|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
masz naturalnie kręcone włosy?
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
moja kolezanka miala tez lupiez pstry i dermatolog kazala jej podczas prysznica myc plecy szamponem nizoral i po 2 tyg wszystko jej zeszlo
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... za szybko piszecie
zaledwie weekend mnie nie było i juz tyle nowych postów ...moja studniówka już w piątek i....chyba wszystko mam przynajmniej tak mi sie wydaje najważniejsze ze kiecka już zrobiona aaaa
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
ten fioletowy wygląda w rzeczywistości tak ;p
ta blondynka to ja :P
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyn to jest moja sukienka na 100dn
nie wiem jakie rekawiczki wieczorowe dobrac ( długie za łokiec czy takie jak na fotce( to sa tylko na pokaz wełniane rekawiczki) i jaką fryzure, albo gładko zaczesane z przedziałkiem w koczka nisko albo taka fryzura nataszy urbańskiej aha buty bede miała na płaskiej podeszwie z czubem na szyji naszyjnik z perełi kolczyki perelki
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
wyrazniejsze zdjecie tej fryzury
|
|
#1957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fryzura chyba z koczkiem
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zaczynam zalowac ze mam sukienke z gorsetem
ale coz wiekszego wyboru nie mialam...moze nie bedzie tak zle??
|
|
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
a jakie kolory sukienek dominuja u was w klasach, u waszych kolezanek? z tego co wiem u mnie najpopularniejsza jest klasyczna czern, 2 sukienki czerwone(w tym moja) dwie bordowe granat zielen 2 razy fiolet. no i dominuja zdecydowanie sukienki krotkie, sa chyba tylko ze 4 dlugie na 24 dziewczyny
|
|
|
|
#1960 |
|
Przyczajenie
|
U mnie takze czerń ale jest tez bordo i fiolet no i jedna bezowa...ogolnie przewaza satyna i tafta!Z tego co sie zdążyłam dowiedzieć!!!A co do długości to tak 50 na 50.
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie czerń i czerwień dominuje
a w załączniku moja sukienka i butki napiszcie co sądzicie o nich ![]() a i przepraszam za jakość zdjęć, ale były tak na szybko zrobione i ta góra też przez to taka nie do końca porządnie zawiązana
![]() "...tylko ty jak chleb smakujesz mi..." http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120901580113.htm http://www.suwaczek.pl/cache/d6a36ba4d6.png Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2008-01-08 o 17:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#1962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pech tylko,ze wczoraj oddalam wlasnie katalog ,bo do dzisiaj bylo zamowienie :/ teraz nie wiem gdzie zamowic ten poklad...moze na allegro? no i nie wiem jaki odcien dobrac tak bez probki... :/ D oej pory mialam z avonu odcien Almond ,nie wiem jaki z giordani gold bedzie do tego podobny?
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
tyle się mówiło że fiolet to taki popularny kolor sukienki i żeby nie kupować jak ktoś chce się wyróżniać. U mnie troche znajomych już miało studniówki w ten weekend i oglądałam zdjęcia. Musze przyznać że tak naprawde dziewczyny w fioletowych sukienkach się wyróżniały bo wcale ich dużo nie było. Najwięcej tradycyjnie koloru czarnego.
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w klasie chyba są wszystkie kolory sukienek
ja mam złotą i jeszcze jedna kolezanka, są fioletowe, czarne, brązowe, beżowa jedna, różowa, granatowa...tyle wiem ![]() lipcia super kolor włosów masz |
|
|
|
#1966 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi marzyły się wlaśnie takie długie wieczorowe rękawiczki, no ale nie pasują mi do sukienki Za to Tobie jaknajbardziej i chyba sama musisz zdecydowac w których będzie Ci lepiej
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Nie moje naturalne włoski są prosciusienkie![]() ![]()
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
A ja się zastanwiam jaki makijaż sobie zrobić
![]() Mam czarną sukienke i czarne dodatki, a pozatym jestem blondynką o jasnej karnacji
|
|
|
|
#1970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
warto poszukac jakiejs konsultantki na stronie oriflame
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Przyczajenie
|
klaudynka jakim kolorkiem farbujesz wlosy? czy to Twoje naturalne?? baaardzo mi sie podobaja
)
|
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
Paulina1988 Mnie się nie zabardzo podoba Twoja sukienka, na bale wole zakładać coś bardzije strojnego
ale każdy ma swój gust
|
|
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Myślicie, że makijaż oczu w odcieniach fioletu będzie pasował do śliwkowej sukienki, i piwnych oczu? Czy może się zleje?
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
morningrose, dziękuję
dołączam się do pytania czy ten podkład z oriflame dobrze kryje ? czy dobrze zamaskuje ewentualnych "obcych" na mojej buźce ?
|
|
#1977 |
|
Rozeznanie
|
Podklad jest srednio kryjący...Ja nie mam problemow z cera,dlatego go uzylam ale jesli chcesz cos zamaskowac to nie wiem czy bedzie dobry...A wchodzisz moze w opcje znajdz konsultanta?
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam Wam ten podkład:
http://www.oriflame.pl/prod/catalog/...=false&noMenu= Posiadam Go i mam zamiar na ta impreze też sie nim posmarowac, jest fajnyt bo sam dostosowuje sie do kolorytu skóry, a pozartym delkatnie ja przyciemnia nie tworząc efektu 'tapety' a pozatym lubie go używać, bo w sumie nie musze używac po nim pudru, bo sie jakoś bardzo nie świeci i po nim czuje taka świeżość na twarzy..Ważne - trzyma sie dość długo!! |
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
o to chyba chodziło Klaudynce tez to miałam w wakacje - świetny efekt kiedy jest osoba opalona! POZYCJA NR 6!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.oriflame.pl/prod/catalog/...GoldFace_pl_PL Edytowane przez la soleil Czas edycji: 2008-01-08 o 17:40 Powód: Skleroza;p |
|
|
|
#1980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agaciaa[/B][/U]-dziękuję Włoski farbuje kolorem błękitna czerń...Szkoda tylko, że bardzo szybko sie spiera
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

A teraz wklejam jedyna czytelna,ale powiem szczerze ze tych co do tej pory widzialam ta mi sie najbardziej podoba
masz naturalnie kręcone włosy?
przynajmniej tak mi sie wydaje 

fryzura chyba z koczkiem

Nie moje naturalne włoski są prosciusienkie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)