Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-24, 17:36   #151
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy

ale robicie smaka tym grillem Ja dzisiaj wegetowałam w domu, rano tylko zawiozłam TŻ na dworzec, zrobiłam szybkie zakupy i do domu... teraz muszę się zebrać, mamy umówione spotkanie klasowe z ludźmi z liceum, takie skromne, ale wypadałoby iść

my mieszkamy w bloku..niestety.. ponieważ oboje kochamy życie poza miastem, ale niestety finansowo jeszcze na domek nie możemy sobie pozwolić :/

i znalazłam piękny becik, ale 60zł :/ więc nie wiem czy kupię, nie przepadam jakoś specjalnie za becikami u dzieci, wolę kocyki... ale ten wybitnie mi się podoba :P

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 17:38   #152
puffa25
Rozeznanie

Ja też dziewczyny nic nie czuję a jestem w 20t4d 😊ale już jestem spokojna byłam u mojego gina przyjął mnie bez wcześniejszego umówienia się sprawdzić co tam z bobo. Cały i zdrowy i wierci się choć ja tego nie czuję 😊😊
puffa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 17:41   #153
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Ja to myślę że ostatnio tematy jedzeniowe królują.
Chyba masz rację

To ja się pochwalę, że dziś wciągnęłam na obiad tego kebaba falafela
Zjadłabym ciasto marchewkowe z taką polewą z serka philadelphia mniam
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 17:42   #154
000Kasia000
Raczkowanie

Odczuwanie ruchów zależy też od położenia łożyska, jeśli jest na przedniej ścianie, to odczuwa się później
000Kasia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 17:50   #155
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Na głowę poza czapką z daszkiem i kapeluszem chyba nic mi nie przychodzi do głowy. No chyba, że może jakaś fantazyjnie założona ładna chustka
Niekoniecznie taka http://www.wiatrak.nl/wp-content/upl...husta-2010.jpg hihih
Z całym szacunkiem do babuszek![COLOR="Silver"]
Obawiam się, że jak zaczęłabym kombinować z fantazyjnym zawiązaniem chustki to efekt byłby właśnie taki, jak na zdjęciu

Kurczę, a mi się sera blue z biedronki zachciało... miałam nie jeść w ciąży, ale może bym się skusiła?
Chociaż właśnie poczytałam o listeriozie i chyba jednak sobie odpuszczę. Jeszcze 5 miesięcy wytrzymam :P
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 17:59   #156
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że jak zaczęłabym kombinować z fantazyjnym zawiązaniem chustki to efekt byłby właśnie taki, jak na zdjęciu
Wpisz sobie w google kapelusze ascot, na pewno coś Ci się spodoba
Stary 2016-06-24, 18:03   #157
paulinika
Zakorzenienie

Hej.Łeb mi pęka od tych informacji o referendum. Narazie leżę i nadrabiam. Jestem dzisiaj zmeczona. Kurcze,to juz tak leci a ja jeden pajacyk i zero jakiejkolwiek listy. Dzisiaj jakoś mi się płakać chce
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 18:04   #158
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurczę, a mi się sera blue z biedronki zachciało... miałam nie jeść w ciąży, ale może bym się skusiła?
Chociaż właśnie poczytałam o listeriozie i chyba jednak sobie odpuszczę. Jeszcze 5 miesięcy wytrzymam :P
Obstawiam że jest z pasteryzowanego mleka, doczytaj na opakowaniu i jedz bez wyrzutów sumienia
Stary 2016-06-24, 18:06   #159
000Kasia000
Raczkowanie

Cytat:

Sprawdź skład, myślę że robią go na mleku pasteryzowanym (zresztą nie wiem czy można w Pl sprzedawać na niepasteryzowanym), listeriozą można zarazić się jedząc produkty z mleka niepasteryzowanego
000Kasia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 18:07   #160
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Hej.Łeb mi pęka od tych informacji o referendum. Narazie leżę i nadrabiam. Jestem dzisiaj zmeczona. Kurcze,to juz tak leci a ja jeden pajacyk i zero jakiejkolwiek listy. Dzisiaj jakoś mi się płakać chce

