|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kto czyta relacje na żywo z programów telewizyjnych?
Hej,
Przeczytałam na se.pl zapowiedź relacji na żywo z nowego programu tvnu Projekt Lejdi i trochę mnie wryło... Wiedziałyście w ogóle, że są takie relacje? kto to czyta? A raczej dlaczego? Przecież to bez sensu... Ciekawi mnie Wasze zdanie. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto czyta relacje na żywo z programów telewizyjnych?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Sa relacje na żywo z jakichś wydarzeń politycznych, obrad komisji, Sejmu itp, a także relacje sportowe. Czytają je ludzie, którzy nie mają telewizji albo w chwili obecnej nie mogą oglądać (w pracy albo w podróży na przyklad). Tego typu relacje wydają mi się normalne, dotykają spraw, które srednio rozgarnieta osobę powinny/mogą interesować. Sama sobie odpowiedź na pytanie, kto jest odbiorca programów tego typu, który przedstawiłas.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Są takie relacje, jak najbardziej
![]() Zdarzało mi się widzieć np. na gazeta.pl, w rubryce z plotkami czy jakoś tak, odnośnik do "relacji na żywo" z finału niedawnej edycji polsatowskiej wersji Tańca z Gwiazdami... Kilka różnych stron prowadziło też "relację na żywo" np. z finału tegorocznej Eurowizji Którąś chyba nawet czytałam- nie pamiętam którą, ale na pewno nie był to Plotek , chyba jakaś polska strona o muzyce...I lubię to czytać, zawsze coś zabawnego zauważę Zdarzało mi się nawet zaglądać na nie po danym programie, coby dowiedzieć się, jak to wyglądało z nieco innej perspektywy ![]() Poza tym jak np. nie śledzę owego Tańca... czy innego tego typu programu, wystarczy że zajrzę do takowej relacji i dowiem się, co się działo Jednakowoż takie relacje "na żywo" kojarzą mi się bardziej z relacjami wszelkich meczów itp. prowadzonymi przez redakcje stron sportowych
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio zdarzało mi się czytać relacje z Euro (mecze w których grała Polska).
Nie mam TV a nie interesuję się piłką nożną na tyle, żeby oglądać cały mecz w internecie. Zaglądałam więc na onetową relację na żywo z czystej ciekawości, żeby zobaczyć jak idzie naszej drużynie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podglądam relacje na żywo z wydarzeń pokazywanych w tv, jesli nie mam dostepu do telewizora, a interesuje mnie co się dzieje.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... A czytacie to podczas oglądania tego programu/wydarzenia?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

, chyba jakaś polska strona o muzyce...