|
|
#1681 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
W tygodniu poszłam na zakupy do Rossmana i kupiłam se pomadkę Isana wiśniową, ma fajny zapach, nawet długo się utrzymuje tylko niestety podkreśla skórki na ustach ale to mała wada
. Zdecydowałam się też na podkład jedwabisty z AA kosztował tylko 10.99, oraz na mleczko do demakijażu Rival de Loop i muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona
Edytowane przez joasia65 Czas edycji: 2008-01-05 o 21:58 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wiem, że jak nałożyłam sobie to "cudo" na powieki, to zdążyłam dość do WC i wrócić do swojego pokoju, patrzę w lustro, a tu ten "błyszczyk" cały się zrolował w załamaniu powieki ![]() masakra.... Dodam jeszcze tylko, że mieszkam w mieszkaniu, wcale nie ogromnym wiec droga z pokoju do WC i z powrotem zajęła mi może 2 minutki
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1686 |
|
Konto usunięte
|
a jakie opinie wg was o tym podkładzie? kwc tez przeczytam, ale czasem lepiej osobiscie od uzytkownikow jakis przeczytac, bo mozna wiecej pytan zadac
_
|
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
Oceanic AA zawsze kosztuje ok. 15 zł. Ja jestem z niego zadowolona i chyba go kupię w promocji za 11 zł. Aczkolwiek...potrzebuję zmiany i myślę nad czymś innym np. Lirene City Matt (też w promocji i na KWC dobre opinie
). Teraz nie wiem czy pozostać przy czymś pewnym - AA, czy zaryzykować i kupić coś nowego Cała ja ...
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Umbra, to chyba Ty pytałaś o demakijaz oczu Ziai jedno i dwufazowy. Miała oba, aktualnie uzywam jednofazowego i jest o wiele lepszy. Dwufazowiec jest cholernie tłusty, za bardzo się maże, poza tym czasami łzawiły mi po nim oczy, a nie mam oczu wrazliwych. Jednofazowy jest bardziej odświeżający, mniej tłusty i ogólnie jestem z niego o wiele bardziej zadowolona.
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
a co sadzicie na temat szamponow ziaji?bo teraz bedzie(jest)na nie promocja
i widzialam ze starsznie tani szampon 3 zl i cos tam i do tego jeszcze odzywka
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Ale której Ziai? Ja ogólnie uważam, że Ziaja ma dobre szampony, świetny jest ten z czarnej rzepy, choc zapach nie każdemu może się spodobać, miałam tez odzywkę z ryżem i byłam z niej zadowolona - piekny zapach, dobre działanie na włosy, choc przeszkadzał mi fakt, że odzywka była bez spłukiwania, bo leciutko obciążała włosy. Chyba dobre opinie miał też szampon i odżywka z olejkiem rycynowym, ale tego już nie używałam.
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie na zdjeciu w ulotce slabo widac,ale to chyba wlasnie czarna rzepa...w kazdym razie do wlosow z lupiezem |
|
|
|
|
#1692 | ||
|
Konto usunięte
|
mhm, dzięki. chciałam kupić, ale stwierdzam właśnie, że muszę wykończyć wszystkie resztki.
![]() Cytat:
ale da się to przeżyć.Cytat:
faktycznie dwufaza zostawia tłusty film, ale mi on nie przeszkadza. |
||
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wzmacnia włosy i przyspiesza ich wzrost.
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
a ja byłam dzisiaj w rossmanie bo chciałam sobie kupić drugi olejek do ust (konczę waniliowy chciałam inny) i nawet miejsca po nich na półce nie było. wycofali czy co? nie wiecie może?
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
ja z obecnej gazetki kupilam Maybelline Volume Express Curved Brush i żel pod prysznic Palmolive
teraz czekam na następna
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
bylam dzis w rossmanie i sie wkurzylam po co oni robia te reklamy skoro po 2 dniach nic nie ma....z ulotki to prawie nic nie bylo oporcz takich rzeczy co mnie nie interesowaly czyli np.zele isana itp.
nie bylo szamponu ziaji nawet ![]() kupilam te maseckzi w promocji i takie tam glupoty moze pozniej doloza w kazdym razie ja bylam o 13 |
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak w gazetce była fajna lokówka, chciałam ją kupić, w jednym rossmanie była tylko jedna sztuka i do tego troche wybrakowana, a w drugim nie było jej wcale, dopiero po miesiącu zachodze i patrze że 'już' do nich dotarły. Dlatego rzadko kiedy zwracam dużą uwagę na to co jest w gazetkach, raczej oglądam ale nastawiam się że może tego już/jeszcze nie być.
|
|
#1698 |
|
Przyczajenie
|
a ja stwierdziałam dzisiaj, że nie mam odżywki do włosów.
Tak więc dzisiaj z mamą(ona stawiała dzisiejsze zakupy )wybrałam sie do rossmana.A że mam go pod blokiem, zakupy trwały 10 minut ...wachalam sie między SCHAUMA KIWI POłYSK, NIVEA- REGENERUJąCA, A ELSEVE WYGłADZAJąCą. i wreszcie kupiłam tą z nivei i z schaumy ( wkoncu były w promocji ). stwierdzilam ze za 1 elseve mam 2 inne a jakie wrażenia z uzywania tamtych 2 to napisze niedługo. kupiłam jeszcze maseczke przeciwtrądzikową z glinką i wydałam łącznie 15,50 zł ![]() |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio kupiłam tylko peelling isany - delikatny - o zapachu przypominającym mi dove, herbatę biofixa truskawkowo-waniliową przepyszną, pomadkę rimmel - crush i żel isany o zapachu waniliowo pomarańczowym.
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie pochwale, (bo moze ktoś jeszcze pamieta o mojej tragedii kredkowej
), ze wreszcie udało mi sie dorwac dłuuuuugą kredkę z lovely tak to kupiłam własnie ten płyn do demakijażu rival de loop, który tak polecacie ( jeszcze nie używałam, bo musze dokończyć ziaje ), żel do mycia twarzy rosmanowski ( troche podrażnia, a niby do skóry wrażliwej no i czekam z niecierpliwościa na nową gazetkę
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
o jakim zapachu? czy ja dobrze widzę? żel pod prysznic? to chyba jakaś nowość musi być
|
#1702 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie, mnie też zainteresował ten żel.
to nowość? bo ja widziałam tylko pomarańczę z melisą (jeszcze ją morduję, fajna jest, ale na lato, nie w zimę).
|
|
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1704 |
|
Konto usunięte
|
o, ostatnio nawet gdzieś na wizażu pisałam, że szkoda, że nie wypuścili zimowej serii, a jednak. ^^ będę szukać.
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pamietalam o tej Twojej kredce i ciesze sie,ze juz powrocila ![]() ![]() ![]() z plynu bedziesz na pewno zadowolona co do zelu do mycia twarzy to nie mialam wiec nie wiem jaki jest
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Weźmiesz głęboki oddech, wysmarujesz się i wydech ![]() A tak na serio - zapach nie ma dla mnie żadnego znaczenia, podkład jak podkład. O ładne zapachy staram się przy balsamach, prefumach, itp. Hmmm pomyślę ...
|
|
|
#1707 |
|
Konto usunięte
|
Nektarynko, ja go kupiłam jakoś w kwietniu czy maju kiedy zaczęłam przygodę z filtrami (bo podobno się z nimi nie gryzie) i jeszcze go nie skończyłam. oczywiście używam na przemian z dwoma innymi podkładami.
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie pachną, jak lody pomarańczowe
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha też mam żel, bossski jest
. Pachnie identycznie jak seria FTRUTTINI- mleczno- pomarańczowa
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
Próbowała juz któraś z Was ten nowy szampon Isana med?? a może szampon Super Hair Repair ?? jakie są Wasze opinie na ich temat?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

. Zdecydowałam się też na podkład jedwabisty z AA kosztował tylko 10.99, oraz na mleczko do demakijażu Rival de Loop i muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona 

_
). Teraz nie wiem czy pozostać przy czymś pewnym - AA, czy zaryzykować i kupić coś nowego
Cała ja ...

ale da się to przeżyć.
ale wzmacnia włosy i przyspiesza ich wzrost.

)wybrałam sie do rossmana.