Nie martw się, ja też jestem w czarnej
Stary 2016-06-24, 18:11   #161
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Melduję się w nowym wątku
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 18:43   #162
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za pomidorem w sałatkach. No chyba, że jest drobno pokrojony

Ojjjj... Powiedz to mojej córce kitty, pony, myszka Minnie, księżniczka Zosia i oczywiście KRÓLOWA ELSA muszą byc. NIESTETY Dla mnie podobają się inne rzeczy, ale skoro ona lubi takie brzydalki to kupuję czasami.
Ostatnio zażyczyła sobie hulajnogę z hello kitty (dobrze, że chociaż niebieską ;P). No przecież jej nie zabronię
Nie no pewnie, że nie ma co hamować dziecka. Jak Zośka będzie chciała być pink i to jeszcze z tym szpetnym kotem to nie będę jej bronić, tak wyraża siebie i swoją osobowość.

Dziewczyny, a zwłaszcza mamy, czy to możliwe, że mała mnie tak kopie w narządy, albo na nie napiera że aż boli, tzn takie kłucie czuję. Wiem, że może sprawić ból kopniak ale czy na tym etapie już to możliwe i to jest taki właśnie ból ?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
Odczuwanie ruchów zależy też od położenia łożyska, jeśli jest na przedniej ścianie, to odczuwa się później
Ja czuję jak ona się rusza, bo to raczej na 99 % Zosia ale te kłucie mnie zastanawia, czy to ona tak się wierci, że mi na organach gra ?

PS. Nie wiem czy widzicie ale ja do Was piszę z domu czyli mam internet

Edytowane przez Cherry_24
Czas edycji: 2016-06-24 o 18:45
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 19:02   #163
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojjjj... Powiedz to mojej córce kitty, pony, myszka Minnie, księżniczka Zosia i oczywiście KRÓLOWA ELSA muszą byc. NIESTETY Dla mnie podobają się inne rzeczy, ale skoro ona lubi takie brzydalki to kupuję czasami.
Ostatnio zażyczyła sobie hulajnogę z hello kitty (dobrze, że chociaż niebieską ;P). No przecież jej nie zabronię
Moja córka też na etapie "mój ulubiony to różowy" 😏 ale całe szczęście nie upiera się na tych bajkowych postaciach. Jeszcze myszkę miki zniosę albo motywy zwierzęce (niekoniecznie heloł kiti) albo coś takiego Old schoolowego, ale Elsy i wszelkie księżniczki mnie normalnie mdlą 😏 ale wiadomo, jak się małe uprze to co zrobisz? No nic nie zrobisz😏

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a zwłaszcza mamy, czy to możliwe, że mała mnie tak kopie w narządy, albo na nie napiera że aż boli, tzn takie kłucie czuję. Wiem, że może sprawić ból kopniak ale czy na tym etapie już to możliwe i to jest taki właśnie ból ?

PS. Nie wiem czy widzicie ale ja do Was piszę z domu czyli mam internet
Nareszcie odetchnęłam z ulgą, rzeczywiście masz internet! 😁

No pewnie że możliwe że kopie narządy, ja kurde nie czuję specjalnie ruchów, ale np. wczoraj tak się ułożyła, że całkiem w poprzek miałam rozciągnięty brzuch, już czułam z lewej strony jak macica do granic jest naciągnięta, a z prawej taka górka mi urosła. I to już bolało.

I ogóle dzisiaj się tak rano zdenerwowałam, pojechałam na zakupy z córką do marketu, i już przy wędlinach w mega chłodzie czułam że coraz słabiej mi się robi, potem wyszłam do piekarni w tej samej galerii i już całkiem słabo, już czułam że postoję chwilę i padnę, aż sprzedawczyni się mnie pytała czy chcę wody, ale poszłam dalej bo im dłużej stoję tym zawsze gorzej, muszę się rozchodzić. No ale żeby dojść do samochodu to trzeba na upał wyjść i już tak się zestresowałam że się popłakałam, miałam jeszcze zakupy babci zawieźć ale nie było mowy więc szybko do auta klima na full i pędem do domu. Na szczęście zawsze jak kieruję to wszelkie dolegliwości mijają (nawet mdłości mi przechodziły w I trymestrze). No i w domu wiadomo lepiej, ale się najbardziej wystraszyłam w tym sklepie że co ja zrobię jak z małym dzieckiem jestem i zemdleję😞
Chyba w ogóle nie powinnam z domu wychodzić😒

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 19:14   #164
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Moja córka też na etapie "mój ulubiony to różowy" 😏 ale całe szczęście nie upiera się na tych bajkowych postaciach. Jeszcze myszkę miki zniosę albo motywy zwierzęce (niekoniecznie heloł kiti) albo coś takiego Old schoolowego, ale Elsy i wszelkie księżniczki mnie normalnie mdlą 😏 ale wiadomo, jak się małe uprze to co zrobisz? No nic nie zrobisz😏

Nareszcie odetchnęłam z ulgą, rzeczywiście masz internet! 😁

No pewnie że możliwe że kopie narządy, ja kurde nie czuję specjalnie ruchów, ale np. wczoraj tak się ułożyła, że całkiem w poprzek miałam rozciągnięty brzuch, już czułam z lewej strony jak macica do granic jest naciągnięta, a z prawej taka górka mi urosła. I to już bolało.

I ogóle dzisiaj się tak rano zdenerwowałam, pojechałam na zakupy z córką do marketu, i już przy wędlinach w mega chłodzie czułam że coraz słabiej mi się robi, potem wyszłam do piekarni w tej samej galerii i już całkiem słabo, już czułam że postoję chwilę i padnę, aż sprzedawczyni się mnie pytała czy chcę wody, ale poszłam dalej bo im dłużej stoję tym zawsze gorzej, muszę się rozchodzić. No ale żeby dojść do samochodu to trzeba na upał wyjść i już tak się zestresowałam że się popłakałam, miałam jeszcze zakupy babci zawieźć ale nie było mowy więc szybko do auta klima na full i pędem do domu. Na szczęście zawsze jak kieruję to wszelkie dolegliwości mijają (nawet mdłości mi przechodziły w I trymestrze). No i w domu wiadomo lepiej, ale się najbardziej wystraszyłam w tym sklepie że co ja zrobię jak z małym dzieckiem jestem i zemdleję😞
Chyba w ogóle nie powinnam z domu wychodzić😒

Piszę z telefonu-pozdro szejset
u mnie to jest ja kłucie szpilką raz na dole a raz po lewej stonie na środku brzucha- teraz głównie w tym miejscu.
Ja nie miewam omdleń itp ale ciężko mi już wysiadać z auta albo schylić się po coś, dziś na poczcie tak mnie właśnie kuło że aż się zginałam w pół, ehhh nikt mnie nie widział...jestem kurde ze szkła.... naprawdę nie oczekuję noszenia na rękach ale czasem zwykły ludzki odruch i człowiekowi jest lżej. Dlaczego ja umiem dla obcych być miła a obcy są jak...obcy z kosmosu
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 19:31   #165
bluesberry
Zakorzenienie

Podczytuje Was, ale z pisaniem średnio :/
Nie mam humoru, Tz jednak wyjeżdża, zostajemy sami
Nie lubię jak go nie ma
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 19:42   #166
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie to jest ja kłucie szpilką raz na dole a raz po lewej stonie na środku brzucha- teraz głównie w tym miejscu.
Ja nie miewam omdleń itp ale ciężko mi już wysiadać z auta albo schylić się po coś, dziś na poczcie tak mnie właśnie kuło że aż się zginałam w pół, ehhh nikt mnie nie widział...jestem kurde ze szkła.... naprawdę nie oczekuję noszenia na rękach ale czasem zwykły ludzki odruch i człowiekowi jest lżej. Dlaczego ja umiem dla obcych być miła a obcy są jak...obcy z kosmosu
Też czuję czasem delikatny, skoncentrowany ból, niby nie kopniak, ale jakby coś uwierało od środka w konkretnych miejscach. To nie jest to samo co kłucie na początku ciąży, ale nie umiem określić czy to dziecko, czy może czuję jak macica się rozciąga.

Dziś stałam w metrowej kolejce do ubikacji na stacji benzynowej i już naprawdę nie oczekuję że ktoś mi ustąpi (jakby była potrzeba to bym się nie certoliła i poprosiła), ale irytuje mnie jak ludzie mi się ostentacyjnie gapią na brzuch (a miałam luźną sukienkę, która się na brzuchu układa, także ciążę widać jak byk). Po prostu stoją i się gapią, a mnie jest dziwnie.
Pół biedy że Ci nie ustąpią, jeszcze się przed Ciebie wcisną
Mnie by było wstyd, od małego mama tłukła mi do głowy, jak wypada się zachowywać w takich sytuacjach i inaczej nie umiem. A kiedyś nawet mnie zrugano za to, że ustąpiłam innej osobie. Ludzie są dziwni...
Stary 2016-06-24, 19:57   #167
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Nie martw sie. Ja co prawda czuję, ale wczoraj jak miałam usg to dzidzia kręcila sie jak szalona a ja kompletnie nic nie czulam... pewnie pływa sobie gdzieś tak ze zadko Cie smyra albo dużo śpi...
Dzięki Chciałabym już czuć coś więcej. Ale powiem wam, ze brzuch z dnia dzien robi sie większy, sama to zauważam.
Tż na mnie czasami tak patrzy, zaczyna łapać mnie za brzuch
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 19:57   #168
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Nie lubię jak go nie ma
dobrze że zostałaś, jazda w tę pogodę to katorga...

Coś mi nie gra, wypiłam masę wody, a strasznie mało sikam.
Stary 2016-06-24, 19:59   #169
Listopadowaa
Zakorzenienie

Już w ubraniach po mnie widać. poszam do miasta pare dni temu w ciążowych spodniach i takim lekkim siatkowym seeterku. Zawsze byl na mnie luzny, teraz juz opięty. Koleżanki mamy mnie widzialy i na drugi dzień do niej z pytaniem czy babcia nie zostanie
Wczoraj wróciłam z jeziorka w luznej sukience, tej granatowej w kwiatki z lumpka co pokazywalam w klubie a tato na mnie patrzy i się usmiecha i mowi, ze widać juz po mnie. Myslalam ze w takiej luznej nic nie widać, a jednak
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 20:13   #170
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość

Dzisiaj też z Wami nie posiedzę bo mam zapierdziel. Jutro obrona.

Miłego dnia dziewczyny
Trzymam kciuki, na pewno obronisz się bez problemu

Cytat:
Niech Ci szybko zleciu i fruuu na Kretę! Ale fajnie
Oj rzeczywiście, dzień mi dzisiaj zleciał nie wiem kiedy. Ale sądzę, że ogarnęłam wszystkie niezbędne tematy i teraz niech się inni martwią Nawet nie kiblowałam zbyt długo, bo wyszłam z pracy jedynie 30 min. po czasie - bywało już gorzej. Teraz tylko ogarnąc tematy związane z wyjazdem... A że ciuchów za wiele nie mam, to przynajmnie j nie będę miała dylematu co zabrać

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
A na krecie nie ma uchodźców? ja się boję Grecji w tym roku

PAULINIKA jak nastroje PO referendum ??? szokkkk
Nic takiego nie słyszałam, więc zakładam że będzie dobrze Z tego co wiem, to na wyspie Kos jest zatrzęsienie uchodźców - ale to przy samej Turcji, tu mam nadzieję będzie spokój

Cytat:

Aaaa to szczęściara z Ciebie, takie porteczki za parę złotych

Ja w hm przymierzałam fajne dżinsowe szorty, ale kosztowały chyba 160zl!! No za taką kasę portek na dwa miesiące nie kupię o nieeeeee
Dokładnie, ceny ciuchów ciążowych w tych dużych sieciówkach zwalają z nóg. Za to ja sobie wczoraj kupiłam szorty za 50 zł w szachownicy. I są super! Nic nie cisną i powiem jeszcze, że są "rozwojowe", więc na pewno za tydzień nie będa za ciasne I mają super krój - pomimo że są one size, to nie wiszą nie wyją i równie dobrze będą wyglądać po ciązy. Tak mi się przynajmniej wydaje

Też kupiłam takie półśpiochy ale jedne jasne szare, a drugie w paseczki szaro-niebieskie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Cherry - półśpiochy to mistrzostwo

Jeeezu jaki skawar ! Byłam na chwile w urzędzie, i na słońcu spędziłam licząc przejscie do auta, w aucie i pod urzędem morze łącznie z 10 minut. Ledwo doszłam do domu bo juz mnie cofało... porażka. teraz leze w gaciach i staniku sportowym i zdycham z gorąca... chyba dzis bede częstą bywalczynią pod zimnym prysznicem

U mnie dzisiaj też masakrycznie gorąco. Teraz jeszcze są 33 stopnie. A jak wyszłam z pracy i wsiadłam do auta, to myślałam że nie wysiedzę. Siedzenia się nagrzały, kierownica i gałka od biegów parzyły w ręce i do tego klima mi nie działa Trzeba jechać do warsztatu nabić, bo inaczej nie wyobrażam sobie lata....

Cytat:
ale jest koszmarne ja jej to nie dam nałożyć nie chcę mamie robić przykrości choć mówiłam jej, że mi się to nie podoba ale no ona i tak kupuje...czasami mam wrażenie, że ona grubo przesadza.....
Ja akurat o moją mamę się nie boję, bo wiem że nawet jak coś kupi dla malucha, to będzie to ładne Gorzej z teściową, która lubuje się w każdym odcieniu majtkowego różu, złota i kwiecistych wzorach. Im więcej napaćkane i im mniej mi się coś podoba, tym dla niej ładniej... Dlatego chyba jednak cieszę się, że będziemy mieć synka, bo w razie chęci robienia dziecku prezentów ciuszkowych, będzie miała słabe pole do popisu
Ogólnie nauczyłam ją, żeby mi w żadnym wypadku nie kupowała żadnych ubrań, czy ozdób do domu i raczej się słucha Ale ostatnio kupiła mi różową koszulkę do spania z kotkiem. A największy hit to prezent dla mnie na dzień dziecka (tak, dostałam od teściowej prezent na dzień dziecka) - różowy szlafroczek w panterkę.... Póki co nie ogarnia mojego brzucha więc wylądował głęboko w szafie

Cytat:

A ja zawsze mieszkałam w domku, a teraz kiszę się w mieszkaniu ;P Na szczęście rodzice mieszkają niedaleko
Moi rodzice mieszkają w 3-rodzinnym domu i wokół jest ogródek. Zawsze w lecie nie musiałam się martwić, gdzie by tu pojechać się poopalać, tylko kocyk za domem i mogłam się tak wylegiwac na zielonej trawce I owoce na krzaczkach... i piertruszka, i szczypiorek... Teraz mieskzamy w bloku i też intensywnie myslimy nad tym, jak zmienić sytuację Może za rok do dwóch uda się coś wykombinować.

Cytat:
Chciałam Ci zaproponowac, żebyś zrobiła m.in. caprse, bo szybka i smaczna, no ale tam jakby pomidor jest ważny Swoją drogą chyba nie znam nikogo, kto nie lubiłby pomidora
Może coś w stylu colesław?
Ciężko ciężko, bo ja wszędzie pomidora wrzucam

Kiedyś np. zrobiam taką niby salatkę z pieczonych ziemniaków i gotowanej fasolki szparagowej, pomieszane wszystko z zielonym pesto. Ale nie wiem, jak to z grillem będzie współgrało.
Mój mąż nienawidzi pomidorów. Jak tylko coś dotykało pomidora, to już tego nie tknie bo mu śmierdzi... Ale tylko świeżych, bo już keczup, zupę czy sosy lubi. Jego siostra jest taka sama.
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 20:23   #171
MajWija
Wtajemniczenie

W temacie jedzenia napisze, że byłam dzisiaj w sklepie i zobaczyłam na półce zupki chińska ta taka ostra i nie mogłam się powstrzymać, musiałam kupić :P
Właśnie ja robię haha
Takie rzeczy to ja jadłam może z dwa lata temu jak nie więcej, ale chyba raz w ciąży nie zaszkodzi cooo????

Im więcej uczę się do obrony tym mniej mam wrażenie wiem
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 20:28   #172
ma_i
Zadomowienie

MajWija, to może znak, że już więcej nie powinnaś się uczyć Wyluzuj teraz, zrób sobie relaksujący wieczór, a praca sama się obroni
Stary 2016-06-24, 20:42   #173
bluesberry
Zakorzenienie

PATRYCJA mi też się dzisiaj baba wryla w kolejce do kasy, choć wcale nie miała mniej niż ja, a ja miałam aż 3 rzeczy. Sama bardzo często przepuszczam kogoś w kolejce , ale ciężarnej bym się nie ryła na bezczelnego.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Objadłam sie domowych Hot dogow
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 20:42   #174
ma_i
Zadomowienie

Ależ mi się młody rozbujał, aż brzuch podskakuje

Bluesberry, to ja przed chwilą wciągnęłam bardziej leniwą wersję - po prostu parówki

Edytowane przez ma_i
Czas edycji: 2016-06-24 o 20:45
Stary 2016-06-24, 20:43   #175
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Wpisz sobie w google kapelusze ascot, na pewno coś Ci się spodoba
Nie no, ja już uradowana szukam, bo pomyślałam, że istnieje coś fajnego dla mnie, a tutaj to... wyglądałabym jak Jolasia z Kiepskich hehehe.
A w tę pogodę TEN byłby idealny: http://static2.money.pl/i/galeria/157/24/14749_m644.jpg

Cytat:
Obstawiam że jest z pasteryzowanego mleka, doczytaj na opakowaniu i jedz bez wyrzutów sumienia
Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
Sprawdź skład, myślę że robią go na mleku pasteryzowanym (zresztą nie wiem czy można w Pl sprzedawać na niepasteryzowanym), listeriozą można zarazić się jedząc produkty z mleka niepasteryzowanego
Teoretycznie wiem, ale ja jestem panikara

Cytat:
Nie lubię jak go nie ma
Oby udało Mu się szybko pozałatwiać sprawy dobrze, że zostajesz...

Cytat:
dobrze że zostałaś, jazda w tę pogodę to katorga...

Coś mi nie gra, wypiłam masę wody, a strasznie mało sikam.
Paruje z Ciebie przez skórę ja też tak mam.

Majwija - powodzenia jutro!
Stary 2016-06-24, 20:51   #176
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no, ja już uradowana szukam, bo pomyślałam, że istnieje coś fajnego dla mnie, a tutaj to... wyglądałabym jak Jolasia z Kiepskich hehehe.
A w tę pogodę TEN byłby idealny: http://static2.money.pl/i/galeria/157/24/14749_m644.jpg

NajadÄźam się risotto z cukinią i groszkiem, poprawiłam arbuzem i pękaaaam!

Mi z kolei ostatnio dziewczyna ustąpiła miejsca w pociągu aż podskoczyła, jak zobaczyła mój brzuch

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-06-24 o 20:54
Stary 2016-06-24, 20:52   #177
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:

Najadļam się risotto z cukinią i groszkiem, poprawiłam arbuzem i pękaaaam!
Ja właśnie wcinam kanapki z hochlandem i do tego radler zero, zdrówko!
Stary 2016-06-24, 21:00   #178
ma_i
Zadomowienie

A ja zmykam na czereśnie, mamusia mi dzisiaj przywiozła
Stary 2016-06-24, 21:13   #179
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
PATRYCJA mi też się dzisiaj baba wryla w kolejce do kasy, choć wcale nie miała mniej niż ja, a ja miałam aż 3 rzeczy. Sama bardzo często przepuszczam kogoś w kolejce , ale ciężarnej bym się nie ryła na bezczelnego.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Objadłam sie domowych Hot dogow

Ostatnio pod marketem parkowałam tyłem i w tej samej chwili jakaś kobieta zaczęła się wciskać na to samo miejsce, ledwo jej nie stuknęłam. Najpierw klakson, a potem aż wyszłam i ją ochrzaniłam. Nie wiem czy mnie nie zauważyła, czy to było celowe.

Oooo parówki
Stary 2016-06-24, 21:16   #180
pstryczek84
Zakorzenienie

Kurde, jakos mi tak dziwnie... jeszcze do mnie nie dociera, ze juz wakacje. Ze w poniedzialek nie zobacze tych wszysykich moich dzieciakow.
Zakonczenie bylo bardzo wzruszajace. To moja 3 klasa, ktora oddaje ale pierwszy raz byly placze. Plakalismy wszyscy, I ja I dzieciaki I mamy...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości