Rossman.. cz. II - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 21:56   #1681
joasia65
Raczkowanie

Dot.: Rossman.. cz. II

W tygodniu poszłam na zakupy do Rossmana i kupiłam se pomadkę Isana wiśniową, ma fajny zapach, nawet długo się utrzymuje tylko niestety podkreśla skórki na ustach ale to mała wada . Zdecydowałam się też na podkład jedwabisty z AA kosztował tylko 10.99, oraz na mleczko do demakijażu Rival de Loop i muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona

Edytowane przez joasia65
Czas edycji: 2008-01-05 o 21:58 Powód: dopisek
joasia65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:02   #1682
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WioletaM Pokaż wiadomość
Zainteresował mnie mus do oczu z Lovely. Teraz jest w promocji za 4,79 zł. Miałyście go?
Ja miałam/mam jakiś błyszczyk do oczu z Lovely (albo Wibo, nie pamiętam)...

I wiem, że jak nałożyłam sobie to "cudo" na powieki, to zdążyłam dość do WC i wrócić do swojego pokoju, patrzę w lustro, a tu ten "błyszczyk" cały się zrolował w załamaniu powieki
masakra....

Dodam jeszcze tylko, że mieszkam w mieszkaniu, wcale nie ogromnym wiec droga z pokoju do WC i z powrotem zajęła mi może 2 minutki
Stary 2008-01-05, 23:32   #1683
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W ogóle nie pachnie.
Dzięki to mi odpowiada.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 23:46   #1684
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joasia65 Pokaż wiadomość
podkład jedwabisty z AA kosztował tylko 10.99
ona zawsze taki tani, czy to promocja?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 00:24   #1685
telbuh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ona zawsze taki tani, czy to promocja?
promocja
Stary 2008-01-06, 10:42   #1686
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

a jakie opinie wg was o tym podkładzie? kwc tez przeczytam, ale czasem lepiej osobiscie od uzytkownikow jakis przeczytac, bo mozna wiecej pytan zadac _
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 13:24   #1687
Nektarynka
Zadomowienie

Oceanic AA zawsze kosztuje ok. 15 zł. Ja jestem z niego zadowolona i chyba go kupię w promocji za 11 zł. Aczkolwiek...potrzebuję zmiany i myślę nad czymś innym np. Lirene City Matt (też w promocji i na KWC dobre opinie). Teraz nie wiem czy pozostać przy czymś pewnym - AA, czy zaryzykować i kupić coś nowego Cała ja ...

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 13:59   #1688
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Umbra, to chyba Ty pytałaś o demakijaz oczu Ziai jedno i dwufazowy. Miała oba, aktualnie uzywam jednofazowego i jest o wiele lepszy. Dwufazowiec jest cholernie tłusty, za bardzo się maże, poza tym czasami łzawiły mi po nim oczy, a nie mam oczu wrazliwych. Jednofazowy jest bardziej odświeżający, mniej tłusty i ogólnie jestem z niego o wiele bardziej zadowolona.
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 14:04   #1689
Emilkaa
Zadomowienie

a co sadzicie na temat szamponow ziaji?bo teraz bedzie(jest)na nie promocjai widzialam ze starsznie tani szampon 3 zl i cos tam i do tego jeszcze odzywka
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 14:12   #1690
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
a co sadzicie na temat szamponow ziaji?bo teraz bedzie(jest)na nie promocjai widzialam ze starsznie tani szampon 3 zl i cos tam i do tego jeszcze odzywka
Ale której Ziai? Ja ogólnie uważam, że Ziaja ma dobre szampony, świetny jest ten z czarnej rzepy, choc zapach nie każdemu może się spodobać, miałam tez odzywkę z ryżem i byłam z niej zadowolona - piekny zapach, dobre działanie na włosy, choc przeszkadzał mi fakt, że odzywka była bez spłukiwania, bo leciutko obciążała włosy. Chyba dobre opinie miał też szampon i odżywka z olejkiem rycynowym, ale tego już nie używałam.
Stary 2008-01-06, 14:22   #1691
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ale której Ziai? Ja ogólnie uważam, że Ziaja ma dobre szampony, świetny jest ten z czarnej rzepy, choc zapach nie każdemu może się spodobać, miałam tez odzywkę z ryżem i byłam z niej zadowolona - piekny zapach, dobre działanie na włosy, choc przeszkadzał mi fakt, że odzywka była bez spłukiwania, bo leciutko obciążała włosy. Chyba dobre opinie miał też szampon i odżywka z olejkiem rycynowym, ale tego już nie używałam.

no wlasnie na zdjeciu w ulotce slabo widac,ale to chyba wlasnie czarna rzepa...w kazdym razie do wlosow z lupiezem
Stary 2008-01-06, 22:38   #1692
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
promocja
mhm, dzięki. chciałam kupić, ale stwierdzam właśnie, że muszę wykończyć wszystkie resztki.

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
Oceanic AA zawsze kosztuje ok. 15 zł. Ja jestem z niego zadowolona i chyba go kupię w promocji za 11 zł. Aczkolwiek...potrzebuję zmiany i myślę nad czymś innym np. Lirene City Matt (też w promocji i na KWC dobre opinie). Teraz nie wiem czy pozostać przy czymś pewnym - AA, czy zaryzykować i kupić coś nowego Cała ja ...
City Matt jest całkiem, całkiem jak na taką cenę. jest gęsty i trochę trudno się rozprowadza, ale ładnie stapia się z cerą. brzydko pachnie. ale da się to przeżyć.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Umbra, to chyba Ty pytałaś o demakijaz oczu Ziai jedno i dwufazowy. Miała oba, aktualnie uzywam jednofazowego i jest o wiele lepszy. Dwufazowiec jest cholernie tłusty, za bardzo się maże, poza tym czasami łzawiły mi po nim oczy, a nie mam oczu wrazliwych. Jednofazowy jest bardziej odświeżający, mniej tłusty i ogólnie jestem z niego o wiele bardziej zadowolona.
tak, to ja.

faktycznie dwufaza zostawia tłusty film, ale mi on nie przeszkadza. ale dzięki za opinię, pewnie wypróbuję i ziaję i rival de loop w takim razie.
Stary 2008-01-07, 10:44   #1693
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
no wlasnie na zdjeciu w ulotce slabo widac,ale to chyba wlasnie czarna rzepa...w kazdym razie do wlosow z lupiezem
Jak czarna rzepa, to do włosów tłustych jest genialna. Zapach jak to zapach, ja go akurat lubię. Czy pomaga na łupież nie wiem, bo nigdy takiego nie miałam ale wzmacnia włosy i przyspiesza ich wzrost.
Stary 2008-01-07, 10:57   #1694
ka_tula
Raczkowanie

a ja byłam dzisiaj w rossmanie bo chciałam sobie kupić drugi olejek do ust (konczę waniliowy chciałam inny) i nawet miejsca po nich na półce nie było. wycofali czy co? nie wiecie może?
ka_tula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 11:04   #1695
lir391
Zakorzenienie

ja z obecnej gazetki kupilam Maybelline Volume Express Curved Brush i żel pod prysznic Palmolive teraz czekam na następna

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 14:55   #1696
Emilkaa
Zadomowienie

bylam dzis w rossmanie i sie wkurzylam po co oni robia te reklamy skoro po 2 dniach nic nie ma....z ulotki to prawie nic nie bylo oporcz takich rzeczy co mnie nie interesowaly czyli np.zele isana itp.
nie bylo szamponu ziaji nawet
kupilam te maseckzi w promocji i takie tam glupoty
moze pozniej doloza w kazdym razie ja bylam o 13
Stary 2008-01-07, 17:47   #1697
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
bylam dzis w rossmanie i sie wkurzylam po co oni robia te reklamy skoro po 2 dniach nic nie ma....z ulotki to prawie nic nie bylo oporcz takich rzeczy co mnie nie interesowaly czyli np.zele isana itp.
nie bylo szamponu ziaji nawet
kupilam te maseckzi w promocji i takie tam glupoty
moze pozniej doloza w kazdym razie ja bylam o 13
To tak jak ja rzadko kiedy natrafiam na fajne gadżety,które są w gazetce. A mam dwa rossmany obok siebie, często bywam w centrum i naprawdę bardzo trudno wpaść na t coś z gazetki co chciałam.
Pamiętam jak w gazetce była fajna lokówka, chciałam ją kupić, w jednym rossmanie była tylko jedna sztuka i do tego troche wybrakowana, a w drugim nie było jej wcale, dopiero po miesiącu zachodze i patrze że 'już' do nich dotarły. Dlatego rzadko kiedy zwracam dużą uwagę na to co jest w gazetkach, raczej oglądam ale nastawiam się że może tego już/jeszcze nie być.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 18:41   #1698
oODaisyOo
Przyczajenie

a ja stwierdziałam dzisiaj, że nie mam odżywki do włosów.
Tak więc dzisiaj z mamą(ona stawiała dzisiejsze zakupy)wybrałam sie do rossmana.
A że mam go pod blokiem, zakupy trwały 10 minut...wachalam sie między SCHAUMA KIWI POłYSK, NIVEA- REGENERUJąCA, A ELSEVE WYGłADZAJąCą. i wreszcie kupiłam tą z nivei i z schaumy ( wkoncu były w promocji). stwierdzilam ze za 1 elseve mam 2 inne a jakie wrażenia z uzywania tamtych 2 to napisze niedługo. kupiłam jeszcze maseczke przeciwtrądzikową z glinką i wydałam łącznie 15,50 zł
oODaisyOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 21:06   #1699
żurawinka
Zakorzenienie

ostatnio kupiłam tylko peelling isany - delikatny - o zapachu przypominającym mi dove, herbatę biofixa truskawkowo-waniliową przepyszną, pomadkę rimmel - crush i żel isany o zapachu waniliowo pomarańczowym.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 21:43   #1700
agatkaz88
Zakorzenienie

a ja sie pochwale, (bo moze ktoś jeszcze pamieta o mojej tragedii kredkowej ), ze wreszcie udało mi sie dorwac dłuuuuugą kredkę z lovely

tak to kupiłam własnie ten płyn do demakijażu rival de loop, który tak polecacie ( jeszcze nie używałam, bo musze dokończyć ziaje ), żel do mycia twarzy rosmanowski ( troche podrażnia, a niby do skóry wrażliwej ).

no i czekam z niecierpliwościa na nową gazetkę
Stary 2008-01-07, 22:19   #1701
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
żel isany o zapachu waniliowo pomarańczowym.
o jakim zapachu? czy ja dobrze widzę? żel pod prysznic? to chyba jakaś nowość musi być
Stary 2008-01-07, 22:28   #1702
2016070150903
Konto usunięte

no właśnie, mnie też zainteresował ten żel. to nowość? bo ja widziałam tylko pomarańczę z melisą (jeszcze ją morduję, fajna jest, ale na lato, nie w zimę).
Stary 2008-01-07, 23:34   #1703
telbuh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
o jakim zapachu? czy ja dobrze widzę? żel pod prysznic? to chyba jakaś nowość musi być
To jest seria limitowana na zimę - tak jak w zeszłym roku był sławetny orzech z czekoladą
Stary 2008-01-07, 23:36   #1704
2016070150903
Konto usunięte

o, ostatnio nawet gdzieś na wizażu pisałam, że szkoda, że nie wypuścili zimowej serii, a jednak. ^^ będę szukać.
Stary 2008-01-08, 07:59   #1705
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
a ja sie pochwale, (bo moze ktoś jeszcze pamieta o mojej tragedii kredkowej ), ze wreszcie udało mi sie dorwac dłuuuuugą kredkę z lovely

tak to kupiłam własnie ten płyn do demakijażu rival de loop, który tak polecacie ( jeszcze nie używałam, bo musze dokończyć ziaje ), żel do mycia twarzy rosmanowski ( troche podrażnia, a niby do skóry wrażliwej ).

no i czekam z niecierpliwościa na nową gazetkę

ja pamietalam o tej Twojej kredce i ciesze sie,ze juz powrocilaz plynu bedziesz na pewno zadowolonaco do zelu do mycia twarzy to nie mialam wiec nie wiem jaki jest
Stary 2008-01-08, 11:00   #1706
Nektarynka
Zadomowienie

Cytat:
City Matt jest całkiem, całkiem jak na taką cenę. jest gęsty i trochę trudno się rozprowadza, ale ładnie stapia się z cerą. brzydko pachnie. ale da się to przeżyć.
No właśnie ... cena promocyjna nawet interesująca. Podejrzewam, że używałaś go, więc na długo Ci ten podkład wystarczył ? W normalnej cenie jest on wyższy o 3-4 zł. Zapach można pominąć Weźmiesz głęboki oddech, wysmarujesz się i wydech A tak na serio - zapach nie ma dla mnie żadnego znaczenia, podkład jak podkład. O ładne zapachy staram się przy balsamach, prefumach, itp.
Hmmm pomyślę ...

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 11:21   #1707
2016070150903
Konto usunięte

Nektarynko, ja go kupiłam jakoś w kwietniu czy maju kiedy zaczęłam przygodę z filtrami (bo podobno się z nimi nie gryzie) i jeszcze go nie skończyłam. oczywiście używam na przemian z dwoma innymi podkładami.
Stary 2008-01-08, 17:57   #1708
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
o, ostatnio nawet gdzieś na wizażu pisałam, że szkoda, że nie wypuścili zimowej serii, a jednak. ^^ będę szukać.
Znalazłam u siebie te żele pięknie pachną, jak lody pomarańczowe są w promocji za 2,99, wzięłam 2 sztuki
Stary 2008-01-08, 18:03   #1709
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Hahaha też mam żel, bossski jest . Pachnie identycznie jak seria FTRUTTINI- mleczno- pomarańczowa
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 18:42   #1710
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Próbowała juz któraś z Was ten nowy szampon Isana med?? a może szampon Super Hair Repair ?? jakie są Wasze opinie na ich temat?

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości