![]() |
#2131 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
![]() ![]() ja tylko czekam aż czereśnie potanieją ![]() Cytat:
Cytat:
a wypadek okropielny ![]() Cytat:
brawo Ty!!!!! co jest???? Julka dumna? Upał mnie wykańcza. drugi dzień kibluje na bazie z Olką (jedynie po Miśka do żłoba i z powrotem) - podziwiam Cię Kwiatku w kontekście ospowym. Miałam plany na polowanie Zarowe, ale tak się źle czuję i tak piekarnikowo, że nie dam rady ![]() Laski, poradźcie... które zostawić????
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2016-06-24 o 21:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
MBZ♥
|
Pani, te z mojej prawej
![]() Zdrowia!!! Małpko ![]() Co się dzieje? Kwiatuszku a u Ciebie? Demeter zdrowia!!! Też mnie gardło drapie:/ Ja na hm mam focha, poszalałam w zarce. Tylko bluzy jednej szukam. Luna udanego plażingu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Pani wpadaj do nas
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Byou czyżbyś szukała bialej bluzy z różowym napisem? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Pani ja bym zostawiła po te po prawej patrząc na zdjęcie âş |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Byou sama ją szukam od przeszło miesiąca zobaczyłam ją kiedyś w zarce ale od tamtej pory brak rozmiarów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja stwierdziłam, że dzieci mają za dużo ciuchów za to ja sobie coś tam zamówiłam ![]() Luna, zazdroszcze wakacji. Wypadek straszny ![]() ![]() W sumie u nas w złobku to najlepsza dla K jest najmłodsza dziewczyna. "Szefowa' zmanierowana i nic jej nie obchodzi ![]() ![]() ------------- Dobra po zmianie na dostawie mam 4 dni wolnego ![]() Co robić z tym wolnym czasem ![]() ![]() K poszedł dziś do złoba ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ile płacisz za kg u pana? no tu cena ani drgnie i wciąż 16 zeta. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Małpka wpadaj-cie
![]() Pani u nas cześnie- jak mówi moja babcia ok. 8-15zł. A z okna widze jak u sasiadów szpaki jedzą czereśnie tonami, bo mają wyyysokie drzewo... U nas tez ukrop ale dajemy radę. Kacper wczoraj: "mamo ściagaj sukienkę, wskakuj do basenu!" Już widze sioebie jak lecę niczym w Słonecznym patrolu.... Pani jak odchudzanie? U mnie zakończone fiaskiem...Zero ruchu przez klasyfikacjeę i codzienną robotę do 1-2 w nocy, ale od poniedziałku...;p Może w końcu sie wezme a tą dietę TRwą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a szpakom... zazdroszczę ![]() ![]() fiasko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
chłop mnie wkurza
![]() ![]() No Julka zadowolona, same 5 na świadectwie ![]() ![]() Buty z prawej patrząc na zdjęcie dzięki ![]() ![]() nie wiem czy to mąż mnie wkurza, czy ostatnio po prostu wszystko mnie denerwuje ![]() jeszcze szukam noclegu na morzem i nie mogę nic znaleźć ![]()
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Pani 10 zł za kg ostatnio placiłam. Anielka czereśnie może jeść na sniadanie, obiad i kolacje.
A od rana już na pogotowiu byliśmy bo pierwszy raz miałam kleszcza wiec musieli wyciągnąć ja sie tam nie tykam takich rzeczy. A teraz jedziemy na ostatnie zajęcia na basenie i ciekawe czy będą dyplomy bo dziecko rozpieszczone dyplomami i czuje niedosyt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Panika na Rybitwach za,skrzynke czeresni 15 zl placilam, podobnie ponoc na Placu na Stawach i Bienczyckim. Traktuj owoce jak posilek i dieta bedzie
![]() Pamietasz o pomidorkach? Jak to mowi Masza, dyszytie dzisiaj? Temperatura masakra, a poeiem Wam ze taka sama jak dzis mam w pokoju w pracy mimo dwoch wiatrakow. Zdycham marze o ochlodzeniu. Sorce jestes u tesciow? Zastanawialam sie czy pojechaliscie, bo my dzis w Ropczycach u babci bylismy.
![]() |
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś, kiedyś pisałaś, że Anielka młóci borówkę amerykańską. jak ja Ci zazdrościłam, ale też trochę dziwiłam, że taki mały człowiek zjada całe opakowanie. Olka jest identyczna. aż się trzęsie na widok borówki ![]() Cytat:
od czwartku będę u mamy, wtedy przypomnij o pomidorach ![]() ależ upał. dla mnie masakrjoza. zawsze klnę pod nosem i myślę o Małpce. że ona nie klnie ![]() Michał wczoraj cały dzień darł się z balkonu: "Polska gola, inni wcale" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
MBZ♥
|
A u nas burza z tak silnym wiatrem rozpętała się na karnych i brakło prądu
![]() Jeszcze nigdy nie widziałam tylu facetów na balkonie z komórkami w rękach, szukających zasięgu i transmisji online ![]() Wieża Eiffla wyglądała znów pięknie ![]() Pani, Zoś też szał ma na "jagodki". I na resztę owoców. Zbankrutuję ![]() Małpko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Michał je normalnie. z ochotą. a Olka jak odkurzacz wciąga owoce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Panika wazylam po kupnie i bylo ponad 3 kg. Jezdzimy albo sobota wczesnie rano, albo pt wieczorem, bo sie ustawiaja na handel. I zawsze przy parkingu i zaeaz kolo wejsc sa Ukraincy, a dalej w plac jeszcze taniej.
