|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ania89 No nie było źle, tylko ciekawe co z tego dalej wyniknie
![]() ![]() Beatka A no widzisz, ja dzisiaj jakaś nieprzytomna byłam, zabiegana. Gratuluje mieszkanka, cieszę się, że wam się udało ![]() Spore to mieszkanie, jakby domek. Syska A mi się wydaje, że kiepsko ćwiczę, bo mi się nie chce ani biegać ani Chodakowskiej ćwiczyć ![]() ![]() Daguś A no jestem, jakoś ostatnio ogarnąć wszystkiego nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Beatka, ale super mieszkanie, zazdraszczam
![]() ![]() ![]() Ania89, u nas dokladnie to samo. Zagadalismy sie z kolega i niespodziewanie zajechal mi droge i oboje zlapalismy zajaca. Dramat ![]() ![]() Madzia, dobrze cwiczysz, ja w ogole... tylko ten rower czasem ![]() Dagus, tak, tak, do wesela na pewno ![]() ![]()
#4233 |
Zakorzenienie
|
Beatka super, strasznie się cieszę
![]() ![]() Też jeżdżę bez kasku i jestem ciamajda - w tamtym sezonie zaliczyłam dwie spektakularne gleby ![]() Syska najważniejsze , że waga Ci leci ![]() Madzia to zabiegany czas masz i Ci się dalej szykuje. Może w PL trochę odpoczniesz , dzieciaki na luzie, bez urzędów itp ![]() Ania89 wykrakalyscie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Beatka - super mała. Mieszkanie się wydaje mega - trzeba szybko lokatorów zmajstrować...
![]() Sysa - łamago Ty! ![]() Daguś - to w czwartek wielki dzień, ostatni egzamin i wygrana Polaków ![]() Czy Wy uwierzycie, że wczoraj przepraszałam się z orbitrekiem przez 45 minut? Brawo ja!
#4235 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam bardzo, zobaczymy jeszcze dzisiaj. snilo mi sie ze odmowa mimo wszystko przyszla
![]() wlasciciele posiadlosci, wczoraj nam mowili, ze na slub i dzieci nigdy nie jest za pozno ![]() ![]() Zuzia, super, ze się pogodziłaś z orbitrekiem! Aza, wyjdzie około 90-100m^2, bez pralni, suszarni, piwnicy itd. Mieszkanie ma skosy, wiec nie wszystko wlicza się w powierzchnie użytkową. Mieszkanie ma też spiżarkę małą i na górze taki mały skośny pokoik, wiecie na walizki i inne rzeczy które gdzieś się powinno trzymać a przeszkadzają w domu :P w piwnicy robimy fitnessstudio ![]() Ja w tym tygodniu za duzo nie pocwicze, bo bedziemy swietowac mieszkanko, mecz, a w piatek idziemy jeszcze do restauracji rodzinnie. Z Tz, rodzicami i jego bratem z dziewczyna ![]() Zycze milego dnia, buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Beatka - tak sobie czytam co piszesz i śmiać mi się chce jak kilka miesięcy temu podkreślałaś, że niezależna, że na razie mieszkanie wspólne nie, że jesteś taka nie do usidlenia za bardzo bo potrzebujesz przestrzeni a tu co? Mieszkanie, rodzinne kolacyjki, plany dzidziusiowe! Cudownie
![]()
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-06-29 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Zuza supwr, że tak ładnie i długo się przepraszalas z orbim
![]() ![]() Mnie też się chce śmiać z Beatki i jej zmiany ![]() Beatka to spore mieszkanie, mój M ma prawie 90m i widzę, że jak dla 2 osób to jest baaardzo komfortowe już ![]() ![]() ![]() Kolejny egzamin mam z głowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() teraz jeszcze blisko mieszkamy siebie, także jest ok ![]() ![]() o l-karnitynie myślałam nawet kiedyś ![]() o tym co Ty bierzesz muszę poczytać ![]() no ale nie wiem, chyba na razie się wstrzymam i zobaczę jak zmiana diety wpłynie itd. Ja nadal będzie średnio, to wtedy może pomyślę o jakiś wspomagaczu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wielkie mieszkanie ![]() Cytat:
![]() poucz się konkretnie w ciągu dnia, wieczorem relaks i jutro egzamin pociśniesz! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() Syska Coś tam niby ćwiczę, ale waga idzie w górę bo żrę ![]() Daguś Tiaaa odpocznę, jak synek na wsi będzie wszędzie co chwile mi latał to się wymęczę a nie odpocznę ![]() Brałam kiedyś L-Karnitynę, chyba dobrze działała, ale jakiś spektakularnych efektów to nie zauważyłam. Próbowałam też raz Term-line forte, naprawdę daje niezłego kopa, ale nie polecam, należy brać 2tabletki rano i 2 wieczorem, a ja brałam tylko 1 przed ćwiczeniami i czułam tak jakby takie uzależnienie. Jak tej tabletki nie wzięłam to byłam zmęczona i ospała. Zuzka ooo brawo ![]() ![]() ![]() ![]() Beatka haha lokatora, ale to określiłaś ![]() Aniu89 Ja też od dzisiaj wprowadzam sobie zmiany żywieniowe, bo mnie to jakoś denerwuje, że efekty mam marne. Na dzisiaj laseczki melduję zaliczony: Rowerek 70min (31,6km) Skalpel (40min) Bieżnia trucht z bieganiem: 2 x po 30min (2,7km i 2,35km) Chciałam iść pobiegać ale znowu leje, także dzisiaj sobie muszę darować, zamiast tego była bieżnia, a jutro jak nie będzie padać to pobiegam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie dziś piękna pogoda, znów lato w pełni ![]() ale u mnie chyba przerwa dzisiaj w ćwiczeniach, bo czuję zmęczenie nóg. Więc może tylko na jakiś spacer pójdę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Beatka suuuper !!!!
