Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-28, 18:47   #4231
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Ania89 No nie było źle, tylko ciekawe co z tego dalej wyniknie Brawo za bieganie Ja dzisiaj nie miałam jak wyjść i pobiegać.
Beatka A no widzisz, ja dzisiaj jakaś nieprzytomna byłam, zabiegana. Gratuluje mieszkanka, cieszę się, że wam się udało
Spore to mieszkanie, jakby domek.
Syska A mi się wydaje, że kiepsko ćwiczę, bo mi się nie chce ani biegać ani Chodakowskiej ćwiczyć Oj ty sierotko, ale ja mam tak samo. Kiedyś wybraliśmy się z TŻtem w Pl na rowery, na swoim rowerze przejechałam 70km i nic mi nie było, a na jego wsiadłam taki szosowy tylko na chwilę i po 300metrach wpierniczyłam się do dużej dziury i obczaskałam tak tyłek, że siniaki to mi ponad miesiąc schodziły
Daguś A no jestem, jakoś ostatnio ogarnąć wszystkiego nie umiem A następny tydzień to już w ogóle będzie porażka. W poniedziałek muszę iść na takie spotkanie (na 2h), we wtorek mam z synkiem kilka badań, w czwartek do urzedu, w piątek do urzędu, w piątek wieczorem pakowanie i wyjazd a w sobotę ognisko w PL.
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-28, 20:52   #4232
sysa09
Zakorzenienie

Beatka, ale super mieszkanie, zazdraszczam Ciesze sie bardzo ! Nieee, bez kasku jezdze

Ania89, u nas dokladnie to samo. Zagadalismy sie z kolega i niespodziewanie zajechal mi droge i oboje zlapalismy zajaca. Dramat Ja biorę czasem espumisan na podrasowanie trawienia bo sa problemy

Madzia, dobrze cwiczysz, ja w ogole... tylko ten rower czasem

Dagus, tak, tak, do wesela na pewno Za dwa tygodnie mamy umowione 3 spotkania, zobaczymy
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-28, 21:34   #4233
aza3994
Zakorzenienie

Beatka super, strasznie się cieszę to ile m^2 całe mieszkanko? Wydaje się ogromne ile będziecie płacić ?

Też jeżdżę bez kasku i jestem ciamajda - w tamtym sezonie zaliczyłam dwie spektakularne gleby

Syska najważniejsze , że waga Ci leci trzymasz dietę ?

Madzia to zabiegany czas masz i Ci się dalej szykuje. Może w PL trochę odpoczniesz , dzieciaki na luzie, bez urzędów itp

Ania89 wykrakalyscie dobrze, że nic się nie stało u Ciebie było gruntowne polepszenie stosunków z rodzicami po wyprowadzce czy zawsze był taki dobry kontakt? powiem Ci szczerze, że ja też za bardzo nie wierzę w suplementy aczkolwiek L karnityna na pewno przyspiesza trochę metabolizm i spalanie tluszczow, daje kopa, bierze się to przed wysiłkiem fizycznym. Ja teraz w czerwcu kupiłam sobie Nobleihealth get Slim. Tabletki na rano i na wieczór. Kupilam, bo ogólnie słyszałam pozytywne opinie na ten temat - same naturalne składniki a dostałam w bardzo dobrej cenie - w aptece Melissa był cały zestaw za 30zł. Biorę je przez cały czas i w sumie nic nie przytylam a jadlam, może coś tam działa w takim razie , gdyby dieta była super to pewnie bym więcej zrzucila

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 06:07   #4234
Zuza_kg
Zakorzenienie

Beatka - super mała. Mieszkanie się wydaje mega - trzeba szybko lokatorów zmajstrować...
Sysa - łamago Ty!
Daguś - to w czwartek wielki dzień, ostatni egzamin i wygrana Polaków

Czy Wy uwierzycie, że wczoraj przepraszałam się z orbitrekiem przez 45 minut? Brawo ja!