Warzywa u takiej pani zaraz po wejsciu glowna brama, ma w dobrych cenach- wory po 10 /15 kg, arbuzy w polowie placu z ciezarow, a potem wbijam w prawo i tam sa tacy starsi panowie z truskawkami czeresniami ( starsi od maszych rodzicow mysle). U mnie Emila borowki wielbi, maliny, truskswki srednio, najbardziej jednak porzeczki. Wakacje zaczelysmy " bombowo" od pogotowia, w ciagu 10 minut mojej Oliwii tak zlecial cukier ze byla interwencja potrzebna. Wracalysmy ze zlobka, weszla do sklepu po lody, z Emila czekalysmy przed. A ze miala focha to dzwonie do niej i dzwonie, bo juz myslalam ze sfochowana poszla nie zwracajac uwagi na nas do domu. Szok, bo telefon odbiera jakas baba i.mowi ze zemdlala. Wiec akcja .... Ja nie wiem.kiedy to dziecko zmadrzeje, walczylam z nia pol roku o opaske mam cukrzyce, w pt ta opaska uratowalla jej zycie, do pt byla walka zeby miala odblokowana klawiature w tel.i nasze numery, moze wreszcie wpisze... ________ Malpka parrz na nasza mmiejscowke Villa Solaris lub druga polowa szwagierki mojej wlascicielki Willa Oliwka, Chlapowo Jodlowa 1
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta akcja jej nie nauczyła pokory? ![]() ![]() ![]() Olka dziś zaliczyła pierwsze nocnikowanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
MBZ♥
|
Despa
![]() ![]() Pani ![]() ![]() Moje dziecko dziś do mnie: jesteś najpiękniejszą mamą na świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przesyłka poszła ![]()
![]() |
![]() |
#2150 |
MBZ♥
|
Pani, dziękuję jeszcze raz
![]() ![]() To tym bardziej oklaski bo bystrzacha z Niej ![]() Przekochana jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Pani na jeden dzien, dzis juz cwaniakuje.
Byou przekaze z mila checia. Pani, brava dla Olki! Czy w czasie upalu wszystkim dzieciorom wlacza maruder?
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Despa nie wszystkim u nas ma 500 razy więcej energii i werwy niż winny dzień... Byou cuuudna jest ![]() Jadę na rade pedag. a w środe rano na wycieczkę do Augustowa i Wilna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
W Polsce takie upaly?
u nas dwa dni bylo upalnie i sie skonczylo ![]() gratulacje dla Polski cwirercfinalow ![]() Wczoraj Niemcy 3:0 ![]() panika zdrowia! buty wybralabym te po prawej, na paluszek ![]() Ja dostalam czeresni od sasiada, to i zrobilam ciasto, kompot i troche konfitury ![]() ![]() ![]() a owoce w odchudzaniu przeszkadzaja? BYou za co foch na h&m? poszalalabym w zarce, ale juz w pierwszy dzien wyprzedazy zero rozmiarow ![]() Zosia ma racje, piekna mama jestes ![]() Demeter i co zrobilas z wolnym czasem? zdrowka! despa baty dla Oliwii ![]() klementyna udanych wakacji ![]() luna alez okropny wypadek ![]() ![]() Marcel za miesiac startuje ![]() ![]() ![]() kwiatku dla TZ ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-06-27 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | ||
Zakorzenienie
|
w krk na szczęście też już nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też wybrałam. lepiej trzymają się nogi, choć skracają... Cytat:
![]() stacjonarnie też plaża ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
MBZ♥
|
Moderna bo pokazali na insta świetny kombinezon i ani widu ani slychu na stronie :/ dziewczyny pytaly kiedy będzie to najpierw odpisywali, że w nowościach w czwartek- 3 tygodnie temu
![]() Ja sobie ustawilam powiadomienie o zmianie jak się pojawi rozmiar i trochę rzeczy zlapalam ![]() ![]() ![]() Despa, ![]() ![]() Moja bardziej absorbująca, przeżywa potówki i tylko by na basen jeździła. Oliwka były dyplomy? ![]() Klementyna baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktory kombinezon? ja polowalam na ten w jeansowym looku bez rekawow - i upolowalam w koncu ![]() z przedszkolem mam coraz wiekszego stresa ![]() musze mu jeszcze te baletki gimnastyczne kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
MBZ♥
|
To chyba ten sam co chcialam
![]() Można ustawić dodatek do przeglądarki i on monitoruje ruch na stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#2160 |
MBZ♥
|
Ależ Ci zazdroszczę
![]() ![]() U nas nie było na stronie, po numerze ref wyswietlilo się że produkt niedostępny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.