|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowe podforum targowiska??
A może by tak zrobić nowe forum targowiska-wszystko inne- mamy kosmetyki i ciuchy, ale np mam teraz taki problem że nie wiem gdzie mogę wymienić/sprzedać przyrząd do ćwiczeń, moją kolekcję gadżetów, poduszkę rehabilitacyjna, płyty, kasety itp. Może dziewczyny maja tez podobny problem, mamy w domu wiele rzeczy których juz nie potrzebujemy a może się przydadzą komuś innemu.
Co na to szefostwo?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe podforum targowiska??
Bardzo dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jedno ALE: to jest po pierwsze forum po drugie o urodzie wiec nie uwazam aby robienie z niego POZBYWALNI RZECZY NIEPOTRZEBNYCH bylo naprawde konieczne. Takie rzeczy mozna wystawic na ebayu,(który PODOBNO tez nic nie kosztuje). Wiem, pewnie glównym argumentem jest to ze tu sie znamy i jakos moze latwiej tak zrobic ale popatrz ile problemów jest na targowisku kosmetycznym z osobami logujacymi sie tu tylko po to by upchnac Wizazankom towary. W zamian proponuje na przuyszlosc robic bardziej przemyslane zakupy, albo wyzbyc sie checi zysku
![]() ![]() Krótko i zwiezle - jestem na NIE. ![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast co do innych sprzetow, to mysle, ze to niezly pomysl, ale powinny miec zwiazek z uroda, np. depilatory, czy przyrzady do masazu, cwiczen, itd.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Myślę podobnie jak rzyrafka.. też jestem na NIE. takie podforum - do sprzedaży "wszystkiego i niczego" przyciągnie tych, którzy nie chcą płacić prowizji na allegro... Widzę jak Wizaż się rozrasta, co chwilę powstaje nowe forum.. i jakoś bardzo sceptycznie do każdego podchodzę (być może niesłusznie.. ![]() Jakoś mi to wszystko umyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Również nie jestem przekonany do pomysłu otwarcia kolejnego targowiska. Mamy aż nadto problemów z dwoma, trzecie dobiłoby mnie i Jelenia. Nie upilnowalibyśmy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Buuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Myślę że to dobry pomysł... skoro są targowiska z ciuchami i kosmetykami to dlaczego nie miałoby być z urządzonkami typu: lokówki, depilatory, prostownice, suszarki itp
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem na nie, samo wprowadzenie sprzedaży ciuchów było dużym ukłonem w stronę wizażanek. Zdarzyło mi się zamknąć wątki z lodówką, a ostatnio nawet meblami... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez jestem na nie - to by tylko zwabilo handlarzy, do takich rzeczy jest allegro na przyklad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
targowisko ot mial byc chyba w zalozeniu umilajacy zycie Wizazanek dodatek, sluzacy tez blizszym poznaniu siebie nawzajem a teraz robi sie z tego miejsce handlu i i zmierza w kierunku prawdziwego bazarku osiedlowego- mnie sie to nie podoba wcale.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja również jestem na NIE. Jeśli ktoś ma ochotę robić porządki i wyprzedaże to polecam Allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że można dopisać do regulaminu czego jeszcze nie sprzedajemy, żaden problem...- Zło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dochodzę do wniosku,ze chyba tego typu forum raczej przyciągałoby hurtowników niż ułatwiałoby życie Wizażankom.No...ile z Was ma do sprzedania depilator czy abgymnic...?Może się mylę...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.