Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-29, 12:47   #3991
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Spermus Nabitus Nonstopus Girls
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 12:48   #3992
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
jak nie będzie innych chętnych to mogę założyć tylko jaka nazwa ma być?
A o co wogóle chodzi z tym klubem?
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 12:53   #3993
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
A o co wogóle chodzi z tym klubem?
Do klubu mają dostęp tylko zaproszone osoby - takie które coś się odzywają na wątku Można tam pisać jakieś bardziej intymne rzeczy które nie chcemy żeby czytał cały Wizaż albo np. wrzucić zdjęcie bez obawy że wpadnie w niepowołane ręce

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 12:54   #3994
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Do klubu mają dostęp tylko zaproszone osoby - takie które coś się odzywają na wątku Można tam pisać jakieś bardziej intymne rzeczy które nie chcemy żeby czytał cały Wizaż albo np. wrzucić zdjęcie bez obawy że wpadnie w niepowołane ręce
O fajna sprawa
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 12:55   #3995
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Beta 430

Wszelkie podziękowania napiszę Wam jutro, ale na szybko powiem, że czytając Was uroniłam łezkę ;*
Jeszcze raz gratuluję :-* dajesz mi nadzieję po laparoskopii ;-)

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 13:01   #3996
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Sreberko - ogromne gratulacje dla ciebie!

Nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam Wam smęcić. W poniedziałek wylądowałam z krwawieniem w szpitalu. Niestety nie udało się utrzymać ciąży. Dziś wyszłam i jest mi naprawdę ciężko. Mam dość ciągłego "nie płacz", bo nie potrafię przestać.
Tak mi przykro....

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Ja najczęściej piszę z telefonu dlatego ciężko mi się udzielać w klubie 😊
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 13:21   #3997
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie się taki klub zakłada?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 13:23   #3998
Melka_89
Raczkowanie

Cytat:
A my mamy firme transportową
a to dobrze wiedzieć i jak wam się wiedzie?
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Będę go nagrywać i montować.

Ooo. a ja i mój inżynierami logistyki.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
ja teraz robie inż, ale transportu. Tylko okazało sie, że oni sie specjalizują w transporcie szynowym

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Vela super, że do nas wracasz! Mam nadzieję, ze szybciutko zakończy się to II kreseczkami

A tak apropo bezcenności przypomniała mi się sytuacja jak ostatnio byliśmy u znajomych na piwku i jakaś rozmowa się wywiązała i chciałam powiedzieć TŻtowi, ze dla mnie jest bezcenny, ale się fatalnie przejęzyczyłam i powiedziałam "Da mnie jesteś bezwartościowy"

Dziewczyny! Zakładamy klub?
padłam. Dobre, serio

Cytat:

Nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam Wam smęcić. W poniedziałek wylądowałam z krwawieniem w szpitalu. Niestety nie udało się utrzymać ciąży. Dziś wyszłam i jest mi naprawdę ciężko. Mam dość ciągłego "nie płacz", bo nie potrafię przestać.
Przeżywaj to po swojemu, tak jak potrzebujesz

Cytat:
A gdzie się taki klub zakłada?
na wizażu
Melka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 13:26   #3999
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka_89 Pokaż wiadomość
a to dobrze wiedzieć i jak wam się wiedzie?

na wizażu
Początki nie są łatwe, ale powoli idziemy do przodu

Kurde, że ja nic nie wiedziałam o tych klubach to szok
Stary 2016-06-29, 13:50   #4000
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Beta 430

Wszelkie podziękowania napiszę Wam jutro, ale na szybko powiem, że czytając Was uroniłam łezkę ;*
Gratuluję!!! Też miałam betę ponad 400 a tu już połowa ciąży za mną!
Cytat:

Jejku Strasznie mi przykro Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Trzymaj się dzielnie!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 13:53   #4001
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Tak Podjęliśmy niedawno decyzje, że nie ma na co czekać. Początkowo miał być październik, bo zostały mi jeszcze trzy opakowania plastrów i chciałam je wykorzystać, ale w ten weekend na Termach odkleił mi się plaster bo za mocno się masowałam biczami i takim sposobem mam już tylko 2 Także startujemy we wrześniu.

