|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() EDIT: Dopiero teraz mi przyszło do głowy, że może chodziło Ci o tą sukienkę ze Stradivariusa? To o którą? ![]() jasne Mi ją siostra robi, tak samo jak ten facet, tylko że zajmuje jej to conajmniej 10min No ale praktyka czyni mistrza Zostawia pasma włosów z przodu, te z tyłu wiąże w wysokiego kuzyka, tapiruje mocno, upina wsuwkami, a później przygładza jeszcze tymi włosami z przodu
Edytowane przez kasia89 Czas edycji: 2008-01-05 o 22:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech siostra uczesze Cię tak na 100 bo wyglada to świetnie! |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Czesała mnie tak i w połączeniu z sukienką wydaje mi się, że lepiej w rozpuszczonych. Postarza mnie taka fryzura
ale na codzień czasem noszę. Mam jakieś jej fotki tylko na tym kompie co się zespuł Jak będę mieć do nich dostępt to wkleję |
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Wklej koniecznie!! Ja jeszcze nie wiem jak się uczeszę ale myślę o takiej fryzurce, żeby czuć się swobodnie. Z resztą nie mam szału na głowie to nie ma z czego cuda zrobić ;p
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia hyhy no chodziło mi o tą ze Str
Dopiero teraz zauważyłam edita ![]() Dziewczyny, macie jakis sposób na szybkie schnięcie paznokci? Bo ja bym dzisiaj już musiała, chociaż u nóg, a nie chcę się z iedoschniętymi kłaść spać... Sprawdziłaby się suszarka?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3816 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę się stosować bo żeby szybko przeszło (na studniówkę nie chcę iść na proszkach )I kurczę co do czata, niech mi któraś wyśle link! Bo z tego starego nie potrafię wejść!! Cytat:
![]() Ja za to mogę się pochwalić, że dziś przepisałam zeszyty i czytam cały czas "Granicę" ale ja nie byłam w tym tygodniu w ogóle w szkole więc... ![]() Ja chcę zostać Twoją znajomą! Tylko mnie znajdź ![]() Sexy Też będę mieć na swoją studniówkę Cytat:
No widzisz ale Ty żyjesz, to znaczy, że ja też przeżyję ![]() Fryzurka jest ładna ![]() Padłam Oczywiście od pierda Uhahanej, nie od tego żartu ![]() Cytat:
![]() Kurczę, co jest? Sama nie śpię? Eeee to idę spać...
Edytowane przez tak-po-prostu Czas edycji: 2008-01-06 o 01:22 |
||||
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie wczoraj ominęło
![]() Ale miałam dość komputera, siedziałam juz długo, więc potem nie włączałam. Gadałam z W. na gg i zapytał sie o moją sukienkę w celu dobrania krawatu No i ogólnie fajnie sie rozmawiało, wreszcie na studniówka jest normalnym tematem, a nie tabu![]() i też sie denerwuje..wiąże z nią pewne nadzieje ![]() Cytat:
![]() I czemu wybrałaś pończochy zamiast rajstop? ![]() Na pewno będzie fajnie, staraj sie po prostu mimo wszystko bawić dobrze, powtarzając sobie, że to w końcu Twoja studniówka i nic Ci tej zabawy zepsuć nie powinno Kasia- ładne zakupy Zwłaszcza podoba mi sie sukienka, bo jest taka..inna
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja już po 100dn ![]() wrocilismy z TZ po 4, bylo ok, tylko czas taaaak szybko zleciał.. pierwszy raz spojrzalam na zegarek o 12, a bylam pewna ze nie ma nawet 10 poloneza pomylilismy (jestem w klasie A i tanczylismy z dyrektorem), ale nikt sie tym nie przejal, przynajmniej smiesznie bylo nie ma co sie dziwic, byla jedna proba z osobami towarzyszacymi na ktora nie przyszli wszyscy.jedzenie dobre, tylko dlugo sie na nie czekalo i moglo byc wiecej rzeczy na stolach - stały tylko misy z owocami i male talerzyki z salatka, na barszcz czerwony sie z tz nie doczekalismy.. wystroj sali jak z PRL-u, kuchnia odgrodzona wielkimi plachtami materiału, ogolnie niezbyt pieknie ale nie to sie liczy ![]() dobrze, ze przyszlismy wczesniej, bo okazalo sie, ze brakuje miejsca dla 4 par podostawiali krzesla i poupychali ich gdzies w rogach stolu..moje loki ok polnocy nie byly juz lokami.. a konce rozprostowaly sie juz w domu, takze zaluje, ze nie poszlam w prostych wlosach. najladniej wygladaly dziewczyny wlasnie w prostych.co do % to flaszki staly normalnie na stolach, ale najpierw trzeba je bylo oddac do depozytu (ja wnioslam wodke w ponczochach ). troche bylo mi glupio, bo moja matka (nie odczuwalam za bardzo jej obecnosci, czasem tylko gdzies mi mignęla) wydawala te % i na poczatku za bardzo nie chciala a mi bylo dziwnie ja prosic, krecilam, ze faceci chca itp.. :P nikt sie nie upil nie wiadomo jak, pod tym wzgledem bylo dobrze. przepraszam za ta troche chaotyczna relacje zaraz pozgrywam zdjecia (nie jest ich za wiele, malo mam takich gdzie widac cala sukienke no i nie sa za piekne, ale trudno ) i jak znajde liste z Waszymi mailami to porozsylam
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez zdaje relacje:
Impreza była przednia. Stopy mnie trochę bolą Żarcie było w miarę dobre ale niestety miałam tak ciasną sukienke ze nie mogłam zbyt dużo zjeść Jak tańczyliśmy poloneza to toche mi buty zpadały bo jeszcze nie umiałam w nich perfekt chodzić. Jak przyszedł G. to kazałam mu lecieć po wode do sklepu bo wszystko sie pomieszało i nie mieliśmy swojej flachy. Troche sie upiłam ale nie ąz taaak Troche sie oburzyłam bo dostaliśmy takie dobre ciastko czekoladowe i jak odeszłam od stołu to ktoś mi je ukradł Wyszliśmy z G. o 4 bo ma dziś mecz ale nie wiem czy poszedł w końcu.. Ogólnie liczyłam z nim na coś wiecej ale nie wyszło. Kolega nam nawet powiedział w pewnym momencie ze wyglądamy jak "pokłócone małżeństwo" Zdjęć na razie nie mam ale jak tylko dostanę płytke to odrazu powysyłam
|
#3820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wolę nie wiązać żadnych nadziei żeby się nie przejechać...będzie jak będzie. Już sie doczekać nie mogę a to jeszcze swa tygodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też chcę zdjątka krasulka7399@gmail.com
|
|||
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
wyslane
zdjecia sa w linkach. wpakowalam tam jeszcze 2 zwykle zdjecia robione w sylwestra ![]() krasulka wysle Ci na PW
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa dostałam
![]() ale ślicznie wyglądałaś, no ale ładnemu we wszystkim ładnie A zresztą z Was wszystkich takie laski, że komentarze są zbędne ![]() Ywonula czekamy na zdjęcia ![]() Moja studniówka już za tydzień, a ja jeszcze nie mam stanika, w ogóle nie mam czarnego, a biały brzydko wygląda pod sukienką i zrobił się trochę za mały więc zakup nowego jest niezbędny ![]() Ale nie mam kasy, ani grosza, a mama twierdzi, że skąd niby ma brać Wydałam całą kasę, w ostatnim chyba tygodniu wydałam wszystko co mi zostało z kasy z 18stki: 2 pary butów, zimowe i na studniówkę, sweter w House, bluzka (C&A), portfel New Yorker (trochę żałuję, bo w H&M chyba były ładniejsze, a w ogóle nie zajrzałam do Croppa, a tam mi się zawsze podobały portfele, o takie), wisiorek i łańcuszek w Aparcie (do kompletu do kolczyków) i jeszcze 45 złotych trzeba dopłacić za studniówkę, bo jakbyśmy poszli jako para (czyli taniej), to tylko jedna osoba by dostała kasetę i zdjęcia ![]() Szkoda, że nie mam cyfrówki to bym powrzucała zdjęcia ![]() A jeszcze mi się marzy jedna torba (Diverse ), bluza/żakiet i parę innych rzeczy...W urzędzie podobno nikogo nie chcą do pracy, ale za to szukają w Opiece społecznej, to może jutro się tam przejdę ![]() Idę ZAAARAAAAZ się pouczyć, bo ostatnio tak się opieprzam, że szok
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlosy zakrecilam na 5 papilotow; najpierw podpielam do gory i podzielilam na 2 czesci krótsze, ktore mam wycieniowane, później te dłuższe na 3 części. w domu mialam bardziej skrecone, na zdjeciach fryzura jest juz rozwalona i potargana.. dzien wczesniej podcinałam grzywkę i nie chciała ładnie leżeć na boku, dlatego wygląda jak wygląda ![]() Cytat:
staniki ładne i stosunkowo niedrogie (39,90 a po przecenach mniej) sa w H&Mie, takze moze tam zajrzyj ja swój na studniówkę kupilam na bazarku za 14 zł, bo potrzebowalam takiego z silikonowym tyłem. ale beznadziejny jest bo pomniejsza
|
|
#3826 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
laylaaa, dzięki za fotki
świetnie wyglądałaś |
|
|
|
#3827 |
|
Zadomowienie
|
laylaaa a ja nie dostałam
jakbyś mogła
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-02-19 o 15:48 |
|
|
|
#3828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(i kto to mówi :/)Lekarz przepisał mi Ketonal i jak wezmę to nic nie boli... Tylko muszę brać ![]() Cytat:
Mnie się zawsze wszystko rozpada
|
||
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
layla jak zawsze ślicznie wyglądałaś
Aa i Twój TŻ zawsze świetnie wychodzi na fotkach
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
ywonula zdjecia sa na PW
tak po prostu, kasia - dziekuje co do wlosow to wszystkim sie fryzury trzymaly cala noc, a u mnie jak zwykle.. ale co tam.
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Laylaa: Ślicznie wyglądałaś
No i bardzo pasuje ci ta czerwień.Ale jak ktoś już napisał: ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Wracam do historii |
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Laylaa a ja tez moge?
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
laylaa moge prosic o zdjecia? ja_ciebie_tez@wp.pl bylam wczoraj na imprezie. Nawet fajnie
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Laylaa, dziękuje za zdjecia
Ślicznie wyglądałaś, chce mieć identyczna niemal fryzurę ![]() Tylko ja nie mam takiego talentu jak ja i Ty i zrobi mi fryzjerka.
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłała mi któraś z was dzisiaj zaproszenie na n-k ?
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
lele, ślimaczek, wysłałam Wam obu na PW
krowka tu nie potrzeba talentu, wystarcza zwykle papiloty ale fryzjerka na pewno lepiej Ci utrwali fryzure
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
laylaa dziekuje
wyroznialas sie chyba wsrod tych satyn? u was tak fjanie kolorowo, a u nas glownie czern a sukieneczka bardoz ladnie sie prezentowala i Ty rowniez
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
lele wiekszosc sukienek byla z satyny.
fakt, bylo dosc kolorowo, ale i tak najwiecej czerni jak zwykle. krasulka hmm te z krotkimi mialy przewaznie jakos podpiete wlosy, jedna dziewczyna miala fale.. z tego co pamietam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

To o którą? 
Zostawia pasma włosów z przodu, te z tyłu wiąże w wysokiego kuzyka, tapiruje mocno, upina wsuwkami, a później przygładza jeszcze tymi włosami z przodu 
Jak będę mieć do nich dostępt to wkleję
Dopiero teraz zauważyłam edita
Będę się stosować bo żeby szybko przeszło (na studniówkę nie chcę iść na proszkach 
i czytam cały czas "Granicę" ale ja nie byłam w tym tygodniu w ogóle w szkole więc... 
w ogóle mam masę wątpliwości...

Wydałam całą kasę, w ostatnim chyba tygodniu wydałam wszystko co mi zostało z kasy z 18stki: 2 pary butów, zimowe i na studniówkę, sweter w House, bluzka (C&A), portfel New Yorker (trochę żałuję, bo w H&M chyba były ładniejsze, a w ogóle nie zajrzałam do Croppa, a tam mi się zawsze podobały portfele,
), bluza/żakiet i parę innych rzeczy...
się pouczyć, bo ostatnio tak się opieprzam, że szok