|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
|
|
|
|
#872 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Truskawkowe mohito bezalkoholowe podobno już się chłodzi![]() Mój termometr na zewnątrz w cieniu pokzuje 35 stopni ![]() Będę trzymac kciuki za Tośka ![]() Cytat:
http://allegro.pl/drewniane-lozeczko...441736263.html O podkładzie myśle, ale jeszcze nie kupiłam. W wózku dziecko będzie na pieluszce albo czymś takim póki co. O poduszkach klinach położna radziła, żeby nie kupowac na zapas więc póki co poczekam. Cytat:
![]() Wróciłam od kolezanki wymoczona i zrelaksowana. Zaraz lecę Was nadrabiać
|
|||
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakiej firmy te skarpetki polecacie?
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Krefetka, fajne masz towarzystwo
![]() Przed chwilą brałam zimny prysznic, myślałam, że umrę za chwilę z tej duchoty , normalnie żyć, nie umierać. Jak ja nienawidzę upałów! Chciałam przespać większość dnia, ale ni cholery nie mogę się coś wygodnie ułożyć
|
|
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to pierwszy raz trafiłam na takie ![]() Tez przed chwila byłam pod zimnym prysznicem ale wiele ulgi to nie dało ;( Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt, efekt był dopóki zimna woda leciała
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki prysznic też 3 x dziś zaliczyłam, choć na chwilke pomógł ;P
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj basen
![]() Mam nadzieje ze woda do jutra sie nagrzeje ![]() A na balkonie na nic innego miejsca juz nie ma :P
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
Wy chyba musicie przyjechać do mnie
zrobimy imprezę w deszczu, na boso, w zwiewnych romantycznych sukienkach jedząc pyszne owoce i popijając orzeźwiające mojito bez %. )Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Czyżby propozycja wyborów miss mokrych sukienek ?Zamiast fokami będziemy rusalkami ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-06-24 o 22:20 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nie uraziłaś mnie, bo się z Tobą całkowicie zgadzam
![]() Cytat:
Najbardziej podoba mi się ta jaśniejsza szara i ta w kolorowe wzorki! piękne Cytat:
w głowie się nie mieści zachowanie co niektórych ludzi![]() Cytat:
Lubię konkretne 'wykłady' ![]() Co do próbek.. fakt, nie obdarowali za bardzo, ale to zawsze coś ![]() Ja wszelkiego rodzaju gratisy z chęcią przygarniam ![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za wsparcie.. Mąż będzie jeszcze z nimi rozmawiał.. Generalnie zawsze mogliśmy na nich liczyć, a tu odnośnie ciąży-porodu takie problemy nagle robią Mam nadzieję, ze tylko tak panikują.. stresują się tym wszystkim, a jak przyjdzie co do czego to zawiozą.. W sumie każdy bałby się porodu kobiety w samochodzie ![]() Taksówka to za gigantyczny koszt.. ale jeśli nie będzie wyjscia to już taka naprawdę ostatecznośc.. Mam jednak cichą nadzieję, że Zuzia grzecznie poczeka do wyznaczonego terminu I ńie będę musiała się stresować transportem..
|
|
#883 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ból głowy non stop. ![]() Też mam taką kolorowankę, kupiłam na samym początku siedzenia na L4, zapomniałam o niej kompletnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby Zuzia poczekała, a temat transportu na wszelki wypadek udało się rozwiązać najsensowniej jak się da.
|
|||||
|
|
|
#884 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Płacze ostatnio pod byle pretekstem!Cytat:
![]() Też mamy ślub/wesele 9,07. Zadeklarowaliśmy się tylko na ślub, bo i wesele pod Kielcami wiec z Krakowa mamy kawałek a ja juz średnio się ciesze na długie trasy no i nie dam rady wysiedzieć do rana na weselu ![]() Cytat:
Fantasmagori, Afrodita czyli jest nas 3 Zuzkowych mam ![]() To jeszcze zaportuje wizyte: wszystko gra i buczy, mała nie pcha się wcześniej na świat, szyjka długa zamknieta. Nie wiem ile waży bo gin zerkneła tylko na podstawy, nie chciała "grzebać" a widzimy sie za 2,5 tyg to bedzie robiła dokładną analize, w tym ktg i ten wymaz jakiś na paciorkowce i podejmie decyzje czy polozyc mnie w szpitalu... A potem idzie na urlop na szczescie tylko na tydz
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|||
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To odszukaj, wyciągaj kredki/pisaki i się relaksuj ![]() Dziewczyny TŻa mają zawsze frajdę, że z nimi koloruję I z tego co mówiły, to matce na ambicję wsiadły, bo też zaczęła z nimi kolorować A ja po prostu uwielbiam kolorować i dla mnie to ogromny relaks
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
My tez uwielbiamy te kolorowanki. Nawet musiałam dokupić kredek bo stwierdziliśmy, ze mamy zbyt mało odcieni zielonego
![]() Niestety i kolorowanki i kredki wyjechały z najmłodsza do babci ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorowanki zawsze można podrukować a kredki dokupić
|
|
|
|
|
#888 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie mi przypomniałyście, że miałam mu kupić znowu |
||
|
