|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: # Chętnie wymienię #
cos za:
# Sephora róż, Blush Me Mono n.3 Framboise Attraction, zużycie widoczne na zdjęciu # Isa Dora, blyszczyk do ust, Express Star Gloss, 50 Reflecting White, nowy, nieużywany
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
# L'Oreal róż, 22 Nude Abricot / Abricot Nu, zużycie widoczne na zdjęciu
# Klorane mleczko 50+ , tubka 75ml, zużycie okolo 10ml # Avene, krem do szczególnie wrazliwych okolic ciala spf 50 , tubka 15ml, zuzycie okolo 5%, kartonik # SVR plyn micelarny, Provegol Bebe, butelka z dozownikiem 500ml, zużycie widoczne na zdjęciu # L'Oreal Professionel, , Lumino Contrast, serum nablyszczajaco-dyscyplinujace do wlosow z pasemkami, szklana butelka z dozownikiem, zużycie widoczne na zdjęciu # Isa Dora, blyszczyk do ust, Express Star Gloss, 50 Reflecting White, nowy, nieużywany zapraszam do mnie
|
|
|
|
#33 | ||
|
Rozeznanie
|
Dostalam probke, tego kremu i niestety nie jest on dla mnie. Przykro mi.
Pozdrawiam Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
może coś u mnie?
interesuje mnie sporo
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej zalezy mi na rózu loreala lub na serum lumino
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Leo,
a co konkretnie Ciebie interesuje, bo nie wiem za co mam szukac ![]() A moglabym Ciebie prosic jeszcze o sklady: - LysaSkin Labolatories XEROlys+ emulsja do ciała do skór suchych i bardzo suchych - Labolatories Bordes France Lait Bi-Actif -delikatane mleczko do demakijażu do skóry normalnej i suchej - Cosmodex Depigmenten Fort -Krem na przebarwienia
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobie fotke koło 23.00 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
puk, puk..
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie jestem w trakcie pisania PW do Ciebie
Jeszcze chwilka
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
# DOKLADKA: THEOREMA LEGGERO, pojemność początkowa 50ml, zużycie widoczne na zdjęciu, flakoniki nie sa napelniane do samego konca, posiadam kartonik - tylko musialabym jeszcze potestowac w razie czego
![]() # L'Oreal róż, 22 Nude Abricot / Abricot Nu, zużycie widoczne na zdjęciu # Klorane mleczko 50+ , tubka 75ml, zużycie okolo 10ml # Avene, krem do szczególnie wrazliwych okolic ciala spf 50 , tubka 15ml, zuzycie okolo 5%, kartonik # Isa Dora, blyszczyk do ust, Express Star Gloss, 50 Reflecting White, nowy, nieużywany
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
wiec wklejam fotki składu, mam nadzieje że czytelne
pierwsza jest do mleczka druga do lysaskin
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
a to skład cosmodexu
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Witaj! Znajdziesz coś u mnie za Theoremę Leggero?
|
#45 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi sie u Ciebie: L de Lolita Lempicka, 30ml, ubytek kilku psików Ch. Jourdan, The parfum, 48/50ml, jest "kartonik" Co myslisz? Zaraz przejrze Twoj watek Cytat:
![]() Zaraz przejrze Twoj watek
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, odpisałam na pw
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Theoremę?
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
A wiec tak
: najbardziej przypadly mi u Ciebie do gustu: -Szampon Loreal Proffesionel Absolut Repair -ubytek 50% z 250ml -Szampon Matrix Sleek Look -odlewka 200 ml - w czym jest odlewka? Tylko mam problem, bo nie wiem jak wyceniasz te kosmetyki. Poprosze o podpowiedz ![]() Iwciu, niestety nic nie znalazlam Pozdrawiam serdecznie Etnografko, podoba mi sie u Ciebie Roma, ale to za duzo za Theo. Pozdrawiam serdecznie Edit: Ale, ale,... zainteresowalo mnie jeszcze Eau Torride, moglabys napisac cos o tym zapachu? Juz spogladam do Ciebie do watku
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ok
to czekam na wiadomosc
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, ze Cristobala juz nie masz
Niestety nic wiecej nie wypatrzylam. Pzodrawiam serdecznie ![]() Mialam na mysli, to ze kompletnie nie wiem, jak Ty wyceniasz te szampony, bo wiem ze interesuje Ciebie roz L'Oreala i serum. Co proponujesz?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
szampon loreala kosztuje cos ok 45zł a jest go pół, natomist matrix ok 40. Odlewka byłaby pewnie w jakimsinnym opakowaniu po szamponie.
Mam rozumieć że kosmetykami których składy wklejałam nie jestes zainteresowana? |
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno jestem zainteresowana szamponami (moze za serum l'Oreala?), ale kusi mnie jeszcze Nailtek
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi jeszce dokładnie jaki róz ma kolorek? probowałam go "obziorać" w sephorze ale tam nie mieli tego kolorku
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz jest za ciemno juz, zebym dokladne zdjecia zrobila, ale znalazlam w jednym watku zdjecia Reese, ktore pozwole sobie zalinkowac, mysle, ze ze wszystkich zdjec na wizazu najbardziej oddaja kolor http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1052 Co do wymiany serum na szampony to jestem jak najbardziej na tak
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat przydałby mi się taki..może ja czegos poszukam poza watkiem..hmm?? bo chyba nic innego oprocz nailteka nie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jennifer, przykro mi, ale niestety nic nie znalazlam. Pozdrawiam
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze cos znalazlabys u mnie za:
# SVR plyn micelarny, Provegol Bebe, butelka z dozownikiem 500ml, zużycie widoczne na zdjęciu # Isa Dora, blyszczyk do ust, Express Star Gloss, 50 Reflecting White, nowy, nieużywany A moze moglabym poszukac czegos czym bylabys zainteresowana
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze
szukamy bardzo podobnych rzeczy..a mozenailteka za roz i błyszczyk ID?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Pozdrawiam

Pozdrawiam serdecznie