ano w sumie tak stwierdziłam..że teraz te niecałe dwa miesiące sie przyda, a potem po jakiś 9 miesiącach po rozwiązaniu będziemy pracować nad Tośkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uu 27st, współczuję ![]() Zobacz jak to się człowiekowi szybko priorytety zmieniają ![]() Ale fajnie, że będziecie nad Tośkiem pracować! ![]()
![]() |
#769 | ||
Zadomowienie
|
Super! U mnie też jakby lepiej i z dziąsłami nawet się poprawiło.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, że sobie popływałaś i kolejny basen się zapowiada. ![]() Brawa za zakupy. ![]() Jakie wybrałaś łóżeczko? Uzupełniam teraz jeszcze moją wyprawkę zbierając powoli do koszyka to i owo, zostały mi takie różne prześcieradłowe sprawy. Chyba już był ten temat, ale sobie nie zapisałam. ![]() Kupowałyście jakiś podkład pod prześcieradło do łóżeczka, coś tego typu? http://allegro.pl/nieprzemakalny-och...694335114.html A do wózka, kołyski warto zaopatrzyć się też w prześcieradełko jakieś plus też jakiś podkład ewentualnie pod to? Np. http://allegro.pl/przescieradlo-38x8...951534425.html (acz nie wiem jeszcze czy to dobry dla mnie wymiar :P). Poduszkę klin kupować od razu czy jakby np. mi mały ulewał? Poza tym będzie spać na prześcieradle oraz w śpiworku/rożku i kołdry, poduszki na razie nie potrzebuję kupować? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#770 | ||
Rozeznanie
|
koniecznie! też mam adapter ale musze się przyznać że tak po mieście do pracy to go nie zapinam. Chyba że jadę jako kierowca.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się zaczęłam za to zastanawiać czy nie kupić łóżeczka dostawnego do naszego łóżka. Chciałam żeby mały na początku spał z nami w łóżku, ale zaczynam się zastanawiać czy się pomieścimy... łózko mamy 140cm szerokie... Florencee ja poduszki nie kupuję. A odnośnie podkładów to jakiś czas temu dziewczyny wrzucały linki do takich oddychających ale nie zapisałam ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-06-24 o 11:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
juz nie badz taka skromna ![]() ![]() ![]() Cytat:
gratuluje zakupow! Nigdy nie bylam na alledrogo, musze to nadrobic ![]() A basenu to wciaz zazdroszcze! Musze przymierzyc stroj czy w niego wejde i moze jutro bym sie na basen wybrala... ![]() Cytat:
A herbate z lisci od kiedy mozna pic? Bo pani w zielarskim powiedziala mi ze na sam koniec, a moja w szafce juz czeka ![]() I o wiesiolku mi tez napisz co i jak, moze tez zakupie? ![]()
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do wózka też nie kupuję prześcieradła, ale będę pod dziecko coś podkładać. Jakąś pieluchę czy inny kocyk. Z klinem też odpuszczam, jak będzie potrzebny to być może kupię ![]() Tak, narazie dziecko nie potrzebuje poduszki. Kołdrę to jak Ty uważasz, ale zapewne nie w sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#773 | ||||
Zakorzenienie
|
jeszcze zobaczymy jak poród wpłynie na te plany
![]() Cytat:
ja mam jeden podkład pod prześcieradło z motherhood..patrz,żeby był z materiału nieoddychającego a nie jakieś ceraty.. ja chcę kupić prześcieradło do gondoli,ale jeszcze nie wybrałam..podkładów do wózka nie biorę, do kołyski to nie wiem, bo nie mam.. ja klina dokupię jak będzie potrzebny..zawsze można lekko unieść część łóżeczka od strony głowy wkładając coś pod nogi łóżeczka.. u nas Mała będzie kimac na prześcieradle, bez kołdry i poduszki, w zależności od temperatury pod otulaczem,kocykiem lub w śpiworku.. mam taki grubszy koc , ale chyba zostawie go na spacery zimą do wózka a w nocy inne rozwiązania póki co będę stosować o taki: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czytałam, że wiesiołek świetnie działa na płodność ![]()
![]() |
#775 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no już prawie koniec.... chyba zaczynam sie bać...
![]() |
#776 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostałam dożylnie jedynie co odczułam to przyjemny chłód. I pózniej to długie leżenie pod kroplówka. Dobrze ze juz sie skończyła bo nie miałam jak sie zebrać do toalety ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Na szczęście maz przywiózł mój chleb ![]() Wysłane za pomocą magii |
||
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
wizyty u niego to sama przyjemność, więc nawet mocno mnie nie musi przekonywać
![]() to by się zgadzało, bo za 2 tygodnie to Wy jesteście donoszone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Podobno wartość funta spadła :/ ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-06-24 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#780 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, poszukam sobie tych oddychających. ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki. ![]() Klin odpuszczam w takim razie. Kołdry nie biorę również, bo też mam kilka różnych śpiworków, kocyków, rożek. Ale chyba się skuszę na podkład do łóżeczka, do wózka i kosza M. jeśli bym znalazła odpowiedni to może też, no i prześcieradełka do nich. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.