Ania89 nie ma co się przemeczac ![]() ![]() Madzia ![]() Ciekawe jak tam Aga baluje nad morzem ![]() rybki wędzone , lody gofry ah zazdroszczę ![]() A jak tam ania86 i maleństwo? Jak się czujecie, jak po badaniach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
#4244 |
Zakorzenienie
|
Wiec teraz bedzie sie duzo działo, prEprowadzka, urządzanie sie, kupowanie mebli, sprzętów...
Ja bede jeść i pic duzo w tym tygodniu ;p wy trenujcie i dietujcie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Aniu Jasne, odpoczynek też musi być, a jak koniecznie chcesz ćwiczyć to możesz np poćwiczyć brzuch z Mel B albo boczki z Tiffany
![]() Beatka Baty powinnaś dostać za wczasu, że chcesz się obżerać i pić puste kalorie ![]() ![]() A ja dzisiaj wzięłam się tak naprawdę za siebie. Wyciągłam z szafy mój zakurzony parowar ![]() Na śniadanie zjadłam dietetyczną jajecznicę z 3 jajek i szczypiorkiem, do tego kromka pełnoziarnistego chlebka, na drugie śniadanie zjadłam jogurt naturalny z truskawkami i moimi pełnoziarnistymi wysobiałkowymi płatkami, kiwi na obiad brokuły i marchewka na parze, do tego pierś z indyka na parze, makaron pełnoziarnisty o małej ilości węgli, sos zrobiony z pomidorków. A na kolację jeszcze nie wiem, może zrobię sobie michę jakiejś dietetycznej sałatki ![]() Co sądzicie, dobrze albo kiepskie moje menu? A dla reszty rodziny na obiad brokuły i marchewka na parze, kluski i pieczone udka. Chociaż mogę im bukiet warzyw przemycić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Madzia podoba mi sie Twoje jedzonko
![]() ![]() Ja teraz zaczęłam wazyc wszystko,notowac,wyliczac kcal i rozklad B/W/T i przynajmniej dokladnie wiem co i jak. Wczesniej bylo zdrowo itd ale na oko i wydaje mi sie,ze za duzo kcal. Za dużo wegli a za malo białka i dlatego efekty marne. Mam nadzieje, ze teraz bedzie ok ![]() Ja w koncu pojechalam do rodzicow i poszlam z mamą na rower ![]() ![]() No i zobaczylam sie z Rodzicami bo w nocy z czw na pt wyjeżdżają na wakacje. Wiec mnie w najblizszym czasie czeka opieka nad ich mieszkaniem,kwiatkami i kotem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Ania89 hehe to obie będziemy się kontrolować. Liczysz sobie kalorie ręcznie, jeśli nie masz żadnego program tu mogę ci polecić MyFitnessPal na komórkę
![]() ![]() A gdzie to jadą twoi rodzice? |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rodzice nad morze jada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Ania89 A nie chcą czasem moich dzieci przygarnąć na wakacje?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Madzia według mnie jedzonko jak najbardziej ok chociaż wydaje mi sie, że spore porcje
![]() ![]() Ania89 więc jednak ćwiczenia wpadly, chociaż to przy okazji rozrywka ![]() Moi rodzice też jutro jada na wakacje, do Chorwacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zresztą Madzia napisała, że chce jeść ok 1800kcal więc to wcale dużo nie jest. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ile ćwiczy ![]() no przyjemne z pożytecznym ![]() najważniejsze, że dojedzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
czesc łobuzy
![]() Ja własnie wypiłam kakao i zjadłam 2 kostki czekolady gorzkiej, omnomnomnom. Daga, Twój M. wybrał już specjalizacje?? ![]() ![]() ![]() ![]() Beatka, właśnieee, gdzie się podziała niezależność? ![]() ![]() Zuza, za ćwiczenia ogromne ![]() Madzia, ładnie ćwiczysz, daj spokój, aż tak na pewno się nie objadasz ![]() Idę poodkurzać ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- AGA POZDRAWIA !! Wysmażyła dupkę- jest piękna i opalona, niebawem wróci ![]()
#4253 |
Zakorzenienie
|
JEZDEM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w skrócie was obleciałam-moje zapamiętane-zuza ruszyła dupke i ćwiczy, andzi89 sie nie udało z pracą, beatka ma nową chatę ogromną z tż, sysa wylądowała w krzakach na rowerze i nie może znaleźć orkiestry, daga dzielnie ćwiczy z tż:P a madzia jedzie do pl ![]() ![]() wróciliśmy dzisiaj po 16 ![]() ![]() pogodę mieliśmy boską-w pierwszy dzień sie zjarałam i właśnie dziś mi skóra zaczęła złazić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a muszę dopisać-nie cwiczyłam(no pomijając ćwicenia z tż:P), nie dietowałam mam wszystko gdzieś ![]() ![]() ![]() jutro na obiad do teścia a potem działka-pewnie zarośnięta, czereśnie czerwone, kwiatki-nie mogę sie na nią doczekać ![]()
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-06-29 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Aga super, ze wakacje takie udane!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Agus super ze jesteś tu znowu z nami i strAsznie się ciesze, że wakacje takie udane i tak odpoczelas i masz dobry humor! Ładnie nas podsumowalas
![]() Syska będzie ortopedia albo ginekologia, decyzja w październiku dopiero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Aga, dobrze, ze jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Dziewczeta, od jutra zamierzam rozpoczynac dzien od szklanki wody niegazowanej na czczo ! ![]() Dobranoc ![]()
#4257 |
Zakorzenienie
|
Wyciągnęłam ;p
Jedzonko fajne ![]() Ania fajnie ze pojezdzilas! Ty tez bez kasku oczywiście ?;p Do liczenia wystarczy znać proporcje i wtedy wiemy ile gr btw należy wrzucić do posiłku . I niestety to funkcjonuje. Jak chcesz rozłożyć to procentowo? A moi rodzica jadą tez na wakacje ;p Zuza tylko ty pewnie sie orientujesz - do sianozet ;D kiedys kupimy tam domek. Póki co mamy działkę. ![]() Odczepcie sie, niezależna dalej jestem. Ale robie cos bo chce i bo taka zakochana jestem ;p Dziękuje Wam ;* Fisia piękne podsumowanie, uwielbiam Cie. Ciesze sie ze miałaś świetne wakacje ;* i ze duzo trenowalas z tz ![]() A ja po pracy, z ludźmi z firmy( młoda ekipa miedzy 20-37 lat) przebralismy sie i poszliśmy grać w siatkówkę plażowa ![]() Kładę sie spac , buziaczki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Daguś Jakie tam duże porcje, jak ćwiczę
![]() ![]() ![]() Ania89 Odpoczną, przecież moje dzieci to są grzeczne aniołki ![]() ![]() Syska Mnie wczoraj korciło, żeby sobie kupić gorzką czekoladę. Kupię następnym razem, jak trochę mi mój tasiemiec przejdzie ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś Stęskniłam sięza tobą dupko ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli przekonałaś się do dłuższych wyjazdów niż 2-3 dni jak dotychczas? ![]() Beatka oo tylko 1 piwo, przy twojej figurze i ćwiczeniach to ci na pewno nie zaszkodzi ![]() A ja wczoraj poszłam na piechotkę do centrum do Kauflanda, nakupowałam różnych rzeczy, a przy okazji w jednym sklepie bardzo spodobała mi się sukienka, były w kolorze czarnym, granatowym, białym i różowym, wybrałam białą. Teraz mam motywację, żeby w niej dobrze wyglądać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Aguś! Wróciłaś mała! I byłaś w Kołobrzegu! Cudnie jest prawda?
![]() Beatka - Sianożęty mam na wyciagnięcie ręki. Moja siostra ma pensjonat w Ustroniu Morskim i jak moja córcia była malutka to z Ustronia do Sianożętów ścieżką nad morzem spacerowałam z wózkiem całymi dniami ![]() Dziś mecz!
#4260 |
Zakorzenienie
|
Tak mecz!!! Jestem cała juz poddenerwowana !
Witam sie z pracy z kubkiem kawy! Mysle Zuza ze za rok czy za 3 lata ;p spotkamy sie na kawie w Kołobrzegu czy na plaży w Sianozetach albo lotnisku w Bagiczu ;p Dzis pada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.