I akurat wypadnie to w czasie naszego urlopu więc nie powiem, wiążę z tym duże nadzieje. Cudownie byłoby wrócić stamtąd we trójkę, ale będzie co ma być, na nic się nie nastawiam. Tym bardziej, że będzie to nasz 3 cykl, 1 po dość dużej przerwie i powrocie do antykoncepcji więc może być różnie.

Czyli znowu będziesz cześciej się udzielać? Super, cieszę się, że taką decyzję podjęliście. Trzymam mocno kciuki, może zajdziemy w podobnym czasie!

Cytat:
Mój mąż jest spawalnikiem (uczy zawodu spawaczy, koordynuje ich pracę, jest instruktorem i sprawdza jakość wykonanej przez nich pracy), a ja jestem wizażystką, stylistką paznokci (mam swój punkt kosmetyczny) i fotografem ślubnym. Aktualnie rozszerzam swoje umiejętności - będę też nagrywać teledyski, w sobotę mój pierwszy.

Gratulacje! Co za przedsiębiorczość! Super!

Cytat:
Nie wiem nawet co napisać ;(((( Tak mi przykro! Płacz do woli, dostałaś zwolnienie lekarskie?

Cytat:

Też nic nie wiedziałam o tych klubach, jestem za! Mam schizę, że ktoś mnie rozszyfruje z pracy np. i będzie o wszystkim wiedział co tu piszę.

Sreberko, gratulacje jeszcze raz!!!

Tak szalejecie z postami, że nie nadążam!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 13:59   #4002
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Ej dziewczyny, ja własnie sobie uświadomiłam, że to mój 8smy cykl starń, a cały czas myślałam, ze to już 9ty Mam ostatnio tyle energi, pomysłów i świetny humor, i teraz jeszcze ta informacja mi poprawiła nastrój, co mi sie uwidziało z tą dziewiątką?

Cava Kochana a jak Ty się czujesz po owu?

Edytowane przez zUa_tysica
Czas edycji: 2016-06-29 o 14:10
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 14:01   #4003
Melka_89
Raczkowanie

Cytat:
Początki nie są łatwe, ale powoli idziemy do przodu

Kurde, że ja nic nie wiedziałam o tych klubach to szok
oj wiem, że nie są...
A klub fajna rzecz
Stary 2016-06-29, 15:02   #4004
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Ej dziewczyny, ja własnie sobie uświadomiłam, że to mój 8smy cykl starń, a cały czas myślałam, ze to już 9ty Mam ostatnio tyle energi, pomysłów i świetny humor, i teraz jeszcze ta informacja mi poprawiła nastrój, co mi sie uwidziało z tą dziewiątką?

Cava Kochana a jak Ty się czujesz po owu?

No właśnie zauważyłam, że tryskasz pozytywną energią aż miło
W sumie nie zauważyłam żadnej różnicy po tym zastrzyku, staraliśmy się codziennie oprócz dnia zastrzyku chyba albo przed, żeby choć raz była różnica dwóch dni (mój nowy gin twierdzi, że tak jest najlepiej). Nie wyjechaliśmy jak radził, bo mecz i takie tam, ale może nam się poszczęści jednak. U mnie humor w kratkę, ale staram się myśleć pozytywnie i odliczam do urlopu
Mój to 10 taki "kontrolowany" cykl, 11 bez zabezpieczenia, więc wielkimi krokami zbliżamy się do 12...
Oby ta 8 była dla Ciebie szczęśliwa!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 15:20   #4005
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Będę go nagrywać i montować.

Ooo. a ja i mój inżynierami logistyki.

O proszę, a ja z tż oboje bo elektronice i telekomunikacji, tylko on poszedł w elektronikę, a ja testowanie software'u.
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie w 100%. Znam ludzi którzy na serio nie mieli jak zrobić jakiegokolwiek wykształcenia tudzież kursu, często lenistwo jest mylone z na prawdę niemozliwoscia samoroZwoju
Np jak jest w domu jakąś ciężka choroba albo ktoś się rodzi na wsi zabitej dexhami i jedyne co to pole pole... A rodzice w ogóle nie wspierają rozwoju w szkole tylko po szkole od razu w pole i jak kończy 18 lat to do widzenia nauko

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:

.... Jelonku tak Ci kibicowałam tak mi przykro kochanie odzywaj się do nas proszę....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 15:25   #4006
taga91
Zadomowienie

Cytat:

Jelonek, przykro mi.

Zawsze sobie myślę w takich chwilach, że to organizm kobiety w jakiś sposób weryfikuje to, czy zarodek wykształca się poprawnie.. jeśli nie, to ciążę się traci. Mnie takie wytłumaczenie pomaga.. może Tobie też pomoże.

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
O proszę, a ja z tż oboje bo elektronice i telekomunikacji, tylko on poszedł w elektronikę, a ja testowanie software'u.
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie w 100%. Znam ludzi którzy na serio nie mieli jak zrobić jakiegokolwiek wykształcenia tudzież kursu, często lenistwo jest mylone z na prawdę niemozliwoscia samoroZwoju
Np jak jest w domu jakąś ciężka choroba albo ktoś się rodzi na wsi zabitej dexhami i jedyne co to pole pole... A rodzice w ogóle nie wspierają rozwoju w szkole tylko po szkole od razu w pole i jak kończy 18 lat to do widzenia nauko
Ja akurat mgr filologii angielskiej, a mój tż to aspirujący-nadal studiujący inż informatyki.

Także ja angielski znam, ale nic konkretnego w życiu robić nie potrafię :P

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
taga91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 15:29   #4007
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Vela super, że do nas wracasz! Mam nadzieję, ze szybciutko zakończy się to II kreseczkami

A tak apropo bezcenności przypomniała mi się sytuacja jak ostatnio byliśmy u znajomych na piwku i jakaś rozmowa się wywiązała i chciałam powiedzieć TŻtowi, ze dla mnie jest bezcenny, ale się fatalnie przejęzyczyłam i powiedziałam "Da mnie jesteś bezwartościowy"

Dziewczyny! Zakładamy klub?
Nie ma to jak dobry komplement

Cytat:

Bardzo przykra wiadomość. Nawet sobie nie wyobrażam jak się czujesz. Przesyłam ogromne uściski!
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 15:39   #4008
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Wypłacz się ile potrzebujesz. Jak już będziesz miała siłę, to pewnie omówisz z lekarzem dalszy plan działania. Wierzę, że Ci się uda zajść ponownie już na 9 miesięcy.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 16:36   #4009
jelonekhihi
Zakorzenienie

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za słowa otuchy. Już jest lepiej. Wzięłam kąpiel, wypłakałam wszystkie chyba łzy i zapaliłam pierwszego od 3 lat papierosa. Poukładałam sobie już wszystko w głowie, wiem, że nie było w tym mojej winy. Mam wsparcie w rodzinie i już jestem spokojna. Czuję jakby to był zły sen. Zwolnienia nie brałam, bo w zasadzie już jestem na urlopie. Czekam na miesiączkę, umawiam się na badania do nowego gina. No i zaczynam od nowa, to był tylko mały przystanek. Po prostu to moje dziecko utknęło w korku i trochę się spóźni.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 16:38   #4010
Fantasmagori
Zakorzenienie

A jak TŻ? Daje radę?

Stary 2016-06-29, 17:17   #4011
jelonekhihi
Zakorzenienie

Mój mąż jest wspaniały i bardzo mnie wspiera. Od razu mnie do pionu postawił, choć sam też bardzo to przeżył.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 17:26   #4012
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dobrze że masz w nim oparcie ale on też na pewno cierpi w środku życie potrafi być okrutne

Stary 2016-06-29, 17:49   #4013
heyho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezlomna_89 Pokaż wiadomość
Tak czytam, czytam co tu Kochane piszecie i wyciągam co się da dla siebie. Wczoraj managerka wzięła mnie na dywanik, uświadomiła kto tu rządzi, jaka to ona jest święta i że sobie na za dużo pozwalam, bo przecież jak można jej się postawić i żądać oprócz urlopu jeszcze wolny weekend (ten bezpośredni weekend przed urlopem, a dodam że 90% weekendów spędzam w pracy). Wkurzyłam się niesamowicie, pół dnia prze ryczałam, mam strasznego stresa iść dziś do pracy, bo już wszystkim powiedziałam, że już nie przychodzę,umowa mi się kończy za 1,5 tyg., ale nie wyobrażam sobie pracować z taką osobą ani dnia dłużej. Postanowiłam się zwolnić, tylko się boje, że pomimo tego, że mam dużo urlopu ona na złość nie będzie chciała mi go do tego czasu rozpisać... No i zostaje bez pracy tego czego najbardziej nie chciałam starając się o dziecko... wszystko się posypało
Może jednak zamiast czekać aż Ci się skończy umowa to rozwiązać ją teraz za porozumieniem stron? Albo wprost powiedz, że już nie masz ochoty jej oglądać i idziesz na urlop (tak czy inaczej płatny - jak go nie wybierzesz to dostaniesz ekwiwalent.)

Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość

Ostatnio wiele też się kłócimy, sama nie wiem dlaczego, o głupoty głównie. Ja płacę rachunki i zarządzam finansami, wiem jaka jest nasza sytuacja, a on tylko powtarza mi idiotyczne 'damy radę', które doprowadza mnie do szału.

Temat na razie pozostawiamy otwarty. Nie wiem co zrobić i chyba potrzebuję czasu..
Na mnie "damy radę" i "jakoś to będzie" działa jak płachta na byka, też muszę mieć wszystko zaplanowane. A jeśli się kłócicie, to pozwól najpierw oczyścić się atmosferze, a może potem jednak wróćcie do tematu?

Cytat:
Napisane przez Melka_89 Pokaż wiadomość

piękny prezent Ja muszę zajść albo teraz albo dopiero we wrześniu bo w kwietniu ślub brata
Ja mam ślub brata w sierpniu i też ciążę pod to planuję Co byś zrobiła z maluszkiem w trakcie wesela? Bo ja oczywiście już o tym myślałam, bo wesele wyjazdowe i wszyscy, którzy mogliby się zająć dzieckiem będą na imprezie ;P I chciałabym urodzić najpóźniej w czerwcu, żeby maluch miał chociaż 2 miesiące na weselu (jak mówię o tym mojemu TŻ to się wścieka na moje planowanie).

Cytat:

Nie ma słów, które mogą pocieszyć. Twoje maleństwo miało też tatę i pamiętaj, że jesteście w tym razem.

Nie wiem, czy to nie będzie bardzo kontrowersyjne, ale przeczytałam kiedyś taki cytat u Kinga:
"Jeśli chodzi o małżeństwo, żywe dzieci są klejem. Martwe są kwasem."
Tłumaczyłam sobie w ten sposób "kwas", który był między nami po stracie i starałam się razem z TŻ dbać o nas, żeby znów móc nas skleić. Myślę, że już jesteśmy na prostej.

Cytat:
Mój mąż jest wspaniały i bardzo mnie wspiera. Od razu mnie do pionu postawił, choć sam też bardzo to przeżył.
Faceci odbierają to całkiem inaczej, bardziej racjonalizują. Na szczęście. Masz silne ramiona, na których możesz się wypłakać.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Termin okresu wypada mi w piątek lub sobotę, a że dziwnie się czuję to wzięłam termometr pod paszkę a tu... 36,9. Bazową temperaturę mam 36,6, przed okresem powinna być jeszcze niższa.

I sobie zaczęłam wkręcać, że może, może...

heyho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 17:52   #4014
Melka_89
Raczkowanie

heyho tak naprawdę to wszystko zależy od dziecka. Bo moja panna ma 14 miesięcy, idę we wrześniu na wesele i sobie tego nie wyobrażam. Do dzisiaj mamy milion pobudek, nocki straszne. Z nikim nie zostanie. Nie wiem co będzie. Najwyżej wyjdę o 20 czy 21 i mam to gdzieś To kwestia priorytetów. Znasz swoje dziecko i jego możliwości i się dostosowujesz
Stary 2016-06-29, 17:58   #4015
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heyho Pokaż wiadomość

[/COLOR]Termin okresu wypada mi w piątek lub sobotę, a że dziwnie się czuję to wzięłam termometr pod paszkę a tu... 36,9. Bazową temperaturę mam 36,6, przed okresem powinna być jeszcze niższa.

I sobie zaczęłam wkręcać, że może, może...
Mi też tak okres wypada i od kilku dni chodzę wzdęta, mam zgagę i gazy
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:08   #4016
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo możliwe że przepisze Ci badania do zrobienia
A kawę piłam, jeszcze ze 4 dni po tym jak się dowiedziałam o ciąży, ale potem mi się odwidziało, zwyczajnie moja ukochana kawa zaczęła mi śmierdzieć i tak zostało do chwili obecnej
Że też mnie nie odrzuca od moich małych nałogów

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Super będzie prezent jak nic
Ja czuję się dobrze, trochę cały czas jakby na kacu, ale do przeżycia. Nie wymiotuję przynajmniej, ale spać mogłabym w kółko już nie mogę doczekać się przyszłego tygodnia, bo mam wizytę
Pierwsza wizyta?

Cytat:

Skarbie dziękuję za gratulacje Strasznie przeżyłam wiadomość o Twojej stracie Tak bardzo boje się teraz cieszyć moja kuzynka straciła ciążę w 8 tygodniu... Nie umiem Cię pocieszyć i nawet nie próbuję. Chyba każdy musi strawić to w sobie sam dobrze, że masz wsparcie męża, a co do płaczu mnie bardzo pomaga

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Jeszcze raz gratuluję :-* dajesz mi nadzieję po laparoskopii ;-)
A nie sądziłam, że będę tym przypadkiem "zaskoczyła w drugim cyklu po laparo"
Stary 2016-06-29, 20:20   #4017
maddd
Wtajemniczenie

Dziewczyny, padam na nos po dzisiejszym dniu, w pracy miałam taki kocioł że... ale jak chce się iść na urlop na 2 tygodnie zaraz, to trzeba ostro ponadrabiać teraz Szkoda, ze takim kosztem...

Staram się czytać na bieżąco, ale nie dam rady nawet Wam poodpisywać...

Napiszę chociaż tyle:

Vela, strasznie się cieszę, że zaraz wracasz już do starań, i w pełni do nas dołączasz Ja też mam nadzieję, jak ktoś wyżej napisał, że teraz będziesz się więcej udzielać

Zua_Tysica!, kocham Twoje posty normalnie złote myśli strzelasz! Spodobał mi się tekst, że "jak będę szczęśliwa to się wszystko ułoży" . No i do Tż-ta super się przejęzyczyłaś hehehehe z tym bezwartościowy nie obraził się?

Sreberko, świetna beta!! Nawet nie wiesz jak trzymam mocno kciuki za Ciebie

Jelonek.... nawet nie wiesz jak strasznie, strasznie mi smutno się zrobiło jak przeczytałam, że stracilaś fasolkę ;( Wiem że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą, ale tak jak napisała któraś z dziewczyn - natura wie, co robi! ja w to bardzo wierzę jestem myślami z Tobą, zobaczysz, że niedługo znowu Wam się uda! Trzymam kciuki!!

Dziewczyny, nawet nie wiecie jak chce mi się już urlopu!! Jeszcze jutro i piątek, i lecimy odpocząć!
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:28   #4018
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeju, tak strasznie mi przykro, nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujesz 😔😔 odreaguj to wszystko jak potrzebujesz, pewnie trochę czasu minie nim pogodzisz się ze stratą, ale trzymam za Ciebie cały czas kciuki!

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:28   #4019
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Sreberko, świetna beta!! Nawet nie wiesz jak trzymam mocno kciuki za Ciebie
Kochanie i z wzajemnością!! Bardzo mocno Wam kibicuję, zawsze czekam na wieści od Ciebie Trochę nas wspólne przejścia połączyły I zobaczysz, że uda się i Wam Posyłam wczesnociążowe fluidy
Stary 2016-06-29, 20:29   #4020
krysztalek88
Zadomowienie

Muszę Was nadrobić, bo nie miałam czasu :P

jelonekhihi strasznie, ale to strasznie mi przykro! Tak się cieszyłam, że Wam się udało, mam nadzieję, że następnym razem będzie finał na porodówce! Trzymaj się kochana!!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości