|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Pati_j - powiem Ci szczerze, to dobrze, że pójdziesz sama, ja byłam na studniówce z facetem i zepsuł mi ją całkowicie! Idź i baw się dobrze
|
|
|
|
#692 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Id sama, zobaczysz - będzie fajnie Wybawisz się lepiej niż z nim, bo jak się na studniówkę przyjdzie z kimś, to zazwyczaj trzeba się tą osobą "zajmować" - w końcu jest w obcym otoczeniu, nie zna ludzi i w ogóle
|
|
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
Ale byliśmy razem na sylwku i pierwszy raz się naprawdę dobrze bawiliśmy razem! Pierwszy raz naprawdę sobie z nim potańczyłam i strasznie się cieszyłam że na studniówce też będziemy szaleć i że w przyszłości będę mogła te szaleństwa oglądać na dvd a tu klapa...
Ja z tym facetem wiązałam moją przyszłość ale wogóle nie mogę na niego liczyć i już nie mam siły wierzyć ze kiedyś będzie lepiej!
|
|
#694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A swoją drogą jak jechał na początku stycznia do Danii, to jak niby miał się wyrobić na studniówkę? Chyba w cuda wierzył (albo nie wierzył, ale wolał Ci nie mówić, że wie, że go nie będzie). Nie ciepię skąpiradeł. Nie trzeba dziewczyny zabierać co chwila do restauracji, ale w pewnych sytuacjach po prostu nie wypada żałować kasy (święto, rocznica). Przecież nawet czekolada za 2 zł to miły gest i świadczy o dobrych intencjach. A jeszcze branie od dziewczyny kasy, jak się ją zaprosiło na podwójną randkę ze znajomymi... Dno. |
|
|
|
|
#695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo znajomy, który tam pracuje zaproponował mu tą pracę bo potrzebowali kilka osób tylko na miesiąc i mój TŻ się go zapytał wprost czy będzie taka możliwość zeby na kilka dni zjechać do Polski i tamten potwierdził że to się da załatwić... Ae najbardziej mnie boli to że mój TŻ się zarzekał że jak nie będzie szło tego załatwić to się spakuje, przyjedzie i już tam nie wróci! Widocznie to były puste słowa...
|
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz nawet nie chodzi o to ze nie płaci,bo on nawet tego nie propponuje ![]() skąpiradło na 102!! oszczędni mężczyźni są naprawdę fajni ,ale dopoki nie zaczynaja oszczadzac na nas
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Obok moich znajomych dzialke ma pewien pan, ktory mial w miescie zaklad szewski. Zaklad niestety musial zamknac po tym jak kobieta, z ktora zdradzal swoja zone, dowiedziala sie po ilus tam miesiacach zwiazku ze on jest zonaty (a powiedzial jej ze jest wdowcem) i przyszla do niego do zakladu z wiadrem pelnym sikow i kupy i chlusnela mu tym po scianach.
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No może przesadziła z tymi ekskrementami, ale facet na pewno poczuł co znaczy gniew kobiety
Edytowane przez green.eyed Czas edycji: 2008-01-06 o 19:26 |
|
|
|
|
#699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ulala to pani zaszalała
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem porozmawiaj ze swoim tż i dowiedz się dlaczego zmienił zdanie, złamał obietnicę? Może po prostu nie da się tak zrobić. Ale nie będę go bronić, bo nie ufam facetom. Najlepiej jednak byłoby gdybyś dowiedziała się o szczegółach tej sprawy ![]() I głowa do góry. Bawić się można świetnie bez tż. Czasami wręcz lepiej i wiem, co mówię, bo to co zrobił mój tż na mojej studniówce było chamstwem jego życia... A też byłam zakochana i pewna jego cudownej osobowości.
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Do nice6irl:
nawet nie mam jak z nim pogadać bo jedyny kontakt jaki mamy to przez kom ale on nie ma tyle kasy zeby mi pisać:/ Jak wyjeżdżał to wogóle wszystko miało wyglądać inaczej bo mieli tam mieć dostęp do internetu i mój Tż obiecywał mi też ze będziemy mieć kontakt przez gg... nawet się jeszcze nie odezwał na gg a jego smsy ograniczają się tylko do kilku zdań typu że tęskni, kocha i jak że potem jeszcze napisze...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
ale chodzi o to że jak ja mu piszę albo dzwonię to jemu zżera kasę:/ ja to bym i z mojego domowego zadzwoniła ale nie wiem czy mu już całkiem całą kasę nie zeżre... Napiszę mu czy mają tam stacjonarny i jeśli tak to zeby mi go podał. Zadzwonię mu i zrobię taką haję że w ciągu minuty będzie w Polsce
a jak nie to moze do końca życia żałować że stracił kogoś tak cennego jak mnie;P
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niezle kobitka pojechala ![]() => Pati_j uwazam, ze jezeli ta sytuacja sie nie wyjasni to jak najbardziej powinnas sie przestac przejmowac isc i dobrze bawic. Mnie moj byly zepsul cala studniowke, caly wieczor siedzial przy stoliku a potem uznal ze go zoladek boli i ze idziemy (gdzies kolo 2...) A ja jeszcze glupia sie o niego martwilam... W domu juz go brzuszek nie bolal, za to chcial zebym glaskala gdzie indziej... |
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
skoro tyle osób wiąże złe wspomnienia ze studniówkami spędzonymi ze swoimi tż (albo już byłymi tż) to może faktycznie nie będę się przejmować tym że go nie ma obok...będzie to trudne
ale nawet przyszło mi do głowy żeby wziąć ze sobą moją psiapsiółe bo w końcu już zapłąciłam za osobę towarzyszącą
|
|
#706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Rozeznanie
|
Pati,
ja uważam, że Twój TŻ po prostu bał się Cię zranić i dlatego powiedził, że przyjedzie... Wiem, że to nie jest usprawiedliwienie i nie powinien był tak postąpić, ale oni już tacy są... POPAPRANI! Uważam też, że może powinnaś być trochę bardziej wyrozumiała... wyjechał jak się domyślam dla kasy, może nie mał innej możliwości niż styczeń... a to tylko 100 dniówka - wiem, że dla Ciebie AŻ 100 dniówka, ale będziecie mieli jeszcze wiele innych okazji do balowania. Nie znam jego sytuacji, ale może to była dla niego super okazja... Trzeba być wyrozumiałym, z zabaw 100 dniówkowych domu się nie utrzyma...
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
do AgataM86
Ja wiem że trzeba być wyrozumiałym ale gdy ciągle się na kimś zawodzisz to z czasem nadzieja że ten ktoś tym razem dotrzyma słowa jest coraz mniejsza.... To była faktycznie dla niego okazja zeby zarobić ale sam pred wyjazdem mi powiedział że najpierw się zapytał tego znajomego czy będzie mógł tu zjechać i jeśli by to nie było możliwe to by wogóle nie pojechał... Ja nawet nie jestem pewna czy on z nim gadał czy tylko mi tak ściemniał
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Cóż, ja bym napisała, że jeśli o mnie chodzi to może w takim razie nie przyjeżdżać wcale. Bo i po co, skoro nie można na niego liczyć?
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Ja mu to już przed wyjazdem mówiłam że jak się okaże że go nie puszczą to może już wogóle nie przyjeżdżać
A po tym jak mi napisał " kochanie nie dam rady przyjechać" to też mu napisałam że nie może mi tego zrobić przecież wie ile to dla mnie znaczy no i dodałam ze jak nie przyjedzie to koniec...
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wierze, ze jestes rozczarowana i smutna, ale on tam chyba na wczasy nie pojechal. widocznie naprawde nie moze wrocic. a takie stawianie sprawy na ostrzu noza "jak nie przyjedziesz to koniec z nami" wydaje mi sie troche niedojrzalym zachowaniem, przeciez to tylko studniowka. zaprosisz jakas kolezanke i bedziecie sie dobrze bawic |
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
jeśli przez 3 lata nie mogłabyś ANI RAZU liczyć na swojego faceta, ANI RAZU nie potrafiłby on dotrzymać jakiejkolwiek obietnicy to byś też żądała żeby chociaż teraz pokazał jak mu zależy i zrobił wszystko żeby przyjechać bo taka była też jego obietnica...
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego kwiatu jest pol swiatu... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Bez przesady, to jej sprawa, a poza tym ten wątek pokazuje czemu tyle kobiet wytrzymuje z mężczyznami na których (w najlepszym wypadku) nie mogą polegać. Nie ona pierwsza, nie ostatnia. Zresztą sądzę, że miała/ma wiele innych powodów, żeby z nim być.
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie trzeba sie powaznie zastanowic, czy wiecej jest plusow czy minusow takiego zwiazku to, ze wytrzymuja z facetami, ktorzy nie sa ich warci, nie uwazam za super sprawe, wrecz przeciwnie. a ten watek mysle, ze wielu kobietom otworzyl oczy na pewne zjawiska |
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
...bym z nim nie była.
|
#717 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przypominam sobie, zebym wyliczala Pati jej przewinienia ![]() oceniam na podstawie tego, co opowiada Pati, a to co dodala w ostatnim poscie, troche zmienilo moje wrazenie na temat jej zwiazku nie mam zamiaru jej doradzac, bo nie jestem bliska przyjaciolka, napisala bardzo niewiele. chociaz rade dam jej, niech pojdzie mimo wszystko na te studiowke, z jakas dobra kolezanka, jezeli on nie przyjedzie, niech sprobuje chociaz dobrze sie pobawic przed matura. to chyba lepsze niz siedzenie w domu i wkurzanie sie na chlopaka, ze jej zepsul wieczor |
|
|
|
|
#719 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Jakie skąpiradło :/ Trzeba było zabrać mu tą duża pizze i wcisnąć małąCytat:
Śledze ten wątek Wiem mniej więcej o co chodzi![]() Cytat:
Też bym była załamana Ale poszła bym z jakąś koleżanką napewno nie siedziała bym w domu zła. Bo nazbierało by sie we mnie jeszcze więcej goryczy. Szczerze wspólczuje.Cytat:
Mściwa kobieta |
||||
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
A' propos studniowki.
Dziewczyna byla z chlopakiem pare miesiecy, on byl troche mlodszy (chyba 3 lata). Bylo to dla niej oczywiste ze pojdzie z nia na studniowke, przychodzi do rozdawania zaproszen, a on mowi ze nie pojdzie bo nikogo tam nie zna ![]() Jak dla mnie to po prostu bylby od razu skreslony, a ona do ostatniego dnia podawania nazwisk partnerow (ok. tygodnia przed studniowka) probowala go przekonac zeby poszedl... W koncu w ostatniej chwili zaprosila kolege i swietnie sie bawila. Dziwie sie, ze nie zrobila swojemu 'facetowi' dzikiej awantury
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

i mam 11.01 studniówkę
cholera przecież wie jakie to dla mnie ważne żeby iść właśnie z nim i się świetnie bawić!