|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
A Grażynka cały czas kontroluje teren czy straciła tytuł odźwiernej/klucznika/strażniczki suszących się majciochów?
I jak rozwiązać kwestie gacie+ w suszarniach? Niby nie na widoku wszystkich ale jednak publicznie! Ps.moim rodzicom ukradli dawno temu krzesła ogrodowe, takie zwykłe plastiki.... xd |
|
|
|
#3272 |
|
Przyczajenie
|
A już myślałam, że proliferzy dali sobie chwilowo spokój w stolicy
Nic nie mam do tych ludzi, ale praktyki, do jakich się uciekają, żeby demonstrować nie są fair. Rozumiem, chcą zorganizować happening, demonstrację, zajmują się tym od strony prawnej, kto chce to idzie, kto nie chce to na to nie patrzy i idzie dalej. Co do sebiksowania to pozdrawiam panów spod bloku, którzy codziennie od około 23 zaczynają swoją imprezę, jakby nie mogli wcześniej siąść z tym piwem czy winem, to zaczynają się drzeć, jak każdy się kładzie spać... |
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Przegrała walkę ale nie wojnę, na nasz widok fuka i nie odpowiada na "Dzień dobry".
Gacie w sensie bieliznę suszę w domu, bo to liczna drobnica, do suszarni trafiają raczej swetry i spodnie. |
|
|
|
#3274 |
|
Konto usunięte
|
Ja odpuściałam i suszę majciochy na balkonie (jak jest ciepło, rzecz jasna)
|
|
|
|
#3275 |
|
Konto usunięte
|
Twarda zawodniczka. Myślę że może być po szkoleniach GROMu więc uważajcie na siebie!
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, na moim osiedlu w regulaminie jaki dostaliśmy po wprowadzeniu się jest jasno opisane że nie wolno wieszać wcale prania na balkonach ani w oknach. Nie wolno też w pobliżu okien mieć bałaganu itp bo osiedle jest niby posh i chce trzymać standard :p
Tak więc afera majtkowa mnie niespecjalnie dziwi ;p |
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale dziecko dziecku nierówne..pros o nazwisko tego psychologa i nr sprawy . ja bym nie darowała. jak chca szokowac prosze bardzo w takim razie niech szokuja po powiedzmy 21ej gdzie jest mała szansa ze dziecko to zobaczy. |
|
|
|
|
#3278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Polsce wiem o dwoch osiedlach gdzie obowiazuje podobny zakaz I jest respektowany. moze nie puk, puk , ale mandacik droga pocztowa to tak
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2016-06-29 o 12:48 |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;62381536]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Inez
|
Cytat:
IPhony może i są fajne, mają super aparat, ale moim zdaniem nie są warte swojej ceny. Płaci się za jabłko. JA wolałabym kupić w tej cenie któregoś z najnowszych samsungów, ale to moje zdanie. Nie obchodzi mnie kto na co wydaje swoje pieniądze. IPhone raz porządnie spadnie i masz mozaikę, Nokia 3310 rozwali ci podłogę . Windows Phone miałam jak tylko wchodziły i strasznie mnie ten telefon wkurzał, nie podeszły mi te kafelki. Ale fajnie, że Tobie się sprawdza .A z bielizną to wysokość mandatu powinna zależeć od tego co wywiesimy. Taki komplet seksownej, ładnej bielizny mniej psuje wygląd osiedla niż bawełniane gacie |
|
|
|
|
#3282 |
|
Konto usunięte
|
Moje majtki sa ładne i wręcz upiększaja krajobraz
|
|
|
|
#3283 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
świat się już chyba kończy skoro osoby bezpośrednio związane z medycyną (najprawdopodobniej lekarze) nazywają CHORYCH LUDZI potworami. czy tego chcesz, czy nie masz do czynienia z człowiekiem. bo chorego noworodka jako płód/zarodek bez prawa do życia i szacunku już nie kwalifikujesz? czy absurd posuwa się jednak dalej? elita narodu. słodki jerzy... |
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż, u nas przyjmują że standardem jest ze w domu masz suszarkę elektryczną. Zresztą z tym poziomem wilgoci na wyspach to wysuszenie czegokolwiek w zimie na "sznurku" jest nie możliwe. A grzyb i bez prania możesz sobie zafundować jak nie wietrzysz mieszkania.
Edytowane przez favianna Czas edycji: 2016-06-30 o 07:20 |
|
|
|
#3285 |
|
Inez
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6238196 6]Moje majtki sa ładne i wręcz upiększaja krajobraz
[/QUOTE]Hmm to może jakaś premia za to? Bony do Intimissi?![]() Za działania na rzecz miasta. |
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=favianna;62382656]
Cytat:
Suszarka elektryczna IMHO jest bardzo nie eko, zwłaszcza jak to samo można zrobić na słońcu. |
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę rzeczy wieszam w salonie, ale w głębi, daleko od okna. Też piore po dniu noszenia. U nas można dostać upomnienia a potem karę za wystawianie worka że śmieciami za drzwi, za zaklocanie ciszy, za późne pranie i suszenie jak się sąsiedzi poskarza, za szczekajacego psa itp. Edytowane przez favianna Czas edycji: 2016-06-30 o 07:20 |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=favianna;62383266]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze nie rozumiem kary za szczekanie psa. Jak dziecko płacze to też kara? xD
|
|
|
|
#3290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3291 |
|
lise-kotta
|
Nie posiadam suszarni i wywieszam pranie w tzw salonie zajmując tym samym połowę tego pokoju. Da się żyć.
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez 2 lata mieszkania tam tylko raz słyszałam szczekajacego psa i miałam mega zdziwko. Przez 5 lat mieszkania w Irlandii szczekajacego psa słyszałam 3 razy. Przypomniałam sobie jeszcze ze za parkowanie na osiedlu bez pozwolenia (specjalna kieszonka za szyba z krążkiem) masz blokadę i mandat (traktują bardzo serio, codziennie sprawdzane). Jak masz gości, wysyłasz SMS do zarządu z nr rejestracyjnym żeby nie założyli blokady. Porządek idealny jest na parkingu. |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Ty jesteś z prolife? Duża część tych osób po urodzeniu nawet nie przypomina dzieci. |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=dacn;62382946]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Inez
|
Cytat:
. Kiedyś jeden zrobił sobie z mojego miejsca swoje to mu napisałam karteczkę, że jeszcze raz i go odholują . Zadziałało. Dopiero jak zrobili szlaban, który można otworzyć tylko specjalnym pilotem nikt nie wjeżdża. Szkoda tylko, że jedno mieszkanie=jedno miejsce, bo wiele osób na więcej niż jeden samochód. A części tych innych zasad o których piszesz nie pojmuję (szczekanie pas, wieszanie prania, pilnowanie co jest w mieszkaniu blisko okna zwłaszcza). |
|
|
|
|
#3296 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
wiesz co? Jakbyś tak na oczy własne zobaczyła noworodka- arlekina, czy noworodka z bezmózgowiem to sama byś się modliła o szybką śmierć skracającą cierpienia tych dzieci. Ja Ci to gwarantuję. I tu nie ma mowy o żadnej eugenice czy selekcji naturalnej, czy "gorszym" gatunku człowieka. Naprawdę, nie. Najwyższym wyrazem szacunku w stosunku do takiego noworodka a wcześniej płodu jest skrócenie jego cierpień. Ja tylko mogę się domyślać, jak cierpi ten noworodek i jest barbarzyństwem zmuszać kobietę do donoszenia takiej ciąży a potem na patrzenie na te męczarnie jej dziecka. Jedyne szczęście, że noworodek arlekin, czy noworodek z bezmózgowiem żyją krótko- kwestia dni lub godzin. Brutalne? Tak. Ale tak właśnie to wygląda.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do ruszenia :9 Moja corka mocno przezyla ten widok i dlugo nie mogla zapomniec o pokrwawionych dzieciach oraz okrzykach o zabijaniu. Dlatego wczoraj poprosila mnie o zakrycie oczu. A pikietuja tam okolo godz. 17-18, gdy jest najwiekszy ruch.
|
|
#3298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Inez
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;62385756]
Jakbym miala teraz suszyc na sloncu, to powinnam jedne majtki przez tydzien nosic true, jak moja mama przyjechała i chciała sobie szybko bluzkę na słońcu wysuszyć to po godzinie miała ja mokra bardziej niż po wyjeciu z pralki bo spadł mały deszczyk ![]() Cytat:
Za to w centrum miasta jest tragedia z parlowaniem i musisz szukać parkingu piętrowego, płatnego, który zamyka się na noc (więc trzeba lecieć odebrać auto o czasie bo się można zdziwić). No i kosztuje to koszmarnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

Nic nie mam do tych ludzi, ale praktyki, do jakich się uciekają, żeby demonstrować nie są fair. Rozumiem, chcą zorganizować happening, demonstrację, zajmują się tym od strony prawnej, kto chce to idzie, kto nie chce to na to nie patrzy i idzie dalej.

, ale mandacik droga pocztowa to tak

.
.

czy absurd posuwa się jednak dalej?