|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Cytat:
Mnie też trochę moja koleżanka wkurzyła bo zaręczyla sie w maju i na szybko organizuje swoje, w sumie bez wybrzydzania prawie bierze co jest A o znajomych sie nie boje bo przyjda i tu i tu, zreszta to tylko kilka osob wspólnych ![]() Madzia a Tobie radzę nie przejmować się tym incydentem, reszta na pewno rekompensuje ten niemily wypadek. A wiesz co ja bym zrobila na Twoim miejscu? Osobiscie podziekowala temu debilowi co rozpoczal bojke i gosciowi z wesela (choc on tu mniej jednak winny jest ale tez ma na sumieniu) za zepsucie Ci tego najpiekniejszeggo dnia! Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2016-06-26 o 10:57 |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda współczuję... naprawdę ludzka głupota nie zna granic... Ale tak jak dziewczyny mówią - skup się m tym co było najważniejsze
a wygladalas przepięknie! ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
szkoda Twoich nerwów
Edytowane przez *piękna Czas edycji: 2016-06-26 o 11:19 |
|
|
|
|
#2616 |
|
Japońska rzepa
|
Madzia widzialam tez na fb,wygladalas przeslicznie
Strasznie przykro ze takie akcje byly odwalane ale dobrze ze przynajmniej poczatek imprezy dobrze zapamietasz ![]() Ja witam sie po wczorajszym weselu,sklece relacje jak wstane z lozka
|
#2617 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda bardzo mi przykro
ale grunt ze ślub był piękny!---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Spadlismy dziś z ambony. mama się poplakala . A mi to serce tak walilo że myślałam że wyskoczy przez gardło ale to będzie emocji TEGO dnia!
|
|
|
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2619 |
|
luckygirl
|
Magda faktycznie kiepska sytuacja. Jak tak mozna zrobic w ogole. Ale ludzie nie mysla
![]() Moj W.jeszcze z kawalerskiego nie wrocil. A ja czekam i czekam |
|
|
|
#2620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
A kociak słodki![]() Bardzo ładne ![]() Cytat:
Dobrze się bawiłaś, wszystko się udało, więc nie zaprzątaj sobie głowy jakimś kretynem. Myśl tylko o tym co było dobre Nie warto się przejmować. Oho! To chłopaki poszaleli. Ale nie przejmuj się, wróci |
||
|
|
|
#2621 |
|
żona bez ogona
|
Magda wyglądałaś cudownie, naprawdę! Co miałaś na włosach, opaskę? Gdzie kupiłaś?
Ja mam takiego jednego *^&%$^**$ kuzyna, boję się, że on też może coś odwalić, zwłaszcza, że między nim, a bratem mojego faceta kiedyś był kwas Blanka szczerze mówiąc to ja też bym się wkurzyła z tego powodu Wkurzyła tak dla zasady, ale jednak nie obawiałabym się, że przez wesele kuzynki faceta, goście nie pojawiają się na moim. Jednak o Twoim wiedzieli dużo wcześniej
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ludzie zamiast dac mniej do koperty wola jednak nie przyjsc... Wysłano z Huawei P9 Lite... |
|
|
|
|
#2623 |
|
luckygirl
|
Dzwonil... W tej sytuacji nie wiem czy chce, zeby wracal. Jestem mega zla.
A do tegolamie mnie w kosciach, kiepsko sie czuje ![]() Magda pokazesz jakies zdjecie? Bo ja nic nie widzialam
|
|
|
|
#2624 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, nie muszę szukać dalej florystki
Blanka, spokojnie Jak już pisałam - jeśli będą chcieli być z wami w ten dzień to będą
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zrobie panieński w ten sam dzień co kawalerski. Nie będę chociaż myśleć co robią :PBlanka ja też myślę, że przyjdą goście bo o waszym weselu wiedzieli szybciej ( przynajmniej ja bym tak zrobiła) ![]() Magda, wstaw jakieś zdj w klubie
|
|
|
#2628 |
|
Japońska rzepa
|
Relacja z wesela :
1. Najpierw nieweselne rzeczy czyli robiłam sobie makijaż próbny i robiłam loki, sama lokówką i potem przytrzymywałam wsuwkami. Z jednego i drugiego byłam bardzo zadowolona, babeczka pomalowała mnie dość delikatnie, czyli w moim stylu,co po poprzednich wrażeniach było miłą odmianą. Miałam lekko rozświetlone oko w brązach, kępki po bokach ( będę wiedziała,że chcę na całości oka na ślub) i czerwone usta. Loki trzymały się do rana, w zasadzie - trzymają się nawet teraz, nie było mi gorąco mimo skrajnych upałów. Makijaż też zdał egzamin trwałości, mimo że było w pewnym momencie 38 st ,a do kościoła musieliśmy biec. 2. Przyszliśmy do kościoła spóźnieni 5 min,wiec nie widziałam wejścia,a szkoda, bo ponoć młodą tato prowadził. Msza była naprawdę bardzo fajna, wesoło, ksiądz robił porównania w stylu "miłość jest jak KFC",wiec wszyscy faceci zachwyceni xD Mówił też na bieżąco o wyniku meczu,żeby ludzie nie zerkali pod ławkami,bo ślub był na 16:00. Zaryczałam sie na przysiedze i na mendelsonie oczywiscie. Państwo młodzi wyglądali mega z klasą, pan młody miał granatowy smoking , jedyne co mi sie nie podobało, a o czym była dyskusja ostatnio to koszula z czarnymi guzikami i obrysowaniem plis. Ale ogólne wrażenie mega. Panna młoda wyglądała prześlicznie, miała sukienkę dopasowaną, koronkową, z delikatnym rękawkiem , dekoltem w serduszko i z tylu w V. 3. Wesele : *DJ był trochę do bani, niby był też wodzirej,ale dawał ciała po całości, podchodziłam do niego chyba milion razy i najsmutniejsze było to,że dopiero jak my mu coś sugerowaliśmy to ludzie szli tańczyć. On puszczał smęty w stylu "pod papugami". Nie było ani jednego kawałka disco polo, no i jak nie mamy mnóstwo fanów tego typu muzyki to ludzie narzekali,bo jednak przy tym najlepiej się bawi. Nie mówiąc o tym,że jak JUŻ puścił chwytliwą piosenkę to była ona dedykowana dla dzieci i bachorki biegały po całej sali na której była ta kolorowa chusta.W pewnym momencie puścił walca i stwierdził,że mamy tańczyć walca. Na parkiecie zostali młodzi i ja z tż, a wcześniej był pełny. * a propos dzieci - były wszędzie, chodziły pod stołami, wyciągały ludziom rzeczy z toreb i przenosiły, zaglądały dziewczynom pod spódnicę i na pierwszy taniec wyleciały na środek i gdyby panna młoda nie poprosiła wprost to nikt by nie wpadł na pomysł,żeby je zabrać. *pierwszy taniec był do thinking out loud, nauczyli się układu, zatańczyli go bez pomyłek,ale widać było,że mocno wyuczony. Niemniej doceniam nakład pracy,ale nie do końca jest to mój typ. * Jestem teraz zła,że zamówiłam tyle słodkości, bo praktycznie w ogóle nie poszły :P * jedzenie było dość słabe, tzn poprawne,ale takie jakieś bez duszy. *najgorsza rzecz- pijany kelner. Na początku niby wesolutki, polewa wódeczkę każdemu, podchodził ze 3 razy do nas, tż lał tak,że rozlał pół wódki prawie mu na kolana, ja za każdym razem mówiłam,że nie chcę, a on jakieś dziwne komentarze W końcu powiedziałam,że piję wino, to on sie zabrał do nalewania wina, a ręka mu się tak dygała,że szok. Wkurzyłam się mega i powiedziałam mu,żeby uważał i nie nalewał wina tak jak wódki,bo jednak czerwone ciężej sprać. To już do nas nie podchodził w ogóle (chwała Bogu),ale co mnie wkurzyło, to jak potem on był jedyną osobą z winem i podeszłam do niego i poprosiłam (baaardzo grzecznie),żeby mi nalał,to obrócił się tyłkiem, przy pannie młodej i zaczął jej tłumaczyć,że mi nie naleje,bo uważam,ze on źle leje. No masakra. Acha, jeszcze upuścił 4 talerze na parapet, rozpierdzielił makaron na połowie sali itp. Także grubo, ja bym wypierdzieliła takiego z hukiem tak,że jeszcze mój pantofelek by za nim leciał, także podziwiam parę młodą. * doprosiliśmy jeszcze jedną parę na wesele, starych znajomych z liceum, z którymi kontakt się urwał,a bawiliśmy się wczoraj super razem ![]() * o 2:30 się zmyliśmy, mimo że wtedy dopiero DJ zaczął coś puszczać fajnego.
|
#2629 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Lolusl slaba akcja z tym kelnerem. Tez bym takiego wywalila ![]() A co do placzacych sie dzieci - dlatego ja zapraszalam bez |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam wlasnie z panienskiego. Bylo mega!!
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Lolusl kelner masakra, też bym go zaraz wywaliła ...
strasznie irytują mnie takie dzieci, mam nadzieje, że u mnie tego nie będzie, na pewno powiem świadkowej żeby miała na to oko ... Tez byłam raz na weselu, gdzie był zespół który grał takie smęty, że w ciągu całego wesela zatańczyliśmy z tż dwa razy ![]() a o co chodzi z tymi guzikami,przy koszuli, że nie powinno ich widać ?
|
|
#2632 |
|
żona bez ogona
|
lolusl masakra z tym kelnerem
Czemu nikt nie zwrócił na to uwagi?! PM mogła nie zauważyć, ale rodzice, świadkowie? Nawet ktoś inny z obsługi?! Dzieci to nawet nie skomentuję, nie wiem czemu rodzice je zabierają skoro nie mają zamiaru się nimi zajmować One wybiegły na środek parkietu przed pierwszym tańcem i wtedy peema poprosiła, żeby je zabrać? Czy w trakcie wyskoczyły?
|
|
#2633 |
|
MerDer 4ever
|
Kelner masakra, wyprosilabym go z sali
Dzieci sie obawiam ale mam nadzieje, ze kuzynostwo to ogarnie :x Dziewczyny, jaka pralkę polecacie? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2634 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
A z koszulą chodzi o to,że była z plisami, taka o i o ile widzę,że w smokingowych często są czarne guziki w tych z plisami, o tyle ta plisa byla jakby obszyta na czarno i to mi się nie podobało Ale to kwestia gustu.
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmujcie się
|
|
#2636 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Koleżanka w pewnym momencie się wkurzyła, bo wina nie było, muzyki zero i ten pyta czy jakoś pomóc może. A ona do niego " Co mam zrobić,żeby być taka nawalona jak pan?" xDPara młoda ustawiła się do tańca i muzyka zaczeła grać, a dzieci biegały po parkiecie. Dopiero zastopowali muzykę, poprosiła żeby zabrać i wtedy drugi raz...
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2638 |
|
Japońska rzepa
|
Mi sie plisy bardzo podobają,ale to obszycie jakoś nieee
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi po prostu,ze kuzynka zrobila nam taki numer i tyle. Pewnie jest zła,ze jedna kuzynke zapraszamy bo mamy z nia super kontakt od 6lat,a ich nie bo szczerze mowiac z nimi zadnego kontaktu nie mamy... a tesciowa mówiła,że oni sa bardzo zdziwieni i zawiedzeni,ze ich na wesele nie zapraszamy, ze jak to tak Kasie zapraszamy a ich nie.. Czysta złośliwość i tyle z ich strony. Wysłano z Huawei P9 Lite... |
|
|
|
|
#2640 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
![]() A z tymi dziećmi to
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

płakać mi sie chce..
pięknie wyglądałaś ! 
mama się poplakala
. A mi to serce tak walilo że myślałam że wyskoczy przez gardło
ale to będzie emocji TEGO dnia!

Jest masakra! Siedzę i się topie
Ja mam takiego jednego *^&%$^**$ kuzyna, boję się, że on też może coś odwalić, zwłaszcza, że między nim, a bratem mojego faceta kiedyś był kwas
chyba pora dzisiaj przejechać się po rodzinie z zaproszeniami 
W końcu powiedziałam,że piję wino, to on sie zabrał do nalewania wina, a ręka mu się tak dygała,że szok. Wkurzyłam się mega i powiedziałam mu,żeby uważał i nie nalewał wina tak jak wódki,bo jednak czerwone ciężej sprać. To już do nas nie podchodził w ogóle (chwała Bogu),ale co mnie wkurzyło, to jak potem on był jedyną osobą z winem i podeszłam do niego i poprosiłam (baaardzo grzecznie),żeby mi nalał,to obrócił się tyłkiem, przy pannie młodej i zaczął jej tłumaczyć,że mi nie naleje,bo uważam,ze on źle leje. No masakra. Acha, jeszcze upuścił 4 talerze na parapet, rozpierdzielił makaron na połowie sali itp. Także grubo, ja bym wypierdzieliła takiego z hukiem tak,że jeszcze mój pantofelek by za nim leciał, także podziwiam parę młodą. 
i o ile widzę,że w smokingowych często są czarne guziki w tych z plisami, o tyle ta plisa byla jakby obszyta na czarno i to mi się nie podobało