Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-08, 12:27   #3421
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

boje sie ceny. o ile 200 zlotych jakos byms trawila [gdyby kosmetyk bylby tego wart] to powyzej 200 podziekuje. za drogo
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 12:32   #3422
snowqueen
Zakorzenienie

A 205?

snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 12:32   #3423
Hosenka*
Zakorzenienie

Jestem narazie na 109 stronie wątku - nieźle naprodukowałyście

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Pozdrowienia od Hosenki z UK

Napisała, że kupiła świetny rozświetlacz w Boots, o taki http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1
Podobno jest prześliczny, więc pomyślała o nas i prosiła, by zapytać, czy któraś jest chętna, kosztuje 8,50 funta. Tak więc jeśli któraś chce, to dajcie znać

Kusi nawet z wysp
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
No nie, wyspiara nawet tam nas dopadła
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wysłałam już tej Wstrętnej Kusicielce stosownego smsa Bo jeśli ten rozświetlacz jest taki, jak myślę, czyli daje bardziej poświatowe niż drobinkowe rozświetlenie, to nawet się nie zastanawiam

No, nie Dobra jest
Tak tak, Kusicielka to moje drugie imie

Cytat:
Cienie też brzmią kusząco, ale jakoś ich na stronie Bootsa znaleźć nie umiem a w ciemno na pewno nie wezmę, zwłaszcza, że właściwie nie wiem, jak to ma wyglądać

EDIT: Znalazłam To pewnie to http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1031586
Tak, to te

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Edycja: Mój boże i ta paletka sypkich cieni ma w sobie ten pędzelek ze zdjecia? Matko
Ma pedzelek Bardzo zdziwła i zaskoczyła mnie taka forma sypkich cieni - bardzo innowacyjna. można je bezpiecznie zamknąć bo w wieczku byly takie wypukłości które zamykały szczelnie poszczegolny pojemniczek z cieniem.

Nie wziełam ich bo mało intensywne kolory dawały

Cytat:
Hosenka będzie nas mieć na sumieniu, niedobra
Wysłałam jej już smsa, że my trzy bierzemy, a ice i rzyrafka na razie niewiadomo. Biedaczkę z torbami puścimy...
Spoko spoko - dobrze że TZ rzucił kasą na "Gwiazdkę" + potem jeszcze przed wyjsciem do pracy włożył mi do kieszeni małe co nieco

Cytat:
Mi nie tyle odruch się uaktywnia, co jakaś uśpiona mania się wybudziła. I już mi się marzą maczki, panstiki rozświetlające, perełki avonowe i inne takie I jeszcze Hosenka kusi do tego. Ale w sumie powinnam się tylko cieszyć, bo będę mieć dzięki niej i rozświetlacz No7 i złotą czekoladkę
Bedziesz miec, bedziesz Już leżą bezpiecznie u mnie w domku - wyślę jutro, bo dziś nie jestem w stanie

Cytat:
Kupiłam dziś zupełnie znienacka cienie trójki Burżujka. No ale nie mogłam ich nie wziąć za 16,11zł, zwłaszcza, że od dawna się na nie czaiłam. W GC przecenili je na -70%, a jeszcze przed świętami były na -50% tylko .
Cytat:
Ano szkoda. W ogóle szkoda, że Bourjois traktuje nas jak kraj II kategorii i połowy sezonówek nam nie daje, a i palety kolorów uszczupla
No i oprócz bogatszej oferty w UK Bourjois wiele tańszy niż w PL. Kupiłam róż (chyba nie ma go w PL) za 4,75 czyli 23,75 - co prawda był w cenie promocyjnej ale i bez niej wychodzi taniej. Czekoladki bez promocji 6,95 - czyli też taniej niż w PL

Miałam jeszcze ochotę na roż L'Oreala - 6,99 (35 zł).
Kurcze to nie sprawiedliwe, że przy zangielskich zarobkach ceny sa nizsze niż w Pl

Cytat:
No właśnie, Dobra Dusza Snow, kupiła mi moje dwie czekoladki: białą i jasną brązową A Druga Dobra Dusza Hosenka przywiezie mi złotą

PS Snow, możesz spróbować poprosić Hosenkę o złotą, kosztuje w przeliczeniu jakieś 35-40zł. Sama się zaczęła na nią napalać, bo mi napisała, ze chyba jutro poleci po złotą dla siebie
Mam nadzieję, że mnie Hosenka za to nie ukatrupi
Oj źle liczysz - czekoladka dokładnie 34,75

Dla siebie nie wzięłam, bo stwierdzilam że za żołta i za ciepła dla mnie.

