|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Imię dla czarnego labradora | |||
| Aziz |
|
2 | 16,67% |
| Leo |
|
5 | 41,67% |
| inaczej |
|
5 | 41,67% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak sie wabia wasze zwierzaki?
a mój wcześniejszy piesek który nieżyje wabiła sie Doxa ;( był to bokser -suczka
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Posiadam psa i papuge, pies wabi sie Mars i ma 1,5 roku a papużka nazywa sie Kubuś i ma już 8 lat
![]() Tutaj mój psiak jak miał 2 miechy: http://c13.wrzuta.pl/wi12213/13e5498...6O2huY3HZ&ft=f ------------------------------------------------- PRECZ Z MATEMATYKą!!!
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Mój beagle wabi się Figo troche po piłkarzu a troche dlatego ze miał być suczką wabiącą się Figa
![]() ![]() _________________________ __________ Pies- jedyny przyjaciel jakiego można kupić. |
|
|
|
|
#1684 |
|
Przyczajenie
|
moja suczka wabi sie Bella a chomik Stuart malutki hehe
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Mój kochany pieseczek-słodka dziurka nazywa się PIKO
![]() Mója kochana koteczka,która maniakalnie łapie myszy po sąsiadach,a potem przynosi je pod drzwi wabi się MILKA. Oraz moja kochana koteczka nr 2,która wyleguje się pod kaloryferem ma na imię TONIA
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Megiii
|
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
Pies Axel ^^
Była też szczurcia Luna ale niestety już za Tęczowym Mostem... ; ( |
|
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Ja moją akitę japońską (suczka, 1 rok i 8 miesięcy) nazwała Ambra (rodowodowo: Taya mi się nie spodobało), a kotek mieszaniec po persie i dachowcu (6 miesięcy) miał być Puchatek, ale nikt tak na niego nigdy nie mówił. Jest on za to Indorem, Indyczką, względnie Psikotem, gdy rozrabia.
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Pies York -pierwsze imie to Aris moje dziecko wola adzis drugie to powerek na wszystkie reaguje
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Przyczajenie
|
Moja ukochana roczna Bajgielka- Triada ( wymiennie na Dzinek, Gończa, Triadula i Psia Ślinka ^^)
i 10 letni kotek- niesamowicie oryginalnie- Filuś
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam swojego króliczka Lucyfera
, poza tym w domu jest też pies Jackie, był Jambo oraz ptaszki Gucio i Maja, reszta zwierzątek imion się nie dorobiła...
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
Suczka - Gama vel Gruba. xD
Pies - Harry vel Harold vel Haroldzik vel Harruś. xD Królik - Fafik vel Gamoń. xD Zaś wstawię zdjęcia.
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dwa chomiki i oba nazywały się Maciek. Pierwszy okazał się samicą, ale to co xD
Syryjski i dżungalski
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Królica Molly ale zazwyczaj mówię na nią Mollunia
. Piees Bazyl .
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Suczka Bora.
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszytskich
![]() wiec mam dwa pieski tyle że jeden mieszka u babci (ale to tak samo moj piesek) Pieski : Łatek (suczka :P) taki zwykły a jednak nie zwykły kundelek , oraz Murzyn (ma 5 lat , na nasze ) i urodzil sie w ten sam dzien co moj braciszek ![]() Kociak: w Tym roku milama jeszce wspaniałą "pumkę" o imieniu Heppi Sliczyny czarny kotek o superowej siersci dlatego "pumka" ![]() ale jakos tak latem zdaje sie (bylam na wakacjach) zatrul sie czyms i zdechł.. obecnie mam małego kociaka ok. pol roku zwie sie Perłuś no ale tylko ja go tak nazywam :P rezts arodziny jakos tak Szumownika czy jakos tak :P Świńka Morska : mój kochany prosiaczek , i tak go zwie Prosiaczek badz Czaruś kiedyś mówiłam Nenka ale jakos wole pieszczotliwie Prosiaczek ![]() 2 Myszoskoczki : oby dwa sa czarne trudno je rozroznic ale ja potrafie jeden jest mniejszy (mozna zauwazyc trzymajac go na rece) jest bardziej ruchliwy (ucieka) i ma plamke taka biała na prawej przedniej łapce a zwie sie tez malec CEDRIC drugi zas (prawdopodobnie to jego jakis rodzic , no nie wiem ale napewno jakas rodzinka :P bo czesto myje Cedrica) wiec te drugi zwie sie Silver jest caly czarnutki procz plamki pod pyszczkeim (Cedric tez taka ma). Wydaje mi sie albo Slver jest taki bardziej "rozwazny" jesli mozna tak okreslic zwierzatko ![]() Rybki ;' w tym roku miałam az 4 rybki (3 dostałam na urodzinki : Dejka ,Glutek i Gutek>> niestety zdechły te dwie a do ostaniej dokupilam jedna neonke niestety ta moja ja zjadla (nie miala nawet imienia) wiec mialm ta JEDNA z tych 3 i kupilam welonke , żyły sobie ładnie aż do czasu kiedy Kociak zjadł mi te 1 z 3... zostala welonka ktora snęła nie dawno tearz mam Bojownika i zwie go "Bojowniczka". No to wszytsko moze kiedys dam fotki ![]() Pozdrawiam Nadia ![]()
|
|
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak bym miała chronologicznie przytoczyć imiona moich zwierzaków to były by to:
chomik-Magda piesek (jamnik )-Bananchomik- Rambo Świnka-Dusia Myszoskoczki- Neko i Inu Pies-Maja (obecna) Królik- Stefan (obecny) W między czasie na chwilke był przygarnięty Rudy, który zwiał do swoich właścicieli i Ramzes-obecnie Dino który był u nas 2 dni a potem pojechał na wieś i okazał się być wielkości niedźwiedzia K
|
|
|
#1698 |
|
Konto usunięte
|
Moja pierwsza papuga, była nimfą i wabiła się Kubuś, następnie był chomik syryjski Misia, potem piesek owczarek niemiecki długowłosy Mars. Niestety te zwierzątka już odeszły
![]() Teraz mam papużki faliste: Oskara i Kizię; chomika syryjskiego Nukę, bernardyna długowłosego Bellę, żółwia wodno-lądowego Speeda, no i rybki i 2 pająki ale one są bez imion. |
|
|
|
|
#1699 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam kota Mruczka, sunię Buffy, 2 szczurzyce - Layle i Kaire .
Mialam jeszcze 2 myszoskoczki - Kairę i Karmelka, chomika -Pikusia i 9 myszek (imiona może nie za ciekawe ale były takie: Cheesia, Roxi, Kiki, Lori, Mimi, Lili, Dixi, Buffy, Niki) [*] Edytowane przez Karo147 Czas edycji: 2009-12-31 o 15:40 |
|
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 2 koty dachowce - Włóczykij i Rasputin
Oraz sunię beagla - Żywia (od pogańskiego bóstwa)
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
kot - turecki angora - Leon
piesiu - Chiki
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
moja sunia- Kasta
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
A moje pieski to Spajki i Bobek
|
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dwa psiaki (mama i synek)
Sonia i Kubuś ![]() A kicia Kiti ;D
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
psy: Gruby , Papik , Bungur (dzika swinia po lokalnemu)
koty: Stary Kot (znany tez jako Maly Kot) i Mlody Kot (znany pod drugim imieniem Duzy kot) |
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Piesek - Molly
Królik - Szarak
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
a moja mają tak :
piesek York : Sparky (Sparki) Piesek owczarek niemiecki długowłosy: Sara Chomik: Stefan ![]() no i jesszcze mam rybki ale ich nie nazwałam tzn tylko jedna nazwałam -pluska
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
a moje pieski to Miluś i Migotka
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje koty: Arvena, Lara, Gaja, Chianti, Gabriela, Jaskółek, Finek, Orlando, Elentari no i Blumek vel BlueMoon
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
Loss_lauri... jestem pod wrażeniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

, poza tym w domu jest też pies Jackie, był Jambo oraz ptaszki Gucio i Maja, reszta zwierzątek imion się nie dorobiła...

- jest naprawdę wesoło!