Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 22:55   #3271
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Mag, z ciekawisci, ile kosztuja meteoryty na truskawie? mam trzy pudelka, ktore wystarcza mi chyba do konca zycia a tu kazdego roku jakas limitowanka wyskakuje caly czas tez sledze na all pucci ale meteorytom mowie stop az do listopada [wtedy wchodza limitowanki ]
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:01   #3272
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19511
raczej nie dla Ciebie, bo Ty mozesz pretendowac do tytulu 'posiadaczka cery doskonalej'
Dziękuję, ale bez przesady. Ale to faktycznie nie dla mnie z tego co tu czytam.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
ice skoro masz mało cieni i faktycznie uważasz, że Ci się przydadzą, to lepiej, żebyś je kupiła niż te nieszczęsne róże L'oreala
Cienie mnie jakoś tak mało kręcą ostatnio. Jedyne chyba, co mogłoby mnie teraz w tym momencie ruszyć to ta trójka Clinique, której zdjęcie wklejałam albo Doe-eyed. Ale to za mało, żeby wypełnić pusty koszyczek. Jutro muszę przepakować to jakoś inaczej.

Cytat:
Czy któraś z Was może mi polecić jakiś bardzo silnie nawilżający, odżywczy krem do rąk? Może być nawet tłusty, byleby pachniał ładnie, neutralnie albo wcale. I najlepiej, żeby nie zawierał parafiny przynajmniej na początku składu.
Moje dłonie są całe w suchych skórkach, nie mogę sobie z nimi poradzić
Mi ostatnio służy Neutrogena. I nie ma parafiny w składzie.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Największy jaki kojarzę, co nie znaczy, że duży, asortyment Vipery jest na skrzyżowaniu Kazimierza Wielkiego z Rakowicką. Taka drogeria na rogu, niedaleko Akademika AE Fafika bodajże. Coś tam jest koło mnie na Manhattanie, coś w Magdalence na Gramatyka przy Miasteczku, coś na Zwierzynieckiej, na Długiej też gdzieś chyba Vipera jest.
A to skrzyżowanie Kazimierza Wielkiego nie jest przypadkiem z Racławicką, czy inną taką? Bo Rakowicka to gdzie indziej. Z tego wszystkiego najbardziej po drodze mi na Zwierzyniecką, ale kompletnie teraz nie pamiętam, gdzie tam jakaś drogeria jest poza Jubilatem.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A mnie zaraz będziecie mogły ganić, bo podjęłam decyzję o zakupie Meteorytów Beige Chic. Bierzemy je na spółkę z Hexx, bo ona chce zapasik, a jam jeszcze niepewna ich efektu, więc bezpieczniej będzie mi póki co połowę kupić.
No i chyba jeszcze się skusze na śliwkowy eyeliner w żelu/kremie ze Stila.
Wszystko przez tą Truskawę nieszczęsną. Coś czuję, że zakupy tam mogą mi się za bardzo spodobać...
Meteoryty Beige Chic są bardzo fajnym pudrem. Nie będę Ci fałszywie odradzać. Oczywiście, jeżeli chcesz je mieć jako puder a nie rozświetlacz, bo dla mnie to specyfik na całą twarz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:01   #3273
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was może mi polecić jakiś bardzo silnie nawilżający, odżywczy krem do rąk? Może być nawet tłusty, byleby pachniał ładnie, neutralnie albo wcale. I najlepiej, żeby nie zawierał parafiny przynajmniej na początku składu.
Moje dłonie są całe w suchych skórkach, nie mogę sobie z nimi poradzić
Ja od paru ładnych lat nie rozstaję się z koncentratem Neutrogeny, a w zimie to wręcz mój niezbędnik torebkowy. Dobry jest też krem do rąk i paznokci w słoiczku z Neutrogeny. Szczegóły na KWC
Ostatnio odkryłam też świetny kremik z Sally Hansen Radiant Hands, Nails & Cuticles, taki w pomarańczowej tubce, też jest na KWC, ale mojej recenzji jeszcze nie masz co tam szukać. Krem pachnie przyjemnie, owocowo (jakieś morelki czy coś), jest lekki, ale zarazem i świetnie natłuszcza i nie pozostawia zbędnej tłustej warstwy. Szybko się wchłania, dobrze wygładza dłonie i ekspresowo niweluje wszelkie zadziorki wokół paznokci Pojawiły mi się znikąd, smarowałam je takim kremikiem do skórek też z SH, wspomagałam tym kremem i po 3 dniach problem zniknął Teraz już z tydzień tego małego kremiku nie wcieram, tylko smaruję tym i efekt się utrzymuje

Cytat:
Mag, z ciekawisci, ile kosztuja meteoryty na truskawie? mam trzy pudelka, ktore wystarcza mi chyba do konca zycia a tu kazdego roku jakas limitowanka wyskakuje caly czas tez sledze na all pucci ale meteorytom mowie stop az do listopada [wtedy wchodza limitowanki ]
Jedyne 113zł na tą chwilę

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mi ostatnio służy Neutrogena. I nie ma parafiny w składzie.
Właśnie, i ten SH też nie ma. Moje dłonie nie tolerują kremów z parafiną, zaraz się buntują i domagają porządnej pielęgnacji.

Cytat:
A to skrzyżowanie Kazimierza Wielkiego nie jest przypadkiem z Racławicką, czy inną taką? Bo Rakowicka to gdzie indziej. Z tego wszystkiego najbardziej po drodze mi na Zwierzyniecką, ale kompletnie teraz nie pamiętam, gdzie tam jakaś drogeria jest poza Jubilatem.
Pewnie, że z Racławicką. Zawsze mi się te dwie ulice mylą mimo iż kiedyś mieszkałam przy skrzyżowaniu Mazowieckiej z Racławicką.

Cytat:
Meteoryty Beige Chic są bardzo fajnym pudrem. Nie będę Ci fałszywie odradzać. Oczywiście, jeżeli chcesz je mieć jako puder a nie rozświetlacz, bo dla mnie to specyfik na całą twarz.
Właśnie Hexx mi go już tak zachwaliła, że na pewno żadną siłą mi go z głowy nie wybijecie no chyba, że cena na Truskawie diametralnie wzrośnie.
I wiem, że on na całą twarz, o takie cudo właśnie mi chodzi Mam tylko nadzieję, że podzielę Wasz zachwyt.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2008-01-05 o 23:07 Powód: dopisek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:15   #3274
zizou
Zakorzenienie

ice na zwierzynieckiej idac od rynku jest po lewej stronie taka drogeria, niewielka w sumie, gdzies w polowie ulicy

Mag no to faktycznie okazja nic, tylko brac

na mojej twarzy meteoryty musza sie 'ulezec' zeby jako tako wygladac znaczy po nalzoeniu jest fajnie ale tak po kwadransie jest bosko - wtapiaja sie w skore i uszlachetniaja ja [jakkolwiek dziwnie to brzmi ]
Stary 2008-01-05, 23:29   #3275
rzyrafka
Zakorzenienie

patrzcie- nasza pakosta

http://www.cosmoty.de/news/2129/

rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:45   #3276
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
ice na zwierzynieckiej idac od rynku jest po lewej stronie taka drogeria, niewielka w sumie, gdzies w polowie ulicy
Chyba o tą samą nam chodzi

Cytat:
Mag no to faktycznie okazja nic, tylko brac

na mojej twarzy meteoryty musza sie 'ulezec' zeby jako tako wygladac znaczy po nalzoeniu jest fajnie ale tak po kwadransie jest bosko - wtapiaja sie w skore i uszlachetniaja ja [jakkolwiek dziwnie to brzmi ]
Toteż biorę

I tym optymistycznym akcentem kończę na dziś. Idę lulać, miłej nocki
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 00:58   #3277
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
patrzcie- nasza pakosta

Ja?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 08:58   #3278
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ja?
No właśnie o co kaman
Stary 2008-01-06, 09:13   #3279
pączek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
No właśnie o co kaman
o podobieństwo jakie Rzyrafka zobaczyła domniemam
pączek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 10:09   #3280
evitka21
Zakorzenienie

ja też małe podobieństwo widzę, ale nasza ładniejsza

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 10:11   #3281
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Kiedyś chodziłam tamtędy codziennie, ale nie mam pojęcia o co chodzi. Poszukam.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
patrzcie- nasza pakosta

O Clinique pochwalił się wiosenną kolekcją (ładna trójka cieni)? Ja tam nie wiem, czy ona taka podobna do Pakosty.

Oj nie! Już doczytałam: to jest róż! Chyba zwariuję, jak go nie będę mieć.

przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2008-01-06 o 10:14 Powód: dopisek :)
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 10:47   #3282
snowqueen
Zakorzenienie

Chyba skusze się na krem SH - kiedyś miałam Neutrogenę i nie działała na mnie. Dziękuję za rady

Ja na stronie Clinique wpatrzyłam serię Redness Solutions do cery naczynkowej i już sobie ostrzę ząbki
Róż z ich wiosennej kolekcji zapowiada się prześlicznie. No no, kwiatki Diora zaczynają mieć konkurencję...

MagJa mnie też od dawna kuszą meteoryty na T. i chyba w końcu ulegne, bo trzymam się już od listopada i zaczynam tracić siły
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:32   #3283
Estella
Zakorzenienie

Snow ciekawe czy ta seria do nas wejdzie, bo też ją ostatnio oglądałam. Mam nadzieję, że wprowadzą wszystkie kosmetyki
Idę niedługo do centrum handlowego; musze zobaczyć czy jest granatowa kredka Vipery - pasowałaby mi do fioletowych cieni; może na manicure pójdę przy okazji.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:43   #3284
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
No właśnie o co kaman
Cytat:
Napisane przez pączek Pokaż wiadomość
o podobieństwo jakie Rzyrafka zobaczyła domniemam
Heh też tak pomyślałam ale nie czuję się podobna Ale to miło jak ktoś moją buzię kojarzy na tyle, ze dostrzega podobieństwo - jestem znana
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ja też małe podobieństwo widzę, ale nasza ładniejsza
Dziękuję
Cytat:
O Clinique pochwalił się wiosenną kolekcją (ładna trójka cieni)? Ja tam nie wiem, czy ona taka podobna do Pakosty.

Oj nie! Już doczytałam: to jest róż! Chyba zwariuję, jak go nie będę mieć.

Ja też nie wiem A róz boski Miałam takie przeczucie głębowo w macicy że Ci się spodoba

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:44   #3285
snowqueen
Zakorzenienie

Estella chciałabym, żeby weszła, moje policzki są w dramatycznym stanie

Udanych zakupów
Stary 2008-01-06, 11:48   #3286
Estella
Zakorzenienie

Zakupów to raczej dużych nie będzie miałaś mnie pilnować hihi, chcę zobaczyć tą kredkę, może kolor mi przypasuje, bo przydałoby mi się coś niefioletowego do fioletowych cieni - co za dużo to niezdrowo; a czerń jest zbyt mocna.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:50   #3287
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
MagJa mnie też od dawna kuszą meteoryty na T. i chyba w końcu ulegne, bo trzymam się już od listopada i zaczynam tracić siły
Popieram moze i wiele osob twierdzi ze to przereklamowany gadzet i kwestia cery tez ma znaczenie oraz oczekiwania,jednak pozwole ujac to tak,jak zawsze Noor podkresla-wlasciecielka Meteorytow nie zobaczy efektu ale osoby postronne jak najbardziej
Bige Chic daja piekny cieply blask cerze,optycznie wygladzaja rysy twarzy i buzia jest taka rozpromieniona.

Osobiscie jestem zachwycona efektem Beige Chic oraz Winter Radiance
Stary 2008-01-06, 12:12   #3288
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Zakupów to raczej dużych nie będzie miałaś mnie pilnować hihi, chcę zobaczyć tą kredkę, może kolor mi przypasuje, bo przydałoby mi się coś niefioletowego do fioletowych cieni - co za dużo to niezdrowo; a czerń jest zbyt mocna.
Jestem okropną pilnującą
Obiecuję poprawę

Kredka przypuszczam będzie niedroga, a ponadto wynika z tego, co piszesz, że jest potrzebna Nic więcej proszę nie kupować!

Za to proszę o wybicie z głowy meteorytów Beige Chic, pomimo tego, co Hexxana napisała poniżej

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Popieram moze i wiele osob twierdzi ze to przereklamowany gadzet i kwestia cery tez ma znaczenie oraz oczekiwania,jednak pozwole ujac to tak,jak zawsze Noor podkresla-wlasciecielka Meteorytow nie zobaczy efektu ale osoby postronne jak najbardziej
Bige Chic daja piekny cieply blask cerze,optycznie wygladzaja rysy twarzy i buzia jest taka rozpromieniona.

Osobiscie jestem zachwycona efektem Beige Chic oraz Winter Radiance
To niedobrze, chciałabym raczej wybić sobie je z głowy, a tu same zalety wypisałaś

W takim razie mam jeszcze pytanie - kwestia cery, tzn.? Ja na moją cerę, poza suchością i naczynkami na policzkach narzekać nie mogę. Czyli powinny prezentować się dobrze? I nie jest to taki zwyczajny rozświetlacz, prawda? Bardziej puder do całej twarzy?

Lubię wyglądać na rozpromienioną Właśnie nałożyłam na policzki maczka i od razu czuję się piękniej
Stary 2008-01-06, 12:23   #3289
zizou
Zakorzenienie

snow meteoryty sa takim niezwyklym-zwyklym pudrem. to co Hexx powtarza za Noor jest prawda - Ty dzialania meteorytow nie widzisz, za to widzi je otoczenie twarz jest swieza, wygladzona, taki zdrowy blask z niej bije
jesli masz mozliwosc kupna na truskawie to kupuj jedno pudeleczko wystarczy Ci na lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 12:25   #3290
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem okropną pilnującą
Obiecuję poprawę

Kredka przypuszczam będzie niedroga, a ponadto wynika z tego, co piszesz, że jest potrzebna Nic więcej proszę nie kupować!

Za to proszę o wybicie z głowy meteorytów Beige Chic, pomimo tego, co Hexxana napisała poniżej

To niedobrze, chciałabym raczej wybić sobie je z głowy, a tu same zalety wypisałaś

W takim razie mam jeszcze pytanie - kwestia cery, tzn.? Ja na moją cerę, poza suchością i naczynkami na policzkach narzekać nie mogę. Czyli powinny prezentować się dobrze? I nie jest to taki zwyczajny rozświetlacz, prawda? Bardziej puder do całej twarzy?

Lubię wyglądać na rozpromienioną Właśnie nałożyłam na policzki maczka i od razu czuję się piękniej

Kwestia cery czyli-jezeli ktos ma typowa tlusta,czy typowo mieszana cere to moze nie byc za bardzo zadowolony z kulek,szuka sie wtedy matu i ograniczenia wydzielanego sebum bo w przeciwnym razie ogolny blysk i blask nie kazdy lubi.Jednak to nie jest regula,podalam tylko przyklad

Osobiscie mam cere zblizona do Twojej,czyli mieszana ale w kierunku suchej,ograniczona strefa T i cera plytko unaczyniona.
Puder daje na cala twarz,w tym wypadku jest to idealne rozwiazanie-tak jak pisala Ice,nie wyobrazam sobie go do uzycia jako rozswietlacza bo pelen efekt uzyskamy po nalozeniu na cala twarz.
Efekt jest naprawde niezly i mozna go wzmocnic nakladajac wczesniej podklad/krem tonujacy-taka kombinacje tez przerobilam
Solo tez bardzo ladnie wyglada
Kolory kulek sa subtelne z widocznymi drobinkami ale kiedy zamieszasz w nich pedzlem i nakladasz na twarz to one jakby sie stapialy z cera.
Stary 2008-01-06, 12:30   #3291
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
snow meteoryty sa takim niezwyklym-zwyklym pudrem. to co Hexx powtarza za Noor jest prawda - Ty dzialania meteorytow nie widzisz, za to widzi je otoczenie twarz jest swieza, wygladzona, taki zdrowy blask z niej bije
jesli masz mozliwosc kupna na truskawie to kupuj jedno pudeleczko wystarczy Ci na lata
Moja biedna karta kredytowa... No nic, mamy początek stycznia, będę za nią płacić do 23.02, po drodze dwie wypłaty... No grzech nie wziąć!
Tak też sądzę, że starczą mi na wieki, 33 g to zawrotna ilość.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Kwestia cery czyli-jezeli ktos ma typowa tlusta,czy typowo mieszana cere to moze nie byc za bardzo zadowolony z kulek,szuka sie wtedy matu i ograniczenia wydzielanego sebum bo w przeciwnym razie ogolny blysk i blask nie kazdy lubi.Jednak to nie jest regula,podalam tylko przyklad

Osobiscie mam cere zblizona do Twojej,czyli mieszana ale w kierunku suchej,ograniczona strefa T i cera plytko unaczyniona.
Puder daje na cala twarz,w tym wypadku jest to idealne rozwiazanie-tak jak pisala Ice,nie wyobrazam sobie go do uzycia jako rozswietlacza bo pelen efekt uzyskamy po nalozeniu na cala twarz.
Efekt jest naprawde niezly i mozna go wzmocnic nakladajac wczesniej podklad/krem tonujacy-taka kombinacje tez przerobilam
Solo tez bardzo ladnie wyglada
Kolory kulek sa subtelne z widocznymi drobinkami ale kiedy zamieszasz w nich pedzlem i nakladasz na twarz to one jakby sie stapialy z cera.
Wynika z tego, że będę bardzo, bardzo zadowolona Lubię taką rozświetloną twarz... Chociaż obawiam się, że w obecnie używanym podkładem, Diorskin Eclat Satin, mogłaby to być przesada, gdyż on tez nadaje twarzy taki glow. Z tym, że pewnie porzucę go późną wiosną na rzecz leciutkiego podkładu lub kremu tonującego.

W domu mnie wyśmieją, kolejny kosmetyk

Ale używacie razem z nimi różu itp.? Bo dla mnie dzień bez rumieńców dniem straconym
Stary 2008-01-06, 12:42   #3292
zizou
Zakorzenienie

snow ja uzywam maczka a potem omiatam twarz pedzlem z meteorytami
Stary 2008-01-06, 12:47   #3293
snowqueen
Zakorzenienie

Czyli miałabym zestaw "piękna cera" - maczek i meteoryty

Jestem już prawie przy płatności, ale nie mogę się zdecydować. Na usprawiedliwienie dodam, że w najbliższych planach zakupowych mam tylko kwiatki Diora jeśli mnie zachwycą, Escadę Moon Sparkle 30 ml jak już się pojawi i maczka AB na lato wraz z jakimś nowym błyszczykiem.

Ale skoro piszecie, że warto nagiąć moje postanowienie o niekupowaniu dla beżowego szyku...
Stary 2008-01-06, 12:49   #3294
Hexxana
Zakorzenienie

Pewnie,rozu tez uzywam

Snow cena + efekt,warte sa by je miec a ilosc kulek i tak jest oszalamiajaco duza i wiadomo,ze wydajnosc jest duza,to puder na lata
Stary 2008-01-06, 12:53   #3295
snowqueen
Zakorzenienie

No dobra, kupuję, ale tylko dlatego, że zrezygnowałam z Bootsowego rozśw. a złotej czekoladki już nie bylo z tego co pisała Hosenka. Ponadto oparłam się różowi Diora zarówno w promocji w S. jak i na T.

Moja mama chyba załamie nade mną ręce
Stary 2008-01-06, 13:01   #3296
zizou
Zakorzenienie

ja mysle nad tym balsamo-blyszczykiem clinique, w sumie z mazidel do ust mam tylko blyszczyk, balsam i wazelinke w sztyfcie z czego balsam i wazelinka sie koncza mialam kupic balsam nuxe ale chbya wole dolozyc do klinika, ktory ma takie piekne recenzje
Stary 2008-01-06, 13:11   #3297
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysle nad tym balsamo-blyszczykiem clinique, w sumie z mazidel do ust mam tylko blyszczyk, balsam i wazelinke w sztyfcie z czego balsam i wazelinka sie koncza mialam kupic balsam nuxe ale chbya wole dolozyc do klinika, ktory ma takie piekne recenzje
Nie bierz Nuxe bylam b. pozotywnie nastawiona do tej firmy i na niemal wszystkim się zawiodłam. Lepiej skuś się na klinika
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 13:17   #3298
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Nie bierz Nuxe bylam b. pozotywnie nastawiona do tej firmy i na niemal wszystkim się zawiodłam. Lepiej skuś się na klinika
dzieki agnieska a mialas moze krem zluszczajacy z kwasami owocowymi? w sumie wybilam go sobie z glowy ale... male ale zawsze jest
Stary 2008-01-06, 13:18   #3299
snowqueen
Zakorzenienie

agnieska ja też ostatnio miałam ochotę na Nuxe, ale na krem i maseczkę. Twoim zdaniem nie warto? Są trochę droższe niż reszta aptecznych marek.

Meteoryty kliknięte
Stary 2008-01-06, 13:25   #3300
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki agnieska a mialas moze krem zluszczajacy z kwasami owocowymi? w sumie wybilam go sobie z glowy ale... male ale zawsze jest
Miałam chyba jakieś próbki, ale nawet nie użyłam - nawet mocniejszy kaliber kwasów przestał na mnie działać, więc to nie miało sensu. Przerzuciłam się na retinoidy

Cytat:
agnieska ja też ostatnio miałam ochotę na Nuxe, ale na krem i maseczkę. Twoim zdaniem nie warto? Są trochę droższe niż reszta aptecznych marek.

Meteoryty kliknięte
Jedyne co mnie właśnie z Nuxe nie zawiodło zupełnie to maseczka oczyszczająca (bardzo delikatna, a moja skóra na większość takich kosmetyków reagowała przy kwasach burakiem) i peeling.
Moim zdaniem bardziej udane są kosmetyki firm albo typowo aptecznych - Avene, LRP itd albo stricte naturalne - Hauschka, Weleda. Byłam na prawdę nakręcona na tą firmę a tu wielki zawód trzymam się teraz z daleka i nawet nie testuję.
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości