|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
BAN stały
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Wiem, albo ogólnie o wszystkie obrzydlistwa, które wypisują. Z 50 kibolami
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ktoś na pewno realizuje, ale zanim się na coś załapiesz to się wytłuczesz tymi pociągami. Swego czasu sporo jeździłam, a ani na jeden marny gangbang się nie załapałam. Zloty organizują. Ja chcę ich poznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3783 |
on tired little feet
|
To chyba było 100 kiboli
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Te opowieści brzmią jak Marek Hłasko dla ubogich
![]() |
#3784 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3786 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wprawiają mój golddigger alert w konsternację. Z jednej strony opowiadają o swoich imponująco wysokich zarobkach i błyszczącym chevrolecie, a z drugiej doskonale się orientują w lokalizacjach dyskontowych burdeli i szukają sobie noclegów za trzy dychy. Hmmm. Cytat:
![]() Kelthuza ma w zainteresowaniach. ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3787 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3788 |
on tired little feet
|
Rodzice zaprosili dziadka z ciotką na grilla. Nie wiem czy mam na to siły. Każde spotkanie wygląda jak u Waldera Freya
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=62256081 Leżę i kwiczę. Warto też przeczytać jej kolejny post. "Nie puszcza się..." ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Jestem taka wyjątkowa, uśmiechnięta na ruinach zamku ![]() ![]()
![]() |
#3789 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Naderwałam mięsień i noga mi spuchła jak parówa. Co jest i tak super wiadomością, bo bolało nie w tym miejscu co trzeba sygnalizując, że to staw kolanowy. Już parę razy stwierdzałam, że p*erdolę, idę gdzieś, bo zwariuję, ale jak ma mnie unieruchomić na nie wiadomo ile... Nawet na grilla bym chętnie poszła. Trzeci dzień się prawie nie ruszam, ja oszaleję. ![]() Cytat:
![]() Może i jest, a niech i sobie będzie. Ale skoro jej to cudowne i zapewne zmultiplikowane hobby nie pomogło w znalezieniu interesującego okazu, to czemu chce skłonić koleżankę do postępowania w ten sam sposób? Pewnie ma ból dupy o obcisłe ciuchy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3790 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Zaproś Andżelę!
![]() |
![]() |
#3791 |
on tired little feet
|
Ja chcę do siebie....
![]() |
#3792 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Konto usunięte
|
![]() Zależy kto się będzie wybierał. Mają wątek o zepsuciu świata zachodniego w którym kobieta może zgłosić gwałt, albo stwierdzić po czasie, że nie życzyła sobie seksu grupowego jak była nieprzytomna. ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Annaaaaaaaaaa, Twój zacny rozmówca stamtąd wypełzł. http://braciasamcy.pl/index.php?/top...&comment=57514 ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podziwiam Was, że to czytacie, ja na razie tylko te smaczki, które tu podsyłacie. Mam wrażenie, że kilku znam osobiście, do dziś się zastanawiam, kto ich tak skrzywdził. "W naszej ekipie są tacy kolesie, co przewidują tysiąc kroków do przodu." Podziwu godna wiara w internetowych kumpli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wystarczy trochę poczytać, żeby wiedzieć kto skrzywdził. Wyśledź ich w internecie i poświęć się lekturze. Cytat:
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Twierdzą, że nie są frustratami. Skoro tak mówią to musi być prawda. Ciekawe o jakim aucie mowa ![]() Wstawiają gify z kotami. Ciekawe, czy nimi też ciskają o ściany. Jadą po nim za siedzenie na damskim forum - przy czym każdy z nich przyznaje, że też to robi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I który z nich to onna. http://braciasamcy.pl/index.php?/top...czta-si%C4%99/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Konto usunięte
|
Nic, ciekawa jestem jak wyglądają prawdziwe samce, gotowe ciskać o ścianę małymi zwierzętami i nie widzące w tym nic niestosownego.
Rzuciłabym też okiem na te fury, a nuż byłoby warto się na któregoś nadziać. Wiadomo. Idź tam, zapytaj, oni ocenią. Ile to tam było? 180cm? Perfekcyjne wypełnienie ![]() Zresztą mają już tyle wejść z tego wątku, że zapewne zapoznali się z sylwetkami. ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Btw. Chłopcy przywrócili mi wiarę w ludzkość. Teraz będę mogła zasypiać spokojniej, ze świadomością, że wszystkie te użytkowniczki, od czytania których człowiek zaczynał się zastanawiać jak one sobie same dają radę z obsługą toalety to nie prawdziwe kobiety, tylko samce alfa, zażywające prawdziwie męskich rozrywek. To jest tak żenujące, że ustawa nie przewiduje. http://braciasamcy.pl/index.php?/topic/2008-temat-spam-połączony-rozmowy-o-wszystkim-i-o-niczym-po-obu-stronach-barykady/&do=findComment&comment=3 5934 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3800 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wymyśliłem konkurs. Na nazwę własną użytkownika Zeva! w którym nagrodą jest zdjęcie (!) Zeva. Będzie mi miło jeśli ktokolwiek spróbuje. Tak żeby do mnie pasowało. Krótkie zasady. - musi być zaje-iste na tyle że ustawie, wtedy będzie zdjęcie, najlepszy podpis nie oznacza automatycznego zwycięstwa i otrzymania nagrody, - jeśli wygra Adeedra to do nazwy załącza zaległe zdjęcie, - Stewardesa nie może wygrać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3801 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale zdjęcie Zeva? Czy.... ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Stewardesa Pany". ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Gdyby były prawdziwe to byłoby gorsze. ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- Kurde, zgubiłam link do posta w którym tłumaczyli sobie, że jeden z drugim źle trollowali, bo bezpośrednio pisali o seksie, a kobieta nigdy by czegoś takiego nie zrobiła ![]() I to na pewno to było przyczyną demaskacji i bana, nie obleśno-lepki ton w jakim to było utrzymane. Yooo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3803 | |
Konto usunięte
|
Zdjęcie Zeva. Jeśli naprawdę wolisz zdjęcie konkretnej części Zeva to zaskocz mnie piękną nazwą i wygraj konkurs.
Cytat:
Nie ciągnie. Przecież się tam nie zarejestruję. Po prostu podrzućcie gdy napiszą coś o frajerze Zevie. No jak żadne się nie nada to za co nagradzać? HE HE. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://braciasamcy.pl/index.php?/top...comment-100411 Czy ja wiem, czy gorzej? Wizja tych gości piszących pod pseudonimami, przekonanych o swojej misji, też jakoś jest trochę smutne. ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- Ale naprawdę jest tak beznadziejnie, jak piszesz? Bo nie chciałabym się wysilać na darmo, już pomijam, że pewnie znów się wykręcisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3805 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ---------- Cytat:
Cytat:
Każdy ma swoje upodobania w kwestii doboru najbardziej satysfakcjonującego hobby. Mnie przygnębia ta ich zdupywzięta logika a'la "poszedłem na pustynię i zebrałem p*erdyliard dowodów na to, że drzewa nie istnieją". Bo przyczyną ich dramatów życiowych i niepowodzeń jest to, że wszystkie kobiety to wyrachowane, manipulujące baby i ich powykrzywiane główki nie mają absolutnie żadnego związku z tym, że pchają się takim w objęcia i schodzą z ringu pokopani. Gdzie się ryjesz i po co... przecież czeka na atencję Stewardesy. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3806 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Mam idealną nazwę, to nie wiem, musiałabym chyba na priv podesłać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3807 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwnie się bym czuł i mam nadzieję że nie wybrałaby tej części. A np. kolano, nadgarstek. Jednak jeśli nazwa byłaby tego warta... Konkurs będzie trwał aż ktoś wygra. Albo przerwę go jeśli sam wpadnę na genialny pomysł i nagroda przepadnie. Cytat:
![]() Też zawsze chciałem dobrze. I co? Spotkała mnie jakaś nagroda? ![]() Ona i tak. a) nie skomentuje, b) pociśnie po mnie. Więc na co tu czekać. A jednak. Spoko, wal poza konkursem. Dla czystej satysfakcji. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-06-27 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3808 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mania wielkopenisowa jest raczej w stylu rywalizujących ze sobą nastek, nie czerpiących większej przyjemności z seksu, ale muszących jakoś podkreślać, że koleżanka ma na pewno gorzej. Ale te dziwne "laski", wypisujące obelgi w stosunku do ponad dwudziestoletnich prawiczków i Surykata pisząca o prawdziwych mężczyznach i uważająca, że podpuszczanie Jerzego to za*ebisty dowcip, którym warto się pochwalić to już bardziej. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ciekawe, czy przynajmniej sobie dają znać, z jakich kont trollują, czy we wszystkich przypadkach bratnie dusze to faktycznie bratnie dusze. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chociaż ja też się skłaniam ku Twojej teorii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3810 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli to czytacie, proszę, zabierzcie go ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-06-27 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.