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to dziala tylko przez neta, nie?Pytam, bo dzis chcialam kupic przewijak z zyrafa i w necie 39 zl kosztuje, a w sklepie 59. Promocja dotyczy tylko produktow online :/ Zauwazylam, ze kupilam bodziaki glownie z motywem rybki-ma ich 9 Stacjonarnie duzo wiekszy wybor jednak. Upatrzylam dzis apaszke z osmiornica i fajna czapke-polece w niedziele kupic, bo dzis z tztem sie nie dalo na spokojnie.W ogole tz stwierdzil, ze skoro juz musze kupowac, to chociaz niech to bedzie na 68, bo na 56 i 62 mamy pelno wszystkiego. Takze odczulam przyzwolenie, a dzis dostalam ZUS zalegly, wiec czuje, ze poplyne ostro 😉 Sluchajcie, ogladalam dzis spiworki-wszystkie wydaja sie okropnie cieple. Jesli beda takie upaly jak teraz, to nie wyobrazam sobie kisic dziecko w takim spiworze Nie wiem, co zrobic-kupowac czy nie. I jaki rozmiar??? Edit: Doczytalam, ze stacjonarnie tez dziala-super! Sluchajcie, zakochalam sie w otulaczach Woombie. Myslicie, ze warto wydac 150 zeta? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-06-25 o 01:47 |
|
|
|
|
#890 | |
|
Zadomowienie
|
Kto rano wstaje ten musi:
a) zrobić siku b) zamknąć okno bo ptaki za głośno śpiewają c) wystawić brzuch do badania d) wszystko na raz. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- Cytat:
Mnie sie baaaaardzo wombie podoba ale koniec końców kupiłam profi (to taki grubszy śpiworek i dokupie jeszcze otulacz z gemini: ![]() Ewentualnie bede kręcić dziecko w większa pieluchę.. Aaa i dostanę od siostry taki śpiworek sukienkę... co nie ma zamykanego dołu zeby łatwiej było sie do pieluchy dobrać ale wielkość tego to jakies 72-74 Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!! Zerwałam się o 6 bo przyszła taka burza z wichurą, że sie przestraszyłam że mi donice z balkonu pozrzuca!!! Oczywiście TŻ nawet oka nie otworzył i tak właśnie zaczełam dzien od przemokniecia na deszczu na własnym balkonie!
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zlało. Szkoda ze sie2 nie ochłodziło.
|
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
U mnie sie nawet nie zapowiada na deszcz ... Za to pewnie znów na sali miłe ciepełko będę mieć... Wczoraj 37stopni a dziś mówią ze ma byc cieplej.
Wczoraj wyglądałam tak: ![]() Ciekawe jak dzisiaj bedzie Wysłane za pomocą magii |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
Dobrze, że urlop w miarę krótki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój też ma dużo rzeczy rybkowych, morskich itp. ![]() Cytat:
U nas teraz pada, oby do Was też przyszły odpowiednie chmury. |
|||||
|
|
|
#895 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale szpital? po co? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja całą noc spałam pod wiatrakiem , wszystkie okna na przestrzał otwarte, zero poprawy.. wyglądam gorzej niż ten kot ze zdjęcia Krefetki |
|||||||
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wam o tym octanisepcie już dawno, ze reklama i tyle. Spiryt na pępek najlepszy :P
U nas taka temperatura, ze klima całą noc chodziła, ale była to najlepsza noc mojego dziecka od kilku miesięcy, więc chyba od dziś stanie się to rutyną. Strasznie go te upały męczą, drapie się biedny ciągle. |
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny HELP!
Znalazlam darmowa szkole rodzenia u mnie na osiedlu, ale warunkiem jest podpisanie deklaracji do poloznej srodowiskowej prowadzacej to. Ja juz podpisalam deklaracje do innej poloznej, ktora takich zajec nie prowadzi. Da sie to jakos odkrecic? PIERNIKU, ja chce Woombie wlasnie na pierwsze 3 miesiace. Zreszta od razu lub pozniej, jeszcze nie wiem, chce model, ktory przeksztalca sie w spiworek. Ja dzis zasnelam o 5 rano, po okryciu sie mokrym recznikiem :/ Dzis mamy warsztaty z masazu Shantala, a potem przyjezdzaja nasi rodzice na obiad. Milego weekendu! Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-06-25 o 08:44 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziu jest naprawdę strasznie... My dziś mamy rocznice i idziemy wieczorem na kolacje - do restauracji na dachu
strasznie jestem podekscytowana bo zawsze marzyłam a nigdy w takiej nie byłam i nawet nie wiedziałam, ze w Poznaniu jest cos takiego! Aż tu nagle wczoraj znalazłam i szybko zadzwoniłam zarezerwować stolik - ciekawe jak bedxie bo TZ nic nie wie, myśli ze idziemy na stary rynek zaraz wstaje i lecę do centrum handlowego może dorwę na wyprzedażach jakas ładna sukienkę chciałabym ładnie wyglądać... Tyle Żr wczoraj na wieczór po tym upale strasznie sie czułam i noc miałam tez straszna. Okna pootwierane ale zero przeciągu duchota na maksa. A na burze ani deszcz sie nie zapowiada niby jutro pokazuje mi w pogodzie, zobaczymy....Tinkerbell - Twoja propozycja brzmi tak pięknie ze aż zal odmówić ahhhh! To mówicie ze ten octenisept to pic na wodę? U mnie tez to polecali... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
Śniadanie
![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

ulżyło mi 

Truskawkowe mohito bezalkoholowe podobno już się chłodzi

<3

Chciałam przespać większość dnia, ale ni cholery nie mogę się coś wygodnie ułożyć
zrobimy imprezę w deszczu, na boso, w zwiewnych romantycznych sukienkach jedząc pyszne owoce i popijając orzeźwiające mojito bez %.
?

czerwiec 2015

chciałabym ładnie wyglądać... Tyle Żr wczoraj na wieczór po tym upale strasznie sie czułam i noc miałam tez straszna. Okna pootwierane ale zero przeciągu duchota na maksa. A na burze ani deszcz sie nie zapowiada