|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
boje sie ceny. o ile 200 zlotych jakos byms trawila [gdyby kosmetyk bylby tego wart] to powyzej 200 podziekuje. za drogo
![]()
#3422 |
Zakorzenienie
|
A 205?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem narazie na 109 stronie wątku - nieźle naprodukowałyście
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wziełam ich bo mało intensywne kolory dawały Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam jeszcze ochotę na roż L'Oreala - 6,99 (35 zł). Kurcze to nie sprawiedliwe, że przy zangielskich zarobkach ceny sa nizsze niż w Pl ![]() Cytat:
Dla siebie nie wzięłam, bo stwierdzilam że za żołta i za ciepła dla mnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() KTO CHCE ZŁOTĄ CZEKOLADKĘ BO WŁAŚNIE SIĘ ZWOLNIŁA ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaczynam powoli wklejać fotki zakupów Bedą na odpowiednich watkach (+ na "co sobie ostatnio kupiłyście" bo nie tylko mazidła kupiłam). Chyba że tu tez wkleić? Póki co wklejam czekoladki Magji i Rzyrafki i rozświetlacze Hex Magji i Ice - na dowód że są (Nadrabiam zaległości dalej)
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie zlotej nie wystarczyło buuuu
![]() Ale i tak dziękuję za propozycję i dobre chęci ![]() A produkowałyśmy sporo też ze względu na promocję w Sephorze - ach to były wspaniałe chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
No niestety nie było - jedna kupiłam jako ostatnią i widać że ktoś ta folię odklejał ale puder nie4 jest maziany.
#3426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
ice zdjęcia też widziałam, ale wolałabym przetestować na twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
ice zbiorcze chyba nawet tu bylo
![]() ![]()
#3430 |
Przyjaciółka KWC
|
E tam na twarzy.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sklep rzeczywiście mało ciekawy, ale w Rzeszowie jeszcze gorzej - mała Baltona w której oprócz papierosów i alkoholu to prawie nic innego nie ma. No ale to malutkie lotnisko, więc nei ma co się dziwić. Za to w Bristolu to tak mnie pochłoniły slepy że przegapiłabym samolot ![]() ![]() Na lotnisku skusiłam się tylko na Smackersy -50% (trzypaki za 2 funty czyli 10 zł ![]() DF niby duży ale okrojona oferta - nie mieli rozświetlaczy w puszku Diora ani róży Loreala (w Superpharm lotniskowej nie bylo ich kolorówki, a miąłam ochote na róz) I tak doczytałam, że czekacie niecierpliwie na rozświetlacze - zajmę się tym jutro, dobrze?? Głowa mi pęka, katar męczy, nawet rozpakowana nie jestem - jutro po drodze na agielski podjade pod poczte i powysyłam. Prosze o adresy na PW. Wieczorkeim się dogadamy jak z kasa itp ... MagJi, Rzyrafce i Ice wyślę w jednej przesyłce, ok? Wyjdzie taniej, chyba ze któraś z was chce osobna przesyłkę. Wszystkie moje zakupy tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3516 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3517 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3518 zdjęcia kolorówki i pielegnacji równiez w odpowiednich watkich
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
ice ale na mnie niektóre brązery wychodzą koszmarnie pomarańczowe, nawet jeśli zupełnie się tego po nich nie spodziewać
![]() ![]() W to, że będzie piękny nie wątpię, tylko nie wiadomo, czy na mojej cerze ![]() Ja też mam limity wykorzystane, a dzisiaj mam 3x ćwiczenia, od 16 do 21, a już w pracy nie mogę wysiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Hosenko
![]() ![]() przy okazji dziekuje za zakup ![]() ![]() Tak za pamieci,rozswietlacz dla mnie wrzuc do przesylki dla MagJi ![]() ![]() Meteory zakupione ![]() ![]() Od wczoraj upajam sie perfumami Demeter Snow-jakos nigdy nie wyobrazalam sobie jak snieg moze pachniec i jak mozna go "odtworzyc" i przyznam sie,ze jestem uwiedziona tym zapachem ![]() Czekam jeszcze na Earl greya z tej serii i cos mi sie wydaje,ze bede miala ochote poznac reszte. Przy okazji BC Donny Karan jest w dobrej cenie na Truskawie,jezeli lubicie kamyczka to polecam ![]() ![]()
#3434 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Hexxx, zamawiałaś teraz meteoryty? B ja od godziny klikam na Beige Chic na Truskawce i nie dodaje do koszyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Hexx czemu nie mozesz nosic BC?
![]() ![]()
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawdopodobnie znak, że dołożyli porcję meteorytów i już zostały wykupione. Miałam tak już z pewnym zamówieniem. Klikałam i nic po czym oferta zniknęła. Kupiłam dopiero na drugi dzień. Dziewczyny a skąd informacja, ze Beige Chic mają być wycofane? Pojawia się tu od jakiegoś czasu taka plota. Ale czy ktoś trafił na jakąś pewna oficjalną informację (nasze panie konsultantki w perfumeriach pomijam - często mają marne pojęcie). Często przeglądam kosmetyczne nowinki, blogi itp ale na taką infomację nigdzie nie trafiłam. Właściwie zdziwiłabym się gdyby Guerlain wycofywał jeden ze swoich sztandarowych produktów.
![]() |
#3437 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczekaj spokojnie, planowałam B Chic i one zawsze się pojawiają ponownie.
![]() |
#3439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj tez zapanowal brak BC a dzis pojawily sie wiec badzmy dobrej mysli ![]() Cytat:
Malo ktore perfumy tak na mnie dzialaja i bylam bardzo rozczarowana,ze padlo akurat na kamyczka. Zazdroszcze,ze mozesz je nosic i upajac sie zapachem ![]() ![]()
![]() |
#3440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na oba rozświetlacze miałam ochotę ale wkońcu nei kupiłam, bo nie było do nich testerów ![]() A jak spisuje się sztyft do ust palmers? Zakupiłam, zle czeka na swoja kolej ![]() a ta czekoladka bourjois to nowość? Bo jej nie widziałam ![]() I tak najbardziej chciałabym mieć białą ale nawet nei mam pojęcia gdzie ją dorwać ![]() no ale mam maczki ![]() ![]()
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten rozświetlacz Romance miałam kupić 2 dni wcześniej, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo po tych 2 dniach był na wyprzedaży i zamaist 8,50 dałam 4 funty. Kwadratowy tez był w promocji - z 12 funtów na 8,50. Co do czekoladki to nie wiem czy nowość, przyleciałam i były - nie wiem kiedy się pojawiły. Sztyft Palmersa mnie rozczarował tak samo zresztą jak balsam. Skopiuję z innego watku: Co do pomadki Palmersa to nie zachwyciła mnie jakoś szczególnie - słabo anwilża i słabo natłuszcza. Usta nie są miękkie tylko wręcz przeciwnie. Zapachowo bardzo podobna do polskiego Tisane - kakao+wanilia+tofii, ale Tisane zdecydowanie lepsza. Balsam tez mnie rozczarował - po zachwytach na forum i na KWC spodziewałam się czegoś lepszego. Też za słabo nawilża , wogóle nie natłuszcza, skóra jest szorstka i nie przyjemna w dotyku. Bede jeszcze testować. Kupiłam za 2,27 w Morrisonie (tam była najniższa cena), a potem w Wilkinsonie dali balsam + pomadka w cenie samego balsamu, czyli 2,79 (tyle w W. kosztuje balsam)
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Hexxano doszła dziś do mnie przesyłka z MACiem od tej babeczki; błyszcyzkiem się troszkę rozczarowałam - spodziewałam się pełnowymiarówki 4,8g (w aukcji nie było nic napisane o pojemności), a dostałam opakowanie 2,4g, ale kolor jest bardzo fajny.
Testerów maczka AB nie ma, ale mi pani w sephorze otworzyła opakowanie, żebym zobaczyła kolor - wg mnie jest ciemniejszy niż ta brązowa wersja. Witaj Hosenko ![]()
![]() |
#3443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gzdie kupiłaś czekoladki? ![]()
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Estella:
![]() no i wiedziałam że zapomniałam o czymś robiąc zdjęcie - zapomniałam o kremie do paznokci i skórek Nailoid Results - zobaczymy co to za cudo ![]() Kaisandra: w Superdrug kupiłam ![]()
#3445 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak i każdej z nas chyba ![]() To dobrze, że się nie skusiłam, bo choć paletka wygląda bardzo ciekawie, to właśnie bałam się tego, że kolory mogą mnie rozczarować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tym lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak dla mnie wspólna paczka to najlepsze rozwiązanie ![]() Jakby co to ja się podejmuję przyjęcia paczki, i tak siedzę w domu, a z rzyrafką się widuję często, z ice chyba nie będziemy miały problemu się spotkać, a Hexx i tak potem wyślę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekoladki (biała 53, złota 54 i brązowa jasna 51) z tego co mi się wydaje to była limitowanka w UK, bo jak we wrześniu moja siostra widywała je jeszcze w Londynie, tak pod koniec listopada i w grudniu ni widu ni słychu. Są tylko te brązowe ciemne, co u nas, 52. Teraz też ich nie ma. Myślę, że Hosence udało się trafić na resztki. |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||
Zakorzenienie
|
Oj nie dam
![]() Wogóle to jestem z niego dumna, bo od razu w czwartek po moim przylocie (przed 24 w UK czyli przed 1 w PL) zapowiedział że w sobote pojedziemy do Body Shopu. Byłam w szoku, o takim: ![]() ![]() I był tez na tyle dobry że nie przeszkadzał mi w zakupach kosmetycznych ![]() ![]() ![]() Dla mnie to nie było wcale smieszne ... A jeszcze planowałam sobie coś zjeść na spokojnie i udać się do WC - dobrze ze zerknełam na godzine ![]() Zawsze czas mi się dlużył na lotnisku, a teraz szybko zleciało. Cytat:
Tak jak pisałam, jedną z czekoladek wzięłam następnego dnia - już ostatnia i folia była odklejana wcześniej, ale puder wydaje się być ok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego sprawdziłam, bo niestety mój biały cień z broaktem nie wytrzymał podrózy do UK i się cały pokruszył ![]() Cytat:
![]() Teraz to mam problem gdzie to wszystko poupychać ![]() ![]()
![]() |
#3447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pocieszam się więc różem Bourjois za 24 zł. A kolorek jest śliczny - chyba nie ma go w PL: nr 35 Lune D'Or - bardzo jasny róż, blady, z lekką domieszką beżu z różowo złotymi drobinkami ![]() I wogóle to znowu prze-agentka byłam - miałam już mało kasy (przed kolejnym wsparciem przez TZ ![]() ![]()
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą - macie jakieś informacje nt. promocji w GC w najbliższym czasie, jakieś -20%? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.