|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Halu
![]() Z tego co pamiętam- uhahana- no widzisz, a tak jęczałaś pierniku stary! ![]() Super, że się udała! A jak ręka? ![]() mathilda- przegięcie.. ![]() Nija- to nie jest zły wynik laylaaa-wyglądałaś prześlicznie! Ywonula- |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
blaque dziekuje
co do polskiego, to u mnie w klasie najnizszy wynik to 31% (ale przynajmniej zdane ) najwiecej bylo chyba z 70, ale wiekszosc osob zdobyła po 40, 50 pare. wydaje mi się, że to zalezy od oceniajacego, nasza babka rzadko kiedy za cokolwiek stawia ocene wyższą niż 4. wiecie, że dwie dziewczyny z mojej klasy przyszly dzis ze studniowkowymi fryzurami (juz "trochę" rozwalonymi) na głowie?! jedna miała nawet resztki makijażu, mówiła że puder sie jej jeszcze trzyma na oczach pozostałości cieni czyli.. nie myła twarzy albo w ogole sie nie myła od studniówki?
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Ręka spoko, jutro idę ściągać szwy.
Doszłam do wniosku, że najlepiej by bylo, jakby zdjęcia i film ze studniówki zginęły w tajemniczych okolicznościach zanim je ktokolwiek zobaczy No. Ciekawe jak u mnie z polskim... EDIT: Layla i te dziewczyny tak się tym chwaliły? Ja to ledwo do domu weszłam się umyłam i rozczesałam, bo wyglądałam jak kretynka, no ale za późno żeby żałować
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3904 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ludzie to jednak mają pomysły..
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
średniowiecze, no bez kitu |
|
|
|
|
#3906 |
|
|
Oo, bez kitu, moje ulubione powiedzonko.
Bez kitu.
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też sobie nie wyobrażam, jak można się nie umyć po imprezie.. ja bylam tak padnieta, ze zmylam makijaz i poszlam spac, ale ok 10 rano się wykapalam, zebyście nie myślały że nie :P
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Ha!
![]() Ja się nim 'jarałam' jak był taki wielki boom na nie- czasy gimnazjum Cytat:
Ja tam już myślę, że nie... |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie wybaczam sobie te kilka razy gdy przyszłam po imprezie "padnięta" i dałam radę się tylko rozebrać i bum w kimę A mycie dopiero po przebudzeniu
|
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Ale Cytat:
liczyłam na więcej i z takim niedowierzaniem patrzyłam na te 64%, ale pocieszam się, że jak przeczytam wszystkie streszczenia (do marca ) to będzie lepiej, musi być...U mnie zdali wszyscy , najniższy wynik chyba 33%, najwyższy 77%, większość w granicach 50-60%, babka nawet była zadowolona, bo i w matgerze i w matinfie jednak nie zdało parę osób.Cytat:
![]() ![]() o Matko!
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, do dziś chodzę nieumyta
ta druga dziewczyna to ja
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No he ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
krasulka- wiem
Dziękuję za sobotę. Chyba coś mi powoli zaczyna świtać, ale ci... nie mówię narazie nic.. |
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nooo Na dodatek byłam u mojej przyjaciółki własnie, która miała tam praktyki i okazało się że ta kosmetyczka koniecznie chce mi robić to pillingiem hialuronowym, czyli nowymi kwasami jakie dostała i tymi któymi ostatnio poparzyła klientkę!!! O nieee nie dam się! Cytat:
ej ja czasem też jestem zmęczona i idę spać z makijażem i wiem że to źle, ale na następny dzień muszę! się to zmyć! Udane panny. Toż to obciach jak nie wiem ;]
|
|
#3916 |
|
|
Wiecie co..
Obudziłam się dziś o 10.30. A do szkoły miałam na 7.30. Jak ja to zrobiłam..? ![]() No bez kitu.. ( )
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja miałam iść na spr. z fizyki z powtórek i co? Nie idę, bo nie umiem. Wykręcę się szpitalem. Wiem, straszny leń ze mnie. Ściągnęli mi szwy, ale opatrunek dalej mam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
hmmm... wiec tylko nie ja sie lenie
|
#3919 | |
|
Zadomowienie
|
Musiałam zacytować
![]() Cytat:
Ja miałam tyle wsuwek we włosach ze stałam przed lustrem i tylko czekałam kiedy to sie skonczy A po imprezach jak wracam poźną nocą to zwykle walne sie na łózko w make- upie i myje się dopiero po przebudzeniu.Mam postanowienie: D: pzrze ferie musze zrobic prezentacje. Musze i koniec. Bo jak nie przez ferie to nie zrobie wogóle ![]() Nasza baba z chemi mówi ze matury wyszły nie zadobrze. No to my sie martwimy ze pewnie po 40%... Nie odała nam jeszcze ale mojej koleżance powiedziała ze miała 40 pare pkt, czyli tak z 80% (z rozszerzenia) i mówi ze to wcale nie jest tak dobrze
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłam Wam, że coś mi się powaliło i zamiast dzieł Pascala wypożyczyłam PLATONA? I pisałam koledze na gadu, że fajnie, bo mój temat ogranicza się do jednej epoki i... <chwila zastanowienia>, jak to do jednej epoki... Platon jest z baroku? I nastąpiło oświecenie W sobotę moja studniówka Zaraz idę do WOSu, bez kitu
|
|
#3921 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam myślę, że ogólnie jest mało porządnych facetów ale nie dlatego, że jest kryzys męskości i złe czasy tylko, że po prostu pewnie zawsze tak było ;] Cytat:
Czy go nie nastawiasz?Jutro mam sprawdzian powtórkowy z romantyzmu... Nie chce mi się uczyć ten romantyzm to najdurniejsza epoka jest
|
||
|
|
|
#3922 |
|
|
Oczywiście, że nastawiam. Musiałam go chyba wyłączyć przez sen.
|
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
Em już myślałam, że masz zdolność wstawania bez budzika
(Podobno niektórzy tak potrafią)Na pewno wyłączyłaś przez sen Też mi się parę razy zdarzyło..;
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie bardzo ważne jest zeby chłopak odnosił sie do mnie z szacunkiem, przepuszczał mnie w drzwiach, podawał kurtkę... Moze to takie staroświecke, ale coraz bardziej zanika. A fajnie tak czasami jak idziesz gdzies z chłopakiem i on odsunie Ci krzesło Rozmarzyłam sie...
|
|
#3925 |
|
|
Zazdroszczę im w takim razie. Ja jak mam idealny spokój i nic mi nie przeszkadza, nie obudzę się nie przespawszy chociaż 10 godzin.
|
|
#3926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie chodzę bez skrępowania, chyba, że jest to już któreś z kolei bardzo późno w nocy ![]() Czasy się zmieniają się no bo przecież stać w miejscu nie będziemy. I wszystko się zmienia ale denerwuje mnie jak wszyscy narzekają na nasze pokolenie. Teraz, 20, 40, 200 lat temu zawsze się mówi, że kiedyś było lepiej. A to moim zdaniem nie prawda. Tak jak moi rodzice czasem jak się na coś wkurzą to mówią, że kiedyś to był komunizm ale było lepiej bo to i tamto. Nie wiem czy mnie rozumiesz ![]() Cytat:
Nienawidzę wstawać rano, cały dzień w szkole marzę tylko o tym, żeby położyć się spać po powrocie. I jak przychodzę to nie mam czasu ![]() Mam ochotę się nad sobą poużalać. Nie potrafię do jasnej cholery być sama Gdybym jeszcze miała z kim... Tzn. gdyby moje koleżanki też były same. A nie są. Nierzadko mogłam coś takiego powiedzieć ale teraz właśnie tak jest: czuję się samotna
|
||
|
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
tak po prostu no wiem o co chodzi.
Tez mnie wkurza takie gadanie. I z tym "za komuny" to najbardziej Prawda jest taka ze gdybyśmy zyli za komuny to komórek byśmy pewnie nie mieli bo tacy bylibyśmy zacofania Nie mam nic przeciwko temu aby dązyć w przyszłość, tylko zeby dążyć w dobrym kierunku ![]() A tak wracając do tematu piwa to nie masz zapewne 13-stu lat Ja tez sie nie czaje jak jest ciemno Kiedys faktycznie nie wolno było... No ale pomyśl jakbyś miała 13-letnie albo młodzse dziecko to chciałabyś zeby paliło? Bo ja nie.To takie pytanie retoryczne Nie musisz odpowiadac, bo i tak wiem ze tego bys nie chiała ![]() EDIT: tez czuje sie teraz tak samo jak Ty. Mam nadzieje ze po weekendzie mi przejdzie Tobie pewnie tez za niedługo <przytul>
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:roll eyes:![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja tez mam tak z tym budzikiem- on dzwoni ja go uciszam i dalej spie.. dlatego codziennie do skzoly budzi mnie tata.. bo czasem jak mam cos waznego (wyjazd czy cos) to sama sie budze o dokladnej godzinie..
Nija jestes boska.. a sformulowanie z oswieceniem mnie rozbawilo ![]() a ja jeszcze 3 dni do skzoly i ferie.. ale tez musze zrobic prezentacje, bo pozniej nie bedzie mi sie jeszcze bardziej chcialo.. |
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Layla, u mnie to normalka z tą fryzurą zwłaszcza..Mam w klasie taka śmierdzielkę, że wytrzymać nie można
![]() Bede mieć dopa z Wosu na półrocze ![]() Maskara, te oceny to jest moja największa życiowa porażka! ![]() W klasie maturalnej ![]() A jutro zdaje maturę z WOSU rozszerzoną. Znowu sie ośmieszę. Z historii rezygnuje całkowicie. Za głupia jestem. Muszę sie teraz poważnie wziąć za WOS, bo przez całe trzy lata byłam przekonana, ze zdaje historię....eh ![]() Do tego rozpoczynamy obowiązkowe próby do nowego spektaklu, musimy wymyślać scenariusz, a ja nie mam pomysłów i wolałabym skupić sie na maturze. ![]() Wiec najmilszym akcentem są dla mnie myśli o studniówce ![]() To tyle u mnie, wypisałam sie trochę. Bez kitu
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2008-01-08 o 18:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

) najwiecej bylo chyba z 70, ale wiekszosc osob zdobyła po 40, 50 pare. wydaje mi się, że to zalezy od oceniajacego, nasza babka rzadko kiedy za cokolwiek stawia ocene wyższą niż 4.
na oczach pozostałości cieni
No. 

, najniższy wynik chyba 33%, najwyższy 77%, większość w granicach 50-60%, babka nawet była zadowolona, bo i w matgerze i w matinfie jednak nie zdało parę osób.

Ale tak na luzie, powiedział, że jeszcze nie widział od maturzystki a że ja mam na pewno ładny to nie będzie wstydu
I pisałam koledze na gadu, że fajnie, bo mój temat ogranicza się do jednej epoki i... <chwila zastanowienia>, jak to do jednej epoki... Platon jest z baroku? I nastąpiło oświecenie
Gdybym jeszcze miała z kim... Tzn. gdyby moje koleżanki też były same. A nie są. Nierzadko mogłam coś takiego powiedzieć ale teraz właśnie tak jest: czuję się samotna