Cytat:
Ja się boję igieł, i to przeraźliwie, zrodziła mi się fobia po traumie z dzieciństwa Niestety nikt poza moją mamą mnie nie rozumie i wszyscy pukają się w czoło, jak słyszą, że na wdiok igły/strzykawki z igłą dostaję histerii
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod nienawiścią wobec Igieł - pobieranie krwi kończy się u mnie w większości przypadków omdleniem
A ja uwielbiam igły. Od najmłodszych lat uwielbiałam pobieranie krwi ale nie z palca tylko z ręki. Gdy szłam do lekarza to zawsze pytałam z nadzieja w głosie czy bede miała krew pobieraną a jak rodzice mówili ze ne, to płakałam Nawet jako dziecko patrzyłam jak pani wbija mi iglę. Szczepienia lubię i też patrze

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

JA o niej marzę od dawna, nie mogłam sobie przez całe lato dobrać odpowiedniego brązera więc dałam spokój i czekałam aż jakaś 'naiwna' dusza coś palnie o zakupie tego burzujkowego cudeńka.
Oj bo nie dostaniesz czekoladki

KTO CHCE ZŁOTĄ CZEKOLADKĘ BO WŁAŚNIE SIĘ ZWOLNIŁA

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wybijcie mi proszę ze łba róż L'oreal. Argument, że mam sporo róży nie jest skutecznym argumentem.
Ja bym nabyła w UK jakiś róz, ale niestety na lotnisku w Superdrug nie mieli kolorówki Loreala. Szkoda ze o tym nie wiedziałam - kupiłabym w miescie u TŻ. za 7 funtów to żal nie skorzystać (35 zł)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziś też zrobiłam sobie "dzień bez kremu", czyli nie nałożyłam nic na twarz poza żelem pod oczy i maścią na syfki i powiem Wam, że czasem dobrze dać cerze odpocząć, bo choć rano była ściągnięta(a przetarłam ją tylko tonikiem), to teraz mimo sebum nie świeci się i wygląda dobrze A na wieczór zastosuję maseczkę jakąś
A ja własnie musze się dziś kitować kremem - non stop nakładam połtłusta Tołpę - mam bardzo wysuszona skóre - jak zwykle gdy jestem chora

Zaczynam powoli wklejać fotki zakupów
Bedą na odpowiednich watkach (+ na "co sobie ostatnio kupiłyście" bo nie tylko mazidła kupiłam).

Chyba że tu tez wkleić?

Póki co wklejam czekoladki Magji i Rzyrafki i rozświetlacze Hex Magji i Ice - na dowód że są

(Nadrabiam zaległości dalej)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1490.JPG (104,9 KB, 227 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1492.JPG (50,5 KB, 75 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 12:37   #3424
snowqueen
Zakorzenienie

A dla mnie zlotej nie wystarczyło buuuu

Ale i tak dziękuję za propozycję i dobre chęci

A produkowałyśmy sporo też ze względu na promocję w Sephorze - ach to były wspaniałe chwile
Stary 2008-01-08, 12:39   #3425
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A dla mnie zlotej nie wystarczyło buuuu

Ale i tak dziękuję za propozycję i dobre chęci

A produkowałyśmy sporo też ze względu na promocję w Sephorze - ach to były wspaniałe chwile
No niestety nie było - jedna kupiłam jako ostatnią i widać że ktoś ta folię odklejał ale puder nie4 jest maziany.

Instagram

Stary 2008-01-08, 12:52   #3426
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No niestety nie było - jedna kupiłam jako ostatnią i widać że ktoś ta folię odklejał ale puder nie4 jest maziany.
Nie ma tego złego... Na pocieszenie kupiłam sobie meteoryty I pewnie będę ich używała znacznie częściej, niż używałabym złotej czekoladki.
Stary 2008-01-08, 13:10   #3427
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice czy widziałaś gdziekolwiek testery maczka AB? Bo z tego co pamiętam też masz na niego ochotę, chciałabym zakupić go na lato, ale nigdzie nie ma testerów
Nie, ale widziałam gdzies na Wizażu zbiorcze zdjęcie maczków i jestem gotowa brać go w ciemno.

Cytat:
Póki co wklejam czekoladki Magji i Rzyrafki i rozświetlacze Hex Magji i Ice - na dowód że są
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 13:11   #3428
snowqueen
Zakorzenienie

ice zdjęcia też widziałam, ale wolałabym przetestować na twarzy
Stary 2008-01-08, 13:12   #3429
zizou
Zakorzenienie

ice zbiorcze chyba nawet tu bylo tez mi sie podoba, czekam do maja z niecierpliwoscia
Stary 2008-01-08, 13:13   #3430
iceflower
Przyjaciółka KWC

E tam na twarzy. Maczek jak to maczek, wiadomo, że będzie piękny. Dobra, ja idę na ćwiczenia, bo limi nieobecności dozwolonych już wykorzystałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 13:16   #3431
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
ja nigdy stamtąd nie leciałam (w ogóle nigdy jeszcze nie leciałam ) ale mam niedaleko, tak tylko pytałam
Bez karty pokładowej niestety się nie wejdzie

Sklep rzeczywiście mało ciekawy, ale w Rzeszowie jeszcze gorzej - mała Baltona w której oprócz papierosów i alkoholu to prawie nic innego nie ma. No ale to malutkie lotnisko, więc nei ma co się dziwić.

Za to w Bristolu to tak mnie pochłoniły slepy że przegapiłabym samolot Odlot miałam o 17.50 a o 17.30 przypadkowo zerknełam która godzina. Zerwałam się od razu i musiałm jeszcze poszukac odpowiedniego stanowiska. Lekko spanikowałam Ale zdarzyłam.... ufff...

Na lotnisku skusiłam się tylko na Smackersy -50% (trzypaki za 2 funty czyli 10 zł )
DF niby duży ale okrojona oferta - nie mieli rozświetlaczy w puszku Diora ani róży Loreala (w Superpharm lotniskowej nie bylo ich kolorówki, a miąłam ochote na róz)

I tak doczytałam, że czekacie niecierpliwie na rozświetlacze - zajmę się tym jutro, dobrze?? Głowa mi pęka, katar męczy, nawet rozpakowana nie jestem - jutro po drodze na agielski podjade pod poczte i powysyłam.

Prosze o adresy na PW. Wieczorkeim się dogadamy jak z kasa itp ...

MagJi, Rzyrafce i Ice wyślę w jednej przesyłce, ok? Wyjdzie taniej, chyba ze któraś z was chce osobna przesyłkę.

Wszystkie moje zakupy tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3516
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3517
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3518

zdjęcia kolorówki i pielegnacji równiez w odpowiednich watkich

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 13:17   #3432
snowqueen
Zakorzenienie

ice ale na mnie niektóre brązery wychodzą koszmarnie pomarańczowe, nawet jeśli zupełnie się tego po nich nie spodziewać Tak samo jak podkłady w znakomitej większości u mnie na twarzy wyglądają na różowe

W to, że będzie piękny nie wątpię, tylko nie wiadomo, czy na mojej cerze

Ja też mam limity wykorzystane, a dzisiaj mam 3x ćwiczenia, od 16 do 21, a już w pracy nie mogę wysiedzieć
Stary 2008-01-08, 14:27   #3433
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Hosenko Witaj
przy okazji dziekuje za zakup

Tak za pamieci,rozswietlacz dla mnie wrzuc do przesylki dla MagJi Ona sie z Toba rozliczy bo My mamy jeszcze swoje rozne-takie

Meteory zakupione i przy okazji sypaniec Clinique-zdecydowalam sie na odcien 08-mam nadzieje,ze bede zadowolona a do reszty musi wypowiedziec sie moja osobista kuscielka MagJa

Od wczoraj upajam sie perfumami Demeter Snow-jakos nigdy nie wyobrazalam sobie jak snieg moze pachniec i jak mozna go "odtworzyc" i przyznam sie,ze jestem uwiedziona tym zapachem
Czekam jeszcze na Earl greya z tej serii i cos mi sie wydaje,ze bede miala ochote poznac reszte.

Przy okazji BC Donny Karan jest w dobrej cenie na Truskawie,jezeli lubicie kamyczka to polecam -zaluje,ze nie moge go nosic
Stary 2008-01-08, 14:30   #3434
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Hexxx, zamawiałaś teraz meteoryty? B ja od godziny klikam na Beige Chic na Truskawce i nie dodaje do koszyka

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 14:32   #3435
zizou
Zakorzenienie

Hexx czemu nie mozesz nosic BC? ja sie wlasnie upajam zapachem z mojego nadgarstka. kocham BC
Stary 2008-01-08, 14:46   #3436
majade
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Hexxx, zamawiałaś teraz meteoryty? B ja od godziny klikam na Beige Chic na Truskawce i nie dodaje do koszyka
Aga, odczekaj chwilę.
To prawdopodobnie znak, że dołożyli porcję meteorytów i już zostały wykupione. Miałam tak już z pewnym zamówieniem. Klikałam i nic po czym oferta zniknęła. Kupiłam dopiero na drugi dzień.

Dziewczyny a skąd informacja, ze Beige Chic mają być wycofane? Pojawia się tu od jakiegoś czasu taka plota. Ale czy ktoś trafił na jakąś pewna oficjalną informację (nasze panie konsultantki w perfumeriach pomijam - często mają marne pojęcie). Często przeglądam kosmetyczne nowinki, blogi itp ale na taką infomację nigdzie nie trafiłam.
Właściwie zdziwiłabym się gdyby Guerlain wycofywał jeden ze swoich sztandarowych produktów.

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 14:51   #3437
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Aga, odczekaj chwilę.
To prawdopodobnie znak, że dołożyli porcję meteorytów i już zostały wykupione. Miałam tak już z pewnym zamówieniem. Klikałam i nic po czym oferta zniknęła. Kupiłam dopiero na drugi dzień.
rozumiem Na początku dodałam bez problemu ale w trakcie całego zamówienia tj. wypełniania formalności wróciło mnie do strony głównej z pustym koszykiem i nie mogłam ich zamówic znowu

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 14:55   #3438
majade
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem Na początku dodałam bez problemu ale w trakcie całego zamówienia tj. wypełniania formalności wróciło mnie do strony głównej z pustym koszykiem i nie mogłam ich zamówic znowu
Dokładnie tak
Poczekaj spokojnie, planowałam B Chic i one zawsze się pojawiają ponownie.

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 16:04   #3439
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
MagJa ok.14-tej robila zakup i nie odnotowala zadnych problemow ale faktycznie teraz ich nie widze,moze lepiej poczekac.
Wczoraj tez zapanowal brak BC a dzis pojawily sie wiec badzmy dobrej mysli

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hexx czemu nie mozesz nosic BC? ja sie wlasnie upajam zapachem z mojego nadgarstka. kocham BC
Choc uwielbiam BC i wogole wszelkiej masci kadzidla to wywoluja we mnie tak silna migrene,ze szok.
Malo ktore perfumy tak na mnie dzialaja i bylam bardzo rozczarowana,ze padlo akurat na kamyczka.
Zazdroszcze,ze mozesz je nosic i upajac sie zapachem tez bym tak chciala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 16:14   #3440
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem narazie na 109 stronie wątku - nieźle naprodukowałyście

Tak, to te

Ma pedzelek Bardzo zdziwła i zaskoczyła mnie taka forma sypkich cieni - bardzo innowacyjna. można je bezpiecznie zamknąć bo w wieczku byly takie wypukłości które zamykały szczelnie poszczegolny pojemniczek z cieniem.

Spoko spoko - dobrze że TZ rzucił kasą na "Gwiazdkę" + potem jeszcze przed wyjsciem do pracy włożył mi do kieszeni małe co nieco

Bedziesz miec, bedziesz Już leżą bezpiecznie u mnie w domku - wyślę jutro, bo dziś nie jestem w stanie

No i oprócz bogatszej oferty w UK Bourjois wiele tańszy niż w PL. Kupiłam róż (chyba nie ma go w PL) za 4,75 czyli 23,75 - co prawda był w cenie promocyjnej ale i bez niej wychodzi taniej. Czekoladki bez promocji 6,95 - czyli też taniej niż w PL

Kurcze to nie sprawiedliwe, że przy zangielskich zarobkach ceny sa nizsze niż w Pl

Dla siebie nie wzięłam, bo stwierdzilam że za żołta i za ciepła dla mnie.

A ja uwielbiam igły. Od najmłodszych lat uwielbiałam pobieranie krwi ale nie z palca tylko z ręki. Gdy szłam do lekarza to zawsze pytałam z nadzieja w głosie czy bede miała krew pobieraną a jak rodzice mówili ze ne, to płakałam Nawet jako dziecko patrzyłam jak pani wbija mi iglę. Szczepienia lubię i też patrze

Oj bo nie dostaniesz czekoladki

KTO CHCE ZŁOTĄ CZEKOLADKĘ BO WŁAŚNIE SIĘ ZWOLNIŁA

Ja bym nabyła w UK jakiś róz, ale niestety na lotnisku w Superdrug nie mieli kolorówki Loreala. Szkoda ze o tym nie wiedziałam - kupiłabym w miescie u TŻ. za 7 funtów to żal nie skorzystać (35 zł)

A ja własnie musze się dziś kitować kremem - non stop nakładam połtłusta Tołpę - mam bardzo wysuszona skóre - jak zwykle gdy jestem chora

Zaczynam powoli wklejać fotki zakupów
Bedą na odpowiednich watkach (+ na "co sobie ostatnio kupiłyście" bo nie tylko mazidła kupiłam).

Chyba że tu tez wkleić?

(Nadrabiam zaległości dalej)
Hosenko bardzo fajne zakupy
na oba rozświetlacze miałam ochotę ale wkońcu nei kupiłam, bo nie było do nich testerów
A jak spisuje się sztyft do ust palmers? Zakupiłam, zle czeka na swoja kolej

a ta czekoladka bourjois to nowość? Bo jej nie widziałam
I tak najbardziej chciałabym mieć białą ale nawet nei mam pojęcia gdzie ją dorwać
no ale mam maczki
Stary 2008-01-08, 17:17   #3441
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Hosenko bardzo fajne zakupy
na oba rozświetlacze miałam ochotę ale wkońcu nei kupiłam, bo nie było do nich testerów
A jak spisuje się sztyft do ust palmers? Zakupiłam, zle czeka na swoja kolej

I tak najbardziej chciałabym mieć białą ale nawet nei mam pojęcia gdzie ją dorwać
no ale mam maczki
Ja widziałam testery

Ten rozświetlacz Romance miałam kupić 2 dni wcześniej, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo po tych 2 dniach był na wyprzedaży i zamaist 8,50 dałam 4 funty.
Kwadratowy tez był w promocji - z 12 funtów na 8,50.

Co do czekoladki to nie wiem czy nowość, przyleciałam i były - nie wiem kiedy się pojawiły.

Sztyft Palmersa mnie rozczarował tak samo zresztą jak balsam.

Skopiuję z innego watku:
Co do pomadki Palmersa to nie zachwyciła mnie jakoś szczególnie - słabo anwilża i słabo natłuszcza. Usta nie są miękkie tylko wręcz przeciwnie. Zapachowo bardzo podobna do polskiego Tisane - kakao+wanilia+tofii, ale Tisane zdecydowanie lepsza.
Balsam tez mnie rozczarował - po zachwytach na forum i na KWC spodziewałam się czegoś lepszego. Też za słabo nawilża , wogóle nie natłuszcza, skóra jest szorstka i nie przyjemna w dotyku. Bede jeszcze testować. Kupiłam za 2,27 w Morrisonie (tam była najniższa cena), a potem w Wilkinsonie dali balsam + pomadka w cenie samego balsamu, czyli 2,79 (tyle w W. kosztuje balsam)

Instagram

Stary 2008-01-08, 17:39   #3442
Estella
Zakorzenienie

Hexxano doszła dziś do mnie przesyłka z MACiem od tej babeczki; błyszcyzkiem się troszkę rozczarowałam - spodziewałam się pełnowymiarówki 4,8g (w aukcji nie było nic napisane o pojemności), a dostałam opakowanie 2,4g, ale kolor jest bardzo fajny.

Testerów maczka AB nie ma, ale mi pani w sephorze otworzyła opakowanie, żebym zobaczyła kolor - wg mnie jest ciemniejszy niż ta brązowa wersja.

Witaj Hosenko

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 17:45   #3443
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja widziałam testery

Ten rozświetlacz Romance miałam kupić 2 dni wcześniej, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo po tych 2 dniach był na wyprzedaży i zamaist 8,50 dałam 4 funty.
Kwadratowy tez był w promocji - z 12 funtów na 8,50.

Co do czekoladki to nie wiem czy nowość, przyleciałam i były - nie wiem kiedy się pojawiły.

Sztyft Palmersa mnie rozczarował tak samo zresztą jak balsam.

Skopiuję z innego watku:
Co do pomadki Palmersa to nie zachwyciła mnie jakoś szczególnie - słabo anwilża i słabo natłuszcza. Usta nie są miękkie tylko wręcz przeciwnie. Zapachowo bardzo podobna do polskiego Tisane - kakao+wanilia+tofii, ale Tisane zdecydowanie lepsza.
Balsam tez mnie rozczarował - po zachwytach na forum i na KWC spodziewałam się czegoś lepszego. Też za słabo nawilża , wogóle nie natłuszcza, skóra jest szorstka i nie przyjemna w dotyku. Bede jeszcze testować. Kupiłam za 2,27 w Morrisonie (tam była najniższa cena), a potem w Wilkinsonie dali balsam + pomadka w cenie samego balsamu, czyli 2,79 (tyle w W. kosztuje balsam)
dzięki

a gzdie kupiłaś czekoladki?
Stary 2008-01-08, 17:47   #3444
Hosenka*
Zakorzenienie

Estella:

no i wiedziałam że zapomniałam o czymś robiąc zdjęcie - zapomniałam o kremie do paznokci i skórek Nailoid Results - zobaczymy co to za cudo

Kaisandra: w Superdrug kupiłam Tam gdzie mieszka TZ (w Bridgwater - okolice Bristolu) były w 1 Superdrug, a w drugim nie było - tylko ta czekoladka co i w PL

Instagram

Stary 2008-01-08, 18:03   #3445
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
snow testerow AB nie ma bo on w sumie niedawno wprowadzony, i chyba jeszcze nie maja testerow.:
A mi się zdaje, że jest na Zakopiance w Marionnaud. Coś mi się tak majaczy. Jak tam kiedyś będę, to mogę zerknąć przy okazji.

Cytat:
Jak i każdej z nas chyba

Cytat:
To dobrze, że się nie skusiłam, bo choć paletka wygląda bardzo ciekawie, to właśnie bałam się tego, że kolory mogą mnie rozczarować.

Cytat:
Dobry ten Twój TŻ. Mogłabyś go czasem pożyczyć

Cytat:

Ano, jawna niesprawiedliwość

Cytat:
To tym lepiej Taniocha normalnie. Żadne tam Burżujstwo

Cytat:
Ja tam dowodów nie potrzebuję, wierzę na słowo. Ale miło je widzieć Jeszcze raz dziękuję za pamięć, no i za same zakupy

Cytat:

Za to w Bristolu to tak mnie pochłoniły slepy że przegapiłabym samolot Odlot miałam o 17.50 a o 17.30 przypadkowo zerknełam która godzina. Zerwałam się od razu i musiałm jeszcze poszukac odpowiedniego stanowiska. Lekko spanikowałam Ale zdarzyłam.... ufff...
Dobra jesteś
Cytat:
I tak doczytałam, że czekacie niecierpliwie na rozświetlacze - zajmę się tym jutro, dobrze?? Głowa mi pęka, katar męczy, nawet rozpakowana nie jestem - jutro po drodze na agielski podjade pod poczte i powysyłam.

Prosze o adresy na PW. Wieczorkeim się dogadamy jak z kasa itp ...

MagJi, Rzyrafce i Ice wyślę w jednej przesyłce, ok? Wyjdzie taniej, chyba ze któraś z was chce osobna przesyłkę.
Czekać, czekamy, ale jak się rozchorowałaś, to przypadkiem nie leć z gorączką na pocztę. Możemy jeszcze spokojnie poczekać.

Jak dla mnie wspólna paczka to najlepsze rozwiązanie Jak ją ubezpieczysz, a potem się we cztery zrzucimy (bo Hexxowy puderek też ja mam przejąć), to wyjdzie nas to niewiele, a przynajmniej będzie pewność, że szybko i bezpiecznie dotrą do celu. Tylko będziesz je musiała naprawdę pancernie poowijać bąblami czy czy tam się da, bo chyba byśmy się zapłakały, jakby naszym skarbom coś się stało...
Jakby co to ja się podejmuję przyjęcia paczki, i tak siedzę w domu, a z rzyrafką się widuję często, z ice chyba nie będziemy miały problemu się spotkać, a Hexx i tak potem wyślę.

Cytat:
Toś poszalała troszeczkę

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Tak za pamieci,rozswietlacz dla mnie wrzuc do przesylki dla MagJi Ona sie z Toba rozliczy bo My mamy jeszcze swoje rozne-takie
No właśnie

Cytat:
Meteory zakupione i przy okazji sypaniec Clinique-zdecydowalam sie na odcien 08-mam nadzieje,ze bede zadowolona a do reszty musi wypowiedziec sie moja osobista kuscielka MagJa
A ja sobie jeszcze wzięłam żelowy eyeliner w słoiczku Stila w boskim śliwkowym kolorze. Mam nadzieję, że na żywo będzie równie boski Od dawna czegoś takiego śliwkowego do kresek szukam, a ten eyeliner ma tak świetne oceny na Beaute Test, że nie mogłam nie wziąć.

Cytat:
Od wczoraj upajam sie perfumami Demeter Snow-jakos nigdy nie wyobrazalam sobie jak snieg moze pachniec i jak mozna go "odtworzyc" i przyznam sie,ze jestem uwiedziona tym zapachem
Czekam jeszcze na Earl greya z tej serii i cos mi sie wydaje,ze bede miala ochote poznac reszte.
A mnie się coś wydaje, że jak tego Earl Grey'a powącham, to Nie mogę się doczekać, aż go dostaniesz A Snow też chcę, bo też mnie ciekawi jak może pachnieć śnieg zaklęty w butelce...

Cytat:
MagJa ok.14-tej robila zakup i nie odnotowala zadnych problemow ale faktycznie teraz ich nie widze,moze lepiej poczekac.
Wczoraj tez zapanowal brak BC a dzis pojawily sie wiec badzmy dobrej mysli
Zamówić zamówiłam bez problemów Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie w porządku, bo oczywiście znów miałam problemy z PayPalem (a kod rozszerzenia do karty już podałam), w związku z czym musiałam składać zamówienie ponownie, żeby móc zapłacić kartą. Także przyznaję się bez bicia, że pewnie przeze mnie jedne BC wiszą niepotrzebnie w porzuconym zamówieniu. Napisałam do nich, żeby je anulowali, więc pewnie wrócą do sklepu.

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Czekoladki (biała 53, złota 54 i brązowa jasna 51) z tego co mi się wydaje to była limitowanka w UK, bo jak we wrześniu moja siostra widywała je jeszcze w Londynie, tak pod koniec listopada i w grudniu ni widu ni słychu. Są tylko te brązowe ciemne, co u nas, 52. Teraz też ich nie ma. Myślę, że Hosence udało się trafić na resztki.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 18:14   #3446
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry ten Twój TŻ. Mogłabyś go czasem pożyczyć
Oj nie dam
Wogóle to jestem z niego dumna, bo od razu w czwartek po moim przylocie (przed 24 w UK czyli przed 1 w PL) zapowiedział że w sobote pojedziemy do Body Shopu. Byłam w szoku, o takim: Chyba się bardzo za mną stęsknił
I był tez na tyle dobry że nie przeszkadzał mi w zakupach kosmetycznych W sumie to nie miał okazji, bo wstawaliśmy po 12, po 13 wychodziliśmy razem z domu - on do pracy a ja na zakupy Po drodze wizyta w bankomacie i co nie co mi sie trafiało

Cytat:
Dobra jesteś

Dla mnie to nie było wcale smieszne ... A jeszcze planowałam sobie coś zjeść na spokojnie i udać się do WC - dobrze ze zerknełam na godzine

Zawsze czas mi się dlużył na lotnisku, a teraz szybko zleciało.

Cytat:
Ja tam dowodów nie potrzebuję, wierzę na słowo. Ale miło je widzieć Jeszcze raz dziękuję za pamięć, no i za same zakupy

Czekać, czekamy, ale jak się rozchorowałaś, to przypadkiem nie leć z gorączką na pocztę. Możemy jeszcze spokojnie poczekać.

Tak jak pisałam, jedną z czekoladek wzięłam następnego dnia - już ostatnia i folia była odklejana wcześniej, ale puder wydaje się być ok

Cytat:
Jak dla mnie wspólna paczka to najlepsze rozwiązanie Jak ją ubezpieczysz, a potem się we cztery zrzucimy (bo Hexxowy puderek też ja mam przejąć), to wyjdzie nas to niewiele, a przynajmniej będzie pewność, że szybko i bezpiecznie dotrą do celu. Tylko będziesz je musiała naprawdę pancernie poowijać bąblami czy czy tam się da, bo chyba byśmy się zapłakały, jakby naszym skarbom coś się stało...
Jakby co to ja się podejmuję przyjęcia paczki, i tak siedzę w domu, a z rzyrafką się widuję często, z ice chyba nie będziemy miały problemu się spotkać, a Hexx i tak potem wyślę.
Dobrze zabezpiecze Po dotarciu do domu (1.30) pierwsze co zrobiłam, to sprawdziłam czy te cuda dla was sa całe - wiadomo jak tymi torbami rzucają No ale rozświetlaczy całkiem sprawdzić nie mogłam, bo są nadal w plastikowej osłonce - no chyba ze dostane pozwolenie na sprawdzenie

Dlatego sprawdziłam, bo niestety mój biały cień z broaktem nie wytrzymał podrózy do UK i się cały pokruszył Czarny z broaktem tylko troszkę się pokruszył - nawet nie widać.

Cytat:
Czekoladki (biała 53, złota 54 i brązowa jasna 51) z tego co mi się wydaje to była limitowanka w UK, bo jak we wrześniu moja siostra widywała je jeszcze w Londynie, tak pod koniec listopada i w grudniu ni widu ni słychu. Są tylko te brązowe ciemne, co u nas, 52Teraz też ich nie ma. Myślę, że Hosence udało się trafić na resztki.
Chyba tak

Teraz to mam problem gdzie to wszystko poupychać Wszystko z Botanicsa, TBS i kilka innych rzeczy wyladowało poprostu w reklamówce w szparze między oknem a łózkiem Nie mam tez gdzie dać nowych rozświetlaczy i różu - miałam takie fajne idealne miejsce (zgrabne pudełeczko po Ferrero Rocher czy Rafaello - nie pamietam już) w którym się ładnie mieściły i wygodnie się wyciagało a teraz musze wykombinować coś innego

Instagram

Stary 2008-01-08, 18:23   #3447
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak pisałam, jedną z czekoladek wzięłam następnego dnia - już ostatnia i folia była odklejana wcześniej, ale puder wydaje się być ok
Ja tam mogę nawet tą odklejoną wziąć. Wsio ryba, byleby była

Cytat:
Teraz to mam problem gdzie to wszystko poupychać Wszystko z Botanicsa, TBS i kilka innych rzeczy wyladowało poprostu w reklamówce w szparze między oknem a łózkiem
Musisz się ostro za zużywanie wziąć Wyjścia nie ma

Cytat:
Nie mam tez gdzie dać nowych rozświetlaczy i różu - miałam takie fajne idealne miejsce (zgrabne pudełeczko po Ferrero Rocher czy Rafaello - nie pamietam już) w którym się ładnie mieściły i wygodnie się wyciagało a teraz musze wykombinować coś innego
Mnie się tak cienie już dawno przestały mieścić. Jak dojdą 2 puderki od Ciebie, to tym bardziej nie będzie co z tym zrobić Nie mówiąc już o Meteorytach... Chyba najwyższy czas zrobić wiosenne porządki w kolorówce
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 18:32   #3448
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam mogę nawet tą odklejoną wziąć. Wsio ryba, byleby była

Musisz się ostro za zużywanie wziąć Wyjścia nie ma

Mnie się tak cienie już dawno przestały mieścić. Jak dojdą 2 puderki od Ciebie, to tym bardziej nie będzie co z tym zrobić Nie mówiąc już o Meteorytach... Chyba najwyższy czas zrobić wiosenne porządki w kolorówce
Ech ... co by to było gdybym kupiła jeszcze róż Loreala... nie ma tego zlego ... Ale ceny nadal nei moge przeżałować

Pocieszam się więc różem Bourjois za 24 zł. A kolorek jest śliczny - chyba nie ma go w PL: nr 35 Lune D'Or - bardzo jasny róż, blady, z lekką domieszką beżu z różowo złotymi drobinkami
I wogóle to znowu prze-agentka byłam - miałam już mało kasy (przed kolejnym wsparciem przez TZ ). Poszłam do Superdrug i go kupiłam, potem poszłam do Bootsa i zauważyłam ten rozświetlacz z babką na wieczku za 4 funty. Nie miałam już kasy, więc wróciłam do SD, oddałam róż (bez problemu przyjeli), potem znów do Boots i kupiłam rozświetlacz. Na drugi dzień TŻ dał mi kasę, więc poleciałam szybko do SD i kupiłam róż - pani dziwnie się na mnie popatrzyła - to ta sama była co poprzedniego dnia (bo powioedziąłam jej że zły kolor wzięłam )

Instagram

Stary 2008-01-08, 18:39   #3449
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:

Pocieszam się więc różem Bourjois za 24 zł. A kolorek jest śliczny - chyba nie ma go w PL: nr 35 Lune D'Or - bardzo jasny róż, blady, z lekką domieszką beżu z różowo złotymi drobinkami
Był (w tych starych opakowaniach), ale się zmył. Ja ustrzeliłam swój na Allegro, ale ostatnio oddałam koleżance - nie pasował do mnie

Swoją drogą - macie jakieś informacje nt. promocji w GC w najbliższym czasie, jakieś -20%? Tak żeby obejmowała też Clinique'a
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 19:01   #3450
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
A ja sobie jeszcze wzięłam żelowy eyeliner w słoiczku Stila w boskim śliwkowym kolorze. Mam nadzieję, że na żywo będzie równie boski Od dawna czegoś takiego śliwkowego do kresek szukam, a ten eyeliner ma tak świetne oceny na Beaute Test, że nie mogłam nie wziąć.
Też się nad nim zastanawiam, bo mi się kolor bardzo podoba, no i w sieci ma bardzo dobre opinie.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości