|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Jesli mogłabym prosic o wiadomosci na priv od osób którym mam wysłac przelew(Miska, Sabbath?) z kwota itp?
Przepraszam za kłopot, ale nie było mnie pare dni i troche jestem zamotana w tym wszystkim
|
|
|
|
#1202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra to teraz biorę się za obliczanie kto ile płaci ![]() aha no i proszę o nr konta sabbath i papugo Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-01-06 o 17:58 |
||
|
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Vanille Canelle, to co idzie do Sabbath
nuna_77(plus około 10zł za atomizerek od Sabbath),llilly,gwaihally: 10ml = 22,2 zł + 6,20 zł + 2,20 zł + 6 zł = 36,60 zł Miśka.S: 20ml = 44,4 zł + 6,20 zł + 2,20zł + 6 zł = 58,80 zł Lea93: 50ml = 111 zł + 6,20 zł + 2,20 zł - 4*6 zł = 119,40 zł - 24 zł = 95,40 zł 3*36,60 zł + 58,80 zł + 95,40 zł = 264 zł przelewy z ustalonymi kwotami do Miśki.S, dane adresowe do mnie na pw. no i zostaje sprawa atomizerków od Gwaihally ?
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-01-06 o 22:00 |
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Atomizerki myślę że prawie na pewno załatwię. W sobotę rozlewnia była nieczynna, ale jutro mąż tam jedzie. W ostateczności mam kilka u siebie. Tylko przypomnijcie ile ich miało być i jakie pojemności. I komu je wysłać, bo przyznam szczerze, że nie nadążam, nie śledzę, nie przeliczam, bo sie pogubiłam. Ale wiem że na pewno dobrze ustalicie. Więc tylko jaką kwote i komu wpłacać oraz komu i ile wysłać atomizerów, powiedzcie, i tyle. W pałacowe zakupy już postaram się bardziej zaangażować głowiznę.
|
|
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
Atomizerki wysłać mi
bo ja rozpsikuje. Podać adres na pw ?Potrzebujemy trzy 10ml atomizery i jeden 20ml, o ile się nie myle ![]() no i orientujesz się mniej-więcej ile kosztować będą owe atomizerki? czyli dla osób chcących odlewki VC dojdzie jeszcze przelew do gwaihally z częścią kosztów przesyłki i kosztem atomizerka
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Ty, Lea, ale ja Tobie próbki już wysyłałam? O matko, jeżeli nie, to byłoby za jednym zamachem. Sprawdzę. Jakoś miałam wysyłać dużo rzeczy, ale nie wszystko powysyłałam przed weekendem, bo mam swięta teraz (prawosławne, tzn. wigilia dziś) i miałam trochę zamieszania przed weekendem.
Nie mam pojęcia ile kosztowały atomizerki. Ale raczej niedużo. Jak będę już wiedziała to napiszę |
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy wysłałaś, miejmy nadzieję, że nie
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
Lea dziękuję za dokładne info
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już nie wiem, jak to w końcu jest z tymi 10 ml Bois Vanille. Nuna płaci Tobie, czy mnie? Sierobi. Nr konta wysyłam Tobie i Be_Yourself?
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie, skończyło się źródło atomizerów rozlewniowych. Mąż dzisiaj był tam gdzie mu kiedyś sprzedali - sklep zlikwidowany od 1-go. A w innej znowu nie chcieli sprzedać. Dranie nie sprzedają samych buteleczek. Ale jak mówiłam mam w zapasie dokładnie 5 buteleczek po 10ml i jedną na 15-16ml. Więc wysyłam 3 po 10ml. Kwestia co z tą, co miała być 20ml. W grę w chodzą albo 2 po 10ml, albo np ten atomizer 15 ml i np. ta Persona (nie pamiętam kto to miał być) może dostać pozostałe 5 ml we "wkładzie uzupełniającym" czyli takiej zwykłej fiolce 6ml. Albo mam jeszcze takie 8ml atomizery długopisy (takie długie ale bez nasadki - były niedawno na allegro). Więc tam można by było wlać te pozostałe 5ml.
Można też kupić prosto ze strony wszystko co potrzeba włącznie z atomizerem 20ml. Znalazłam taką: http://www.mistral-polska.pl/buteleczki.html To właśnie takie rozlewniowe buteleczki podobne do takich jakie ja mam, tylko moje maja inne kształty. Co do cen to naprawdę nie mam pojęcia ile kosztowały te atomizery. Może ktoś wie po ile sprzedają (o ile sprzedają) takie atomizery w rozlewniach. Mąż zupełnie nie pamięta za ile je kupił. Wiem tylko że te długopisowe atomizery 8ml to taniocha (wyszło mi 1,35 za sztukę) |
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, niech Miśka.S zdecyduje czy woli 2 x 10ml czy jak?
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Miśka - decyduj. Drugi wariant wyjdzie taniej.
|
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
OK, niech będzie ten atomizer 15 ml+ dlugopis ( albo flaszka uzupelniająca-lepsze to, co szczelniejsze- wybierz sama,prosże ). Przeleję sobie w domu do atomizera sephorowego i bedzie git
Bo na tej stronie, ktora podalaś, gwaihally, nie ma cennika ani specjalnych danych, tylko mail i fax. Moge tam jutro zadzwonic, ale czy warto ? wydaje mi się,że nie...Przepraszam,że tak późno odpisuję,ale miałam dziś ciężki dzień ![]() Ale ze mnie Persona ![]() ![]()
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, to może ten długopis dodam. Fajny jest. Nie trzeba nawet do niczego przelewać. Ja specjalnie sobie kupiłam na odlewki. Normalny przezroczysty jest, bez napisów. Wg mnie lepszy od tych oślizłych metalowych atomizerów, czy nawet sephorowych. Ok, to ja wszystko wysyłam do Lei. Lea, nie wysłałam jeszcze dla Ciebie próbek. Robią się teraz. Wysyłam więć wszystko razem. Jeszcze może niech ktos oszacuje koszt tych buteleczek. Sabbath cos mówiła że kupowała takie w rozlewniach. O właśnie Sabbath, a w jakim atomizerze będziesz wysyłać JdF? Ja od razu mówię że jak metalowy, to ja wolę dostać odlewkę w fiolkach i sobię w domu przeleję, bo wysyłać atomizera do Ciebie się nie opłaca. Te metalowe mnie brzydzą maxymalnie, nic na to nie poradzę. W ogóle to widziałam takie piękne atomizery na ebayu (szklane 10ml) że aż mi łzy do oczu napłynęły ze wzruszenia, takie piekne były. Może bedę kupować. Niestety to większe przedsięwzięcie bo przesyłka droga, więc nie w najbliższym czasie. |
|
|
|
|
#1215 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tyle, że teraz się cholery wycwaniły i bez tej szalenie atrakcyjnej zawartości sprzedają tylko te droższe, kolorowe, z równie jak zawartość atrakcyjnym złotym logo. będę jeszcze szukać (bo potrzebuję trzy). Odpowiedź na Twoje pytanie, w czym zamierzam wysyłać brzmi: w buteleczkach. O ile uda mi się kupić. ![]() Melduję, że wpłaty od Magnetici i Kriss de Valnor już są na moim koncie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze. Ulżyło mi. Jak się nie uda kupić to sie nie przejmuj, dla mnie może być i w zwykłych fiolkach. |
|
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
Gwai, dobrze
Ja Twój też
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-01-07 o 21:50 |
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
No to powiedzmy 7 zł za te 10ml, a od Miśki 10zł (atomizer 15ml + 8ml). Może tak być? Ja od miśki to odliczę od wpłaty, ok. W ogóle mogłybyście podoliczać to przy wpłatach do Miśki. A ja bym odliczyła od swojej, przecież ja też mam wpłacać do miśki. Szkoda kasy za przelewy.
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
gwaihally, wysyłasz mi 3 atomizery po 10ml - dla nuny, llilly i Ciebie, 1 atomizer 15 ml i długopis dla miśki.
Vanille Canelle w związku z tym, że ustaliłyśmy koszta atomizerków, dopłacacie (nuna i llilly) po 7 zł w przelewie do Miśki.S, a Miśka.S dopłaca 10zł, żeby nie robić osobnych przelewów do gwai, a od wpłaty gwai odliczamy 24zł za atomizery 10ml dla nuny, llilly i miśki i długopis dla miśki. POSZCZEGÓLNE KWOTY DO WPŁACENIA MIŚCE.S: nuna_77: 10ml = 22,2 zł (ml) + 6,20 zł (przesyłka z zagranicy) + 2,20 zł (przesyłka od sabbath do lea93) + 6 zł (przesyłka od lea93 do nuny) + 7zł (atomizer od gwaihally) = 43,60 zł llilly: 10ml = 22,2 zł (ml) + 6,20 zł (przesyłka z zagranicy) + 2,20 zł (przesyłka od sabbath do lea93) + 6 zł (przesyłka od lea93 do llilly) + 7 zł (atomizer od gwaihally) = 43,60 zł Miśka.S: 20ml = 44,4 zł (ml) + 6,20 zł (przesyłka z zagranicy) + 2,20zł (przesyłka od sabbath do lea93) + 6 zł (przesyłka od lea93 do miśka.s) +10 zł (atomizer od gwaihally) = 68,80 zł Gwaihally: 10ml = 22,2 zł (ml) + 6,20 zł (przesyłka z zagranicy) + 2,20 zł (przesyłka od sabbath do lea93) + 6 zł (przesyłka od lea93 do gwaihally) - 2*7 zł - 10 zł = 12,60 zł Lea93: 50ml = 111 zł + 6,20 zł + 2,20 zł - 4*6 zł = 119,40 zł - 24 zł = 95,40 zł SUMA = 53,60zł + 43,60zł + 68,80zł + 12,60zł + 95,40zł = 274zł wszystko się chyba zgadza, ale sprawdźcie lepiej ![]() Sabbath, czemu poprosiłaś by doliczyć nunie 10zł za atomizer do Ciebie, w przelewie za VC, skoro ona bierze chyba też inną odlewkę i płaci Tobie za nią ? Nie wygodniej gdyby zapłaciła za atomizer razem z tamtą wpłatą?Oczywiście dodałam wedle życzenia, bo posłuszna jestem, jednak ciekawam czemu tak, a nie inaczej
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-01-08 o 12:48 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie Nuna płaci za atomizer na UBV, bo tę odlewke ja robię i ja płace za atomizer, ale tylko ten. Zgubiłam się tylko, czy płaci za niego za pośrednictwem Papugi, czy Miśki...
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
#1222 |
|
Wiedźma
|
Dobrze. Tylko, czy Nuna i Papuga o tym wiedzą...?
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbacie, pisałam w pw, musiało Ci umknąć. ![]() Tego się właśnie chcę dowiedzieć, po ile ten atomizer?
|
|
#1225 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Udało mi się kupić dwie bardzo ładne buteleczki po 9 zeta - 17 ml. Więcej pani wydrzeć sobie nie dała. I te dwie postanowiłam przeznaczyć na Jour de Fete, którego nikt nie chciał, bo nie płakałam (a z powodu VC płakano). ![]() Zdobędę jeszcze butelkę na UBV ale nie wiem kiedy...
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- jego chyba nie rozpoznają, że Sabbathowy i może mu sprzedadzą? ![]() Albo jakąś koleżankę? Nie wiem, nie wiem...
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w której niedawno kupiłam 32 ml atomizer. (Mieli też 20 ml.) W tej chwili psika się z niego Kropka, jak ją masz na liście gg (gdzieś przeczytałam), to może spytaj kiedyś - ode mnie i z pożytkiem wizażowym doczesnym i wiecznym - jak się atomik sprawuje. Przypuszczam, że nie jest gorszy od refanowskich.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
I czy są dziesiątki?
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, wtedy szukałam 30 ml.
![]() Za 32-kę dałam jakieś 6-7 złotych. 20-tka nie będzie chyba droższa. O 10-tkach nic mi nie wiadomo, weszłam tam z pytaniem o atomizer i pani mi wyłożyła te dwie pojemności. Nie pytałam o mniejsze. ![]() Prawdopodobnie będę na katowickim dworcu w środę, mogę zapytać. Właściwie mogę też kupić atomik dla Nuny, gdyby były 10-tki.
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
Papugo jestem za , dziekuje
![]() Sabbath czyli Tobie mam płacic za atomizerek na UBV? czy dziewczyny juz dzisiaj wpłacamy pieniązki do Miski?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

?
bo ja rozpsikuje. Podać adres na pw

) w której niedawno kupiłam 32 ml atomizer. (Mieli też 20 ml.) W tej chwili psika się z niego Kropka, jak ją masz na liście gg (gdzieś przeczytałam), to może spytaj kiedyś - ode mnie i z pożytkiem wizażowym doczesnym i wiecznym - jak się atomik sprawuje. Przypuszczam, że nie jest gorszy od refanowskich.