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 07:02   #4235
bejata440
Zakorzenienie

dziekuje Wam bardzo, zobaczymy jeszcze dzisiaj. snilo mi sie ze odmowa mimo wszystko przyszla ale licze na pozytyw :P

wlasciciele posiadlosci, wczoraj nam mowili, ze na slub i dzieci nigdy nie jest za pozno wiec jak Zuza mówisz, trzeba lokatora wyprodukować. cos za rok, dwa, bedziemy działać

Zuzia, super, ze się pogodziłaś z orbitrekiem!
Aza, wyjdzie około 90-100m^2, bez pralni, suszarni, piwnicy itd. Mieszkanie ma skosy, wiec nie wszystko wlicza się w powierzchnie użytkową. Mieszkanie ma też spiżarkę małą i na górze taki mały skośny pokoik, wiecie na walizki i inne rzeczy które gdzieś się powinno trzymać a przeszkadzają w domu :P
w piwnicy robimy fitnessstudio boze, jak sie ciesze. Oplaty wyniosa nas około tysiąca.
Ja w tym tygodniu za duzo nie pocwicze, bo bedziemy swietowac mieszkanko, mecz, a w piatek idziemy jeszcze do restauracji rodzinnie. Z Tz, rodzicami i jego bratem z dziewczyna

Zycze milego dnia, buziaki
Stary 2016-06-29, 07:17   #4236
Zuza_kg
Zakorzenienie

Beatka - tak sobie czytam co piszesz i śmiać mi się chce jak kilka miesięcy temu podkreślałaś, że niezależna, że na razie mieszkanie wspólne nie, że jesteś taka nie do usidlenia za bardzo bo potrzebujesz przestrzeni a tu co? Mieszkanie, rodzinne kolacyjki, plany dzidziusiowe! Cudownie

13.10.2017

Edytowane przez Zuza_kg
Czas edycji: 2016-06-29 o 07:48
Stary 2016-06-29, 09:43   #4237
aza3994
Zakorzenienie

Zuza supwr, że tak ładnie i długo się przepraszalas z orbim i oby czwartek był dniem wygranych
Mnie też się chce śmiać z Beatki i jej zmiany

Beatka to spore mieszkanie, mój M ma prawie 90m i widzę, że jak dla 2 osób to jest baaardzo komfortowe już w sumie za takie super mieszkanko to cena raczej ok swietuj i odpoczywaj

Kolejny egzamin mam z głowy jeszcze tylko jutro... Najgorszy i najciezszy, marzę o tej 3 tyle miałam pod rzad, że dopiero dziś zaczynam się uczyc, a zakres ogromny

3/2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 10:29   #4238
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ania89 wykrakalyscie dobrze, że nic się nie stało u Ciebie było gruntowne polepszenie stosunków z rodzicami po wyprowadzce czy zawsze był taki dobry kontakt? powiem Ci szczerze, że ja też za bardzo nie wierzę w suplementy aczkolwiek L karnityna na pewno przyspiesza trochę metabolizm i spalanie tluszczow, daje kopa, bierze się to przed wysiłkiem fizycznym. Ja teraz w czerwcu kupiłam sobie Nobleihealth get Slim. Tabletki na rano i na wieczór. Kupilam, bo ogólnie słyszałam pozytywne opinie na ten temat - same naturalne składniki a dostałam w bardzo dobrej cenie - w aptece Melissa był cały zestaw za 30zł. Biorę je przez cały czas i w sumie nic nie przytylam a jadlam, może coś tam działa w takim razie , gdyby dieta była super to pewnie bym więcej zrzucila
generalnie zawsze był dobry kontakt, choć wiadomo że jak się mieszka razem z rodzicami to pojawiają się jakieś nieporozumienia, kłótnie itd także kontakty zawsze były ok, ale po mojej wyprowadzce dużo się polepszyły też
teraz jeszcze blisko mieszkamy siebie, także jest ok wcześniej, przed ślubem jak wynajmowaliśmy mieszkanie, to mieszkałam daleko od rodziców, więc też tak często się z nimi nie widywałam. No ale teraz mam blisko, mam dużo wolnego czasu, także w sumie często dosyć się widujemy

o l-karnitynie myślałam nawet kiedyś
o tym co Ty bierzesz muszę poczytać
no ale nie wiem, chyba na razie się wstrzymam i zobaczę jak zmiana diety wpłynie itd. Ja nadal będzie średnio, to wtedy może pomyślę o jakiś wspomagaczu

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Czy Wy uwierzycie, że wczoraj przepraszałam się z orbitrekiem przez 45 minut? Brawo ja!
super!

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
dziekuje Wam bardzo, zobaczymy jeszcze dzisiaj. snilo mi sie ze odmowa mimo wszystko przyszla ale licze na pozytyw :P

wlasciciele posiadlosci, wczoraj nam mowili, ze na slub i dzieci nigdy nie jest za pozno wiec jak Zuza mówisz, trzeba lokatora wyprodukować. cos za rok, dwa, bedziemy działać

Zuzia, super, ze się pogodziłaś z orbitrekiem!
Aza, wyjdzie około 90-100m^2, bez pralni, suszarni, piwnicy itd. Mieszkanie ma skosy, wiec nie wszystko wlicza się w powierzchnie użytkową. Mieszkanie ma też spiżarkę małą i na górze taki mały skośny pokoik, wiecie na walizki i inne rzeczy które gdzieś się powinno trzymać a przeszkadzają w domu :P
w piwnicy robimy fitnessstudio boze, jak sie ciesze. Oplaty wyniosa nas około tysiąca.
Ja w tym tygodniu za duzo nie pocwicze, bo bedziemy swietowac mieszkanko, mecz, a w piatek idziemy jeszcze do restauracji rodzinnie. Z Tz, rodzicami i jego bratem z dziewczyna

Zycze milego dnia, buziaki
trzymam daj znać od razu jak będziecie mieć odpowiedź

wielkie mieszkanie

Cytat:
Kolejny egzamin mam z głowy jeszcze tylko jutro... Najgorszy i najciezszy, marzę o tej 3 tyle miałam pod rzad, że dopiero dziś zaczynam się uczyc, a zakres ogromny
dasz radę
poucz się konkretnie w ciągu dnia, wieczorem relaks i jutro egzamin pociśniesz!
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 10:52   #4239
bejata440
Zakorzenienie

Mamy je !!!!!!!
Stary 2016-06-29, 10:55   #4240
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam was
Syska Coś tam niby ćwiczę, ale waga idzie w górę bo żrę Dzisiaj postaram się na prawdę jeść ładnie i nie będę sobie niczego zabraniać tylko co najwyżej ograniczać.
Daguś Tiaaa odpocznę, jak synek na wsi będzie wszędzie co chwile mi latał to się wymęczę a nie odpocznę
Brałam kiedyś L-Karnitynę, chyba dobrze działała, ale jakiś spektakularnych efektów to nie zauważyłam. Próbowałam też raz Term-line forte, naprawdę daje niezłego kopa, ale nie polecam, należy brać 2tabletki rano i 2 wieczorem, a ja brałam tylko 1 przed ćwiczeniami i czułam tak jakby takie uzależnienie. Jak tej tabletki nie wzięłam to byłam zmęczona i ospała.
Zuzka ooo brawo Ja się z Chodakowską przedwczoraj przeprosiłam hehe dobrze Beatkę podsumowałaś, wczesniej to się tak tego wszystkiego zapierała Miłość zmienia wszystko
Beatka haha lokatora, ale to określiłaś ooo to bardzo duże mieszkanko, fajnie, nasze ma tylko 78m kw. A mówiłaś, że opłaty będą ok 1,5 tys czy ja coś pokręciłam? To my mamy o wiele mniejsze mieszkanie i płacimy tylko trochę mniej, 700 euro.
Aniu89 Ja też od dzisiaj wprowadzam sobie zmiany żywieniowe, bo mnie to jakoś denerwuje, że efekty mam marne.

Na dzisiaj laseczki melduję zaliczony:
Rowerek 70min (31,6km)
Skalpel (40min)
Bieżnia trucht z bieganiem: 2 x po 30min (2,7km i 2,35km)
Chciałam iść pobiegać ale znowu leje, także dzisiaj sobie muszę darować, zamiast tego była bieżnia, a jutro jak nie będzie padać to pobiegam.
Stary 2016-06-29, 11:06   #4241
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy je !!!!!!!
super
Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Na dzisiaj laseczki melduję zaliczony:
Rowerek 70min (31,6km)
Skalpel (40min)
Bieżnia trucht z bieganiem: 2 x po 30min (2,7km i 2,35km)
Chciałam iść pobiegać ale znowu leje, także dzisiaj sobie muszę darować, zamiast tego była bieżnia, a jutro jak nie będzie padać to pobiegam.

u mnie dziś piękna pogoda, znów lato w pełni
ale u mnie chyba przerwa dzisiaj w ćwiczeniach, bo czuję zmęczenie nóg. Więc może tylko na jakiś spacer pójdę
Stary 2016-06-29, 11:45   #4242
aza3994
Zakorzenienie

Beatka suuuper !!!!

Ania89 nie ma co się przemeczac a na suplementy zawsze będzie czas, najpierw wypróbuj same zmiany

Madzia

Ciekawe jak tam Aga baluje nad morzem pogoda piekna, pewnie je sobie
rybki wędzone , lody gofry ah zazdroszczę

A jak tam ania86 i maleństwo? Jak się czujecie, jak po badaniach?

3/2017
Stary 2016-06-29, 11:47   #4243
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy je !!!!!!!
Brawo mała!!!!!!!

13.10.2017
Stary 2016-06-29, 12:16   #4244
bejata440
Zakorzenienie

Wiec teraz bedzie sie duzo działo, prEprowadzka, urządzanie sie, kupowanie mebli, sprzętów...

Ja bede jeść i pic duzo w tym tygodniu ;p wy trenujcie i dietujcie!
Stary 2016-06-29, 14:32   #4245
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aniu Jasne, odpoczynek też musi być, a jak koniecznie chcesz ćwiczyć to możesz np poćwiczyć brzuch z Mel B albo boczki z Tiffany
Beatka Baty powinnaś dostać za wczasu, że chcesz się obżerać i pić puste kalorie hehe i kto to mówi

A ja dzisiaj wzięłam się tak naprawdę za siebie. Wyciągłam z szafy mój zakurzony parowar
Na śniadanie zjadłam dietetyczną jajecznicę z 3 jajek i szczypiorkiem, do tego kromka pełnoziarnistego chlebka, na drugie śniadanie zjadłam jogurt naturalny z truskawkami i moimi pełnoziarnistymi wysobiałkowymi płatkami, kiwi na obiad brokuły i marchewka na parze, do tego pierś z indyka na parze, makaron pełnoziarnisty o małej ilości węgli, sos zrobiony z pomidorków. A na kolację jeszcze nie wiem, może zrobię sobie michę jakiejś dietetycznej sałatki
Co sądzicie, dobrze albo kiepskie moje menu? A dla reszty rodziny na obiad brokuły i marchewka na parze, kluski i pieczone udka. Chociaż mogę im bukiet warzyw przemycić
Stary 2016-06-29, 15:23   #4246
Aniaa_89
Zakorzenienie

Madzia podoba mi sie Twoje jedzonko choc tez duzo zalezy od porcji

Ja teraz zaczęłam wazyc wszystko,notowac,wyliczac kcal i rozklad B/W/T i przynajmniej dokladnie wiem co i jak.
Wczesniej bylo zdrowo itd ale na oko i wydaje mi sie,ze za duzo kcal. Za dużo wegli a za malo białka i dlatego efekty marne. Mam nadzieje, ze teraz bedzie ok

Ja w koncu pojechalam do rodzicow i poszlam z mamą na rower 18km, poopalalam sie przy okazji,więc fajnie
No i zobaczylam sie z Rodzicami bo w nocy z czw na pt wyjeżdżają na wakacje. Wiec mnie w najblizszym czasie czeka opieka nad ich mieszkaniem,kwiatkami i kotem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-06-29, 15:35   #4247
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania89 hehe to obie będziemy się kontrolować. Liczysz sobie kalorie ręcznie, jeśli nie masz żadnego program tu mogę ci polecić MyFitnessPal na komórkę Brawo za rowerek . Kalorycznie chcę zjadać do 1800kalorii, wcześniej jadłam 1600 i to chyba było za mało.
A gdzie to jadą twoi rodzice?
Stary 2016-06-29, 15:47   #4248
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 hehe to obie będziemy się kontrolować. Liczysz sobie kalorie ręcznie, jeśli nie masz żadnego program tu mogę ci polecić MyFitnessPal na komórkę Brawo za rowerek . Kalorycznie chcę zjadać do 1800kalorii, wcześniej jadłam 1600 i to chyba było za mało.
A gdzie to jadą twoi rodzice?
Na kompie sobie obliczam na stronie tabele-kalorii czy jakos tak. Spoko strona,ladnie wszystko wylicza,duzo produktow jest itd

A rodzice nad morze jada

Stary 2016-06-29, 15:54   #4249
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania89 A nie chcą czasem moich dzieci przygarnąć na wakacje? Chętnie sobie trochę odpocznę
Stary 2016-06-29, 17:22   #4250
aza3994
Zakorzenienie

Madzia według mnie jedzonko jak najbardziej ok chociaż wydaje mi sie, że spore porcje tzn ja nie dałabym rady 3 jaj na śniadanie z chlebem

Ania89 więc jednak ćwiczenia wpadly, chociaż to przy okazji rozrywka

Moi rodzice też jutro jada na wakacje, do Chorwacji więc zostaje sama z pieskiem, jedziemy w piątek rano na działkę mój M miał z nami jechać ale teraz pracuje na SORze na popoludniowki, więc dopiero w sobotę dojedzie

3/2017
Stary 2016-06-29, 17:33   #4251
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 A nie chcą czasem moich dzieci przygarnąć na wakacje? Chętnie sobie trochę odpocznę
niestety, moi rodzice też chcą odpocząć

Cytat:
Madzia według mnie jedzonko jak najbardziej ok chociaż wydaje mi sie, że spore porcje tzn ja nie dałabym rady 3 jaj na śniadanie z chlebem

Ania89 więc jednak ćwiczenia wpadly, chociaż to przy okazji rozrywka

Moi rodzice też jutro jada na wakacje, do Chorwacji więc zostaje sama z pieskiem, jedziemy w piątek rano na działkę mój M miał z nami jechać ale teraz pracuje na SORze na popoludniowki, więc dopiero w sobotę dojedzie
czy ja wiem czy takie duże. Akurat jajecznica z pieczywem to wg mnie jak najbardziej normalna porcja ja to bym do tego pewnie jeszcze sporo warzyw dorzuciła
zresztą Madzia napisała, że chce jeść ok 1800kcal więc to wcale dużo nie jest. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ile ćwiczy

no przyjemne z pożytecznym

najważniejsze, że dojedzie a odpoczniecie sobie. Przyda Ci się po sesji
Stary 2016-06-29, 17:53   #4252
sysa09
Zakorzenienie

czesc łobuzy

Ja własnie wypiłam kakao i zjadłam 2 kostki czekolady gorzkiej, omnomnomnom.

Daga, Twój M. wybrał już specjalizacje?? Wiesz co, nie trzymam aż takiej diety. Przestałam jeść troszkę słodkości ale ogólnie też coś czasem wpadnie. Nie objadam się na noc. Nie widzę u siebie zupełnie spadku wagi. Ale kilka osób (które dawno mnie nie widziały) mi powiedziało, że schudłam i bardzo widać, nie wiem Tż nie widzi w ogóle Zazdraszczam wolnego Planujesz jakąś prace na wakacje?

Beatka, właśnieee, gdzie się podziała niezależność? Cieszę się !! Powodzenia mała, na nowej drodze życia, mimo wszystko

Zuza, za ćwiczenia ogromne

Madzia, ładnie ćwiczysz, daj spokój, aż tak na pewno się nie objadasz

Idę poodkurzać

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

AGA POZDRAWIA !! Wysmażyła dupkę- jest piękna i opalona, niebawem wróci
30.06.2018
Stary 2016-06-29, 19:50   #4253
agafisia
Zakorzenienie

JEZDEM::

w skrócie was obleciałam-moje zapamiętane-zuza ruszyła dupke i ćwiczy, andzi89 sie nie udało z pracą, beatka ma nową chatę ogromną z tż, sysa wylądowała w krzakach na rowerze i nie może znaleźć orkiestry, daga dzielnie ćwiczy z tż:P a madzia jedzie do pl andzi 86 nie widziałam...jak są jakieś jeszcze rewelacje to sie pochwalcie bo mi dużo umknęło

wróciliśmy dzisiaj po 16 ponad 6 godzin jazdy-nienawidzę jeździć tyle...nienawidzę autostrad i prędkości

pogodę mieliśmy boską-w pierwszy dzień sie zjarałam i właśnie dziś mi skóra zaczęła złazić hotel w centrum niechorza, pełno budek z pamiątkami, pełno knajp, do morza 150 metrów...2 razy bylismy dalej za miastem na plaży z psami to dopiero wypas-każdy miał swoją plażę raz w kołobrzegu w muzeum wojskowym, raz w motylarni...co dzień na plaży, co dzień na piwie z beczki desery. pizze, żarcie-tęsknię za rosołem i warzywami znalazłam bursztyn taką bryłkę na 5 cm-muszę sprawdzić czy to bursztyn zakumplowaliśmy sie z parą kelnerów-fajni młodzi ludzie, randkowaliśmy z tżtem-ogólnie to były chyba nasze najlepsze wakacje jestem meeega zrelaksowana fizycznie i psychicznie tęsnię za gotowaniem i praniem haha jutro idziemy do teścia na obiad było meeega

a muszę dopisać-nie cwiczyłam(no pomijając ćwicenia z tż:P), nie dietowałam mam wszystko gdzieś od jutra zacznę dietować i może ruszę dupkę czy przytyłam? w stroju wyglądam grubaskowato(serio), ale na wadze może z kilosik został

jutro na obiad do teścia a potem działka-pewnie zarośnięta, czereśnie czerwone, kwiatki-nie mogę sie na nią doczekać

Edytowane przez agafisia
Czas edycji: 2016-06-29 o 19:53
agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:43   #4254
Aniaa_89
Zakorzenienie

Aga super, ze wakacje takie udane!

Stary 2016-06-29, 21:00   #4255
aza3994
Zakorzenienie

Agus super ze jesteś tu znowu z nami i strAsznie się ciesze, że wakacje takie udane i tak odpoczelas i masz dobry humor! Ładnie nas podsumowalas

Syska będzie ortopedia albo ginekologia, decyzja w październiku dopiero

3/2017
Stary 2016-06-29, 21:59   #4256
sysa09
Zakorzenienie

Aga, dobrze, ze jestes ps. Wylądowałam na chodniku

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Dziewczeta, od jutra zamierzam rozpoczynac dzien od szklanki wody niegazowanej na czczo !

Dobranoc
30.06.2018
Stary 2016-06-29, 22:16   #4257
bejata440
Zakorzenienie

Wyciągnęłam ;p
Jedzonko fajne mam ochotę na jajecznice ! ;p o 23:16 w nocy Haha

Ania fajnie ze pojezdzilas! Ty tez bez kasku oczywiście ?;p
Do liczenia wystarczy znać proporcje i wtedy wiemy ile gr btw należy wrzucić do posiłku . I niestety to funkcjonuje. Jak chcesz rozłożyć to procentowo?

A moi rodzica jadą tez na wakacje ;p Zuza tylko ty pewnie sie orientujesz - do sianozet ;D kiedys kupimy tam domek. Póki co mamy działkę.

Odczepcie sie, niezależna dalej jestem. Ale robie cos bo chce i bo taka zakochana jestem ;p
Dziękuje Wam ;*

Fisia piękne podsumowanie, uwielbiam Cie.
Ciesze sie ze miałaś świetne wakacje ;* i ze duzo trenowalas z tz

A ja po pracy, z ludźmi z firmy( młoda ekipa miedzy 20-37 lat) przebralismy sie i poszliśmy grać w siatkówkę plażowa było duzo śmiechu, fajna gra. Potem sie zawinelam i pojechałam do tz w koncu, i wybraliśmy sie jeszcze odwiedzić znajomych. Wypiłam jednego radlerka :p
Kładę sie spac , buziaczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 05:18   #4258
Butterfly_27
Zakorzenienie

Daguś Jakie tam duże porcje, jak ćwiczę 3 jajka usmażone bez tłuszczyku i do tego szczypiorek to przecież tylko 270kalorii a kromka chleba pełnoziarnistego miała 140. Muszę jeść więcej rano bo z rana ćwiczę Chata będzie wolna
Ania89 Odpoczną, przecież moje dzieci to są grzeczne aniołki Warzyw sporo miałam na obiadek, samo zdrowie i na kolację w postaci sałatki
Syska Mnie wczoraj korciło, żeby sobie kupić gorzką czekoladę. Kupię następnym razem, jak trochę mi mój tasiemiec przejdzie Nie objadam, jakbyś widziała w ciągu 3 dni ile ja zjadłam to byś padła Oprócz dnia wczorajszego, od wczoraj jem grzecznie i oby tak dalej Hehe dobry początek. Ja zaczynam dzień od kawusi z mlekiem 1,5% bez cukru, a potem wypijam szklankę wody lub wody z cytryną

Aguś Stęskniłam sięza tobą dupko Pewnie ślicznie wyglądasz Jeszcze nie jadę, mam cały tydzień 6h? A co ja mam powiedzieć jak z dziećmi jedziemy min 10h?
Czyli przekonałaś się do dłuższych wyjazdów niż 2-3 dni jak dotychczas?
Beatka oo tylko 1 piwo, przy twojej figurze i ćwiczeniach to ci na pewno nie zaszkodzi

A ja wczoraj poszłam na piechotkę do centrum do Kauflanda, nakupowałam różnych rzeczy, a przy okazji w jednym sklepie bardzo spodobała mi się sukienka, były w kolorze czarnym, granatowym, białym i różowym, wybrałam białą. Teraz mam motywację, żeby w niej dobrze wyglądać Dodatkowo kupiłam szminkę, tusz do rzęs bo mi się kończy i biały lakier do paznokci Mojemu bardzo się ta sukienka spodobała, hehe będzie na Słowację
Stary 2016-06-30, 06:12   #4259
Zuza_kg
Zakorzenienie

Aguś! Wróciłaś mała! I byłaś w Kołobrzegu! Cudnie jest prawda?

Beatka - Sianożęty mam na wyciagnięcie ręki. Moja siostra ma pensjonat w Ustroniu Morskim i jak moja córcia była malutka to z Ustronia do Sianożętów ścieżką nad morzem spacerowałam z wózkiem całymi dniami

Dziś mecz!

13.10.2017
Stary 2016-06-30, 07:11   #4260
bejata440
Zakorzenienie

Tak mecz!!! Jestem cała juz poddenerwowana !
Witam sie z pracy z kubkiem kawy!

Mysle Zuza ze za rok czy za 3 lata ;p spotkamy sie na kawie w Kołobrzegu czy na plaży w Sianozetach albo lotnisku w Bagiczu ;p

Dzis pada...

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości