|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
Miqesi, ubrałam Małą w body z długim rękawem i półśpiochy. Spocona nie jest, więc chyba jest ok
Tak przyjemnie wieje wiaterek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na początku było ok. Więc u nas Pampersy jednak wygrywają... A mamy chyba jeszcze z 6 paczek Dady, bo kto przychodził w odwiedziny, to przynosił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-06-29 o 12:18 |
|
|
|
|
#4985 |
|
Konto usunięte
|
My trzeci dzień w domu i kolejny spacer ponad 2h. Dzisiaj ze starszą na placu zabaw. I z mężem bo ja dalej jednak słabo się jeszcze czuję, balabym się wyjść sama z dwójką
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wciąż w 1
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
My dostaliśmy zielone pampersy rozm 2 i one dziwne, jakies takie foliowe i jak młody nasika to wata taka sie robi w srodku :/
|
|
|
|
#4988 |
|
Konto usunięte
|
Heloł!
My byliśmy dzisiaj u pediatry na wizycie patronażowej. Ignaśkowi już obwód główki się zwiększył o 1,5 cm., w tydzień równy przybrał 200 gram. Jeju, jak szybko rosną te dzieciaczki, ja bym chciała żeby dłużej był taką kruszynką... justyna jak tam? Masz już Gabrysia? fiazo jak się czujecie? Zdradź jakie imię wybraliście dla synka ![]() Madzia, jak u Ciebie? Jesuuu, już 13:00, a ja w lesie z obiadem, sprzątaniem i wszystkim. Dzieciom dałam paluszki, bo głodne były ![]() Zmykam coś porobić póki mały śpi. Acha, Ignaś dostał kropelki na te ropiejące oczka. I mam teraz rozkminkę ze szczepieniami- nie wiem co wybrać Lekarka polecała te skojarzone i zalecała też meningo i pneumokoki. Jak Wy szczepicie? I ile to w ogóle kosztuje? |
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Żyje dAlej! Nie ma szału i chodzę póki co jak sierota ale powoli już wstawalam. Wczoraj mama z siostrą długo ze mną siedziały, tz z małą w domu.
Morfiny już nie ma ale ketonal dozylnie też daje radę. Myślę że nie będą mnie długo trzymać,obyyy...Nastawienie mam mega pozytywne, musi być dobrze i chcę szybko do dziecka! ![]() My dalej używamy pieluszek 1, mielismy pampers premium care,babydream, dady, lidlowe i bell w szpitalu. Wszystkie ok! Jedynie z Lidla jakieś cienkie i przeciekly. Dady ok, babydream są w sam raz. Teraz z kolei 2zamowilam zielone pampersa bo na geminii opakowanie 100 sztuk było w dobrej cenie ![]() Dupke smarujemy zielonym alantanem, nie ma podrażnień czy krostek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
ale co tam 100sztuk to i tak w chwile się zuzyje.Sliweczko my będziemy szczepic 5in1 albo 6in1 plus rota i pneumokoki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie narazie pampersy ale juz się kończa wiec przeskoczymy na dady. Wszystko 1
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Fizo gratulacje!!! ;*
Czekamy na wieści od Justyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu super ze sie lepiej czujesz! Oby szybko wypuscili Cię do domu. Odpoczywaj
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4995 |
|
Raczkowanie
|
od rana (4,00) próbuje napisać na forum, ale co się zbiorę to mi coś przeszkadza.
Honcia bardzo mi się podobał twój opis porodu. takie wlasnie sceny ogladałam na swojej sali. bardzo wzruszające... buziaki dla was. A justynian jak tam?? garść aktualności: NAKOPCIE MI DO D...PY BO SAMA NIE MOGĘ. pisałam wam, że wybieram się na spacer prawda?? owszem poszłam, było bardzo dobrze, tak jak sobie wymarzyłam wręcz. asysta starszego karmienie na ławce na deptaku i przewijanko w wozku i to jest koniec sielanki. wrócilam do domu i strzelil mi kręgosłup całkiem. zwinęło mnie w trabkę i bezruch totalny o bólu nie wspomnę.a tak sie łudziłam, że drugi raz mi się to nie przytrafi!! Resztkami sił znowu zadzwoniłam po masażystkę ( a w piatek była dopiero...) że błagam, bo umieram. dała radę przyjechać po 3 h. byłam skonana trzęsłam się jak alkoholik o potach i pozycji lepiej nie mówić.tym razem bolało strasznie te masowanie, ale mówiła ze się zakleszczyly miesnie i kręgi i koniec, dostalam zasłuzone opierdu za noszenie wózka (ale osobno zniosłam stelaz i osobno gondole z dzieckiem naprawde nie było źle.tylko ten powrót mnie dobil...) i natarla mnie mascia rozgrzewajaca i kazala skombinowac pas poporodowy na lędźwie(zamówiłam własnie na allegro). nie wolno mi dzwigac i sie szarpac. karmienie tylko na krzesle obstawiona poduchami pod plecy, podporka pod nogi, jak na tronie siedze. i na miekkim wcale nie karmic siedziec długo tez nie bardzo. przewijanie kapiele wszystko na stole robic zeby nie bylo długo pochylenia.pokazala mi cwiczenie co robic jak mi sie zbiera na ten ból. Ale do choroby to tz zostawil nas bez kawalka chleba i poszedl se na 24h!! uznałam ze dam radę.NO i DAŁAMogólnie walczymy z papierologią na becikowe i 500+.już był dzis i okazalo sie ze cos źle wypisalam... rany...
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Jestesmy po pierwszym wyjsciu
Dumny tata stal obok wózka i patrzyl na Kruszynkę Ubrana byla w pajacyk i owinięta pielucha bambusową i nie wrócila zgrzana ale większosc czasu wózek stał w cieniu Na razie Dady nam się sprawdzają, przebierane w prawdzie co chwila bo jak tylko poczuje czysto pod tylkiem to wali kleksa W szpitalu byly Bella Happy i tez ok. Te zielone pampersy jakies dziwne, takie waciane Teraz córa spi a ja lezę i wietrzę ranę Madziu super, ze już lepiej się czujesz. Oby uak najszybciej Cię wypuscili do córeczki
|
#4997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dwa opak. po 80 sztuk :p |
|
|
|
|
#4998 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie w 8 dniu mojej kochanej Hani niestety zmagamy sie z kolkami i ulewaniem Polozna powiedziała ze to nie z jedzenia ( bo sie bardzo ograniczam aby nie miała kolek) tylko ze malutka połyka bardzo dużo powietrza podczas jedzenia
My w te upały ubieramy body z długim rękawkiem/ bluzeczki i spodnie na moc pajac Hania nie lubi ciepło ale bardzo często ma zimne racZki ale tem. na karku w porządku ![]() Dzisiaj kolejny spacerek zaliczony ![]() Poniżej zdjęcie mojej Hani
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee to dłużej się pomeczysz :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie zrobiłam leniwe, teraz piję kawkę i zalegam
Malutka śpi najedzona ![]() My używamy pieluszek Pampers Premium Care. PikPIk współczuję bólu. Mnie też plecy bolą i czasem ręka drętwieje od kręgosłupa, ale daję radę ![]() Madzia, super, że tak szybko wracasz do formy ![]() Australia, my w sumie podobnie, bo na spacerek to tylko pajacyk. Akurat teraz jest fajna pogoda. Nie za zimno, nie za gorąco, lekki wiaterek, super
|
#5001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My walczymy z podrażnieniami i krostkami właśnie Linomag nie pomaga, wczoraj Pani w aptece poleciła nam ten zielony Alantan, ale też nie widzę poprawy... Teraz posmarowałam Sudocremem, może pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

Tak przyjemnie wieje wiaterek 

Chociaż na początku było ok. Więc u nas Pampersy jednak wygrywają... A mamy chyba jeszcze z 6 paczek Dady, bo kto przychodził w odwiedziny, to przynosił 
my wciąż w 1

Lekarka polecała te skojarzone i zalecała też meningo i pneumokoki.
ale ketonal dozylnie też daje radę. Myślę że nie będą mnie długo trzymać,obyyy...

Dumny tata stal obok wózka i patrzyl na Kruszynkę
W szpitalu byly Bella Happy i tez ok. Te zielone pampersy jakies dziwne, takie waciane