|
|
#3301 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Cytat:
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciekawam, jaka jest prawdziwa tego przyczyna. Poszukam. Nie tylko my szukamy tej odpowiedzi http://www.national-geographic.pl/fo...661-tuaregowieCytat:
2. 3.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-24 o 13:16 |
||
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
"Wielu ludi uważa, że ich tradycyjnym kolorem jest niebieski. Faktycznie, wielu Tuaregów nosi niebieskie tagelmusty, ale bardzo często można spotkać ubrania w innych kolorach. Stereotyp jednak przetrwał i do dzisiaj określani są mianem Niebieskich Ludzi. Nie chodzi tu tylko o barwę ubrania, ale o fakt, że niebieski kolor szat uzyskiwano dzięki indygo - naturalnemu, niebieskiemu barwnikowi, który w trakcie użytkowania odbarwiał się na skórze właściciela."
|
#3304 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Jutro to zastosuję, jak wpadnę na pomysł sprzątania ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Coś niesamowitego, jak sie kocha tańczyć i wreszcie, po tyyyluuu latach się spełnia marzenia I na tym flamenco, takim kobiecym, w babskim gronie, przy drobniutkiej, zgrabniutkiej i giętkiej instruktorce, co robi obroty i przytupy z takim wdziękiem Czasem żartuje, ze mamy być jak Carmen "a teraz zasłońcie wachlarzem twarz, żby tylko oczy było widać! Jak z plakatów Carmen!" "A teraz obrót i głowę w drugą stronę, niech publicznośc nie wie co będzie dalej i się intryguje!" "i poruszamy biodrami! Ale nie tak sztywno i kanciato, ma być płynnie, delikatnie, rozbujac się dziewczyny..."I w towarzyskim: aaaach jak cudownie jest tańczyć z kimś, kto ćwiczy od 20 lat i UMIE prowadzić!!! Choć tutaj mam problemy, bo od lat skaczę sobie sama na imprezach i ciężko mi się podporządkować, tylko chcę się prowadzić sama (i się jeszcze wstydzę tego obejmowania i stykania z kimś )Fajnie tak indywidualnie, bo nie traci się czasu na naukę faceta, jak ma prowadzić, tylko koleś od razu mnie ciśnie o wszystko: nogi, postawa, plecy, ręce, szyja, głowa, podbódek... Nawet jak przed tańcem podejść do partnera i podać rekę, żeby było lekko, elegancko, ale i sexy Musiałam powtarzac kilkanascie razy oblewając się iście dziewiczym rumieńcem w pierdut ciężko i nie ogarniam wszystkiego naraz, ale jest czadowo I to tango, gdzie kobieta raz jest przymilna i sexy, a za chwilę: stop! nie tak szybko koleś! Takie uwodzenie z klasą, ooo.... jak to się może na imprezach w przyszłości przydać, mrrau...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-24 o 15:19 |
||
|
|
|
#3306 | ||
|
BAN stały
|
Spomiędzy afrykańskiego upału
Rano musieliśmy odstawiać lodówkę, bo mały zbój nie chciał wyleźć zza niej i w ogóle nie reagował na nawoływania Teraz zwiedza kąty i rozrabia, ale coś czuję, że zaraz położy się spać ![]() Mam pewne problemy techniczne, ale działam w tej materii ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3307 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3308 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Redzia, a była niedawno taka oferta pracy na jakiejś północnej wyspie, w sama raz dla Ciebie
![]() Jak mi się miło zrobiło: zadzwonił kolega z poprzedniej pracy, sześć lat razem pracowaliśmy, raz u niego na wakacjach byłam a kolejne sześć już w firmie nie pracuję - i mimo wszystko utrzymujemy kontakt
|
#3309 |
|
Nindżopesz
|
Było, o doglądaniu owiec chyba? O ile pamiętam wymagali doświadczenia. W sumie na bydle się znam...
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3312 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Nie znoszę takiej pogody jaką mamy- duszno, parno i zero wiatru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3313 |
|
Piers do przodu
|
Oj tak sporo mija zanim sie czlowiek przuzwyczai
|
#3314 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nigdy
Na szczeście od pn ochłodzenie Jeden plus, że jem mniej w takie upały ![]() Gryx, dawaj foty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3315 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3.raczej Ponura Żniwiarka ![]() Cytat:
![]() A fogle drogi Baru żegnaj mi na tydzień , gdyż albowiem wybywam jutro na rodosa w ramach urlopu bądźcie niegrzeczni Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam machnąć znad sera brie i powiedzieć, że pracuję mimo wszystko (tzn. upału)
|
#3317 | |||
|
BAN stały
|
Znad drina
Cytat:
Skandynawskie klimaty lubię, języki z grupy germańskiej, więc nafin nju tak naprawdę, piniundze z nieba leto, żyć, nie umierać! Wyszedłem spod prysznica przed chwilą, a czuję się tak samo nieświeżo, jak przez cały dzień! ![]() Cytat:
Tera mi to loto, tero to ja wyznaczam trendy! ![]() Cierpliwości! Cytat:
![]() --- No co za zbój! Wybiegał się kilka godzin w ogrodzie, a teraz mi spać nie chce! W ogóle to ma nawyk lizania człowieków, jak go najdzie, to liże, liże i liże swoim szorstkim jęzorkiem A wcześniej przyprowadził atak na moje rzęsy, zdążyłem oczy zamknąć w ostatnim momencie ... Demooolkaaa! --- Dzisiaj swoje 18. urodziny obchodzi ciocia Flo! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Śpi ![]() --- Piosenka na dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Piosenka do ryczenia
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-06-25 o 01:10 |
|||
|
|
|
#3318 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ohohoho, muszę więc dziś do Flo zadzwonić z życzeniami
|
|
|
|
#3319 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja macham znad kawy, po Brexicie hejtuję herbatę
![]() Gorunc jak cholera, siedzę dziś w chacie
|
|
|
#3321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Cytat:
![]() och które to już 18?, pogubiłam się, też nigdy nie byłam orłem z matematyki ![]() Cytat:
2. dzień dobry snad plam po samoopalaczu ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a propos, też właśnie piję kawę, taką z kapsułki i muszę przyznać, że nielicha
|
|
|
#3322 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też chcę samoopalacz na nogi, ale nie umiem ładnie posmarować
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no stacjonarny odbiorę ![]() jak widać ja też nie umiem , a tak się starałam
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Flo wszystkiego najlepszego!!!
Nareszcie po tylu latach pognałam rodziców do podjęcia decyzji Na razie tylko kuchnia i malowanie ścian w całym domu, łazienka kiedy indziej (bo na razie kasy nie starczy)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-25 o 09:45 |
|
|
|
#3325 |
|
Piers do przodu
|
Flo wszystkiego naj
spelnienia marzen!
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-06-25 o 09:51 |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję pięknie
no i przez Was zachciało mi się tych kwasów do stóp , a już miałam nic nie kupować ![]() i serio trzeba 10 minut każdą stopę masować? nie wystarczy nałożyć i odsiedzieć swoje?
|
|
#3327 | |||
|
Mother of Cats
|
Flo, wszystkiego najlepszego
![]() Pobiłam dziś słój własny rekord - dwa prysznice w ciągu godziny ![]() Choć u nas przed siódmą była 10-minutowa burza z jeszcze krótszym deszczem. I znów Cytat:
I ty też ![]() Cytat:
Lud skanduje: foty kotełka!!! ![]() Ad. piosenek - zakwalifikowałabym je dokładnie odwrotnie ![]() Cytat:
I kciuki za sprawne uwinięcie się z remontem
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Nindżopesz
|
Flo, Polly, wszystkiego naj! Co to za wysyp w ogóle ![]() Rejcz, użyłam wczoraj po raz pierwszy tej matującej emulsji Vichy. Czaaad, twarz taka smooth po nim. Tak czy siak trzeba było przypudrować, a jak polatałam i się spociłam w upale, to matowienie nie wytrzymało. Ale ogólnie jestem mile zaskoczona - nie bieli, nie tłuści, nie lepi się, można nakładać duże ilości. Jeszcze mnie nie zapchało, zobaczymy później
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Flo wszystkiego najlepszego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś miała w domu kuchnię i łazienkę ze sprzętem i meblami kupionymi przez dziadka, co umarł 35 lat temu, to też byś się dziko cieszyła z wywalenia wreszcie tego syfu A jak sobie plecy naciągnęłam przy wywożeniu pradawnej żeliwnej kuchni na węgiel, będą zakwasy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-25 o 11:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
Musiałam powtarzac kilkanascie razy oblewając się iście dziewiczym rumieńcem 

, gdyż albowiem wybywam jutro na rodosa w ramach urlopu